mmmad 24.04.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 DO mm3844 SZukam takiego kierownika,którego można zostawić na kilka dni samego i będzie naprawdę kontrolował.Mam poleconego przez wykonawcę ale taki to prawdopodobnie nawet nie raczy przyjechać na budowę tylko powie "ja zna Pana Stasia,Rysia itp i wiem że on to dobrze robi .Więc szukam takiego ,który będzie reprezentował moją stronę.Pozdrawiam Ty nie szukasz kierownika, tylko inspektora nadzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 24.04.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dziękuję Monty Pyton, bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i wojtek 24.04.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzięki za oddzew!!!! Jesteście kochani... Wam jest trochę łatwiej wyłapać jakieś tabliczki w Waszej okolicy, bo często koło nich przejeżdźacie. Ja byłam już nie raz, pytałam też różnych ludzi - albo nic nie wiedzieli, albo wręcz patrzyli na mnie wilkiem. Monika i Wojtek - ta droga - przedłużenie Marmurowej jest wyłożona taką jakby kostką? Po której stronie mam szukac tej tabliczki? Podajcie pliiiiss nazwę ulicy i numer. Anisia3 - próbowałam już tak sporo razy, jest to dość kłopotliwe, bo ludzie nie są zbyt chętni do pomocy, ale dzięki za radę Jakby coś Ci się obiło o uszy o wolnej działce, będę baaardzo wdzięczna. Sli - wiem, gdzie jest Grabina, pojechaliśmy tam ostatnio na zwiad zobaczyć jedną działkę , ale fakt, że całej nie objechaliśmy. Będę musiała sie rozejżeć. Jakbyś coś zauważył, daj znać proszę. Robin_lodz - dzięki, będę wdzięczna za namiar A jak wygląda ta działka i w którym mniej więcej miejscu (może numer ulicy?) Dziękuję wszystkim, poprawiliście mi trochę chumor, bo już na prawdę byłam zrezygnowana... Pozdrawiam ciepło. Emila tak, ta droga jest wyłozona kostką elegancko ) jedziesz prosto, w stronę lasu, dzialka do sprzedania jest po lewo, jedx aż zobaczysz, daleko nie jest, jest na rogu dom , potem ta działka pusta 4200 i potem dom w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 24.04.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 WitamDawno mnie nie było , ale kociołek u mnie na budowie jest na dobre . Dosłownie jedna ekipa goni drugą i wszytsko jakoś sie układa , ale z jednym chyba się przeliczyłem . Wydawało mi sie ze z ekipami od wylewek nie ma probelmu i jak umówie się z miesiecznym wyprzedzeniem to nie bedzie probelmu , A tu ZONK !!! Dwie polecane ekipy mają wszystko zabukowane do już do polowy czerca lub poczatku lipca . Nie chce wiaść nikogo z ogłoszenia bez polecenia bo to czasami za duże ryzyko . Mam jedną ekipę ale oni krzyczą 15 zł ( może to teraz normalna kwota ?) MOże ktoś ma z was namiary na ekipę od wylewek z której był zadowolony i może polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 24.04.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzięki za oddzew!!!! Jesteście kochani... Wam jest trochę łatwiej wyłapać jakieś tabliczki w Waszej okolicy, bo często koło nich przejeżdźacie. Ja byłam już nie raz, pytałam też różnych ludzi - albo nic nie wiedzieli, albo wręcz patrzyli na mnie wilkiem. Monika i Wojtek - ta droga - przedłużenie Marmurowej jest wyłożona taką jakby kostką? Po której stronie mam szukac tej tabliczki? Podajcie pliiiiss nazwę ulicy i numer. Anisia3 - próbowałam już tak sporo razy, jest to dość kłopotliwe, bo ludzie nie są zbyt chętni do pomocy, ale dzięki za radę Jakby coś Ci się obiło o uszy o wolnej działce, będę baaardzo wdzięczna. Sli - wiem, gdzie jest Grabina, pojechaliśmy tam ostatnio na zwiad zobaczyć jedną działkę , ale fakt, że całej nie objechaliśmy. Będę musiała sie rozejżeć. Jakbyś coś zauważył, daj znać proszę. Robin_lodz - dzięki, będę wdzięczna za namiar A jak wygląda ta działka i w którym mniej więcej miejscu (może numer ulicy?) Dziękuję wszystkim, poprawiliście mi trochę chumor, bo już na prawdę byłam zrezygnowana... Pozdrawiam ciepło. Emila tak, ta droga jest wyłozona kostką elegancko ) jedziesz prosto, w stronę lasu, dzialka do sprzedania jest po lewo, jedx aż zobaczysz, daleko nie jest, jest na rogu dom , potem ta działka pusta 4200 i potem dom w budowie Dzięki, trochę drogawo, ale przejedziemy się. Zobaczyć nie zaszkodzi, a może coś opuści...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i wojtek 24.04.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzięki za oddzew!!!! Jesteście kochani... Wam jest trochę łatwiej wyłapać jakieś tabliczki w Waszej okolicy, bo często koło nich przejeżdźacie. Ja byłam już nie raz, pytałam też różnych ludzi - albo nic nie wiedzieli, albo wręcz patrzyli na mnie wilkiem. Monika i Wojtek - ta droga - przedłużenie Marmurowej jest wyłożona taką jakby kostką? Po której stronie mam szukac tej tabliczki? Podajcie pliiiiss nazwę ulicy i numer. Anisia3 - próbowałam już tak sporo razy, jest to dość kłopotliwe, bo ludzie nie są zbyt chętni do pomocy, ale dzięki za radę Jakby coś Ci się obiło o uszy o wolnej działce, będę baaardzo wdzięczna. Sli - wiem, gdzie jest Grabina, pojechaliśmy tam ostatnio na zwiad zobaczyć jedną działkę , ale fakt, że całej nie objechaliśmy. Będę musiała sie rozejżeć. Jakbyś coś zauważył, daj znać proszę. Robin_lodz - dzięki, będę wdzięczna za namiar A jak wygląda ta działka i w którym mniej więcej miejscu (może numer ulicy?) Dziękuję wszystkim, poprawiliście mi trochę chumor, bo już na prawdę byłam zrezygnowana... Pozdrawiam ciepło. Emila tak, ta droga jest wyłozona kostką elegancko ) jedziesz prosto, w stronę lasu, dzialka do sprzedania jest po lewo, jedx aż zobaczysz, daleko nie jest, jest na rogu dom , potem ta działka pusta 4200 i potem dom w budowie Dzięki, trochę drogawo, ale przejedziemy się. Zobaczyć nie zaszkodzi, a może coś opuści...? moze coś opuści, ale za wiele to chyba nie, bo za 80 pln miała kupców od ręki i nie chciała sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 24.04.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam Dawno mnie nie było , ale kociołek u mnie na budowie jest na dobre . Dosłownie jedna ekipa goni drugą i wszytsko jakoś sie układa , ale z jednym chyba się przeliczyłem . Wydawało mi sie ze z ekipami od wylewek nie ma probelmu i jak umówie się z miesiecznym wyprzedzeniem to nie bedzie probelmu , A tu ZONK !!! Dwie polecane ekipy mają wszystko zabukowane do już do polowy czerca lub poczatku lipca . Nie chce wiaść nikogo z ogłoszenia bez polecenia bo to czasami za duże ryzyko . Mam jedną ekipę ale oni krzyczą 15 zł ( może to teraz normalna kwota ?) MOże ktoś ma z was namiary na ekipę od wylewek z której był zadowolony i może polecić ? U mnie robili w zeszłym tygodniu. Kierbud twierdzi, że dobrze. Wzięli 11 zł/m2, teraz podobno będą wołać 12. Jak potrzebujesz fakturę to + 22%. Trochę średni porządek po sobie zostawili , ale ja też nie dopilnowałam z braku czasu. Tel 607 112 167. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin_lodz 24.04.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Krótkie pytanko, gdzie w Łodzi i okolicach najtaniej nadproża dostanę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 24.04.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Krótkie pytanko, gdzie w Łodzi i okolicach najtaniej nadproża dostanę ? Ja kupowałem na św. teresy 106 lub 105 bo tam mieli szybko, pytałem też w HIBETie w Rzgowie było trochę taniej ale musiałbym czekać parę dni na transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.04.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Krótkie pytanko, gdzie w Łodzi i okolicach najtaniej nadproża dostanę ? jeżeli betonowe "L" to sprawdź Maxbet na Goja- Wiczyńskiej http://www.maxbet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 24.04.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Gojawiczyńska nie pomyliła ci się czasem z Boyem-Żeleńskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
victoria26 24.04.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Moi Drodzy, zakupiłam działkę budowlaną w Ksawerowie. Poprzedni właściciel miał już do niej trochę dokumentów potrzebnych do złożenia pozwolenia na budowę. Wypis z planu zagospodarowania przestrzennego, z rejestru gruntów itp. Mam wobec tego pytanie: Czy muszę te dokumenty organizować od początku tak aby były na moje nazwisko? czy są one przyporządkowane do działki i wystarczy że dołaczę akt notarialny, iż ja jestem teraz nowym jej właścicielem.Bardzo prosze o odpowiedź. Z góry dziękuję i pozdrawiam,Victoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.04.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Gojawiczyńska nie pomyliła ci się czasem z Boyem-Żeleńskim? wtedy była by Goya-........ a i tak dobrze , że nie Geja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.04.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Do doświadczonych gazolosem.....Ile płaciliście za projekt przyłącza gazowego i za wykonanie tegoż ????????????????????????????????????????????????????jak liczą przyłącza : z metra czy od sztuki ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 24.04.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Victoria26 - Ja też mam w Ksawerowie ( nie zmienia to faktu ). Musiałem mieć swoje "papierki" od nowa na wszystko, wypis z rej gruntów, po aktualizacji granic przez geodetę.PZP jeszcze wtedy nie było, ale warunki zabudowy załatwaiłem na siebie. Ja musiałem mieć wszystko od nowa, ale popytaj architekta, czy w gminie, może coś się pozmieniało ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 24.04.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Krótkie pytanko, gdzie w Łodzi i okolicach najtaniej nadproża dostanę ? Ja kupowałem na św. teresy 106 lub 105 bo tam mieli szybko, pytałem też w HIBETie w Rzgowie było trochę taniej ale musiałbym czekać parę dni na transport. Jeszcze uwaga do HIBETu - ja kupowałem przez pośrednika bo u niego dostałem niższe ceny niż w HIBETie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyniu 24.04.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 WitamMoże ktoś będzie zainteresowany garażem blaszanym - chętnie się go tanio pozbędę. Niestety został trochę zniszczony przez zimowe wichury i trzebaby go wyprosotować i pospawac w paru miejscach. Zainteresowanych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZIKO 25.04.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 DO mm3844 SZukam takiego kierownika,którego można zostawić na kilka dni samego i będzie naprawdę kontrolował.Mam poleconego przez wykonawcę ale taki to prawdopodobnie nawet nie raczy przyjechać na budowę tylko powie "ja zna Pana Stasia,Rysia itp i wiem że on to dobrze robi .Więc szukam takiego ,który będzie reprezentował moją stronę.Pozdrawiam Ty nie szukasz kierownika, tylko inspektora nadzoru. Tak ,szukam takiego dwa w jednym Wczoraj rozmawiałem z gościem ,który ponoć tak pracuje .Zażyczył sobie 3 tysiaki za całość budowy.Problem w tym,że z kim bym nie rozmawiał(z branży budowlanej) to każdy mówi ,że za dużo sie naczytałem o budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZIKO 25.04.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 W dalszym ciągu jestem zainteresowany kierownikiem więc poproszę o namiary. Pozdrawiam Poszło na priv Pozdrawiam Otrzymałem.Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 25.04.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts