EWBUD 22.02.2016 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Poszukuję sprawdzonej i rzetelnej ekipy do elewacji - mam juz siatkę z klejem na części budynku i stary tynk akrylowy (chyba?) na pozostałej częsci-zniszczony i do usunięcia. Nie mam jeszcze koncepcji elewacji,ale chciałabym zorientować się ogólnie w kosztach robocizny, możecie kogos polecic? P.S. czy 1500 za projekt elewacji to duzo czy cena jest ok? Projekt ma zawierac również listę materiałów i adresy sklepów.Możecie się podzielic Waszymi doświadczeniami dot. elewacji? Mieszkam pod Nadarzynem na terenie leśnym, (dachówka cementowa) już zielona od mchu, sztachety w płocie również. Jaki rodzaj elewacji sprawdziłby się najbardziej? Z góry dziękuję. Zapraszam do mnie... Jeśli chodzi o tynk, to chyba najrozsądniej mineralny + malowanie...tj. najlepsza ochrona przed "zielonym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro963 22.02.2016 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Witam.Szukam architekta z pow. pruszkowskiego do adaptacji projektu. Możecie kogoś sprawdzonego polecić, z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastian99 22.02.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Witam,Zostało mi po budowie ok 140 szt pustaka Porotherm Wienerberger 25. Cena: 3 zł/sztLokalizacja: Kozery przy Grodzisku MazowieckimTe. 502-321-665 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 23.02.2016 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Zapraszam do mnie... Jeśli chodzi o tynk, to chyba najrozsądniej mineralny + malowanie...tj. najlepsza ochrona przed "zielonym" Monsiu - EWBUD to sprawdzona firma.. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 23.02.2016 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Ze spokojnym sumieniem do wykonania przyłączy gazowych i wod.-kan. mogę polecić wykonawcę, który wykonywał na mojej budowie właśnie ten zakres robót, a mianowicie firmę ANJAX Andrzej Sokół. Firma zajmuje się kompleksowo: projektowaniem, budową sieci gazowych i wod.-kan. oraz załatwianiem wszelkich formalności w Gazowni, Wodociągach i Urzędach. Szybkie i bardzo dobre wykonawstwo - 100% profesjonalizmu Wykonawcy, co oznacza zero stresu dla inwestora! Dane kontaktowe: ANJAX Tel. 22 755-76-12 tel. kom. 605-653-520 e-mail: [email protected] Pozdrawiam! Też polecam ta firmę, jesteśmy w trakcie procedury przebudowy przyłacza gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 23.02.2016 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Czy ktoś zamawiał okna/montaż z firmy okplast z grodziska ? Zadnych opinii w necie- aż stach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Tomek 25.02.2016 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Cześć, Możecie polecić któregoś lokalnego, rzetelnego producenta siatki ogrodzeniowej (ocynk+pcv)? Podpinam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 26.02.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Czy ktoś zamawiał okna/montaż z firmy okplast z grodziska ? Zadnych opinii w necie- aż stach Ja zamawiałam okna w oknoplascie w Jankach. Jestem bardzo zadowolona, szczególnie z obsługi Pana Piotra, oczywiście z okien też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 27.02.2016 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Czy słyszał ktoś o firmie Ma-Box Michał Jurczak? Pan Michał zajmuję się hydrauliką - ponoć od dłuższego czasu - ale na forum jest tylko jedna opinia na jego temat (a raczej wiele opinii pisanych przez jedną osobę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CasaD 29.02.2016 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Czy słyszał ktoś o firmie Ma-Box Michał Jurczak? Pan Michał zajmuję się hydrauliką - ponoć od dłuższego czasu - ale na forum jest tylko jedna opinia na jego temat (a raczej wiele opinii pisanych przez jedną osobę). U nas robil podlogowke, instalacje pieca , swego czasu maz spotkal sie z klkoma wykonawcami miedzy innymi MaBoxem i "wygral przetarg" Co do terminowosci i wspopracy nie mamy zastrzezen, cenowo chyba podobnie jak inni, przynajmniej tak bylo na etapie ofert. Potem nieco wiecej wyszlo ale zmienily sie zalozenia i doszlo troche elementow. Panowie robote zrobili sprawnie, ogarneli po sobie takze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aragonit2 29.02.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Czy ktoś zamawiał okna/montaż z firmy okplast z grodziska ? Zadnych opinii w necie- aż stach My też rozważamy zakupy w tej firmie. Może ktoś miał z nią jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japriv 01.03.2016 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 witam - poszukuję wykonawcę do kominka.- robocizna i materiał. bardzo poproszę o sprawdzone i godne polecenia namiary - planuję kominek w wykończeniu z płytki ale cegła.z góry baaardzo dziękuję za pomocMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 01.03.2016 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Czy słyszał ktoś o firmie Ma-Box Michał Jurczak? Pan Michał zajmuję się hydrauliką - ponoć od dłuższego czasu - ale na forum jest tylko jedna opinia na jego temat (a raczej wiele opinii pisanych przez jedną osobę). taaa, generalnie opinie są bardzo dobre. Ja miałam bardzo małe doświadczenia z tą firmą, ale nie byłam zadowolona. Skończyło się na przygotowaniu oferty (z kosmosu zresztą). Nawet gdzieś jest mój post na ten temat,ale zostałam brutalnie zakrzyczana,ze widocznie coś ze mną z mną nie tak,skoro mi się nie podobało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 01.03.2016 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Monsiu - EWBUD to sprawdzona firma.. Polecam Witam, dziękuję za polecenie, skontaktuję się bezpośrednio w niedługim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egon64 03.03.2016 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Witam,Czy możecie polecić sprawdzonego i w miarę taniego studniarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 04.03.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Witam, Czy możecie polecić sprawdzonego i w miarę taniego studniarza ? My polecamy pana Paluchowskiego - zna teren jak mało kto i sprawnie mu to idzie - specjalizuje się w studniach głębinowych. http://www.wierceniestudni.eu/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egon64 04.03.2016 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 My polecamy pana Paluchowskiego - zna teren jak mało kto i sprawnie mu to idzie - specjalizuje się w studniach głębinowych. http://www.wierceniestudni.eu/kontakt.html Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 06.03.2016 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie....Omegabruk z Książenic - warto? Jakieś doświadczenia ma ktoś z nimi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkowals1 09.03.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Witajcie, dalej szukam ziemi na podwyzszenie terenu i na to jakies lepszej/ogrodowej. Czy widzial ktos moze w poblizu jakies roboty drogowe, wykopy... coby zatrzymac przejezdzajaca wywrotke Pozdrawiawm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkowals1 09.03.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Jeszcze jedna sprawa - czy ktos z Was decydował się na wylewkę anhydrytowa zamiast cementowej i może polecić jakiś wykowców z okolicy?Wylewka anhydrytowa polecana jest głównie na ogrzewanie podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts