autorus 25.04.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 jeśli chodzi o sufity podwieszane to kolega selki z forum. Wszyscy go chwalą. U mnie ma robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 25.04.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Dzięki za chęci:) Drewnianych nie chcę, a zewnętrzne się produkują (może nawet ten sam dostawca:) ) Więc jakby ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wiedział to proszę o danie znaka - wewnętrzne parapety z konglomeratu. Coś mi chodzi po głowie, że na trasie Grodzisk - Warszawa jest jakiś większy sklep z z oknami, parapetami ale nie mogę go wygooglać. Może ktoś kojarzy? Może z pytaniami o (wykonawca i/lub dostawca): 1. płoty (panele) 2. kostka 3. brama wjazdowa 4. sufity podwieszane będę mieć więcej szczęścia? Miłego weekendu Parapety z konglomeratu kupiliśmy W DABI w Pruszkowie, http://dabi.net.pl/, kostka - jeśli ma być granitowa to Renakam skład z kostką w Maryninie, k. Książenic. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 26.04.2015 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ja kostkę kupowałem w http://www.vegabrukarstwo.pl/ , ale bez układania. Aktualnie będę robił kostkę w garażu i na to pójdzie 7 palet jak pamiętam. Koszt transportu 500zł, bo maja duże samochody z przyczepami. Ale jak się dużo zamówi to jest ok. I jeszcze kaucja za palety które wypadałoby odwieść do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agdapl 26.04.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 my właśnie też jesteśmy na etapie tarasów, podjazdu i ogrodzenia. Jeśli chodzi o kostkę, nam wykonawca polecał http://www.galeria-kostki.pl/. Ja mam pytanie co do ceny położenia kostki. Do tej pory nasz wykonawca miał dobre ceny, ale wydaje nam się, że chyba to się skończyło. Ile płacicie za położenie m2 kostki, a przy tarasie jeszcze wykonania fundamentu pod taras z kostki. I jeszcze jedna rzecz dotycząca kosztów robocizny za położenie tynku. Ile płacicie za położenie tynku mozaikowego? Ja mam pasek wokół domu 40 cm. i 25 cm przy tarasie i okazało sie właśnie, że tynk mozaikowy liczy się z metra bieżącego , 25 zł za metr. Czy tak rzeczywiście jest? Zależy mi na wypowiedziach budujących.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkowals1 27.04.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Witajcie, szukam projektanta i wykonawc przyłączy - najlepiej jeden, "hurtowo" do wody, kanalizacji i gazu żeby było taniej Kogo możecie polecić (poza wasgaz) ? Dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes55 04.05.2015 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 witam, może komuś zostało po ociepleniu budynku gruntu caparola putzgrund 610 chętnie odkupię. kontakt: 601739408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magmab 04.05.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Witajcie, szukam projektanta i wykonawc przyłączy - najlepiej jeden, "hurtowo" do wody, kanalizacji i gazu żeby było taniej Kogo możecie polecić (poza wasgaz) ? Dzieki za odp. Ze spokojnym sumieniem do wykonania przyłączy gazowych i wod.-kan. mogę polecić wykonawcę, który wykonywał na mojej budowie właśnie ten zakres robót, a mianowicie firmę ANJAX Andrzej Sokół. Firma zajmuje się kompleksowo: projektowaniem, budową sieci gazowych i wod.-kan. oraz załatwianiem wszelkich formalności w Gazowni, Wodociągach i Urzędach. Szybkie i bardzo dobre wykonawstwo - 100% profesjonalizmu Wykonawcy, co oznacza zero stresu dla inwestora! Dane kontaktowe: ANJAX Tel. 22 755-76-12 tel. kom. 605-653-520 e-mail: [email protected] Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 10.05.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Szanowni, pozbędę się drogą sprzedaży stempli budowlanych wysokości jakieś 280-300cm, sztuk ok 120-130. Stemple z niewielkim przebiegiem (jeden strop teriva), jestem ich pierwszym właścicielem, nie wymagają żadnego wkładu finansowego (oprócz kosztów transakcji) Odbiór w Nadarzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BT1719510413 11.05.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Hej hej budujacy i wykanczajacy sie!Potrzebuje namiary na instalatora przydomowej oczyszczalni ale biologicznej.Jesli ktos nie wie co zrobic z ziemia to chetne przyjme, 10-15 wywrotek bez gruzu. Moge dorzucic sie do paliwa. Okolice Blonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilkase 12.05.2015 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Witam, Mam do odsprzedania ok. 350 stempli budowlanych po 1 budowie. Wysokość od 270 do 300 cm. Lokalizacja: Żyrardów, tel. 609 950 428. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.05.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 my właśnie też jesteśmy na etapie tarasów, podjazdu i ogrodzenia. Jeśli chodzi o kostkę, nam wykonawca polecał http://www.galeria-kostki.pl/. Ja mam pytanie co do ceny położenia kostki. Do tej pory nasz wykonawca miał dobre ceny, ale wydaje nam się, że chyba to się skończyło. Ile płacicie za położenie m2 kostki, a przy tarasie jeszcze wykonania fundamentu pod taras z kostki. I jeszcze jedna rzecz dotycząca kosztów robocizny za położenie tynku. Ile płacicie za położenie tynku mozaikowego? Ja mam pasek wokół domu 40 cm. i 25 cm przy tarasie i okazało sie właśnie, że tynk mozaikowy liczy się z metra bieżącego , 25 zł za metr. Czy tak rzeczywiście jest? Zależy mi na wypowiedziach budujących. Pozdrawiam serdecznie tu masz cennik z tej firmy co masz polecenie od wykonawcy Ceny chyba sa mniej wiecej takie jak na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 20.05.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 witam, poszukuję kogoś z polecenia do obróbki komina, dekarz nie zrobił tego prawidłowo jest przeciek i należy wprowadzic małą poprawkę. Realizacja Pruszków. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.05.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Mogę polecić mistrza Jana z Brwinowa. 506 391 113. U mnie wyprowadzał kominy na dachu płaskim i inne rzeczy też robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 26.05.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Szukam kogoś doświadczonego, z polecenia, branża; najstarszy zawód na świecie...Kamieniarz, zabudowa kamienna kominka (dwie półki), blat kuchenny, itp. Ktoś, coś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 26.05.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Szukam kogoś doświadczonego, z polecenia, branża; najstarszy zawód na świecie... Kamieniarz, zabudowa kamienna kominka (dwie półki), blat kuchenny, itp. Ktoś, coś???? tomek 609940308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 26.05.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 a może ktoś polecić porządnego, niedrogiego fachowca od napędów bramy przesuwnej? Taki, co dobierze ODPOWIEDNI sprzęt i zamontuje go bez marudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 27.05.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 a może ktoś polecić porządnego, niedrogiego fachowca od napędów bramy przesuwnej? Taki, co dobierze ODPOWIEDNI sprzęt i zamontuje go bez marudzenia. Firma Rapi.eu montowali u mnie bramę garażową, jestem zadowolony, miła rodzinna firma. Da się dogadać. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 31.05.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Poszukuję sprawdzonego hydraulika który poradzi sobie z zaciąganiem wody z wykopanej studni abistynki, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas77 03.06.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 https://lh3.googleusercontent.com/-Bqsv75woIEMXbjoQf9pgdJl9n-86i8dAdzjHEaqTxk=w371-h222-p-nohttps://lh3.googleusercontent.com/p7RIbPpdjmeOs4APydvOrUVWaMweuX6LijOlWxcrXCY=w371-h222-p-nohttps://lh3.googleusercontent.com/bEn3IuFNyk3PU6WHNBDMm5OcUejSllWSUTEP7DYsSaA=w346-h207-p-no Zostało mi cztery rolki wełny 180mm i dwie 100mm.Do odbioru w dobrej cenie z Jaktorowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nicks 09.06.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy do budowy domu w Strzeniówce. W sierpniu będę miał pozwolenie i możemy zaczynać Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts