Marcinoso 31.01.2017 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Polecam studniarza z okolic grodziska maz tel: 602 110 414 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 05.02.2017 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 szukam firmy, która oferuje badania termowizyjne - ktoś korzystał i poleca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowarurafi6 06.02.2017 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ja polecam http://www.kancelariaaudytorska.pl/ - Paweł to profesjonalista. U niego będę robił próbę szczelności między innymi. Nawet tvp swojego czasu z nim program realizowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowarurafi6 15.02.2017 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Dzięki temu forum, mam już praktycznie wszystkie ekipy , dogadywane są szczegóły itp. Jednak nie mam ciągle wykonawcy schodów, barierek i okiennic przesuwnych. Macie kogoś godnego do polecenia? Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 16.02.2017 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Dzięki temu forum, mam już praktycznie wszystkie ekipy , dogadywane są szczegóły itp. Jednak nie mam ciągle wykonawcy schodów, barierek i okiennic przesuwnych. Macie kogoś godnego do polecenia? Z góry dzięki! Do schodów i parkietow zawsze polecam p.Mirka 600 500 092. Mozna sie powolac na Jacka od poddaszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BertaDiuna 21.02.2017 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Witam serdecznie, szukam porządną ekipę która wykonuje tarasy z drewna egzotycznego (na płycie betonowej). Możecie kogoś polecić? I gdzie najlepiej kupić drewno egzotyczne? HEEEEEELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BertaDiuna 21.02.2017 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Czy ktoś zna takich wykonawców (i może się podzielić opinią czy warto współpracować): 1. dekarz Dachy Dziwisz Henryk Dziwisz 2. cieśla Darek Staniak z Bolimowa 3. fundamenty Marian Adach z Milanówka 4. fundamenty Jacek Jakubiak dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.02.2017 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Witam serdecznie, szukam porządną ekipę która wykonuje tarasy z drewna egzotycznego (na płycie betonowej). Możecie kogoś polecić? I gdzie najlepiej kupić drewno egzotyczne? HEEEEEELP Drewno egzotyczne jest w Ruścu firma Exotrade na ul głównej za hotelem George. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.02.2017 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Mam do sprzedania łóżko jednoosobowe z IKEA sosna lakierowana 90 cm i materac do tego średnio twardy. Sprzedaję bo wymieniłem na szersze. Może komuś się przyda na budowę albo tak po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BertaDiuna 27.02.2017 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Drewno egzotyczne jest w Ruścu firma Exotrade na ul głównej za hotelem George. Dzięki za info. A kupowałeś tam? dobra jakość? Bo słyszałam, zę z tą jakością to różnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 28.02.2017 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 jeśli ktoś potrzebuje tynkarzy na "już" zapraszamy do kontaktu, zwolnił się termin na początek marca (jak to często bywa Inwestor nie wyrobił się z harmonogramem i ma duże opóźnienia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 28.02.2017 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 jeśli ktoś potrzebuje tynkarzy na "już" zapraszamy do kontaktu, zwolnił się termin na początek marca (jak to często bywa Inwestor nie wyrobił się z harmonogramem i ma duże opóźnienia) czekałem na taką wiadomość na początku czerwca - jak na złość wtedy każdy wyrabiał się z terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 28.02.2017 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 czekałem na taką wiadomość na początku czerwca - jak na złość wtedy każdy wyrabiał się z terminami no niestety bywa i tak, najważniejsze, żeby się nawzajem szanować i jeśli jest problem z wyrobieniem się w terminie informować, bo my jako wykonawca zawsze mamy być elastyczni, a w drugą stronę to już niekoniecznie i tak z ułożonego harmonogramu potem grafik robi się tak napięty, że trzeba pracować prawie 24h na dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 05.03.2017 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Witam Poszukuje sprawdzonej ekipy do zrobienia ułożenia z płyt tarasu od podstaw na gruncie Możecie kogoś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BertaDiuna 06.03.2017 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 jeśli ktoś potrzebuje tynkarzy na "już" zapraszamy do kontaktu, zwolnił się termin na początek marca (jak to często bywa Inwestor nie wyrobił się z harmonogramem i ma duże opóźnienia) czy to jest aktualne? Poszukuje tynkarzy do remontu elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolnikov 06.03.2017 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 wypadła mi ekipa od ocieplenia poddasza szukam kogoś od połowy kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 07.03.2017 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 czy to jest aktualne? Poszukuje tynkarzy do remontu elewacji. my tylko w środku, początek marca już zapełniliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 07.03.2017 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Hej, Poszukuje dobrego, sprawdzonego radce prawnego od prawa energetycznego. Jeżeli ktoś zna/ może polecić to proszę o info. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tm. 09.03.2017 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Potrzebna ekipa do zbudowania gazociągu w Nadarzynie wraz z pomiarami szczelności. 80m w linii prostej bez kombinowania i jedno przekucie w 6m długości chodnika z betonu. Sa kolizje z innymi instalacjami wiec trzeba raczej trochę ostrożniej. Można, a nawet w kilku miejscach trzeba wjechać koparkami. Oferty przecisku tez mile widziane. Na kiedy? nie jest istotne byle przed sezonem grzewczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolnikov 10.03.2017 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 W grodzisku masz bodaj dwie firmy: Mazgaz i Wasgaz. Ja dopiero co robiłem u tego pierwszego. ogólnie polecam chociaż instalacja jeszcze nie przetestowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts