Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

mam problem z kontaktem z moim człowiekiem od dachu, chyba muszę zacząć szukać alternatywy. Czy znacie kogoś godnego polecenia do dachu i bezokapowym systemem rynnowym?

Znajomy polecał firmę z Tarczyna Dach-Max http://www.dachmax.pl/kontakt.htm, ale sam nie sprawdzałem - on był zadowolony. Mają oddział w Lesznowoli i robią w naszej okolicy.

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Sprzedam wełnę Rockwool 15cm + 10cm. Wystarczy na ok 30m2 skosów (10+15)

9 x TopRock 15cm (w sumie 31m2) - 17zl/m2

6 x SuperRock 10cm (w sumie 29m2) - 12zl/m2

Cena za całość 750zł. 25% poniżej ceny rynkowej.

Jastrzębnik gm. Żabia Wola.

telefon w ogłoszeniu:

https://www.olx.pl/oferta/welna-rockwool-superrock-toprock-CID628-IDmm0Ae.html

• 4 weeks później...
witam, po tynkowaniu zewnętrznym zostało mi trochę tynku silikonowego Armasil KABE. jakieś 2 całe wiadra kolor k12600 (kolor określiłbym na ceglasty), prawie dwa wiadra tynku białego, ze dwa i pół wiadra gruntu kolor k12600, 2 taśmy do elewacji (pomarańczowe). Chętnie odstąpie całość za około 600 pln. Odbiór osobisty w Owczarni. Ewentualnie mogę podrzucić w okolicy. tel. 604246525

• 4 weeks później...

Drodzy, czy ktoś może mnie poratować i dać namiar na firmę/ wykonawcę szaf? Mam ścianę do zabudowania w sypialni, ok. 12m2 plus wnękę w drugim pokoju plus garderobę więc będzie co robić. Miałam znajomego fachowca, w sumie nadal mam, ale jedzie w rejs (!) więc ma czas dla mnie od 7 października. Jeśli znajdę kogoś kto zrobi mi tę szafę w podobnej cenie i zacznie szybciej, to zlecę te prace. Proszę o kontakt

Pozdrawiam,

Agnieszka

• 3 weeks później...
poszukuję rzetelnego wykonawcę balustrad zewnętrznych budynku jednorodzinnego czy możecie kogoś polecić?
są ukraincy z pod janek - trzeba ich pilnować i mieć cierpliwość ale balustradę zrobili mi za 1/3 tego co polacy - i nawet z efektu jestem zadowolony. firma nazywała się stal mir czy coś podobnego.

• 1 month później...

Witam serdecznie wszystkich grupowiczów!

chcielibyśmy z żoną rozpocząć budowę domu energooszczędnego w Owczarni na gruntach słabononośnych. Ponieważ sam nie mam w tej dziedzinie doświadczenia, poszukuję osób skłonnych udzielić mi kilku wskazówek na początek. Przede wszystkim chodzi o typ konstrukcji, ale także sposób wyboru firmy wykonawczej, dobrego kierownika budowy itp. Np. nigdzie porządnego rankingu firm wykonawczych na razie nie znalazłem. Jak wśród gąszczu firm znaleźć te własciwą?

Czy mógłbym liczyć na pomoc ze strony przyszłych krajan?

Pozdrawiam,

Szanowni, macie namiary na kogoś do montażu napędu bramy przesuwnej? Z opcją także dostarczenia napędu. Dzięki.

Ja chętnie polecę - dobry fachowiec, poprawiał u mnie fuszerki w automatyce bramy popełnione przez elektryków. Dokonywał też później u mnie przeglądu bramy garażowej.

Pan Dariusz Łaniewski z Grodziska Maz., firma SPIN BRAM. Możesz się powołać na Andrzeja z Książenic, któremu pan Darek parę miesięcy temu naprawił niedziałającą fotokomórkę zatrzymującą bramę - on tego raczej nie zapomni bo sytuacja była dość ciekawa :)

Pozdrawiam,

Andrzej

Edit: zapomniałem podać kontakt tel.: 608-063-096

• 2 months później...

witajcie. czy możecie polecić mi kogoś do "ułożenia podłogi z płyt OSB na poddaszu oraz wykonania wejścia na to poddasze (na razie nieużytkowe)

potrzebna "szybka" ekipa która za bardzo nie nabrudzi :-)

aha i jeszcze jedna prośba: chciałaby wykonać zabudowę z szaf w jednym z pokoi- poproszę o spawdzonego wykonawcę

z góry bardzo dziękuję za wszelkie namiary

• 1 month później...
witajcie. czy możecie polecić mi kogoś do "ułożenia podłogi z płyt OSB na poddaszu oraz wykonania wejścia na to poddasze (na razie nieużytkowe)

potrzebna "szybka" ekipa która za bardzo nie nabrudzi :-)

SAIN Budownictwo - tynki, docieplenia i elewacje, izolacje natryskowe pianą https://www.facebook.com/sainbudownictwo/