Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ivy17 napisał:
tu masz cennik z tej firmy co masz polecenie od wykonawcy :cool: Ceny chyba sa mniej wiecej takie jak na rynku.

dzięki za podjęcie tematu, widzisz, cena kostki jest u nich konkurencyjna, moim zdaniem, w porównaniu z innymi okolicznymi firmami, ale cena położenia kostki już raczej nie. Na razie wygląda na to, że mój dotychczasowy wykonawca jest jednak lepszy cenowo. Problem z nim jest taki, że podłapał teraz jakąś większą pracę i nie ma dla mnie czasu :(. A ja mam plan wprowadzenia się w lipcu.

Przy okazji, czy możecie polecić kogoś do "zrobienia" balkonów, czyli położenia hydroizolacji, płytek, blach ...

Witam,

Sprzedam erbetkę (prowizorkę budowlaną) ze słupem drewnianym o wysokości ok 4 metrów oraz kablem napowietrznym (tzw. "warkocz") o długości około 10 metrów po własnej budowie. Erbetka jest kompletna (bezpieczniki, tablica pod licznik), ma wyprowadzone gniazdo pod siłę.

Słup został wykopany (co widać na ostatnim zdjęciu w galerii), można go odebrać od ręki. Odbiór własny, okolice Jaktorowa.

Cena: 400 zł

https://photos.google.com/album/AF1QipNzUCvja4LVmdes0fBRQBdIalKqhz8XN09TLm76

Zainteresowanych proszę o kontakt na priva.

Zyzik napisał:
Szanowani, poszukuje na gwałt tynkarza (wewnętrzne tynki cem-wap). "Dzięki" okniarzowi wyleciałem z grafiku dobrej ekipy tynkarskiej i szukam alternatyw... Dzięki.

sprawdzony i polecany na forum juz wielokrotnie Stanisław Majkrzak tel 603635144. U mnie robił ze 3 lata temu - cem wap - kolejne ekipy brały namiary

przy okazji elektryk p. Jan Rudnicki 609882322 z jaktorowa - stara, ale solidna szkoła, 3 lata po robocie, nie wyszedł żaden babol, wszystko przemyślane itd.

hydraulika, techniki grzewcze (kotlownie, podlogowki) z wyliczeniami, wszystko oparte o wiedzę inżynierską a nie na oko, duża kultura pracy - wycinanie dziur specjalnymi wiertnicami nie młotem itd. Miło popatrzeć na robotę - Michał Jurczak z Jaktorowa, http://ma-box.pl

s.

Szanowni Państwo, po trudach budowy i przejściu do etapu wykończeniowego, zapraszamy do nas http://part2.pl/o-nas :) Oferujemy meble na wymiar - kuchnie, szafy, garderoby, szafki łazienowe i wszelkie inne zabudowy; podłogi drewniane - dębowe, bambusowe, egzotyczne. Zajmujemy się także projektowaniem i aranżacją wnętrz. Pomożemy w doborze kolorystyki, rozmieszczeniu przyłaczy elektrycznych i hydraulicznych pod dalsze realizacje stolarskie; zaprojektujemy układ płytek w łazience. Oferujemy nasze ponad 10-letnie doświadczenie, wiedzę i wiele realizacji prywatnych i publicznych. Zapraszamy do współpracy :) https://www.facebook.com/pages/PART2/357998121074092?ref=hl

Witam, poszukuję osób z Grodziska i okolic, które podjęły współpracę z pewną firmą mającą biuro w Grodzisku Mazowieckim, ale zarejestrowaną w województwie lubelskim, zajmującą się budową domów drewnianych i mają problemy z wykonawcą by wywiązał się z zobowiązania. A może znacie kogoś kto ma taki problem, więc przekażcie mu moją informację.

Osoby, których poszukuję proszę o kontakt najlepiej na e-mail dzinks848@wp.pl.

• 2 weeks później...

Witam,

mam do sprzedania stemple budowlane. Stemple w bardzo dobrym stanie. Po jednej budowie.

dł 3m - ok 160 sztuk (sprzedam po 5 zł za sztuke)

dł 4m - ok 40 szt (sprzedam po 6zł za sztuke)

Kozery. 1 km od Grodziska.

Tel 502-321-665

http://s4.postimg.org/q4hn1otuh/WP_20150615_001.jpg

Witam,

czy ktoś słyszał lub posiada sytem ogrzewania podłogowego Danfoss speed up? Może wiecie,kto może wykonać taką podłogówkę?

Mam tylko 12 cm, w których muszę zmieścić styro, wylewkę (7 cm) i gres. Styro min. 10 cm, więc już odpada tradycyjna podłogówka. Wygooglałam Danfossa, ale ani słowa o wykonawcach ani użytkownikach nie ma w necie...

Ew. proszę o polecenie fachowca,który mógłby położyc podłogówkę kompleksowo (od zera + wylewka+ gres).

dziękuję

Odsprzedam blaszak w cenie 600 pln, który jest do zabrania w miejscowości Szczęsne pod Grodziskiem Maz. więcej szczegółów na priva

podaję wymiary blaszaka:

szerokość: 200 cm

długość/głębokość: 390 cm

wysokość przód: 210 cm

wysokość tył 190 cm

P.S dodam sławojkę w gratisie

Monsiu napisał:
czy wszystie 598 Twoich postów są w tym stylu? Nie szkoda Ci czasu na pseudoproduktywne komentarze?

za wszystkie tego typu cenne porady i komentarze dziękuję,

Może najpierw sam napiszesz coś produktywnego? albo sie zdecydujesz co chcesz? albo napiszesz tak, aby wszyscy zrozumieli?

Monsiu napisał:
Witam,

czy ktoś słyszał lub posiada sytem ogrzewania podłogowego Danfoss speed up? Może wiecie,kto może wykonać taką podłogówkę?

Mam tylko 12 cm, w których muszę zmieścić styro, wylewkę (7 cm) i gres. Styro min. 10 cm, więc już odpada tradycyjna podłogówka. Wygooglałam Danfossa, ale ani słowa o wykonawcach ani użytkownikach nie ma w necie...

Ew. proszę o polecenie fachowca,który mógłby położyc podłogówkę kompleksowo (od zera + wylewka+ gres).

dziękuję

to jak chcesz to zrobić? Po przeczytaniu tego, wypowiedź typu

Magda i Michał napisał:
12cm, w tym 10 cm na styropian to chyba musisz gres do styro bezpośrednio kleić......
jest jak najbardziej na miejscu.

SpeedUP Danfoss'a to nic innego jak styro EPS 200 pokryty folią alu i z wyciętymi kanałami/rowkami na rury. Kładziesz 7cm zwykłego styro, dokładasz te 3cm SpeedUP'a na to Aluminiowa płyta grzewcza SpeedUp i do tego przyklejasz gres. Pytanie jest jedno, jak mocno i skutecznie gres będzie trzymał się tej płyty aluminiowej o grubości 0,5mm?