reksiunio 03.08.2016 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Witam wszystkich!W związku z planami powiększenia przestrzeni życiowej, potrzebuję ogarniętego architekta, który doradzi i wykona projekt adaptacji strychu. Póki co przestrzeń niezabudowana, ogólna koncepcja już jest, potrzeba tylko fachowego oka.Jak ktoś ma podobne doświadczenia za sobą, to poproszę o namiary na fachowców.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkdur 05.08.2016 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Witam, Mam do sprzedania blaszak po budowie, zależy mi na szybkim się pozbyciu go. [Edit:] Blaszak sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 12.08.2016 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Czy jest może osoba w tej grupie, która by mnie zaprosiła na moment do domu i pokazała tynki CW (bez gładzi) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolnikov 12.08.2016 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Sprzedam stemple:130 x 2.90 (szalowany strop na wysokości 12 bloczków BK)40 x 2.8055 x 2.50 (szalowany strop garażu na wysokości 10.5 bloczków BK)15 x 240 i pewnie jeszcze kilkanaście/kilkadziesiąt dodatkowych nie policzonych - wymieniłem te które dało się łatwo policzyć w sumie powinno trochę być ponad/około 300. Stemple aktualnie podpierają jeszcze strop na Jastrzębniku (gm.Żabia Wola). Do odebrania będą pod koniec sierpnia. Cena za całość 800zl. pomogę przy załadunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowarurafi6 17.08.2016 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Ja już przejąłem powyższe stemple . Mam pytanie, gdzie w okolicy Grodziska Mazowieckiego znajdę tanią chemię budowlaną i ogólnie skład budowlany /sklep z taczkami, szpadlami itp. Muszę do impregnacji stempli kupić dysperbit (bede z czesci robil slupki). Z góry dzięki za info :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 17.08.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Ja kupowałem w Stachpol w Milanówku - obsługa bardzo specyficzna ale było tanio i zawsze na czas. W grodzisku na pewno z daleka omijaj skład PSB - Mrówka się nazywa - ani jedna dostawa/transakcja nie przebiegła pomyślnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agdapl 22.08.2016 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Witajcie! Dawno tu nie zaglądałam zajęta wykańczaniem, pozdrawiam wszystkich budujących . My skończyliśmy budowę, mieszkamy od roku, najwyższy czas, żeby się pozbyć niepotrzebnych już rzeczy z podwórka. Mam do sprzedania blaszak, 2x3m w bardzo dobrym stanie, kupiony od producenta, firmy z Podhala za 950 zł. Cena obecna: 600 zł https://www.dropbox.com/s/kvdjlgcc1ey85xr/blaszak%20i%20gratis.jpg?dl=0 W blaszaku ułożona jest podłoga z desek i stoi regalik z dwiema półkami. Przy okazji, dorzucę wychodek, dostałam go od forumowicza, więc przeżył dwie budowy, ale nadal się trzyma. Mam jeszcze stertę palet, z którą nie wiem co zrobić. Wszystko w Owczarni, do odbioru własnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 01.09.2016 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Muszę wymienić piec gazowy. Obecnie mam Wolf'a, w którym po 7 latach padł wymiennik ciepła (fachowiec mówi, że utleniły się metalowe elementy, co wg Wolfa jest jak najbardziej możliwe). Koszt wymiany 2000 pln + robocizna. Podjąłem decyzję o zmianie pieca. Szukam więc sprawdzonego (znanego) i uczciwego fachowca (z naciskiem na uczciwego), który wymieni mi piec na nowy (innej marki) i nie zedrze ze mnie przy okazji. Czy znacie kogoś takiego z okolic Błonia-Grodziska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agdapl 01.09.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Witajcie! Dawno tu nie zaglądałam zajęta wykańczaniem, pozdrawiam wszystkich budujących . My skończyliśmy budowę, mieszkamy od roku, najwyższy czas, żeby się pozbyć niepotrzebnych już rzeczy z podwórka. Mam do sprzedania blaszak, 2x3m w bardzo dobrym stanie, kupiony od producenta, firmy z Podhala za 950 zł. Cena obecna: 600 zł https://www.dropbox.com/s/kvdjlgcc1ey85xr/blaszak%20i%20gratis.jpg?dl=0 W blaszaku ułożona jest podłoga z desek i stoi regalik z dwiema półkami. Przy okazji, dorzucę wychodek, dostałam go od forumowicza, więc przeżył dwie budowy, ale nadal się trzyma. Mam jeszcze stertę palet, z którą nie wiem co zrobić. Wszystko w Owczarni, do odbioru własnego. sprzedałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viki112 04.09.2016 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Witam się serdecznie, późno znalazłam taką fajną bliską grupę, jesteśmy już na etapie wykańczania.Może byłby ktoś zainteresowany siatką leśną do ogrodzenia działki, około 150m. Komplet ze słupkami, może być też brama z desek. 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 12.09.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 poszukuje wykonawcy posadzek betonowych z mixokreta. moglibyście kogoś polecić? Kogoś, kto wykona je z sercem a nie na odczep się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vihura 12.09.2016 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Witam Sprzedam garaż blaszak 3 x 5 m po budowie. Grodzisk - Szczęsne. Link do ogłoszenia: http://olx.pl/oferta/garaz-blaszany-CID628-IDhmiET.html#7aa3bb5723 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowarurafi6 16.09.2016 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Szukam ekipy budowlanej od fundamentów po dach, możecie polecać tutaj lub priv. Chciałbym by były to pewne osoby, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 25.09.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Hej, Poszukuje ogarniętego koparkowego zatrudnić na pół dnia - okolice Milanówka. Macie może jakieś namiary ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkowals1 11.10.2016 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Cześć, czy możecie polecić jakąś ekipę do montażu ogrodzenia? Może ktoś podpowie, gdzie w okolicy można kupić przęsła metalowe i bramę (przesuwną)? Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 12.10.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Hej, Czy ktoś z naszej grupy przeszedł już przez odbiór budynku? Jeżeli tak to czy może podzielić się wrażeniami? Inspektor przyjechał czy udało się to bez wizyty? A jak przyjechał to czy bardzo się czepiał. Wprawdzie u siebie nie mam nic zrobionego niezgodnie z projektem ale jak to mówią - "dajcie mi człowieka, a ja znajdę na niego paragraf". pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olomikolo 27.10.2016 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Witam serdecznie! Mam do sprzedania drewno po budowie (deski, stemple itd.) oraz garaż blaszany 3mx5m. Miejsce budowy Otrębusy. Odbiór własny. Zapraszam do obejrzenia. Cena do ustalenia na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjankos 02.11.2016 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Witam,poszukuję ekipy budowlanej do budowy domu w Brwinowie - od fundamentów po więźbę dachową.Poproszę namiary do sprawdzonych, solidnych wykonawców na priv. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowarurafi6 11.11.2016 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć, ponawiam prośbę o polecenie dobrej ekipy budowlanej i fachowców od pomp ciepła i rekuperacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowarurafi6 14.11.2016 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Skoro tak aktywna jest nasza grupa, to zadam jeszcze jedno pytanie: znacie jakichś lokalnych fachowców od oczyszczalni biologicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts