Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

Grupa jest aktywna - tylko akurat nie teraz :)

Pomyśl, że raz napisałem post w grupie żyrardowskiej i od lutego nikt tam nic nowego nie napisał.

Tutaj bardzo często się zdarza, że odpowiedzi dostaje się na priv - więc bądź cierpliwy :)

W poszukiwaniu fachowców może pomóc Ci jeszcze Warszawska biała lista

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Cześć, ponawiam prośbę o polecenie dobrej ekipy budowlanej i fachowców od pomp ciepła i rekuperacji

U mnie robili (ekipka do budowy) i polecam: domykujawa.pl

Do tego dotychczasowe najlepsze ekipy u mnie:

posadzki mixokret - p. Artur "Teka"

docieplenie poddasza, sufit podwieszany - p. Romek "Rom-Kon"

elektryk Marek Szyszka (ale instalacje małoproądowe "bolały" po kieszeni)

drzwi wejsciowe - p. Paweł "Finlandia"

ocieplenie i tynki zew/wew - p. Piotr Rudzki "Ewbud"

KierBud - p. Mariusz Łuniewski

geodeta - p. Marcin Wierzbicki

ogrodzenie murowane - ekopustaki.pl

Ponadto pare ekip takich sobie z różnych względów więc nie polecę (chyba, że się ktoś uprze:) ).

Największe wpadki do tej pory - architekt i okniarz.

• 2 weeks później...

Serdecznie witam wszystkich budujących.

Świadomy tego co przechodzą wszyscy na samym początku budowy, mogę z czystym sumieniem polecić wykonawców stanu surowego (dolne źródło pompy ciepła, płyta fundamentowa, murarka, stropy, więźba, pokrycie dachu) z okolic Marynina (gdzie mamy inwestycję). Jeżeli ktoś chciałby się dowiedzieć więcej na temat przebiegu poszczególnych etapów i moich doświadczeń ze współpracy z zatrudnionymi wykonawcami, proszę o informacje na priv, chętnie odpowiem.

Zamieszczam ten post kierując się tylko prywatnymi pobudkami, po prostu trafiliśmy na świetne ekipy, które chętnie, polecę innym.

pozdrawiam,

Pawel S.

Witam, poszukuje fachowca, ekipy do generalnego remontu. Dokladnie chodzi mi o pociagniecie hydrauliki,kanalizacji,rozprowadzeniu elektryki,wylanie podłogi,zamurowanie drzwi,potem łazienka(położenie płytek, montaż wanny/prysznica,umywalki)do tego jakies tynki ew. karton-gips. szukam kogos kto najlepiej zrobi od poczatku do konca. Polieci ktos kogos wartego wykonania zlecenia?? z góry dziekuje, pozdrawiam

• 2 weeks później...

Cześć.

Jestem w trakcie zakupu działki w Wycinkach Osowskich. Przy okazji dowiedziałem się, że są jakieś plany na kolejkę w stronę Mszczonowa przez okolicę. Czy ktoś z Was wie może jak ma wyglądać przebieg trasy dla tej kolejki? A może ten projekt jest bez szans na realizację?

A tak btw, jak się mieszka w Wycinkach (pytanie do mieszkańców)? :)

Serdecznie witam wszystkich budujących.

Świadomy tego co przechodzą wszyscy na samym początku budowy, mogę z czystym sumieniem polecić wykonawców stanu surowego (dolne źródło pompy ciepła, płyta fundamentowa, murarka, stropy, więźba, pokrycie dachu) z okolic Marynina (gdzie mamy inwestycję). Jeżeli ktoś chciałby się dowiedzieć więcej na temat przebiegu poszczególnych etapów i moich doświadczeń ze współpracy z zatrudnionymi wykonawcami, proszę o informacje na priv, chętnie odpowiem.

Zamieszczam ten post kierując się tylko prywatnymi pobudkami, po prostu trafiliśmy na świetne ekipy, które chętnie, polecę innym.

pozdrawiam,

Pawel S.

Witam,

My w tym roku planujemy rozpocząć inwestycję w Milanówku i też właśnie szukam sprawdzonej ekipy do stanu SSO.

Będe wdzięczny za kontakt

Witam,

w tym roku planuje budowę w Milanówku. Czy któryś z forumowiczów może podzielić się opinią n/t ekipy budowlanej KONRAD ( Konrad Borowiecki) lub Pana Dariusza Łuczak z Bożej Woli. ?

Czy może też ktoś korzystał z usług kierownika budowy - pana Tadeusza Błaszczaka ?

Będe wdzięczny za wszelki informacje.