jak_kolwiek 15.11.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Grupa jest aktywna - tylko akurat nie teraz Pomyśl, że raz napisałem post w grupie żyrardowskiej i od lutego nikt tam nic nowego nie napisał. Tutaj bardzo często się zdarza, że odpowiedzi dostaje się na priv - więc bądź cierpliwy W poszukiwaniu fachowców może pomóc Ci jeszcze Warszawska biała lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 15.11.2016 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Cześć, ponawiam prośbę o polecenie dobrej ekipy budowlanej i fachowców od pomp ciepła i rekuperacji od rekuperacji kangaxx. U mnie robił. Dobry fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowarurafi6 17.11.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Dzięki za polecenia, jakby ktoś szukał mam dobrego architekta do polecenia, czekam jeszcze na PnB, ale sama współpraca jak też projekt wyszedł spoko (wg naszych wymagań), energooszczędnie i co ważne oszczędnie materiałowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowarurafi6 21.11.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 To znowu ja :/ Moi drodzy, macie może namiar na dobrego elektryka, który rozsądnie by ogarnął przyłącze tymczasowe no i samą inwestycję, plusem byłoby ogarnięcie nowych technologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 21.11.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 To znowu ja :/ Moi drodzy, macie może namiar na dobrego elektryka, który rozsądnie by ogarnął przyłącze tymczasowe no i samą inwestycję, plusem byłoby ogarnięcie nowych technologii. Eltra Jacek Radzikowski - u mnie się sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 29.11.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Cześć, ponawiam prośbę o polecenie dobrej ekipy budowlanej i fachowców od pomp ciepła i rekuperacji U mnie robili (ekipka do budowy) i polecam: domykujawa.pl Do tego dotychczasowe najlepsze ekipy u mnie: posadzki mixokret - p. Artur "Teka" docieplenie poddasza, sufit podwieszany - p. Romek "Rom-Kon" elektryk Marek Szyszka (ale instalacje małoproądowe "bolały" po kieszeni) drzwi wejsciowe - p. Paweł "Finlandia" ocieplenie i tynki zew/wew - p. Piotr Rudzki "Ewbud" KierBud - p. Mariusz Łuniewski geodeta - p. Marcin Wierzbicki ogrodzenie murowane - ekopustaki.pl Ponadto pare ekip takich sobie z różnych względów więc nie polecę (chyba, że się ktoś uprze:) ). Największe wpadki do tej pory - architekt i okniarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klipaw 12.12.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Serdecznie witam wszystkich budujących. Świadomy tego co przechodzą wszyscy na samym początku budowy, mogę z czystym sumieniem polecić wykonawców stanu surowego (dolne źródło pompy ciepła, płyta fundamentowa, murarka, stropy, więźba, pokrycie dachu) z okolic Marynina (gdzie mamy inwestycję). Jeżeli ktoś chciałby się dowiedzieć więcej na temat przebiegu poszczególnych etapów i moich doświadczeń ze współpracy z zatrudnionymi wykonawcami, proszę o informacje na priv, chętnie odpowiem. Zamieszczam ten post kierując się tylko prywatnymi pobudkami, po prostu trafiliśmy na świetne ekipy, które chętnie, polecę innym. pozdrawiam,Pawel S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolnikov 13.12.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Sprzedam tymczasowe przyłącze elektryczne - idealne na budowę. https://www.olx.pl/oferta/skrzynka-przylacze-budowlane-CID628-IDiQ2hF.html#5e3fb2a30f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian_adi 20.12.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Witam, poszukuje fachowca, ekipy do generalnego remontu. Dokladnie chodzi mi o pociagniecie hydrauliki,kanalizacji,rozprowadzeniu elektryki,wylanie podłogi,zamurowanie drzwi,potem łazienka(położenie płytek, montaż wanny/prysznica,umywalki)do tego jakies tynki ew. karton-gips. szukam kogos kto najlepiej zrobi od poczatku do konca. Polieci ktos kogos wartego wykonania zlecenia?? z góry dziekuje, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 03.01.2017 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Pierwszy w 2017:)Bliżsi lub dalsi Sąsiedzi - Powodzenia w nierównej walce z budowlaną gałęzią gospodarki w 2017. A tymczasem szukam fachowca od szkła: położyć trochę szkła w kuchni na ścianie oraz od kabiny prysznicowej.Czy ktoś dysponuje jakimś namiarem? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolnikov 07.01.2017 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Witam,Szukam opinii klientów firmy Tomstol z Milanówka. W szczególności interesują mnie ich drzwi. Widziałem już wątek nieszczelnych HSów usera "kubaimycha". Ktoś coś może dodać ze swojego doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 08.01.2017 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 czy ktoś może polecić firmę od wykonania ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrek 10.01.2017 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Cześć. Jestem w trakcie zakupu działki w Wycinkach Osowskich. Przy okazji dowiedziałem się, że są jakieś plany na kolejkę w stronę Mszczonowa przez okolicę. Czy ktoś z Was wie może jak ma wyglądać przebieg trasy dla tej kolejki? A może ten projekt jest bez szans na realizację? A tak btw, jak się mieszka w Wycinkach (pytanie do mieszkańców)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrkjarzyna 14.01.2017 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Serdecznie witam wszystkich budujących. Świadomy tego co przechodzą wszyscy na samym początku budowy, mogę z czystym sumieniem polecić wykonawców stanu surowego (dolne źródło pompy ciepła, płyta fundamentowa, murarka, stropy, więźba, pokrycie dachu) z okolic Marynina (gdzie mamy inwestycję). Jeżeli ktoś chciałby się dowiedzieć więcej na temat przebiegu poszczególnych etapów i moich doświadczeń ze współpracy z zatrudnionymi wykonawcami, proszę o informacje na priv, chętnie odpowiem. Zamieszczam ten post kierując się tylko prywatnymi pobudkami, po prostu trafiliśmy na świetne ekipy, które chętnie, polecę innym. pozdrawiam, Pawel S. Witam, My w tym roku planujemy rozpocząć inwestycję w Milanówku i też właśnie szukam sprawdzonej ekipy do stanu SSO. Będe wdzięczny za kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrkjarzyna 14.01.2017 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Witam,w tym roku planuje budowę w Milanówku. Czy któryś z forumowiczów może podzielić się opinią n/t ekipy budowlanej KONRAD ( Konrad Borowiecki) lub Pana Dariusza Łuczak z Bożej Woli. ? Czy może też ktoś korzystał z usług kierownika budowy - pana Tadeusza Błaszczaka ? Będe wdzięczny za wszelki informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolnikov 17.01.2017 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 fachowca do ułożenia gresu na całym parterze poszukuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 17.01.2017 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 fachowca do ułożenia gresu na całym parterze poszukuję. dzwoń do Roberta "Vadiola". Znajdziesz jego dane w warszawskiej białej liście. U mnie robił parter i obie łazienki - nie mogę złego słowa powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolnikov 17.01.2017 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Już dzwoniłem muszę się umówić na wycenę Ciekaw jestem jakiś nowych kontaktów - te z forum już ogarnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 21.01.2017 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 a teraz pytanie zupełnie z innej beczki - jakie miejsca w okolicy polecacie na chrzciny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 27.01.2017 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Poszukuję namiarow na sprawdzonych studniarzy. Studnia głębinowa, jako alternatywne zaopatrzenie domu w wodę. Okolice Podkowy Leśnej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts