Gosia Łódź 24.11.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Witam na kilka sekund mam dostęp do internetu: mieszkam od soboty w nowym domu, hahahahhahaha z iloma przygodami, co 2 dzień brak którejś fazy, zasypało mi drewutnię, dopiero dziś bedę miała ciepłą wodę i iii reszte opowiem na spotkaniu:). mam psa - sunię , extra SPOTKANIE 03.12.2004r. myślę, ze najlepiej 17,00-18,00. Najlepiej jakis lokal w centrum z oddzielna salką - ja niestety nie mogę podjąc się rezerwacji - przepraszam. Uważam, ze jakby Honorata mogła to ...moze coś z Lusią zarezerwują przebiegłe kobietki:). Zaproście Ciechankę, ja wyślę sms do Agaty i Darka i do Anny 99, i do Leszka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Kalonka 24.11.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Odnosnie naszego spotkania 3.12 dam wam znac w tym tygodniu gdzie sie spotykamy, na razie na liste wpisuje: 1 siebie 2 Luśkę 3 Tommco 4 Darwola 5 Anię 6 Martina 7 Gosię Łódź mam nadzieje Kto da wiecej? ja daje! mnie prosze wpisac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Odnosnie naszego spotkania 3.12 dam wam znac w tym tygodniu gdzie sie spotykamy, na razie na liste wpisuje:1 siebie2 Luśkę3 Tommco4 Darwola5 Anię6 Martina 7 Gosię Łódź mam nadzieje8.Grzegorz Kalonka Kto da wiecej? a o to przeciez chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Proszę mnie też wpisać na listę do imprezki , ale ze znakiem zapytania. Jesli uda mi się połączyć imprezę firmową z imprezą "Muratorska" to będzie cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Aggi, dachowca też mogę polecić - możesz porównać ceny no i ewentualnie obejrzeć mój dach A czy my już wiemy, w której knajpce tym razem pjemy? 3.12 idzie dużymi krokami...... Luśka - dzieki, dawaj tego fachowca, obejrzymy go Twój dach odwiedzę z przyjemnością!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 24.11.2004 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Ja to pewno bedę jak zwykle z kierowcą, znaczy Maciejem. Jakoś kurczę nie lubię prowadzić po pijaku - sama się dziwię, dlaczego...... Aggi - wysłałam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 24.11.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Byłem dziś u Ani. I powiem Wam, że tam u niej już zupełnie nie znać budowy. No może czasami jakiś kabelek wystaje, czy krzaczków mało, ale generalnie S U P E R ! ! ! Bardzo ładnie, wszystko przemyślane, elegancko...no szkoda, że się tylko w kominku nie paliło...ale nie mogę narzekać...bo podjechałem pod bramę tuż za Anią wracającą z pracy Byłbym nawet pierwszy, ale się dałem wyprzedzić Dziś wpuściłem schodziarza do domu. Mam nadzieję, że teraz się będzie uwijał i ładnie wszystko zrobi. Gosiu Czy mogłabyś przynieść na spotkanie numer Ładnego Domu, w którym jest projekt drewutni. Ania mówiła, że powinnać mieć ten numer. Chętnie bym sobie odbił. A może ktoś ma na zbyciu akurat tą gazetkę. To podobno z tego roku, ale nie wiem która. Ja niestety będę sobie sam kierowcą, jeśli uda mi się pojawić. Niestety ostatnio bardzo na zdrowie narzekam...ale zrobię wszystko, żeby dotrzeć Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 24.11.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Moi kochani! Chciałam sie pochwalić, że Tommco mnie odwiedził, a tu - proszę - ubiegł mnie!!! Co prawda wpadli (tzn. Tommco+mama) jak do apteki po zapałki, znaczy sie na moment, ale było bardzo przyjemnie i czekam na resztę. I oczywiście ciąg dalszy. Akurat dzisiaj moi Panowie byli mocno zajęci i nie napalili w kominku, a szkoda, bo to jest to, po co człowiek ma dom. Ja pracę kończę o 17 więc na spotkanie pewnie pójdę prosto z pracy (najwyżej posiedzę dłużej w biurze). Dajcie tylko 'cynk' gdzie i o której dokładnie godzinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 24.11.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Moi kochani! Chciałam sie pochwalić, że Tommco mnie odwiedził, a tu - proszę - ubiegł mnie!!! Co prawda wpadli (tzn. Tommco+mama) jak do apteki po zapałki, znaczy sie na moment, ale było bardzo przyjemnie i czekam na resztę. I oczywiście ciąg dalszy. Akurat dzisiaj moi Panowie byli mocno zajęci i nie napalili w kominku, a szkoda, bo to jest to, po co człowiek ma dom. Ja pracę kończę o 17 więc na spotkanie pewnie pójdę prosto z pracy (najwyżej posiedzę dłużej w biurze). Dajcie tylko 'cynk' gdzie i o której dokładnie godzinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 24.11.2004 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Miło, że spotkanie ma się odbyć. JA bardzo chetnie bym przybyła ale... jest kilka przeszkód natury organizacyjnej. Jesli tylko się uda to będzie świetnie (choć na godzinkę).Aggi - u nas dach jest zrobiony bardzo dobrze. Choć ekipa ponoć nie najtańsza ale solidna (dach mniej skomplikowany niż u Luśki ale też ciężko o nim powiedzieć że jest prosty). Jeśli będziesz chciała to dam Ci namiar na priva.Gosiu gratulacje!!!!!!!!Pochwalę się - kupiliśmy nareszcie karnisze do salonu. Teraz czekam na montaż (za dwa tygodnie - dopiero wtedy mój mąż będzie mógł) i zamawiam firanki - upatrzyłam bardzo ładne (moim zdaniem) w OBI.Poza tym kupiliśmy trochę ozdób choinkowych, lampki na zewnątrz i na choinkę oraz stojak do choinki. TO BĘDĄ PIERWSZE ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA w naszym domku.Myślałam. ze zorganizuję Wigilię ale z moim brzuchem chyba bym nie dała rady i sobie odpuściłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 25.11.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Geodeta w Łodzi a raczej w Rzgowie za podział działki na 2 częsci zaśpiewał 1200 zł czy to dużo? może macie namiar na kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 25.11.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 niniejszym informuję, że na naszej liście na spotkanie są jeszcze wolne miejsca (patrz wyżej) i ciagle zapraszamy, Agatę i Darka, gtca, areksam, tdxls i inni przychodźcie! Nasze spotkanie odbędzie się w pubie Rolling Stones, ul. Moniuszki 6, od godz. 17.30. 3 grudnia (piątek) jest zarezerwowana dla nas oddzielna cicha salka do 20 osób, na moją skromną osobę -Honorata Ogieniewska. Prosze o przyjscie punktualnie przynajmniej kilku osób (ja mogę od 18.00) żeby nie przepadła rezerwacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 25.11.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Postaram się wpaść ale mogę się spóźnić ok godziny (pracuję do 18 w Ozorkowie) mam nadzieje, ze nie bedzie korków po drodze i ... Policji Mam nadzieję, że spotkanie potrwa dłużej.. do zobaczenia Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pooh 26.11.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Ja też, ja też! Będę prawdopodobnie punktualnie, bo mam po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtca 26.11.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 niniejszym informuję, że na naszej liście na spotkanie są jeszcze wolne miejsca (patrz wyżej) i ciagle zapraszamy Dzięki za zaproszenie - Ja na spotkanko z wielką chęcią przyjdę - jeśli tylko będę mógł, bo: 1) na dniach rodzina sie nam powiększa 2) w związku z 1. staram się jak najwięcej tematów zamknąc w pracy przed końcem roku Jeśli dam radę to przyjdę - ale na 100% umówić się niestety nie mogę. pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtca 26.11.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Geodeta w Łodzi a raczej w Rzgowie za podział działki na 2 częsci zaśpiewał 1200 zł czy to dużo? może macie namiar na kogoś innego Ja robiłem podział jakieś 3lata temu i kwota była zbliżona - nie pamietam dokładnie ile - w cenie miałem bodajże 3szt mapki z podziałem pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 26.11.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Dziś miałem na działce pomiar spalin w kotle. Okazało się, że jest bardzo dobrze. Nawet wydajność jego jest większa niż katalogowa. Zwykły Ferolli wyciąga do 93%. Może to mniej niż w super niemieckich, ale jak wziąć pod uwagę różnicę w cenie...i to, że ja na 100l oleju używam koło 2l więcej...to nie żałuję decyzji o takim kotle. Oprócz tego porobiłem kilka zdjęć (uaktualniony album na onecie). Chciałbym zaprezentować Wam mój kominek: http://foto.onet.pl/upload/30/97/_374283_n.jpg Jest bardzo nowoczesny i skromny. To co białe będzie najprawdopodobniej pokryt jakimś ognistym woskiem. Fromt i półeczki z marmuru. Jak Wam się podoba? Tylko bez kadzenia proszę A tak wyglądają moje drzwi już z klamkami. W tym miejscu brakuje akurat listew przypodłogowych... http://foto.onet.pl/upload/34/49/_374304_n.jpg Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 26.11.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Tommco , Kominek czadowy !!! ( nomen omen...)Podoba mi się bardzo . Ten wosk to jaki planujesz ?Ogladalismy Twoje zdjecia i nie moge sie powstrzymac zeby nie zapytac : co to bedzie za git ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.11.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Czy ten pub to nie jest czasem Moniuszki 4? ja wyrobię najwcześniej na osiemnastą (kierowca!!!) Tommco, co tam kominek na zdjęciu! Kiedy parapetówa????? Na żywo Ci powiemy co o nim myślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 26.11.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Hej ziomkowie Mozecie polecic rozsadnego cenowo i solidnego ciesle z Lodzi lub rejonu (niekoniecznie blisko Lodzi)? Moj obiecuje mi z dnia na dzien ze przyjedzie i zrobi kilka poprawek do wiezby, ale jak przychodzi co do czego, to go nie ma ipotem sie zawsze tlumaczy wieczorem, ze to i ze tamto i ze bedzie jutro Fajny facet, ale nie na moje nerwy. Mam do nabicia kilka jetek i wymianow i ulozenie podlogi na jetkach, a zalezy mi, zeby zrobic to przed swietami. Piszcie tutaj lub na priv pozdrawiam tomek_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts