majki 14.02.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Musisz wklieć :img]http://img27.imageshack.us/img27/4871/danioyt1.jpg[/img] tylko dodaj [ na samym początku pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CONTEL - REAKTYWACJA - 14.02.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 musisz wklieć : Img]http://img27.imageshack.us/img27/4871/danioyt1.jpg[/img] tylko dodaj [ na samym początku pozdrawiam, majki cały czas to samo , dodaje do tego co miałem wkleić [ i dalej adres nie w ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 14.02.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Wejdź w profil, który masz w lewym górnym rogu i skrót, kt. podał Ci majki wpisz na samym dole w małą tabelkę. Kliknij wyślij i już. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Własnie na chwilę zmieniłem sobie swój profil na Twój ... Musisz jednak wpisać adres : http://img27.imageshack.us/img27/4871/danioyt1.jpg Sorka za pomyłkę pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Contel, klikaj razem ze mną : 1 w lewym górnym rogu strony Grupy Łódzkiej wciśnij: "Profil" 2 znajdź panel zatytułowany: "Panel kontrolny emblematów" (na samym dole strony "Profil") 3 wpisz w okno obok podpisu: "Odnośnik do zewnętrznego Emblematu: Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystać" adres tak jak pisał majki. 4 wciśnij: "wyślij" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 14.02.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Właśnie poczytałam dziennik Suzis - załamka :( bardzo współczuję i życzę wytrwałości - nie dajcie się tym partaczom, walczcie ! Człowiek żyły sobie wypruwa by mieć choć cząstkę marzeń spełnionych , kosztem wyrzeczeń i z bankiem na karku niemal do końca życia , a takie skur....... wrrrrrr popaprańcy cholerni ! ... szkoda słów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.02.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Właśnie poczytałam dziennik Suzis - załamka :( bardzo współczuję i życzę wytrwałości - nie dajcie się tym partaczom, walczcie ! Człowiek żyły sobie wypruwa by mieć choć cząstkę marzeń spełnionych , kosztem wyrzeczeń i z bankiem na karku niemal do końca życia , a takie skur....... wrrrrrr popaprańcy cholerni ! ... szkoda słów ... Ale to zaczyna być coraz bardziej ... "popularne" Nitubaga, malka na forum też prowadzą dzienniki gdzie jest wiele baboli ... My mieliśmy dziada do stanu surowego ... Tępić i jeszcze raz tępić pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 14.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 suzis trzymaj się....w Łodzi jest firma http://www.mosaicon.pl/ ale cen nie znam... mada lena wielkie gratulacje! No teraz już będziesz miała o kogo się martwić do końca życia Nas właśnie grypa powaliła, najmłodszy zapalenie uszu, koszmar Mam pytanie ile płaciliście za rozprowadzenie hydrauliki w domu (c.o, kanaliza, podłączenie kotła i grzejników itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.02.2009 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A zresztą nic tak nie cieszy jak praca wykonana przez siebie. Mój mąż ma zdanie całkiem przeciwne..... Ale nabawił się fachowcofobii i musi resztę robić sam. To koszmarnie ciężkie i przewlekłe schorzenie To jest nas dwóch. Ciekawe, czy ta jednostka chorobowa atakuje tylko mężczyzn?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A zresztą nic tak nie cieszy jak praca wykonana przez siebie. Mój mąż ma zdanie całkiem przeciwne..... Ale nabawił się fachowcofobii i musi resztę robić sam. To koszmarnie ciężkie i przewlekłe schorzenie To jest nas dwóch. Ciekawe, czy ta jednostka chorobowa atakuje tylko mężczyzn?... chyba tak, bo mężczyzna ma alternatywę - fachowiec albo zakasać rękawy... Ja sama to sobie mogę nagwizdać, mam wybór - fachowiec albo nic. Choć ja powoli zaczynam mieć dość męża w roli fachowca. Jest koszmarnie powolny a ja nie mam środków nacisku.. Jeśc mu nie dać? Obiad za położone 5 m2 płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CONTEL - REAKTYWACJA - 15.02.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dzięki chłopaki za pomoc , wreszcie się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.02.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Gratulacje ...a to futro to twoje? I tak w ogóle to jest jedno futro czy dwa? Bo coś czarnego jeszcze z tyłu leży . Fajne psisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CONTEL - REAKTYWACJA - 15.02.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 suzis trzymaj się....w Łodzi jest firma http://www.mosaicon.pl/ ale cen nie znam... mada lena wielkie gratulacje! No teraz już będziesz miała o kogo się martwić do końca życia Nas właśnie grypa powaliła, najmłodszy zapalenie uszu, koszmar Mam pytanie ile płaciliście za rozprowadzenie hydrauliki w domu (c.o, kanaliza, podłączenie kotła i grzejników itp.) Robocizna ok 8 tys , dom ok 165 m2 , na dole wszedzie podłogówka plus 1 grzejnik w garażu , na górze grzejniki plus podłogówkaa w górnej łazience ale zasilana z powrotu grzejników , kotłownia z piecem kondensacyjnym ,w tym również podłączenie wody i kanalizy do domu z lini ogrodzenia ok 10 mb. bez białego montazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CONTEL - REAKTYWACJA - 15.02.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Gratulacje ...a to futro to twoje? I tak w ogóle to jest jedno futro czy dwa? Bo coś czarnego jeszcze z tyłu leży . Fajne psisko. obydwa futra moje , kocica w spadku po upodobaniach mojej eks , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 15.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A zresztą nic tak nie cieszy jak praca wykonana przez siebie. Mój mąż ma zdanie całkiem przeciwne..... Ale nabawił się fachowcofobii i musi resztę robić sam. To koszmarnie ciężkie i przewlekłe schorzenie To jest nas dwóch. Ciekawe, czy ta jednostka chorobowa atakuje tylko mężczyzn?... chyba tak, bo mężczyzna ma alternatywę - fachowiec albo zakasać rękawy... Ja sama to sobie mogę nagwizdać, mam wybór - fachowiec albo nic. Choć ja powoli zaczynam mieć dość męża w roli fachowca. Jest koszmarnie powolny a ja nie mam środków nacisku.. Jeśc mu nie dać? Obiad za położone 5 m2 płytek? No coś Ty , kobieta tez może zakasać rękawy i powiem Ci że zazwyczaj lepiej jej to wychodzi :) Ja bardzo chętnie położyłabym płytki - uwielbiam puzzle więc to byłoby coś w tym stylu tylko najpierw potrzebuję jakieś szkolenie. Może wiecie gdzie są szkolenia z zakresu wykańczania ??? wnętrz oczywiście Wiem ,że Castorama robi jakieś pokazy , ale czy ktoś był na czymś takim , ma to sens? Poza tym jako były pracownik firmy sanit-instalacyjnej umiem zamontować baterie , odkamienić słuchawkę prysznicową , wymienić perlator , naprawić mechanizm dolnopłuka a nawet zamontowac zlewozmywak z osyfonowaniem i to nic trudnego , jedyna pomoc jakiej czasem potrzebuję to siłowa , bom wątła :) No i powiem Wam ,że bardzo bym chciała zrobić sama szafę wnękową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odważny 15.02.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jeżeli chcecie pogonić męża do pracy obiecajcie mu, że kupicie sexi bieliznę z okazji wprowadzki do nowego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.02.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ale się mamusia Jelonkowa rozbrykała ... ...a kielni murarzom nie wyrywałaś z ręki krzycząc: teraz ja! teraz ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.02.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ja bardzo chętnie położyłabym płytki - uwielbiam puzzle więc to byłoby coś w tym stylu tylko najpierw potrzebuję jakieś szkolenie. Może wiecie gdzie są szkolenia z zakresu wykańczania ??? wnętrz oczywiście Poczekaj, poczekaj, ja nie długo zaczynam kłaść płytki w pom. gosp. Popełniłem kiedyś płytki w łazience w bloku i nadal się trzymają, więc mogę o sobie powiedzieć fffachhofffiec Także zapraszam, nie wiem co nam wyjdzie i czy akurat to będą płytki ale popróbujemy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 15.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 zojka10 napisał: suzis trzymaj się....w Łodzi jest firma http://www.mosaicon.pl/ ale cen nie znam... mada lena wielkie gratulacje! No teraz już będziesz miała o kogo się martwić do końca życia Nas właśnie grypa powaliła, najmłodszy zapalenie uszu, koszmar Mam pytanie ile płaciliście za rozprowadzenie hydrauliki w domu (c.o, kanaliza, podłączenie kotła i grzejników itp.) CONTEL (- REAKTYWACJA napisał: Robocizna ok 8 tys , dom ok 165 m2 , na dole wszedzie podłogówka plus 1 grzejnik w garażu , na górze grzejniki plus podłogówkaa w górnej łazience ale zasilana z powrotu grzejników , kotłownia z piecem kondensacyjnym ,w tym również podłączenie wody i kanalizy do domu z lini ogrodzenia ok 10 mb. bez białego montazu. Contel dzięki za odpowiedź, mam identyczną wycenę, tylko dom mniejszy 120m2 i bez podłogówki : grzejniki, kanalizacja, biały montaż...no i nie wiem czy szukać dalej Jelonek72 napisał: Ja bardzo chętnie położyłabym płytki - uwielbiam puzzle więc to byłoby coś w tym stylu tylko najpierw potrzebuję jakieś szkolenie. Może wiecie gdzie są szkolenia z zakresu wykańczania ??? wnętrz oczywiście Jelonek ja kładłam płytki w kuchni (w bloku- ściany krzywe na maksa) tylko docinać nie mogłam bo mi brzuch przeszkadzał byłam wtedy w ósmym miesiącu ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 16.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 zojka10 napisał: suzis trzymaj się....w Łodzi jest firma http://www.mosaicon.pl/ ale cen nie znam... mada lena wielkie gratulacje! No teraz już będziesz miała o kogo się martwić do końca życia Nas właśnie grypa powaliła, najmłodszy zapalenie uszu, koszmar Mam pytanie ile płaciliście za rozprowadzenie hydrauliki w domu (c.o, kanaliza, podłączenie kotła i grzejników itp.) CONTEL (- REAKTYWACJA napisał: Robocizna ok 8 tys , dom ok 165 m2 , na dole wszedzie podłogówka plus 1 grzejnik w garażu , na górze grzejniki plus podłogówkaa w górnej łazience ale zasilana z powrotu grzejników , kotłownia z piecem kondensacyjnym ,w tym również podłączenie wody i kanalizy do domu z lini ogrodzenia ok 10 mb. bez białego montazu. Contel dzięki za odpowiedź, mam identyczną wycenę, tylko dom mniejszy 120m2 i bez podłogówki : grzejniki, kanalizacja, biały montaż...no i nie wiem czy szukać dalej Jelonek72 napisał: Ja bardzo chętnie położyłabym płytki - uwielbiam puzzle więc to byłoby coś w tym stylu tylko najpierw potrzebuję jakieś szkolenie. Może wiecie gdzie są szkolenia z zakresu wykańczania ??? wnętrz oczywiście Jelonek ja kładłam płytki w kuchni (w bloku- ściany krzywe na maksa) tylko docinać nie mogłam bo mi brzuch przeszkadzał byłam wtedy w ósmym miesiącu ciąży A ja zamierzałem sam zrobić mebelki do pomieszczenia gospodarczego , ale skoro widzę ze Kobiety tak się palą do pracy to dziś oznajmie mojej małżonce że zgodnie z trędem panującym na forum muratora takie prace wykonują kobiety . Ale będzie szcześliwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts