combo 14.11.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Witam, pilnie poszukje solidnego i uczciwego elektryka. elektryk andrzej zieliski jest rewelacyjny a przy okazji zalatwi formalnosci, papiery. polecam 604720856 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edusha 15.11.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Witam. Podzielcie się namiarami na swoje ekipy budowlane. Chcę ruszyć z budową na wiosnę w Grodzisku. Chętnie zapoznam się ze wszystkimi propozycjami. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeq1984 23.11.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Witam. Podzielcie się namiarami na swoje ekipy budowlane. Chcę ruszyć z budową na wiosnę w Grodzisku. Chętnie zapoznam się ze wszystkimi propozycjami. Z góry dziękuję. Pan Andrzej Ciołek. Solidna ekipa, jestem zadowolony. Średnia półka cenowa. Pan Andrzej doradzi, podpowie, wytłumaczy cierpliwie. Może się wydawać z gadki trochę chaotyczny ale można się spokojnie dogadać. Ważne żeby na fachu się znał. A pilnować i koordynować trzeba wszystkie ekipy, to bez dwóch zdań. Tel. 512 488 035 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CasaD 23.11.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Witam. Podzielcie się namiarami na swoje ekipy budowlane. Chcę ruszyć z budową na wiosnę w Grodzisku. Chętnie zapoznam się ze wszystkimi propozycjami. Z góry dziękuję. Witaj Ekipa pana Piotra 608374457, majster Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CasaD 23.11.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Witam, pilnie poszukje solidnego i uczciwego elektryka,ktory podejmie sie roboty zaczetej przez niejakiego Bogdana Kruka z Zyrardowa,polecanego niejednokrotnie na forum. Od 3 m-cy p.Kruk nie odbiera telefonow,ni eodpisuje na smsy,a jesli juz laskawie da znak zycia,to nie przyjezdza w umowionym terminie i generalnie ma wy...* chociaz kase wzial. WW p.Kruk zrobil instalacje el w nowej czesci budynku ale nie polaczyl jej ze stara juz istniejaca instalacja. W rezultacie zostalam z kablami wychodzacymi ze sciany i bez pradu doprowadzonego do nowej czesci domu. Przestrzegam przed tym wykonawca,jest wyjatkowo nierzetelny i nieslowny. Bede wdzieczna za namiary na kogos sprawdzonego. Polecam pan Pawel Ciesielski Etisab. Jedyne co można było poprawić to dlugosc wykonywania roboty u nas, bo się przeciagnelo. Ale jak na razie jest ok, podlaczenie, terminowość. Na razie mamy rozprowadzona instalacje, podlaczone bezpieczniki, dom podlaczony itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 23.11.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrek 01.12.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Witajcie. Poszukuję działki budowlanej w rejonie Adamowizny lub Książenic (do 1.5km od szkoły). Oczywiście najlepiej byłoby gdyby była to sucha działka Proszę jeszcze mieszkańców okolicy Adamowizny/Odrano Woli/Kałęczyna o opinię na temat zapachów w tej okolicy latem. Chodzi o tą nieszczęsną fermę lisią na ul. Okopowej. Doszły mnie słuchy, że latem nie jest tam zbyt ciekawie, szczególnie przy wietrznej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sopelus 14.12.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Witajcie. Poszukuję działki budowlanej w rejonie Adamowizny lub Książenic (do 1.5km od szkoły). Oczywiście najlepiej byłoby gdyby była to sucha działka Proszę jeszcze mieszkańców okolicy Adamowizny/Odrano Woli/Kałęczyna o opinię na temat zapachów w tej okolicy latem. Chodzi o tą nieszczęsną fermę lisią na ul. Okopowej. Doszły mnie słuchy, że latem nie jest tam zbyt ciekawie, szczególnie przy wietrznej pogodzie. Zapraszam do Osowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sopelus 14.12.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Chce kupić w najbliższym czasie Porotherm 25 kl. 15 na zaprawę, na składach polecają wersję E3 która ma cieniższą ściankę zewnętrzną o 4m od standardowej wersji, jest tańszy bo można go podobno kupić po 4,2zł. Dajcie proszę jakąś opinię i ewentualnie namiary na składy w Okolicach Grodziska gdzie mógł by kupić tanio materiał.... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkowals1 14.12.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Chce kupić w najbliższym czasie Porotherm 25 kl. 15 na zaprawę, na składach polecają wersję E3 która ma cieniższą ściankę zewnętrzną o 4m od standardowej wersji, jest tańszy bo można go podobno kupić po 4,2zł. Dajcie proszę jakąś opinię i ewentualnie namiary na składy w Okolicach Grodziska gdzie mógł by kupić tanio materiał.... Pozdr. Ja zbudowałem właśnie dom z porotherm 25 kl 15 na zaprawę ale uwaga nie E3. Ten E3 jest "odchudzony", lżejszy, niby ma lepsze właściwości termiczne, jest tez tańszy ale ma mniejszą nośność, więc jak budujesz np. dom piętrowy to odpada. To jest taka wersja "eko", mi generalnie odradzali go na kilku składach, wykonawca również, więc zdecydowałem się na "normalny" porotherm i nie żałuję. Różnica w cenie nie była warta tych oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michał7 15.12.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Jestem z okolic Pruszkowa i planuję montaż cctv zintegrowanego z domofonem i prostym antyalarmem.Funkcjonalność:1. okablowanie do kamer jest gotowe w ścianach, tylko montaż kamer zostaje.2. okablowanie do czujek i panelu antyalarmu gotowe w ścianach i tylko montaż zostaje3. domofon będę wymieniał na nowy3. całe okablowanie zbiega się w jednym miejscu w budynku żeby zrobić centralkę. Pozostaje zintegrować trzy powyższe w jeden system tak, że np.dzwonienie domofonu pokazuje obraz z kamery zewnętrznej umieszczonej na fasadzie budynkuzarówno na urządzeniu wewnątrz budynku jak i przez internet w dowolnym miejscu. Jeśli ktoś ma jakieś sugestie, co do modeli i producentów, szukam też kogoś kto to zamontuje, tylko z jakimiś referencjami.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egon64 16.12.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Witam, Czy mógłbym prosić o polecenie sprawdzonej ekipy budowlanej, która będzie w stanie wybudować dom na płycie fundamentowej ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sopelus 16.12.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Ja zbudowałem właśnie dom z porotherm 25 kl 15 na zaprawę ale uwaga nie E3. Ten E3 jest "odchudzony", lżejszy, niby ma lepsze właściwości termiczne, jest tez tańszy ale ma mniejszą nośność, więc jak budujesz np. dom piętrowy to odpada. To jest taka wersja "eko", mi generalnie odradzali go na kilku składach, wykonawca również, więc zdecydowałem się na "normalny" porotherm i nie żałuję. Różnica w cenie nie była warta tych oszczędności. Dom ma być piętrowy, na składach ostrzegli mnie też że potrafią przywieść gorszej klasy materaił ( kl10 ) a zapłacę za kl 15 - jakies instrukcje co do tego ? Co do wersji E3 to masz chyba razje, jak przeliczyłem to wyjdzie pewnie różnica na załej budowie okolo 2tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sopelus 16.12.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Czy możecie polecić jakiś skład w okolicach Grodziska Mazowieckiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 18.12.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 A co chcesz kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 20.12.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Czy możecie polecić jakiś skład w okolicach Grodziska Mazowieckiego ? Stachpol lub Milanbud. Z pierwszym nie miałem problemów z drugim prawie nie miałem. Stachpol jest tańszy od Milanbudu. Napewno nie polecam Kasty z Grodziska - ciągłe zmiany terminów dostaw, bardzo częsty brak kontaktu - pan Artur ma w zwyczaju nie odbierania telefonu. Za każdym razem trzeba liczyć palety i sprawdzać czy przywieźli to co się zamawiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 20.12.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Sprzedam stemple budowlane, długość około 3mb. Liczba sztuk - bardzo duża. Na czas zimy przełożone do budynku aby bardzo nie mokły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
combo 04.01.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 szukam wykonawcy sciany z betonu architektonicznego (z tynku lub gotowych plyt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klipaw 05.01.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Witam, Planujemy rozpoczęcie budowy w Maryninie na wiosnę, chciałem zapytać czy macie może doświadczenia dotyczące specjalistów w zakresie wykonania kompleksowej instalacji ekologicznej (pompy ciepła z wymiennikiem gruntowym, wentylacji mech. z rekuperacją plus panele fotowoltaiczne)?Jeżeli tak, to poproszę jakieś namiary, chciałbym przedyskutować sprawę i podpatrzeć już zrealizowane inwestycje w tym zakresie. z góry dzięki wielkie,pozdrawiam,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 05.01.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Poszukuje solidnej firmy zajmującej się sprzedażą i montażem okien - jeżeli ktoś korzystał z usług takowej to prosiłbym o namiary. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts