EM 24.01.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Zdaje się Ulu i Sławku że ... jesteśmy sąsiadami! Tak na krótki spacer. Budujcie się szybko! Może być nawet z P4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 25.01.2005 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Spacer może być nawet długi. Najtrudniej jest się zebrać, ale potem mogę truptać długimi godzinami. Wszystkich z forum jestem w stanie poodprowadzać do domów i do siebie jeszcze wrocić o własnych siłach. Z wyjątkiem Barda13, ewyk39 i Victorii. Jeszcze ktoś z Chrzanowa, a powstałaby pięękna róża wiatrów . Coś Ci jeszcze powiem EM, nie tylko będziemy sąsiadami, ale też byliśmy. Na Gocławiu wegetujemy od lipca 2001. xxx ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.01.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Gratulacje dla taty, Senser. Mnie 20 stycznia o godz. 10.05 urodził się syn. Wagę miał jak na chłopa wypada - 4150. Wzrostu 57 cm. A żonka dała mu na imię Arek. Jeśli dzieci będą chodziły do szkoły w Józefinie, to może się spotkamy na jakimś spotkaniu rodzicielskim. U mnie było do trzech razy sztuka i się udało. Teraz muszę posadzic drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 25.01.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Senser, gratulacje i duuuzo szczęścia Hans_68 również gratuluję i duuużo szczęścia pozdrawiam serdecznie Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.01.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Mnie 20 stycznia o godz. 10.05 urodził się syn. Wagę miał jak na chłopa wypada - 4150. Wzrostu 57 cm. A żonka dała mu na imię Arek. Aaale piekny wysyp! Hans_68, gratulacje! Rosnie nowe pokolenie forumowiczow-grupowiczow! Jeden mlody debczak Ci rosnie! Teraz sadz drugi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 25.01.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Mnie 20 stycznia o godz. 10.05 urodził się syn. Wagę miał jak na chłopa wypada - 4150. Wzrostu 57 cm. A żonka dała mu na imię Arek. Aaale piekny wysyp! Hans_68, gratulacje! Rosnie nowe pokolenie forumowiczow-grupowiczow! Jeden mlody debczak Ci rosnie! Teraz sadz drugi! Jak tak dalej pójdzie, to niedługo będziemy musieli szukać nowego lokalu na spotkanie naszej grupy, bo się w pizzerii nie pomieścimy A poważnie to - tak trzymać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.01.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Gratulacje dla taty, Senser. Mnie 20 stycznia o godz. 10.05 urodził się syn. Wagę miał jak na chłopa wypada - 4150. Wzrostu 57 cm. A żonka dała mu na imię Arek. Jeśli dzieci będą chodziły do szkoły w Józefinie, to może się spotkamy na jakimś spotkaniu rodzicielskim. U mnie było do trzech razy sztuka i się udało. Teraz muszę posadzic drzewo. Ooooo kurde! Ale super! No jazda na całego! Choć muszę powiedzieć, że z tymi 3-ma razami mnie zaintrygowałeś Wiem jak się teraz czujesz...tzn nie wiem, bo ja też nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 26.01.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Senser i Hans, wytrzeźwieliście już? U nas jeszcze nic, ale chyba ja bym się spił ze szczęścia do nieprzytomności... bo potem nie będzie czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 26.01.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Gratulacje dla taty, Senser. Mnie 20 stycznia o godz. 10.05 urodził się syn. Wagę miał jak na chłopa wypada - 4150. Wzrostu 57 cm. A żonka dała mu na imię Arek. Jeśli dzieci będą chodziły do szkoły w Józefinie, to może się spotkamy na jakimś spotkaniu rodzicielskim. U mnie było do trzech razy sztuka i się udało. Teraz muszę posadzic drzewo. Ooooo kurde! Ale super! No jazda na całego! Choć muszę powiedzieć, że z tymi 3-ma razami mnie zaintrygowałeś Wiem jak się teraz czujesz...tzn nie wiem, bo ja też nie wiem Senser, Hans ma juz po prostu dwie córy. Fajne dziewczyny i wcale nie ustepują "pci" męskiej (w energii i wogóle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 26.01.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Alicjanko: Super, super! No to czekamy. Na Jolkę też, niech no tylko wyleczy Berę. Może być następna sobota, takie wczesne południe? Niedziela to nie, bo w niedzielę pies ma egzamin i nie wiem jak długo to potrwa. Najlepiej u nas, bo dużo pola do biegania, mało błota. A i dom chętnie pokażę, choć jeszcze stan jest "półsurowy", aczkolwiek zamieszkały. Rzeczywiście widzieliśmy się ponad póltora roku temu . Ale tan czas leci.... A mapka to jest inna, tamtą robił Maco, jeszcze nie było tylu podgrupek. A ta jest Sensera, ale się smiali jak chciałm, żeby mnie naniósł. Może to jakis nietakt był z mojej strony. Senser - Sorry! Ale i tak dokładnie napisałam, gdzie jestem, "tubylcy" grupowi łatwo mogą zlokalizować. Myślę, że dla nas "Weteranów" też jest miejsce w tej grupie. Prawda, młodzi budowlańcy? Pozdrawiam wszystkich, starych i nowych. "Wapniaczka" Bera już zdrowa, energia ją rozpiera, ale z kolei ja się rozłożyłam i dziś pierwszy dzień w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 26.01.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Tommi, jak się wybudujemy to spotkania będą u nas! To niedaleko pizzeri Senser i Hans_68 - tak trzymać chłopaki! ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.01.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Gdzie kupowaliście/wybieraliście drzwi wejściowe do swoich domów??Jakieś linki ew. mile widziane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.01.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Hans_68 gratuluje u nas dla odmiany mialo byc do skutku z dziewczynka wiec udalo sie dopiero za 3 podejsciem wiec sie zdziwilismy bo same chlopaki sie sypaly a na dziewczynke dalismy sobie do 5 razy ale naszczescie byla przy 3 bo bym teraz chyba zwariowala niech nas przybywa, bedzie weselej sie spotkac , jak juz bediemy mieli domki dzieciaki beda mialy kogo odwiedzac na grilach, imieninach i innych imprezach integracyjnych wiec niech nam mlodzi rosna w potege Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.01.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Boże...trójka dzieci...dla mnie jesteście Herosami Podziwiam was i wszystkich, którzy potrafią ogranąć dom z trójką dzieci i wszystkimi z tym związanymi sprawami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.01.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Ula, tak poza tematem...jak tak patrzę na twój/wasz podpis pod nickiem skąd: 3M itd....No za każdym razem jak go widzę to mam na myśli firmę..a dopiero później trzy miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 26.01.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Ula i Sławek, ja co prawda po sąsiedzku, ale tak jak Bobo 30 mam von Muellera - Holenderkę płaską i jak na razie same dobre rzeczy mogę o tej dachówce powiedzieć (i własnie te wszystkie trójniki i gąsiory są relatywnie tanie). My braliśmy rok temu w Dachplusie w Piasecznie - przy skrzyżowaniu obwodnicy i Chyliczkowskiej. Rok temu była promocja von Muellera na czerwoną angobę (była zaskakująco tania - ją wzięliśmy) i kasztan, może w tym roku też są jakieś promocje?A czy ja mogłabym tez prosić o te namiary na brzozę? Choć mi raczej zalezy na takich meterkach do pocięcia i porąbania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 26.01.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Senser! Zmieniłam profil! Może być?Chyba tylko ludzie z 3M rozumieją ten skrót, tak jak stolicowcy rozumieją "DC" (tu ukłon dla EM za wyjaśnienie). Ale prawdę mówiąc poznałam go dzięki koledze Warszawiakowi (nie mylić z Warszawistą).Mam jakiś czepialski dziś nastrój, więc więcej nie piszę...Poza jednym: dziękuję abrombie za info o Dachplusie. W jakim miesiącu załapałaś się na tę promocję?ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 27.01.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Boże...trójka dzieci...dla mnie jesteście Herosami Podziwiam was i wszystkich, którzy potrafią ogranąć dom z trójką dzieci i wszystkimi z tym związanymi sprawami.... Czyżby córeczka dała Ci popalić? Nie wysypiamy się? Na pocieszenie dodam, że ja się nie wysypiam do dziś Sama chciałam Senser, bądź dzielny. Mój mąż po pierwszych kilku dniach był juz w stanie spać przy wrzeszczącej wniebogłosy Patrysi tuż obok. "Wstawałaś w nocy do dziecka? Kiedy?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.01.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 bobo to my na tej samej zasadzie nie budzimy sie przy napadach kaszlu jak np babcia nocuje to co kaszlał w nocy? tak???? a my nic nie słyszelismy... moze bysmy sie jakoś umówiły co do tych katalogów co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 27.01.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 uwaga, do wszystkich zainteresowanych : będę w sobotę koło południa w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts