Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za chęci:)

Drewnianych nie chcę, a zewnętrzne się produkują (może nawet ten sam dostawca:) )

Więc jakby ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wiedział to proszę o danie znaka - wewnętrzne parapety z konglomeratu. Coś mi chodzi po głowie, że na trasie Grodzisk - Warszawa jest jakiś większy sklep z z oknami, parapetami ale nie mogę go wygooglać. Może ktoś kojarzy?

Może z pytaniami o (wykonawca i/lub dostawca):

1. płoty (panele)

2. kostka

3. brama wjazdowa

4. sufity podwieszane

będę mieć więcej szczęścia?

Miłego weekendu

Parapety z konglomeratu kupiliśmy W DABI w Pruszkowie, http://dabi.net.pl/, kostka - jeśli ma być granitowa to Renakam skład z kostką w Maryninie, k. Książenic.

pzdr.

ja kostkę kupowałem w http://www.vegabrukarstwo.pl/ , ale bez układania. Aktualnie będę robił kostkę w garażu i na to pójdzie 7 palet jak pamiętam.

Koszt transportu 500zł, bo maja duże samochody z przyczepami. Ale jak się dużo zamówi to jest ok. I jeszcze kaucja za palety które wypadałoby odwieść do nich.

my właśnie też jesteśmy na etapie tarasów, podjazdu i ogrodzenia. Jeśli chodzi o kostkę, nam wykonawca polecał http://www.galeria-kostki.pl/. Ja mam pytanie co do ceny położenia kostki. Do tej pory nasz wykonawca miał dobre ceny, ale wydaje nam się, że chyba to się skończyło. Ile płacicie za położenie m2 kostki, a przy tarasie jeszcze wykonania fundamentu pod taras z kostki. I jeszcze jedna rzecz dotycząca kosztów robocizny za położenie tynku. Ile płacicie za położenie tynku mozaikowego? Ja mam pasek wokół domu 40 cm. i 25 cm przy tarasie i okazało sie właśnie, że tynk mozaikowy liczy się z metra bieżącego , 25 zł za metr. Czy tak rzeczywiście jest? Zależy mi na wypowiedziach budujących.

Pozdrawiam serdecznie

Witajcie,

szukam projektanta i wykonawc przyłączy - najlepiej jeden, "hurtowo" do wody, kanalizacji i gazu żeby było taniej ;)

Kogo możecie polecić (poza wasgaz) ?

Dzieki za odp.

Ze spokojnym sumieniem do wykonania przyłączy gazowych i wod.-kan. mogę polecić wykonawcę, który wykonywał na mojej budowie właśnie ten zakres robót, a mianowicie firmę ANJAX Andrzej Sokół. Firma zajmuje się kompleksowo: projektowaniem, budową sieci gazowych i wod.-kan. oraz załatwianiem wszelkich formalności w Gazowni, Wodociągach i Urzędach.

Szybkie i bardzo dobre wykonawstwo - 100% profesjonalizmu Wykonawcy, co oznacza zero stresu dla inwestora!:bye:

Dane kontaktowe:

ANJAX

Tel. 22 755-76-12

tel. kom. 605-653-520

e-mail: [email protected]

Pozdrawiam!

Szanowni,

pozbędę się drogą sprzedaży stempli budowlanych wysokości jakieś 280-300cm, sztuk ok 120-130.

Stemple z niewielkim przebiegiem (jeden strop teriva), jestem ich pierwszym właścicielem, nie wymagają żadnego wkładu finansowego (oprócz kosztów transakcji) :)

Odbiór w Nadarzynie.

my właśnie też jesteśmy na etapie tarasów, podjazdu i ogrodzenia. Jeśli chodzi o kostkę, nam wykonawca polecał http://www.galeria-kostki.pl/. Ja mam pytanie co do ceny położenia kostki. Do tej pory nasz wykonawca miał dobre ceny, ale wydaje nam się, że chyba to się skończyło. Ile płacicie za położenie m2 kostki, a przy tarasie jeszcze wykonania fundamentu pod taras z kostki. I jeszcze jedna rzecz dotycząca kosztów robocizny za położenie tynku. Ile płacicie za położenie tynku mozaikowego? Ja mam pasek wokół domu 40 cm. i 25 cm przy tarasie i okazało sie właśnie, że tynk mozaikowy liczy się z metra bieżącego , 25 zł za metr. Czy tak rzeczywiście jest? Zależy mi na wypowiedziach budujących.

Pozdrawiam serdecznie

tu masz cennik z tej firmy co masz polecenie od wykonawcy :cool: Ceny chyba sa mniej wiecej takie jak na rynku.