Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Spacer może być nawet długi. Najtrudniej jest się zebrać, ale potem mogę truptać długimi godzinami. Wszystkich z forum jestem w stanie poodprowadzać do domów i do siebie jeszcze wrocić o własnych siłach. Z wyjątkiem Barda13, ewyk39 i Victorii. Jeszcze ktoś z Chrzanowa, a powstałaby pięękna róża wiatrów :wink:.

Coś Ci jeszcze powiem EM, nie tylko będziemy sąsiadami, ale też byliśmy. Na Gocławiu wegetujemy od lipca 2001.

xxx ula

Gratulacje dla taty, Senser.

Mnie 20 stycznia o godz. 10.05 urodził się syn.

Wagę miał jak na chłopa wypada - 4150.

Wzrostu 57 cm.

A żonka dała mu na imię Arek.

Jeśli dzieci będą chodziły do szkoły w Józefinie, to może się spotkamy na jakimś spotkaniu rodzicielskim.

U mnie było do trzech razy sztuka i się udało. Teraz muszę posadzic drzewo. :p

Wzrostu 57 cm.

Aaale piekny wysyp! Hans_68, gratulacje! Rosnie nowe pokolenie forumowiczow-grupowiczow!

Jeden mlody debczak Ci rosnie! Teraz sadz drugi! :D

Jak tak dalej pójdzie, to niedługo będziemy musieli szukać nowego lokalu na spotkanie naszej grupy, bo się w pizzerii nie pomieścimy :wink:

A poważnie to - tak trzymać!! :)

Wzrostu 57 cm.

Jeśli dzieci będą chodziły do szkoły w Józefinie, to może się spotkamy na jakimś spotkaniu rodzicielskim.

Ooooo kurde!

Ale super! :-)

No jazda na całego! :-)

Choć muszę powiedzieć, że z tymi 3-ma razami mnie zaintrygowałeś :-)

Wiem jak się teraz czujesz...tzn nie wiem, bo ja też nie wiem :-)

Wzrostu 57 cm.

Ooooo kurde!

Ale super! :-)

No jazda na całego! :-)

Choć muszę powiedzieć, że z tymi 3-ma razami mnie zaintrygowałeś :-)

Wiem jak się teraz czujesz...tzn nie wiem, bo ja też nie wiem :-)

Senser, Hans ma juz po prostu dwie córy. :D Fajne dziewczyny i wcale nie ustepują "pci" męskiej (w energii i wogóle). :D

Alicjanko: Super, super! No to czekamy. Na Jolkę też, niech no tylko wyleczy Berę. Może być następna sobota, takie wczesne południe?

Niedziela to nie, bo w niedzielę pies ma egzamin i nie wiem jak długo to potrwa. Najlepiej u nas, bo dużo pola do biegania, mało błota. A i dom chętnie pokażę, choć jeszcze stan jest "półsurowy", aczkolwiek zamieszkały. Rzeczywiście widzieliśmy się ponad póltora roku temu :o . Ale tan czas leci....

A mapka to jest inna, tamtą robił Maco, jeszcze nie było tylu podgrupek. A ta jest Sensera, ale się smiali jak chciałm, żeby mnie naniósł. Może to jakis nietakt był z mojej strony. Senser - Sorry! Ale i tak dokładnie napisałam, gdzie jestem, "tubylcy" grupowi łatwo mogą zlokalizować. Myślę, że dla nas "Weteranów" też jest miejsce w tej grupie. Prawda, młodzi budowlańcy?

Pozdrawiam wszystkich, starych i nowych. "Wapniaczka"

Bera już zdrowa, energia ją rozpiera, ale z kolei ja się rozłożyłam i dziś pierwszy dzień w pracy.

Hans_68 gratuluje

u nas dla odmiany mialo byc do skutku z dziewczynka wiec udalo sie dopiero za 3 podejsciem :lol: :o wiec sie zdziwilismy bo same chlopaki sie sypaly

a na dziewczynke dalismy sobie do 5 razy :oops: ale naszczescie byla przy 3 bo bym teraz chyba zwariowala

niech nas przybywa, bedzie weselej sie spotkac , jak juz bediemy mieli domki dzieciaki beda mialy kogo odwiedzac na grilach, imieninach i innych imprezach integracyjnych :p 8)

wiec niech nam mlodzi rosna w potege :D

Ula i Sławek, ja co prawda po sąsiedzku, ale tak jak Bobo 30 mam von Muellera - Holenderkę płaską i jak na razie same dobre rzeczy mogę o tej dachówce powiedzieć (i własnie te wszystkie trójniki i gąsiory są relatywnie tanie). My braliśmy rok temu w Dachplusie w Piasecznie - przy skrzyżowaniu obwodnicy i Chyliczkowskiej. Rok temu była promocja von Muellera na czerwoną angobę (była zaskakująco tania - ją wzięliśmy) i kasztan, może w tym roku też są jakieś promocje?

A czy ja mogłabym tez prosić o te namiary na brzozę? Choć mi raczej zalezy na takich meterkach do pocięcia i porąbania.

Senser! Zmieniłam profil! Może być?

Chyba tylko ludzie z 3M rozumieją ten skrót, tak jak stolicowcy rozumieją "DC" (tu ukłon dla EM za wyjaśnienie). Ale prawdę mówiąc poznałam go dzięki koledze Warszawiakowi (nie mylić z Warszawistą).

Mam jakiś czepialski dziś nastrój, więc więcej nie piszę...

Poza jednym: dziękuję abrombie za info o Dachplusie. W jakim miesiącu załapałaś się na tę promocję?

ula

Boże...trójka dzieci...dla mnie jesteście Herosami :-)

Podziwiam was i wszystkich, którzy potrafią ogranąć dom z trójką dzieci i wszystkimi z tym związanymi sprawami....

:lol: Czyżby córeczka dała Ci popalić? Nie wysypiamy się? :lol: Na pocieszenie :wink: dodam, że ja się nie wysypiam do dziś :evil:

Sama chciałam :lol:

Senser, bądź dzielny. Mój mąż po pierwszych kilku dniach był juz w stanie spać przy wrzeszczącej wniebogłosy Patrysi tuż obok. "Wstawałaś w nocy do dziecka? Kiedy?" :lol: