egon64 02.06.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Cześć, poszukuję solidnego i będącego na czasie elektryka. Możecie polecić kogoś sprawdzonego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 06.06.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Poszukuje ekipy do montażu bramy przesuwnej. Prace ziemne, montaż wózków i bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Tomek 08.06.2016 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Witam, Odkupie deski do wykorzystania na szalunek podmurówki ogrodzenia. Może komuś zalegają po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeq1984 09.06.2016 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Ania_i_Tomek w sprawie desek na szalunki zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.06.2016 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Poszukuję kogoś do naklejania tapet, także fototapety. Tylko musi być dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkowals1 15.06.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Witajcie, kogo możecie polecić do kostki brukowej? Przejrzałem wcześniejsze posty i szukam dalej.... przede wszystkim zastanawiam się, czy są tacy wykonawcy, którzy nie używają do podbudowy cementu / suchego betonu. Naczytałem się w internecie http://www.mj.com.pl/index.php?wiad=73 Rozmawiałem z trzema wykonawcami i wszyscy na podbudowę dają suchy beton a podsypka to piasek wymieszany z cementem. U sąsiada układała ekipa ze śląska i tam zupełnie inne "technologia" - podbudowa to tłuczeń/kliniec a podsypka tylko piach ze żwirem. Jak było u Was? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas77 21.06.2016 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Witam, domek co prawda już wybudowany, w maju zasiałem trawkę i poszukuję lokalnego składu rolniczego typu "GS" z nawozami w okolicach Grodziska lub Żyrardowa. W sklepach ogrodniczych straszna drożyzna, woreczek 10 kg jakiegokolwiek nawozu NPK potrafi kosztować 40-50 zł a w składach rolniczych np. Polifoska 8 kosztuje ok 100 złotych za worek 50 kg. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BudującaDom1719513663 21.06.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Mam do sprzedania wełnę Rockwool: 10 rolek Toprock grubość 15 cm na 35m2 oraz 5 kostek w płytach Superrock grubość 10 cm na 24,4 m2. Wełna zakupiona miesiąc temu. Sprzedamy dużo taniej niż zakupilismy. Bramki koło Błonia tel. 668 335 251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 07.07.2016 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Witam, Potrzebuje namiary na sprawdzonego studniarza do wywiercenia studni głębinowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 09.07.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Mam na zbyciu trochę siatki leśnej z odzysku (tak na oko jakies 60m w trzech czy czterech kawalkach). Do odebrania w Nadarzynie. Gratis oczywiśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 09.07.2016 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Mam na zbyciu trochę siatki leśnej z odzysku (tak na oko jakies 60m w trzech czy czterech kawalkach). Do odebrania w Nadarzynie. Gratis oczywiśnie:) A przy okazji jeszcze - jakby ktoś miał namiar na uczciwą ekipke (ze 3 facetów) do uporządkowania działki pod trawnik, wkopania odwodnienia, itp to byłoby super. Mogą być zza wschodniej granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pytlakos 21.07.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Odkupię stemple budowlane min. 3m długości, będę ich potrzebował pod koniec sierpnia, ok 100 sztuk może trochę więcej. Jak ktoś ma już wolne lub będzie miał prośba o kontakt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowarurafi6 22.07.2016 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Jestem nowy w tej grupie więc chciałem wszystkich przywitać, cześć! WZ otrzymana właśnie się uprawomacnia, dlatego potrzebuję już kilku rzeczy, może znacie: Architekta: kogoś kto ogarnie projektem wszystko, łącznie z wjazdem na posesje, zaprojektuje dom wg wymagań, zna się na budowie domów pasywnych - energooszczędnych, jednocześnie ma na względzie finanse inwestora - projekt indywidualny. Stempli 100-200 w dobrej cenie po 15-20 sierpnia. dobrego kierownika budowy, takiego co i doradzi i przypilnuje wykonawcy garażu blaszaka - znalazłem już jakieś w necie, ale wolałbym by to wykonał jakiś "swojak". studniarza, dobrego, taniego godnego polecenia. Z góry dziękuję za pomoc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolnikov 23.07.2016 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Potrzebuję wynająć "toytoya". nie mogę znaleźć żadnej firmy bliżej niż z Warszawy? Czy rzeczywiście trzeba zamawiać w stolicy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tm. 26.07.2016 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Wystąpiło zapotrzebowanie na :Specjalistę ds. ogrzewania-który doradzi, wyjaśni i dobierze właściwy sposób ogrzewania niedużego budynkuNiezaleznie od powyższego potrzebny jest:- architekt z uprawnieniami, znający sie na dachach i z uprawnieniami konstruktorskimi (trzeba będzie policzyć obciążenia), do zrobienia jest konstrukcja dachu, przebudowa schodów, przebudowa jednej kondygnacji- ktos zajmujący się ogrodami ale w kontekście projektu a nie wykonawstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 26.07.2016 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 W tej chwili są u mnie na budowie ogrodnicy którzy robili mi też projekt. Opis jest w dzienniku budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tm. 26.07.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Ok, to kontakt juz uruchomiony, teraz jeszcze architekt, instalator i konstruktor. Ech, gdzie ich szukać jak nie tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BT1719510413 28.07.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Hej wszystkim, potrzebuje namiar na jakiegoś glazurnika który w wolnej chwili podjąłby się ułożenia płytek na balkonie 6m2. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Tomek 31.07.2016 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Poszukuję stolarza do zrobienia schodów wewnętrznych. Może możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 03.08.2016 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Potrzebuje samochodu z podnośnikiem koszowym, ważne żeby operator był z głowa. A wiadomo, że jest z tym rożnie. Podnośnik potrzebny jest do mycia elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts