magdzik76 10.01.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Mam ten sam problem. Aktualnie nie widzę sygnaturek w tym wątku a w poszczególnych dziennikach jak są podpisy to wyskakuje błąd.Wszystkie zapisane w "ulubionych" linki do odwiedzanych dzienników przestały działać.Szkoda bo nie ułatwia to zaglądania na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 10.01.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Panowie i Panie szukam używanych stempli budowlanych oraz siatki leśniej (bądź zwykłej) do postawienia ogrodzenia tymczasowego w okolicach nowosolnej (wiem jest tablica ogłoszeń - tam też się ogłosiłem ale odzew mizerny) oraz blaszaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.01.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 A ja szukam kogoś ( stolarz ) do zrobienia zabudowy garderoby. Jakby ktoś kogoś znał/mógł polecić, to będę dżwięczny pozdrawiam, majki F*ck, nie ma sygnatur !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 10.01.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 majki ja ci mogę śmiało polecić mojego stolarza. gość jest starej daty ale cenowo jest ok i wielu moich znjomych jest bardzo zadowolonyjanusz siemasz604141753gość ma stolarnię w łodzi na więckowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.01.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 majki ja ci mogę śmiało polecić mojego stolarza. gość jest starej daty ale cenowo jest ok i wielu moich znjomych jest bardzo zadowolony janusz siemasz 604141753 gość ma stolarnię w łodzi na więckowskiego Oł jea ! Dzięki Będę dzwonił. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 10.01.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Widzicie, że ostatnio zadaje dużo pytań na forum - wynika to z tego że powoli przymierzam się do działań wojennych. i mam kolejne pytanie: z czego budowaliście bo mam dylemat?co sądzicie o pustak mega max 25 P+W z kozłowic.Kurka stwierdzam, że budowa mnie chyba przerośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 10.01.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 co sądzicie o pustak mega max 25 P+W z kozłowic. Kurka stwierdzam, że budowa mnie chyba przerośnie. Budowałem właśnie z niego. Może był trochę mniej krzywy... Dzisiaj nie wiem czy płaciłbym dodatkowo. Ograniczenia - kruchy nieco, potrzeba specjalnych kołków żeby cokolwiek przymocować. Kłopot np. z uchwytami do rynien - najlepiej wciskać je w spoiny. Ale jak otynkujesz to ich nie znajdziesz. Kupowałem w firmie Manex Trans - poszukaj na Allegro. Byli najtańsi. Michał* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 10.01.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 jaremy na kiedy te stemple potrzebujesz? i ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.01.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Widzicie, że ostatnio zadaje dużo pytań na forum - wynika to z tego że powoli przymierzam się do działań wojennych. i mam kolejne pytanie: z czego budowaliście bo mam dylemat? co sądzicie o pustak mega max 25 P+W z kozłowic. Kurka stwierdzam, że budowa mnie chyba przerośnie. Ja budowałam z maxa 36 z Kozlowic Przynajmniej pustak jest twardy w porwnniu do jakiegoś porotermu no i w użytkowani potem można coś na ścianie powiesić bez strachu, że spadnie czy dodatkowych stelaży. Wnioski sprzed 3 lat jeżeli maxy to raczej kozlowice - był najlepsze, plecewice gorzej, owczary też niezłe były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 11.01.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 jaremy na kiedy te stemple potrzebujesz? i ile? jak się ociepli myślę że luty/marzec - teraz z pogodą to meteorolodzy nie mogą dojść do ładu a gdzie te stemple leżakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 11.01.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 EZS, pewnie jeździsz codziennie Warszawską - da się jeszcze jakoś przejechać pod wiaduktem kolejowym czy dziury w jezdni obok tramwaju juz to uniemożliwiają?nie jechałem tą ulicą już z 2 tygodnie a Inflancką nie da się znowu jeździć dzięki za inf. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.01.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 2mm Przejechać się jeszcze da, ale zęby można sobie wybić . Zaraz za wiaduktem w stronę miasta też są dziury. Ale wszystkie raczej uciążliwe a nie niszczące...... zawiozłam dziecko na angielski i wprowadzam korektę - tych dziur przybyło, szczególnie pas z miasta do arturówka jest koszmarny. Taniec na dziurach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 11.01.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Słuchajcie - mnie też STEMPLI potrzeba... poratuje ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 11.01.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 jak się ociepli myślę że luty/marzec - teraz z pogodą to meteorolodzy nie mogą dojść do ładu a gdzie te stemple leżakują Narazie trzymają strop, bo nie rozszalowywałem przed zimą. Ale nie wiem kiedy będe ściągał właśnie przez pogodę. Chciałbym w marcu Tylko jakie długośći szukasz? bo moje już są troche skrócone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 11.01.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Narazie trzymają strop, bo nie rozszalowywałem przed zimą. Ale nie wiem kiedy będe ściągał właśnie przez pogodę. Chciałbym w marcu Tylko jakie długośći szukasz? bo moje już są troche skrócone nie ma problemu że skrócone, chcę z nich ogrodzenie tymczasowe machnąć. myśle, patrząc na pogodę że marzec będzie ok. a gdzie są do odbiory i jaka cena (daj na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 11.01.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ja potrzebuję długie (dokładnie nie wiem jeszcze, ale chyba takie ponad 3m), pod strop. jakby ktoś takowe miał na zbyciu, to chętnie przygarnę... Jaremy, a gdzie Ty budujesz, tak konkretniej (może być na priv)? Bo pisałeś okolice Nowosolnej, Kalonki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 11.01.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Stare Skoszewy (buduje narazie przygotowuje budowe) dzisiaj dopiero stałem się rawowitym właścicielem działki. Ale ja już mocno przygotowany wiec lada moment lada chwilkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 11.01.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Aha - myślałam, że troszkę bliżej mnie, np jakaś Kalonka czy Kopanka - ja mam budowę w jeszcze w Łodzi, ale blisko tych okolic.Też się rozglądam za materiałami (mam już fundament, wiosną ruszamy z resztą )- ostatnio najtaniej wychodziły Owczary - i mimo kiepskich opinii biorę je pod uwagę, bo cena bardzo dobra. A na wewnętrzne planuję silkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 11.01.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 ja chće tez maxa i zastanawiam sie nad plecewicami kozłowicami oraz owczarami, chociaż o tych ostatnich słyszałem niepochlebne opinie. w nowosolnej jest jakiś skład budowlany, ja narazie z walenciakiem koresponduje.a powiedz mi milek skąd masz murarza (bo to jakieś foszaste osobniki są i ciężko z nimi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 11.01.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 ja chće tez maxa i zastanawiam sie nad plecewicami kozłowicami oraz owczarami (...)quote] My wymurowaliśmy w minionym sezonie z maxów cegielni plecewickiej. Jakość ok, cena również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts