majki 28.03.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Aleście mi rebus sprzedali... Człowiek przychodzi do domu z pracy zarobiony, mózgownica nie pracuje a tu się ludziom łamigłówek zachciewa . Rozumiem, że to firma ze Zduńskiej Woli? Ulżę Choć w rebusie wszystko było Tak, Mielczarek - Zduńska Wola. Ktoś to musiał zrobić pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.03.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 1:0 dla EZS :) pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spies11 28.03.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Panowie i Panie podrzuccie mi jakieś namiary na sprawdzone betoniarnie. Potrzeba mi bloczka fundamentowego B20 (na allegro ceny że ho ho) witam, na forach dopiero zaczynam, bo czekam jeszcze na pozwolenie, ale podczas targów interbud robiłem rozeznanie i mój wybór skłania sie ku Hi-bet'owi, czy jakoś tak ze Rzgowa. Rozmawiałem chwilę z właścicielem, a i dwóch wykonawców którzy robili mi wycenę polecało ich produkty- nie sprawdzałem jeszcze cen, tak więc nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 28.03.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Dzięki litościwi Państwo ale nie doczytałem wszystkich 1098 stron . O tej godzinie już nie funkcjonuję zbyt dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 29.03.2011 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 firma ABUS - http://www.kamienie.x.pl Czy ktoś z Was korzystał może z ich usług brukarskich? Szukam wszelkich informacji. Reklamują się na Allegro pod nickiem Kathrin_K siedzibę mają w Głownie. Rozważam skorzystanie z ich usług, ale chciałbym zasięgnąć porady. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.03.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 witam mam pytanie do posiadaczy centralnego odkurzacza, czy jesteście zadowoleni i czy drugi raz też byście założyli bo mam dylemat. a i jeszcze jedno w ostatnim muratorze dodawali małą książeczkę a propo izolacji i tam jest napisane że folie czarną na podłogę najlepiej założyć na styro a nie pod i ...zgłupiałam.pozrdawiam ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.03.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 a i jeszcze jedno w ostatnim muratorze dodawali małą książeczkę a propo izolacji i tam jest napisane że folie czarną na podłogę najlepiej założyć na styro a nie pod i ...zgłupiałam.pozrdawiam ilona Mamy 2 razy folię pod styro i 1 raz nad. Na logikę mojego laickiego budowania to pod styro masz szczelnie od ew. wilgoci z gruntu i chudziaka a nad, wylewka nie wlewa się w szpary w styro i nie tworzy mostków termicznych. Poza tym koszt foli jest niewielki więc chyba nie ma tutaj co oszczędzać pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.03.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 witam, na forach dopiero zaczynam, bo czekam jeszcze na pozwolenie, ale podczas targów interbud robiłem rozeznanie i mój wybór skłania sie ku Hi-bet'owi, czy jakoś tak ze Rzgowa. Rozmawiałem chwilę z właścicielem, a i dwóch wykonawców którzy robili mi wycenę polecało ich produkty- nie sprawdzałem jeszcze cen, tak więc nie powiem. Reklama ... ? Ja akurat jakoś hibetu nie wspominam z rorzewnieniem ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.03.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 I to jest rozwiązanie. dzięki majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 29.03.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Hibet? Mam od nich szambo, jestem zadowolona. Co do bloczków: nie mam doświadczenia, bo o materiały na budowę domku troszczył się wykonawca, tak że nawet nie wiem skąd miał. Wracając do Hibeta: ludziska w okolicy go chwalą (ale Dagarta już nie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 29.03.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (...) folie czarną na podłogę najlepiej założyć na styro a nie pod i ...zgłupiałam.pozrdawiam ilona Też mam dwa razy, z tą różnicą, że pierwsza poszła na piach pod chudziaka, druga na styro. Pewnie też dobrze, kier.bud nie miał uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 29.03.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 A jakiej grubości folię dawaliście? Tą samą grubość nad i pod styro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 29.03.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 A jakiej grubości folię dawaliście? Tą samą grubość nad i pod styro? pod styro szukaj jak najgrubszej... 0,3 i dwie warstwy ( jest upierdliwa w układaniu , bardzo sztywna i pręży ) na styro - jeden pies.. moga być reklamówki z tesco... byle by miał beton poślizg ( no chyba że będzie podłogówka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.03.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 podłogówka na całym parterze, kalafiory na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Relda1 29.03.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Szukam dobrego architekta oraz muraza ktory kladzie klinkier w okolicach Belchatowa ,Radomska ,Pajeczna Ralfa mam dobrego architekta z bełchatowa(niedrogi i naprawdę dobry). Jeśli chcesz namiary na niego prześlę mailem. Co do murarza- też szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Relda1 29.03.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Kochani powiedzcie mi jakie są koszty samej robocizny fundamentów domu o wymiarach ok. 7,5 na 11,4. Fundament postawiony będzie na terenie, na którym do kwietnia po wkopaniu się głębiej szpadlem stoi woda. A.. ma być wybudowany z 3 bądź 4 bloczków( o ile dobrze zrozumiałam). Murarze powiedzieli kwotę 3 000 zeta (już się poprawiam)- myślę, że to dość dużo, biorąc pod uwagę fakt, że będą mieć wykopane przez koparkę wszelkie dziury, a grucha przyjedzie i wszystko zaleje. Napiszcie co o tym sądzicie - jestem początkującym budowlańcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 29.03.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Murarze powiedzieli kwotę 3 000 tysiaków- myślę, że to dość dużo DAWAJ ADRES BUDOWY !!! za połowę - czyli 1500 tysiaków będziesz mieć fundament gdzie chcesz i jak chcesz... nawet pod wodą!! ja się piszę i podejmuję wyzwanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 29.03.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 O żesz.. No cóż.. Będzie dumping - ja się podejmę za 900 tysiaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 29.03.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 netbet uwazaj bo jak sie posypią zamówienia to nie będziesz miał czasu na skończenie swojej chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 29.03.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Kochani, potrzebuję Waszej pomocy. Mam stan surowy, szukam dość pilnie OKIEN. Mam jednak wrażenie, że wyceny, które mam są.... co najmniej mocno przestrzelone. Możecie podzielić się sprawdzonymi namiarami na okna? Dom w Skierniewicach, okna plastik 5-6 komorowe, nie żadne szaleństwo, raczej standard. Macie doświadczenia w kwestii profili? Weka? Aluplast? z góry dziękuję za każdy sprawdzony namiar godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts