Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Dzięki temu forum, mam już praktycznie wszystkie ekipy :), dogadywane są szczegóły itp. Jednak nie mam ciągle wykonawcy schodów, barierek i okiennic przesuwnych. Macie kogoś godnego do polecenia?

Z góry dzięki!

Do schodów i parkietow zawsze polecam p.Mirka 600 500 092. Mozna sie powolac na Jacka od poddaszy :)

Witam serdecznie,

szukam porządną ekipę która wykonuje tarasy z drewna egzotycznego (na płycie betonowej).

Możecie kogoś polecić?

I gdzie najlepiej kupić drewno egzotyczne?

HEEEEEELP :D

Drewno egzotyczne jest w Ruścu firma Exotrade na ul głównej za hotelem George.

jeśli ktoś potrzebuje tynkarzy na "już" zapraszamy do kontaktu, zwolnił się termin na początek marca (jak to często bywa Inwestor nie wyrobił się z harmonogramem i ma duże opóźnienia)

czekałem na taką wiadomość na początku czerwca - jak na złość wtedy każdy wyrabiał się z terminami :(

czekałem na taką wiadomość na początku czerwca - jak na złość wtedy każdy wyrabiał się z terminami :(

no niestety bywa i tak, najważniejsze, żeby się nawzajem szanować i jeśli jest problem z wyrobieniem się w terminie informować, bo my jako wykonawca zawsze mamy być elastyczni, a w drugą stronę to już niekoniecznie i tak z ułożonego harmonogramu potem grafik robi się tak napięty, że trzeba pracować prawie 24h na dobę

Potrzebna ekipa do zbudowania gazociągu w Nadarzynie wraz z pomiarami szczelności. 80m w linii prostej bez kombinowania i jedno przekucie w 6m długości chodnika z betonu. Sa kolizje z innymi instalacjami wiec trzeba raczej trochę ostrożniej. Można, a nawet w kilku miejscach trzeba wjechać koparkami. Oferty przecisku tez mile widziane.

Na kiedy? nie jest istotne byle przed sezonem grzewczym.