Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Cezary30 jesli nadal potrzeba to ja polecam swoja ekipie, wlasnie u mnie koncza, Robia jednak takim systemem gospodarczym, tzn my ustalilismy gdzie kupujemy materialy i zalatwiamy oni muruja. Tzn akurat juz cegly, jakies tam gwozdzie itd sami kupuja bo wiedza gdzie i tam przejezdzaja.

Robia tez SSO ale bez dachu wiec tez moze to byc jakies utrudnienie.

Jesli jednak cie interesuje daj znac na priv

Witam, poszukuję namiarów na sprawdzone architekta, który wykonuje adaptacje lub podjąłby się wykonania projektu indywidualnego domu jednorodzinnego. Okolice Milanówka i Podkowy Leśnej.

Pozdrawiam.

Witam wszystkich, również dołączam się do prośby ! Jestem ze Strzeniówki :-)

• 2 weeks później...
Zbywa mi po budowie:

- nowe nierozpakowane sprzęgło hydrauliczne 40kW.

Dokładnie jak na tej aukcji (było kupowane od tego sprzedawcy)

http://allegro.pl/sprzeglo-hydrauliczne-40-kw-ocieplone-okazja-i5159554063.html

Koszt 300zł odbiór osobisty :)

A ja z kolei sprzedałbym brodzik np. taki: Koło Simplo 80? Mam coś takiego na zbyciu...

Witam,

W tym roku chciałbym rozpocząć budowę domu energooszczędnego na płycie fundamentowej w Starej Wsi.

Czy możecie polecić solidną ekipę do budowy domu?

Przejrzałem kilkanaście stron forum, ale nie dokopałem się do polecanych ekip od SSO lub SSZ.

Do wykonania SSO mogę polecić ekipę, która wybudowała mój dom w Grodzisku Maz. bez jakichkolwiek zastrzeżeń tel. kontaktowy 510 606 851. Po zakończeniu budowy u mnie, kolejną ich realizacją był SSO budynku pasywnego posadowionego na płycie fundamentowej, więc mają konieczne doświadczenie w tym zakresie.:)

Pozdrawiam.

• 2 weeks później...

Ponawiam ogłoszenie

Sprzedam erbetkę ze słupem drewnianym o wysokości ok 4 metrów oraz kablem napowietrznym (tzw. "warkocz") o długości około 10 metrów po własnej budowie. Erbetka jest kompletna (bezpieczniki, tablica pod licznik), ma wyprowadzone gniazdo pod siłę.

Odbiór własny, okolice Jaktorowa.

Cena: 450 zł, do negocjacji

https://plus.google.com/u/0/photos/1...67563304663953

Zainteresowanych proszę o kontakt na priva.

Dzięki za chęci:)

Drewnianych nie chcę, a zewnętrzne się produkują (może nawet ten sam dostawca:) )

Więc jakby ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wiedział to proszę o danie znaka - wewnętrzne parapety z konglomeratu. Coś mi chodzi po głowie, że na trasie Grodzisk - Warszawa jest jakiś większy sklep z z oknami, parapetami ale nie mogę go wygooglać. Może ktoś kojarzy?

Może z pytaniami o (wykonawca i/lub dostawca):

1. płoty (panele)

2. kostka

3. brama wjazdowa

4. sufity podwieszane

będę mieć więcej szczęścia?

Miłego weekendu