Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Szukam fachowca, ktory polozy mi w domu ogrzewanie podlogowe wodne. Chcialbym zeby bylo sterowane elektronicznie.

Moze macie jakiesz namiary?

U nas zajmował się tym hydraulik. Robił całość instalacji co-cwu. Sterowanie elektroniczne plus pogodówka.

A ty chcesz kogoś osobno tylko do podłogówki?

Nie, staramy się nie rozlewać wody na 150 m2 .... Dostał lekkich szparek. Wszędzie.

pozdrawiam, majki

O fuck... współczuję.

Ja bym się chyba najpierw zaj...cie wku..ła, potem bym się załamała i płakała w kącie, a na końcu przyszedłby czas na średni wk..w, ale długotrwały.

Bardzo bym chciała drewnianą podłogę, ale rozsądek mi podpowiada, ze w naszym wypadku to nie najlepszy pomysł. Co nie oznacza, że paneli, za ponad 100zł też nie można spiep...ć :(

witam,

poszukuję hydraulika z uprawnieniami, aby wystawił papier o potwierdzający prawidłowe podłączenie szamba i szczelnośc (do odbioru)

Mnie też nie wystawił takich papierów hydraulik, bo sam szambo podłączałem. Załatwił mi je kierbud :)

pozdrawiam, majki

O fuck... współczuję.

Ja bym się chyba najpierw zaj...cie wku..ła, potem bym się załamała i płakała w kącie, a na końcu przyszedłby czas na średni wk..w, ale długotrwały.

Bardzo bym chciała drewnianą podłogę, ale rozsądek mi podpowiada, ze w naszym wypadku to nie najlepszy pomysł. Co nie oznacza, że paneli, za ponad 100zł też nie można spiep...ć :(

Wiesz, nie znaczy to, że jest strasznie źle ... To tak jakbyś kupiła przysłowiowego mercedesa i okazało się, że w miesiąc po zakupie, nadal opórcz tego, że zajeb.ście jeździ to już tak nie wygląda, bo ktoś go na parkingu zarysował ;)

pozdrawiam, majki

kurczę, majki, ......

moje drewno też popękało, tylko że na sufitach na poddaszu. Wezwałam faceta do poprawki w ramach reklamacji, ale się wypiął. Umowy (na papierze) nie było, tylko gwarancję na pismie mi dał. Boazerię lakierował po zamontowaniu. Lakier zadziałał jak klej. Deski popękały pośrodku, bo tak mocno pióra z wpustami się związały. Niech to ... ... trafi.

To samo okna. Wciąż walczę z reklamacją montażu. Tam zdaje się nikt nie rozumie na czym polega ciepły montaż.

Że nie wspomnę o kominku, którego wykonawca nie potrafił dokończyć.

Trzeba być alfą i omegą, żeby wszystkich pilnować, na ręce patrzeć i w dodatku mieć tę siłę, żeby wymusić wykonanie zgodne ze sztuką.

Ręce mi opadają....

Zaraz mi przejdzie.

A musi być z Łodzi ?

pozdrawiam, majki

nie koniecznie ale tak aby byl dobry kontakt z ta osoba i nie bylo problemu z podjechaniem na nasza dzialeczke :) powoli zabieramy sie za ogrod a nie chce kupowac roslinek w "ciemno " a pozniej miec z nimi problem (gdzie zasadzic ,ladnie skomponować )

bede wdzieczna za polecenie kogos :)

nie koniecznie ale tak aby byl dobry kontakt z ta osoba i nie bylo problemu z podjechaniem na nasza dzialeczke :) powoli zabieramy sie za ogrod a nie chce kupowac roslinek w "ciemno " a pozniej miec z nimi problem (gdzie zasadzic ,ladnie skomponować )

bede wdzieczna za polecenie kogos :)

-> PW

pozdrawiam, majki

Hej :) Dawno mnie nie było ;-) Nie doczytam miesięcy nieobecności, pardon... A wpadam po prośbie... Ma ktoś używaną furtkę do opylenia? Musimy wybudować suni kojec bo wszystko niszczy. Jej "gwoździem do trumny" było zeżarcie kilku nowo posadzonych drzewek... O meblach ogrodowych, piaskownicy dla dziecięcia i ogromnych dołach po całym terenie nie wspomnę ;-)