majki 13.05.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 A co się stało z tym parkietem? Poszedł w górę? Może wodę rozlaliście, albo panowie za mocno zbili podłogę? Nie, staramy się nie rozlewać wody na 150 m2 .... Dostał lekkich szparek. Wszędzie. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 13.05.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 witam,poszukuję hydraulika z uprawnieniami, aby wystawił papier o potwierdzający prawidłowe podłączenie szamba i szczelnośc (do odbioru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Zbyszek 13.05.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witam Odkupię używany barak, garaż blaszany czy blaszak jak kto woli Witam, nie wiem skąd jesteście. W Gałkówku (wschodnia część Łodzi) widziałam, że sąsiad chciał sprzedać barakowóz. Niestety nie mam telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 13.05.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witam Szukam fachowca, ktory polozy mi w domu ogrzewanie podlogowe wodne. Chcialbym zeby bylo sterowane elektronicznie. Moze macie jakiesz namiary? U nas zajmował się tym hydraulik. Robił całość instalacji co-cwu. Sterowanie elektroniczne plus pogodówka. A ty chcesz kogoś osobno tylko do podłogówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 13.05.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Nie, staramy się nie rozlewać wody na 150 m2 .... Dostał lekkich szparek. Wszędzie. pozdrawiam, majki O fuck... współczuję. Ja bym się chyba najpierw zaj...cie wku..ła, potem bym się załamała i płakała w kącie, a na końcu przyszedłby czas na średni wk..w, ale długotrwały. Bardzo bym chciała drewnianą podłogę, ale rozsądek mi podpowiada, ze w naszym wypadku to nie najlepszy pomysł. Co nie oznacza, że paneli, za ponad 100zł też nie można spiep...ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.05.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 witam, poszukuję hydraulika z uprawnieniami, aby wystawił papier o potwierdzający prawidłowe podłączenie szamba i szczelnośc (do odbioru) Mnie też nie wystawił takich papierów hydraulik, bo sam szambo podłączałem. Załatwił mi je kierbud pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.05.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 O fuck... współczuję. Ja bym się chyba najpierw zaj...cie wku..ła, potem bym się załamała i płakała w kącie, a na końcu przyszedłby czas na średni wk..w, ale długotrwały. Bardzo bym chciała drewnianą podłogę, ale rozsądek mi podpowiada, ze w naszym wypadku to nie najlepszy pomysł. Co nie oznacza, że paneli, za ponad 100zł też nie można spiep...ć Wiesz, nie znaczy to, że jest strasznie źle ... To tak jakbyś kupiła przysłowiowego mercedesa i okazało się, że w miesiąc po zakupie, nadal opórcz tego, że zajeb.ście jeździ to już tak nie wygląda, bo ktoś go na parkingu zarysował pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 13.05.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 LUDZIE Z BUKOWCA (ANDRESPOL) ODEZWIJCIE SIE! SZUKAM NAMIARÓW NA WASZEGO SĄSIADA CO MA PODOBNO PIĘKNY STAW KĄPIELOWY! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 13.05.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 kurczę, majki, ......moje drewno też popękało, tylko że na sufitach na poddaszu. Wezwałam faceta do poprawki w ramach reklamacji, ale się wypiął. Umowy (na papierze) nie było, tylko gwarancję na pismie mi dał. Boazerię lakierował po zamontowaniu. Lakier zadziałał jak klej. Deski popękały pośrodku, bo tak mocno pióra z wpustami się związały. Niech to ... ... trafi. To samo okna. Wciąż walczę z reklamacją montażu. Tam zdaje się nikt nie rozumie na czym polega ciepły montaż. Że nie wspomnę o kominku, którego wykonawca nie potrafił dokończyć. Trzeba być alfą i omegą, żeby wszystkich pilnować, na ręce patrzeć i w dodatku mieć tę siłę, żeby wymusić wykonanie zgodne ze sztuką. Ręce mi opadają....Zaraz mi przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.05.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 to już lepiej robić samemu. Jak się sp... to choć tanio było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnesia 14.05.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Witam:) Poszukuje kogoś do zaprojektowania ogrodu.polecicie kogoś najlepiej z łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.05.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Witam:) Poszukuje kogoś do zaprojektowania ogrodu.polecicie kogoś najlepiej z łodzi? A musi być z Łodzi ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 15.05.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Panie i Panowie podpowiedzcie gdzie w lodzi można dostać cement w workach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnesia 15.05.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 A musi być z Łodzi ? pozdrawiam, majki nie koniecznie ale tak aby byl dobry kontakt z ta osoba i nie bylo problemu z podjechaniem na nasza dzialeczke powoli zabieramy sie za ogrod a nie chce kupowac roslinek w "ciemno " a pozniej miec z nimi problem (gdzie zasadzic ,ladnie skomponować ) bede wdzieczna za polecenie kogos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.05.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 nie koniecznie ale tak aby byl dobry kontakt z ta osoba i nie bylo problemu z podjechaniem na nasza dzialeczke powoli zabieramy sie za ogrod a nie chce kupowac roslinek w "ciemno " a pozniej miec z nimi problem (gdzie zasadzic ,ladnie skomponować ) bede wdzieczna za polecenie kogos -> PW pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 16.05.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Drodzy forumowicze,Podzielcie się PROSZĘ :)wiedzą na temat drenażu wokół budynku... jak wykonać, aby nie wydać majątku (jacyś polecani wykonawcy- Zielona Góra k.Andrespola)A jak radzicie sobie z zagospodarowaniem wody opadowej z dachu??? Z góry dziekuję za informacjeC.Sz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 16.05.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Hej Dawno mnie nie było Nie doczytam miesięcy nieobecności, pardon... A wpadam po prośbie... Ma ktoś używaną furtkę do opylenia? Musimy wybudować suni kojec bo wszystko niszczy. Jej "gwoździem do trumny" było zeżarcie kilku nowo posadzonych drzewek... O meblach ogrodowych, piaskownicy dla dziecięcia i ogromnych dołach po całym terenie nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 16.05.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Hello:) Podjął może ktoś z szanownych forumowiczów współprace z BałtykGazem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 16.05.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Panie i Panowie podpowiedzcie gdzie w lodzi można dostać cement w workach. ja kupowałam w składzie obok budowy, cena była ok: 450 zł/tonę I i chyba 380 za tonę II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Zbyszek 16.05.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Poszukuję czarnoziemu w okolicach Gałkówka, Koluszek. Moze ktos z Was ma jakis namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts