kropi 28.01.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Jest dobrym prawem wykonawcy podać cenę za swoją usługę, choćby miała być z kosmosu, i dobrym prwem klienta jest wyrazić swoją opinię - to też jest element wolnego rynku Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423747 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.01.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Ja uważam że jak ktoś liczy sobie na wstępie 3 razy drożej i mówi że jest tani to znaczy że łże i jest naciągaczem . To tyle. Zgadzam sie, jest naciągaczem i to słowo dobrze tutaj określa takiego gościa ale po co u licha ta agresja z Twojej strony, wyzwałem go od złodzieja ...zadzwoniłem do tego cwoka i mu znów nawrzucałem zachowajmy swoją godność , nie upadajmy tak nisko..... przypuszczam, że gość wsześniej czy później zrozumie, że ludzie nie są tak naiwni i zdają sobie sprawę ile, co, może kosztować, porównują ceny i albo będzie chciał mieć pracę i spuści z tonu abo będzie czekał na "jelenia" z grubym portfelem. Wykorzystajmy swoją energie na coś bardziej pożytecznego Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423746 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 28.01.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Wysłany: Nie, 28 Styczeń 2007 16:11 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Cytat: Ja uważam że jak ktoś liczy sobie na wstępie 3 razy drożej i mówi że jest tani to znaczy że łże i jest naciągaczem . To tyle. "Zgadzam sie, jest naciągaczem i to słowo dobrze tutaj określa takiego gościa ale po co u licha ta agresja z Twojej strony, Cytat: wyzwałem go od złodzieja ...zadzwoniłem do tego cwoka i mu znów nawrzucałem zachowajmy swoją godność , nie upadajmy tak nisko..... przypuszczam, że gość wsześniej czy później zrozumie, że ludzie nie są tak naiwni i zdają sobie sprawę ile, co, może kosztować, porównują ceny i albo będzie chciał mieć pracę i spuści z tonu abo będzie czekał na "jelenia" z grubym portfelem. Wykorzystajmy swoją energie na coś bardziej pożytecznego " Kropqa wiesz może i masz rację ,moja druga połowa też mnie zawsze uspokaja w sposób podobny ,ja tylko chciałem przyspieszyć mu dojście do właściwych wniosków a i może przez to uchronić potencjalne przyszłe jego ofiary pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423745 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 28.01.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witam.Wróciłam na forum i widzę zdjęcia ze spotkania. Milutko Napiszcze co słychać. Anisia3 jak tam okna dachowe, , Ania jak sobie poradziłaś z drzwiami do garderoby,w stylu japońskim... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423744 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.01.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 CONTEL juz mi sie podoba Twoja żona - podobnie myślimy Wiesz czasmi szkoda naszych nerw....i lepiej dać sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423743 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 28.01.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 kolejne castingi trwają wysłąłem 11 zapytań o okna żeby nie było niedomówień napisałem wmiarę konkretnie co mnie interesujeciekaw jestem ile firm odpisze poprzednie doświadczenia nie napawają optymizmembyliśmy w 3 firmach osobiście w MS na Włókniarzy wycena od ręki w róznych opcjach w centrum okien i drzwi z Wróblewskiego błyskawicznie odesłano nam na maila w "MATERIAŁY BUDOWLANE" S.A.z Wydawniczej PORAŻKA -ODRADZAM było to moje 3 podejście dio tej firmy poprzednio chciałem kupić od nich drzwi i trzeba było już tam nie wracać ale stwierziłem do 3 razy sztuka może coś sie zmieniło po paru latach salon otwarty od 8 ale juz 10 po ktoś otworzył drzwi nikt sie mną nie interesował jeden pan czytał gazetę , pani myła podłogi a 2 pan rozmawiał sobie z nią na tematy lużne na moją prośbę o to żeby sie mną zajęto i po wytłumaczeniu o co mi chodzi chciano mnie zbyć katalogiem na moje stwierdzenia że jak bym chciał znać ceny z katalogu to bym tu nie przyjeżdzał tylko sobie w necie sprawdził - pan przepisał mi na kartkę te same ceny (z katalogu)wściekły zasypałem go pytaniami - szprosy , słupki w dzwiach balkonowych , szyby , itp to stwierdził że on nie wie ale o 10 bedzie kolega i moigę wtedy przyjechać wymusiłem na nim zostawienie swojego numeru telefony i przekazanie sprawy koledze już po paru dniach zadzwoniono do mnie pan miał w sumie pretensje ż eja nie chcę przyjechać do niego osobiście i że jeszczę chcę ofertę przeż internetodpowiedziałem mu że najpierw muszę miec po co do nich przyjeżdzać roznawiać o szczegółach do dziś nie dostałem ządnej odpowiedzi byłem u nich 18 stycznia pozostałe firmy od których czekam wyceny abatexfenestralindaprymatulińscykmm oknopeteckidamiso.k.n.o i jeszcze bartek są z poza łodzi wiec mojażona zadzwoniła do nich a tam pani miała do niej pretensje ze nie przyjechała osobiście bo przecież mają salon w Łodzi na co zona że ich okna znamy i chcemy mieć wstępną ofertę po kilku dnaich zadzowniła do nich z pytaniem co z tą ofertą okazało sie zę nikt nić o takim czymś nie wie i sie dowiedzą i do dziś nie mamy odpowiedzi wysłałem wiec jeszcze raz zapytanie mailem - zobaczymy ale na razie mają minus ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423742 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 28.01.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 prościu ciekawy jestem jakie ceny dostaniesz , ja poczekam jeszcze miesiąc i tak pod koniec lutego zaatakuje z ofertami , wydaje mi się że może być za 3 ,4 tyg. taniej bo troche im zmaleje sprzedaż przez pogodę daj znać jak będziesz miał wnioski z tych ofert , czekam z niecierpliwością pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423741 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 28.01.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 CONTEL juz mi sie podoba Twoja żona - podobnie myślimy Wiesz czasmi szkoda naszych nerw....i lepiej dać sobie spokój :win kropqa ,nie jestem żonaty , ale rzeczywiście lepiej dać sobie czasem spokój , choć ja mam taką burzliwą naturę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 28.01.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 prościu ciekawy jestem jakie ceny dostaniesz , ja poczekam jeszcze miesiąc i tak pod koniec lutego zaatakuje z ofertami , wydaje mi się że może być za 3 ,4 tyg. taniej bo troche im zmaleje sprzedaż przez pogodę daj znać jak będziesz miał wnioski z tych ofert , czekam z niecierpliwością pozdrawiam problem z czekaniem jest taki że w tym roku podobno firmy nie wyrabiają sie z produkcją szczególnie okien drewnianych - brak dobrego drewna MS czas oczekiwania na drewniane 16 tygodni PCV trochę szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423739 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 28.01.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 też się obawiam że nic może nie wyjść z mojego czekania , ale ja mam PCV więc może może a jak nie to trudno kupię bez rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423738 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emartinelli 28.01.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Jak już o cenach mowa, właśnie dostałem kosztorys na M03 (wersja bez garażu i wiaty).Co powiecie na 250.000 tys. za stan developerski?Nie wiem jak to oceniać w obecnych czasach... liczyłem na trochę mniej, ale może przy obecnych cenach taniej nie będzie?... Stan developerski obejmuje praktycznie wszystko poza podłogami, schodami i płytkami na ścianach tj.:fundamenty z bloczków, przyłącza (do studzienek), ściany z porothermu, dachówka ceramiczna Wieneberger L-15, ocieplenie 15cm styropian, tynki, ocieplenie dachu, stolarka pcv, instalacje el. wod-kan, wylewki i ocieplenie podłóg, CO razem z kaloryferami i piecem Vailant (pewnie podstawowy model), tynki wew. i zew., malowanie na biało, w cenie szambo 6m3 Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423737 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 28.01.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 emartinelli myślę że cena jest ok , może sam byś zaoszczedzil z 30-50 tys budując systemem gospodarczym , ale przy tych cenach wariujacych to tego też nie wiadomo , rozumiem że nic Cię nie interesuje , na gotowo za 250 tysi? ale trzeba tą różnicę dokladnie przeliczyć , bo strzelilem tak na oko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423736 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 28.01.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423735 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emartinelli 28.01.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 ... rozumiem że nic Cię nie interesuje , na gotowo za 250 tysi?... Zgadza się, nic mnie nie interesuje poza doglądaniem i wytykaniem błędów W cenie zawarta 3 letnia gwarancja i podobno mam się nie martwić czy ceny materiałów wzrosną czy nie (ale jak spadną to ja stracę...). Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423734 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 28.01.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 i jeszcze bartek są z poza łodzi wiec mojażona zadzwoniła do nich a tam pani miała do niej pretensje ze nie przyjechała osobiście bo przecież mają salon w Łodzi na co zona że ich okna znamy i chcemy mieć wstępną ofertę po kilku dnaich zadzowniła do nich z pytaniem co z tą ofertą okazało sie zę nikt nić o takim czymś nie wie i sie dowiedzą i do dziś nie mamy odpowiedzi wysłałem wiec jeszcze raz zapytanie mailem - zobaczymy ale na razie mają minus ogromny Jesli chodzi o Bartka z koluszek, to polecam rozmowę osobista lub telefoniczną z p. Wojtkiem (chyba Rawickim albo cos w tym stylu). Konkretny, terminowy - i da się znim wynegocjowac całkiem ciekawe rabaty, zwłaszcza przy wiekszym zakupie Ja z Bartka brałam okna (platiki), drzwi zewnętrzne (wołomin) i brame garazową(wiśniowski) - z wszystkiego jestem zadowolona. Jakościowo w porządku, cenowo - znacznie ciekawiej niż u konkurencji Montaż wszystkiego odbył się w jeden dzień - po prostu przysłano do nas chyba 4 czy 5 ekip (wszystkie, jakie firma posiada). Jedno małe "ale", to fakt, że ostatnio mieli pojawic się na regulacji okien, ale w ostatniej chwili odwołali wizytę, bo ponoć snieg ich unieruchomił. Zobaczymy, czy dotrzymaja nowego terminu... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423733 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 28.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Po pierwsze to fajny ten projekt, podoba mi się A co do ceny to trudno powiedzieć, bo wiele zależy od użytych materiałów - i warto aby zostało dokładnie zapisane w umowie, z czego dach, jakie okna (nie tylko materiał i kolor ale też np. ze mają się otwierać - serioserio, potem się okaże, że to jest "extras" za który trzeba dopłacić...), pokrycie dachowe, przewody elektryczne, kontakty... no kurcze - cały dom rozpisz dokładnie na śrubki i wpisz to do umowy, bo przy takim układzie istnieje dosyć mocny konflikt interesów - ty dajesz 230 i chcesz dom, a pan dostaje 230 koła i tyle ile oszczędzi (na tobie), zostanie mu w kieszeni. Proste? Jeśli zostaną użyte materiały dobrej jakości to cena wydaje mi się adekwatna dla stanu wykończonego (no frills ale do zamieszkania). Inna opcja to wynająć kierownika budowy w charakterze "inwestora zastępczego" - płacisz gościowi, który prowadzi budowę a ciebie nie interesuje, jak - ma być zrobione, umawiasz się na sumę i termin i jedziesz sobie na Hawaje, wracasz i chałupa stoi . I w razie czego ochrzaniasz jednego gościa a nie latasz po ekipach. Ja tak buduję i sobie chwalę, trochę się angażuję ale w sumie to na własne życzenie, móglbym się ograniczyć do okresowych wizytacji na placu i uzgodnień z kierownikiem co do szczegółów. Tak jest trochę drożej niż samemu ale jak ktoś się nie zna albo ma mało czasu, to warto się zastanowić. Nie ma konfliktu interesów, jedziecie z kierbudem na jednym wózku, masz większą kontrolę nad tym co się dzieje na budowie a wychodzi taniej, niż z developerem. Budujemy domek bardzo podobny metrażowo do twojego i w tej kwocie co napisałeś mam zamiar zmieścić się ze wszystkim (i wiele wskazuje na to, że się uda... ) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423732 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorasz 29.01.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Jak już o cenach mowa, właśnie dostałem kosztorys na M03 (wersja bez garażu i wiaty). Co powiecie na 250.000 tys. za stan developerski? Nie wiem jak to oceniać w obecnych czasach... liczyłem na trochę mniej, ale może przy obecnych cenach taniej nie będzie?... Stan developerski obejmuje praktycznie wszystko poza podłogami, schodami i płytkami na ścianach tj.: fundamenty z bloczków, przyłącza (do studzienek), ściany z porothermu, dachówka ceramiczna Wieneberger L-15, ocieplenie 15cm styropian, tynki, ocieplenie dachu, stolarka pcv, instalacje el. wod-kan, wylewki i ocieplenie podłóg, CO razem z kaloryferami i piecem Vailant (pewnie podstawowy model), tynki wew. i zew., malowanie na biało, w cenie szambo 6m3 Pozdrawiam, Czy można prosić o namiary na tą firmę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423731 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 29.01.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 kolejne castingi trwają wysłąłem 11 zapytań o okna żeby nie było niedomówień napisałem wmiarę konkretnie co mnie interesuje ciekaw jestem ile firm odpisze poprzednie doświadczenia nie napawają optymizmem byliśmy w 3 firmach osobiście w MS na Włókniarzy wycena od ręki w róznych opcjach w centrum okien i drzwi z Wróblewskiego błyskawicznie odesłano nam na maila w "MATERIAŁY BUDOWLANE" S.A.z Wydawniczej PORAŻKA -ODRADZAM było to moje 3 podejście dio tej firmy poprzednio chciałem kupić od nich drzwi i trzeba było już tam nie wracać ale stwierziłem do 3 razy sztuka może coś sie zmieniło po paru latach salon otwarty od 8 ale juz 10 po ktoś otworzył drzwi nikt sie mną nie interesował jeden pan czytał gazetę , pani myła podłogi a 2 pan rozmawiał sobie z nią na tematy lużne na moją prośbę o to żeby sie mną zajęto i po wytłumaczeniu o co mi chodzi chciano mnie zbyć katalogiem na moje stwierdzenia że jak bym chciał znać ceny z katalogu to bym tu nie przyjeżdzał tylko sobie w necie sprawdził - pan przepisał mi na kartkę te same ceny (z katalogu) wściekły zasypałem go pytaniami - szprosy , słupki w dzwiach balkonowych , szyby , itp to stwierdził że on nie wie ale o 10 bedzie kolega i moigę wtedy przyjechać wymusiłem na nim zostawienie swojego numeru telefony i przekazanie sprawy koledze już po paru dniach zadzwoniono do mnie pan miał w sumie pretensje ż eja nie chcę przyjechać do niego osobiście i że jeszczę chcę ofertę przeż internet odpowiedziałem mu że najpierw muszę miec po co do nich przyjeżdzać roznawiać o szczegółach do dziś nie dostałem ządnej odpowiedzi byłem u nich 18 stycznia pozostałe firmy od których czekam wyceny abatex fenestra linda prymat ulińscy kmm okno petecki damis o.k.n.o i jeszcze bartek są z poza łodzi wiec mojażona zadzwoniła do nich a tam pani miała do niej pretensje ze nie przyjechała osobiście bo przecież mają salon w Łodzi na co zona że ich okna znamy i chcemy mieć wstępną ofertę po kilku dnaich zadzowniła do nich z pytaniem co z tą ofertą okazało sie zę nikt nić o takim czymś nie wie i sie dowiedzą i do dziś nie mamy odpowiedzi wysłałem wiec jeszcze raz zapytanie mailem - zobaczymy ale na razie mają minus ogromny W związku z tym że również robie casting na okna podziele się moimi wycenami które biore pod uwagę : Abatex - profil Salamander 3D cena 9 400 zł obsługa super KMM Okno - profil KBE cena 9 000 zł - obsługa ok Ulińscy - profil Veka 8 900 zł (+ ekstra klamki ) 8 900 zł - obsługa super extra ( moze dlatego ze obsługiwał nas właściciel) MS Okno - nie pamiętam profilu cena 11 000 zł - obsługa ok Byłem jeszczu u dwóch jakiś drobnych pośredników i straszna pomyłka , szkoda bo pewnie psują opinie firmą które reprezentują . Nie wiedzą co sprzedaja i chyba wiedzą mniej o oknach niż ja , a ja wiem tyle co wyczytałem na forum. Wszystkie okna pięcio komorowe , jednostronnym kolorem . Najlepsza obsługa u Ulińskiego i w Abatexie ( rozmawialiśmy z dwoma sprzedawcami , pierwszy extra , drugi trochę zepsuł pierwsze wrażenie). Najładniejsze okna wg mnie w Abatexie jak i również najwiecej dodatków w standartowej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423730 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 29.01.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Jak już o cenach mowa, właśnie dostałem kosztorys na M03 (wersja bez garażu i wiaty). Co powiecie na 250.000 tys. za stan developerski? Nie wiem jak to oceniać w obecnych czasach... liczyłem na trochę mniej, ale może przy obecnych cenach taniej nie będzie?... Stan developerski obejmuje praktycznie wszystko poza podłogami, schodami i płytkami na ścianach tj.: fundamenty z bloczków, przyłącza (do studzienek), ściany z porothermu, dachówka ceramiczna Wieneberger L-15, ocieplenie 15cm styropian, tynki, ocieplenie dachu, stolarka pcv, instalacje el. wod-kan, wylewki i ocieplenie podłóg, CO razem z kaloryferami i piecem Vailant (pewnie podstawowy model), tynki wew. i zew., malowanie na biało, w cenie szambo 6m3 Pozdrawiam, Mysle ze budując metodą gospodarczą jestes w stanie zaoszczedzić minimum 50 tyś ale , ja sadze że dużo więcej .Czy warto ? Jak dla mnie tak , jak dla innych nie . Ale w metodzie gospodarczej musiałbyś trochę sie pouczyć , poczytać porozmawiać i trochę zagłebić temat budowanictwa . Poszukać ekip , pojeżdzić po hurtowanich ponegocjować ceny , ustawić harmonogram pracy i poszczególnych etapów . pozdr Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423729 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 29.01.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 i jeszcze bartek są z poza łodzi wiec mojażona zadzwoniła do nich a tam pani miała do niej pretensje ze nie przyjechała osobiście bo przecież mają salon w Łodzi na co zona że ich okna znamy i chcemy mieć wstępną ofertę po kilku dnaich zadzowniła do nich z pytaniem co z tą ofertą okazało sie zę nikt nić o takim czymś nie wie i sie dowiedzą i do dziś nie mamy odpowiedzi wysłałem wiec jeszcze raz zapytanie mailem - zobaczymy ale na razie mają minus ogromny Jesli chodzi o Bartka z koluszek, to polecam rozmowę osobista lub telefoniczną z p. Wojtkiem (chyba Rawickim albo cos w tym stylu). Konkretny, terminowy - i da się znim wynegocjowac całkiem ciekawe rabaty, zwłaszcza przy wiekszym zakupie Ja z Bartka brałam okna (platiki), drzwi zewnętrzne (wołomin) i brame garazową(wiśniowski) - z wszystkiego jestem zadowolona. Jakościowo w porządku, cenowo - znacznie ciekawiej niż u konkurencji Montaż wszystkiego odbył się w jeden dzień - po prostu przysłano do nas chyba 4 czy 5 ekip (wszystkie, jakie firma posiada). Jedno małe "ale", to fakt, że ostatnio mieli pojawic się na regulacji okien, ale w ostatniej chwili odwołali wizytę, bo ponoć snieg ich unieruchomił. Zobaczymy, czy dotrzymaja nowego terminu... nie ukrywam źe Bartek był jednym z moich faworytów bo miałem z nimi kontakt z w mojej poprzedniej pracy - byli naszymi klientami - przyjezdzali kierowcy i przedstawiciele i szef i zawsze było ok. fakt ze dostawali długie terminy i rabaty dlatego aktualne doswiadczenia są dla mnie przykre ale nie chciałem na razie załatwiać niczego z szefem aż nie dowiem sie jakiejś wstępnej ceny ale na razie obsługa fatalna Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/280429-grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page/399/#findComment-8423728 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts