mmmad 21.05.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Walenciak - kontakt bezposredni, ma moja rekomendacje. Na czas, kontaktowy, mozna sie dogadac.Na grupie ktos pisal, ze budujacy w Lodzi moga spodziewac sie pytania o atest na beton. Wg mojego kierownika na budowie nie da sie ukrecic wiecej niz B-12, wiec dlatego w projektach wpisuja B-15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.05.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 ekipy do wylewek miksokretem na gwałt poszukuję!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.05.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 EKIPY DO WYLEWEK MIKSOKRETEM NA GWAŁT POSZUKUJĘ!!!!!!!!!! Czy to aby nie musi byc ekipa zlozona z kobiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gianti 21.05.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 jaką firmę zalewającą fundamenty (betoniarka, pompa, beton, itd) polecacie w okolicach zgierza. nie musi byc najtansza ale za to solidna i terminowa. no i nie za daleko bo po co za niepotrzebne kilometry mam płacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gianti 21.05.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 EKIPY DO WYLEWEK MIKSOKRETEM NA GWAŁT POSZUKUJĘ!!!!!!!!!! na allegro się ktoś ogłasza kto robi miksokretem - poniżej namiary "WYLEWKI ,POSADZKI Wylewki wykonujemy Mixokretem,szybko i solidenie. Wieloletnia praktyka. Telefon: 506950944 Telefon 2:503822587" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.05.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Muszę dokupić niewielką ilość pustaków ceramicznych (od 200 do 500szrt zależnie od rodzaju):288x188x220288x120x220288x88x220Jeśli ktoś jest posiadaczem nadwyżki tych luksusowych (w obecnej chwili) towarów lub przewiduje takową nadwyżkę w najbliższych 2-3 tygodniach, proszę o kontakt (najlepiej na priv lub mailem).Pustaki postaram się przewieźć oczywiście we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyniu 22.05.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam Czy ktoś wie jak ma wyglądać dokument poświadczający stopień zaawansowania inwestycji do zwrotu VAT? Chciałem się udać z tym do kierownika budowy ale nie mogę znaleźć wzoru. Próbowałem już wyszukiwarki ale działa fatalnie i wciąż nic nie znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.05.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam Czy ktoś wie jak ma wyglądać dokument poświadczający stopień zaawansowania inwestycji do zwrotu VAT? Chciałem się udać z tym do kierownika budowy ale nie mogę znaleźć wzoru. Próbowałem już wyszukiwarki ale działa fatalnie i wciąż nic nie znajduje. Moze ksero z dziennika budowy? Najlepiej zadzwon do swojego US-u. I zanotuj nazwisko osoby, ktora Ci udzieli tej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 22.05.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dawno mnie tu nie było , a tu tak miło . Ale prace idą do przodu . Nie jak to nazwać , wszytkie ekipy przychodzą do mnie tydzień , dwa wcześniej niż się ze mną umawiali i cześć rzeczy muszę robić na wariackich papierach , ale za to do przodu . Ja tak tylko informacyjnie :- jakby ktoś szukał mat zbrojeniowych pod wylewki (1mx2m) to na brukowej kupowałem po 4,7 zł brutto za sztukę plus transport . Też dobra cena była w Metaleksie na ul. Słowiańskiej po 6,5 (musiałem kilka dobrać bo mi brakło)- styropian (kto dziś kupuje styropian bo ceny kosmiczne) , zamówiłem u producenta w Łaszkowicach po 165 za m3 z transportem do Łodzi) pozdrJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 22.05.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 kto dziś kupuje styropian bo ceny kosmiczne kto potrzebuje - kupuje, jeśli masz inną metodę izolacji fundamentów chętnie skorzystamy http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif zamówiłem u producenta w Łaszkowicach póki co, możesz podać nr tel.? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.05.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ja styropian w duzych ilosciach rowniez kupowalem u producenta: w Kolgroscie http://www.kolgrost.pl chyba po 94 zł za m3 FS15 (2005) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 22.05.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 22.05.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ja styropian w duzych ilosciach rowniez kupowalem u producenta: w Kolgroscie http://www.kolgrost.pl chyba po 94 zł za m3 FS15 (2005) u nich obecna cena to 190 zł ,też pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.05.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam Czy ktoś wie jak ma wyglądać dokument poświadczający stopień zaawansowania inwestycji do zwrotu VAT? Chciałem się udać z tym do kierownika budowy ale nie mogę znaleźć wzoru. Próbowałem już wyszukiwarki ale działa fatalnie i wciąż nic nie znajduje. Pierwsze słyszę o takim dokumencie. Bierzesz wniosek z US, wypełniasz zgodnie z fakturami i zanosisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 22.05.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dawno mnie tu nie było , a tu tak miło . Ale prace idą do przodu . Nie jak to nazwać , wszytkie ekipy przychodzą do mnie tydzień , dwa wcześniej niż się ze mną umawiali i cześć rzeczy muszę robić na wariackich papierach , ale za to do przodu . Ja tak tylko informacyjnie : - jakby ktoś szukał mat zbrojeniowych pod wylewki (1mx2m) to na brukowej kupowałem po 4,7 zł brutto za sztukę plus transport . Też dobra cena była w Metaleksie na ul. Słowiańskiej po 6,5 (musiałem kilka dobrać bo mi brakło) - styropian (kto dziś kupuje styropian bo ceny kosmiczne) , zamówiłem u producenta w Łaszkowicach po 165 za m3 z transportem do Łodzi) pozdr Jacek Jacku , przeslij mi namiar na priv proszę do tego producenta styropianu , dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 22.05.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Hej JAK ? STAREJ GWARDII FORUM SPISUJĄ SIĘ BRAMY GARAŻOWE ??? co byście polecili , gdzie najlepsze wrażenia cenowe i obswługowe???? Dziś zamówiłem segmentówkę Krispolu u miłego pana z Curie Skłodowskiej 1a, polecił mi je facet, który kiedyś był handlowcem od bram i z Krispolu nie miał żadnej reklamacji przez 2 lata. Koszt 2800 z montażem. Niestety brama uchylna u mnie nie wchodziła w grę z uwagi na wysokość (a w zasadzie niskość) garażu. Poprzedni właściciele posępili na 1 rządek bloczków a teraz ja się muszę z tym męczyć Jaki miałeś terin realizacji ? czy trzymają sztywno ceny , czy coś wytargowałeś taniej? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 22.05.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 jutro wychodzi ode mnie ekipa murująca ,świetni super itp ,z ltak dobrymi fachowcami, tak uczciwymi aż trudno się rozstać wszystkim życzę takich odczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_v_o 22.05.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam Czy ktoś wie jak ma wyglądać dokument poświadczający stopień zaawansowania inwestycji do zwrotu VAT? Chciałem się udać z tym do kierownika budowy ale nie mogę znaleźć wzoru. Próbowałem już wyszukiwarki ale działa fatalnie i wciąż nic nie znajduje. Kierownik budowy napisał mi oświadczenie jakie prace na dany dzień zostały wykonane - w punktach po kolei - fundamenty, ściany nośne, ściany działowe itd aż do porycia dachówką. Podpisał się pod tym i wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CuoreRosso 22.05.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 witajciepoproszę na priv namiary na sprawdzone firmy projektowe (instalacje: prąd, woda). wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.05.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Ja styropian w duzych ilosciach rowniez kupowalem u producenta: w Kolgroscie http://www.kolgrost.pl chyba po 94 zł za m3 FS15 (2005) przyjmują zamówienia na koniec czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts