forum_user 08.06.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 a ja jeszcze w styczniu szukałem mieszkania:) a tu nagle propozycje okazje mozliwosci i zakup kontrolowany dokonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 a własnie zapomniałem... mamy Derby Łódzi.... nie moglem dojechac do domu a maja sie zaczac za godzine... ja jestem za Widzewem kibic ze mnie marny ale cala rodzina na meczyk idzie... jak obstawiacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 08.06.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ja bym chciał, żeby wygrali czerwono-biało-czerwoni, bo w przeciwieństwie do biało-czerwono-białych jeszcze o coś grają. T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 tomcio zremisowali a nad moja glowa lataja helikoptery policja na ulicach jak w stanie wojennym :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.06.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dobrze, że jechałam z Widzewa na Teofilów przez Kalonke , ominęły mnie uliczne atrakcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 08.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 To zdaje się, że pierwszej ligi w Łodzi szybko nie będzie. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Chyba, że pierwsza liga budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pooh 09.06.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ufff! Dałem wolne kafelkarzowi: Skończył wreszcie kuchnię, spiżarnię i przepokój. Cacy! Trochę otrząsnę się finansowo i zabieram się za podłogi w pokojach i kominek.Poszukuję ekipy (a właściwie wystarczy jeden niebojący się wysokości pacjent) do podwyższenia komina i oklejenia go klinkierem. Znacie kogoś takiego godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 09.06.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ja tyż za Widzewem jestem. Ale wczoraj jedni i drudzy dali plamę, cóś tej I ligi nie widzę, wstyd! Kiedy przyjdzie lato i ciepło? Mam dość tej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janaro 09.06.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Witam i pozdrawiam, według najnowszej prognozy dopiero od środy ma byc ciepło i ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 09.06.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Cześć witam po długiej przerwie mam pytanie o tani piasek do fundamentów (WŁAŚNIE WRESZCZIE RUSZAM Z BUDOWĄ) i będę tego trochę potrzebował ok ok 40m3, czy kupuję się to na metry czy na tony , a jeżeli na tony to ile wazy 1m3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.06.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ja płaciłem 200 zł za Tatre 18 ton zwirku do fundamentów i wylewek. kup ile wleze to sie zawsze przyda, do wszystkiego ... 100 razy bedziesz potrzebowal zwiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 09.06.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ale też nie należy przesadzić...bo potem trzeba się z tym wozić... T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 09.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Mam propozycje Man-a (podobno 24-26m3 czy ton) za 220 PLN widziałm ten wóz duuuuże bydle czy ktoś miał lepiej (dowóz Łódź Bałuty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.06.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Hmm... ja ostatnio za Tatre z piaskiem budowlanym do Nowosolnej - 250 (jakies 18 ton). Dalem sie oskubac?Transport wzialem ze skrzyzownia Pomorskiej i Janosika - tam caly czas stoja i czekaja (na naiwnych?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.06.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Chyba, że pierwsza liga budowlana Ja bym chcial, ale licencja na gre w tej pierwszej lidze strasznie droga... Chyba II liga to szczyt moich mozliwosci i obym nie musial walczyc w barazach o utrzymanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 10.06.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Piach czyli pospółka kl.1 kosztuje w nowosolnej 7 zł tona . Reszta to cholerny transport i tu zależy jak utargujesz.Piach plukany 0-2 mm taki do murowania 25 zł tona w Andrzejowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 10.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Mam namiar na piach do murowania (rzeczny szary a nie zółty bez gliny czyściutki za 600 PLN za 21-22 tony (ciężarówka mercedes)) cena z transportem do Łodzi (aż z za Łęczycy) co do frakcji to trochę grubszy do ław stropów itp ale jest też podobno drobniutki do murowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 trzeba podzwonic i popytac, mnie kiedys przywiezli taki do fundamentów ze na dno opadał i nie mieszał sie z cementem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.06.2005 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 co do frakcji to trochę grubszy do ław stropów itp ale jest też podobno drobniutki do murowania. Piach rzeczny jest OK. Ale ztym drobniutkim do murowania to nie tak. Do ław stropów wieńców powinno się dodawać do betonu żwir . A do murowania najlepszy płukany ( rzeczny) o frakcji 0-2 lub przesiewany . Można sobie przesiać na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts