Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

Poszukuję sprawdzonej i rzetelnej ekipy do elewacji - mam juz siatkę z klejem na części budynku i stary tynk akrylowy (chyba?) na pozostałej częsci-zniszczony i do usunięcia.

Nie mam jeszcze koncepcji elewacji,ale chciałabym zorientować się ogólnie w kosztach robocizny, możecie kogos polecic?

P.S. czy 1500 za projekt elewacji to duzo czy cena jest ok? Projekt ma zawierac również listę materiałów i adresy sklepów.Możecie się podzielic Waszymi doświadczeniami dot. elewacji?

Mieszkam pod Nadarzynem na terenie leśnym, (dachówka cementowa) już zielona od mchu, sztachety w płocie również. Jaki rodzaj elewacji sprawdziłby się najbardziej?

Z góry dziękuję.

Zapraszam do mnie...

Jeśli chodzi o tynk, to chyba najrozsądniej mineralny + malowanie...tj. najlepsza ochrona przed "zielonym" :)

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ze spokojnym sumieniem do wykonania przyłączy gazowych i wod.-kan. mogę polecić wykonawcę, który wykonywał na mojej budowie właśnie ten zakres robót, a mianowicie firmę ANJAX Andrzej Sokół. Firma zajmuje się kompleksowo: projektowaniem, budową sieci gazowych i wod.-kan. oraz załatwianiem wszelkich formalności w Gazowni, Wodociągach i Urzędach.

Szybkie i bardzo dobre wykonawstwo - 100% profesjonalizmu Wykonawcy, co oznacza zero stresu dla inwestora!:bye:

Dane kontaktowe:

ANJAX

Tel. 22 755-76-12

tel. kom. 605-653-520

e-mail: [email protected]

Pozdrawiam!

Też polecam ta firmę, jesteśmy w trakcie procedury przebudowy przyłacza gazu.

Czy słyszał ktoś o firmie Ma-Box Michał Jurczak? Pan Michał zajmuję się hydrauliką - ponoć od dłuższego czasu - ale na forum jest tylko jedna opinia na jego temat (a raczej wiele opinii pisanych przez jedną osobę).

U nas robil podlogowke, instalacje pieca , swego czasu maz spotkal sie z klkoma wykonawcami miedzy innymi MaBoxem i "wygral przetarg" :)

Co do terminowosci i wspopracy nie mamy zastrzezen, cenowo chyba podobnie jak inni, przynajmniej tak bylo na etapie ofert. Potem nieco wiecej wyszlo ale zmienily sie zalozenia i doszlo troche elementow.

Panowie robote zrobili sprawnie, ogarneli po sobie takze polecam.

Czy słyszał ktoś o firmie Ma-Box Michał Jurczak? Pan Michał zajmuję się hydrauliką - ponoć od dłuższego czasu - ale na forum jest tylko jedna opinia na jego temat (a raczej wiele opinii pisanych przez jedną osobę).

taaa, generalnie opinie są bardzo dobre. Ja miałam bardzo małe doświadczenia z tą firmą, ale nie byłam zadowolona. Skończyło się na przygotowaniu oferty (z kosmosu zresztą). Nawet gdzieś jest mój post na ten temat,ale zostałam brutalnie zakrzyczana,ze widocznie coś ze mną z mną nie tak,skoro mi się nie podobało...