majki 26.08.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 ...wywozi do recyklingu Wszyscy wierzymy, że tak będzie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 26.08.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Wszyscy wierzymy, że tak będzie pozdrawiam, majki moja wiara większa o świadomość ze namiary dostałam od firmy której tez odbiera i do nich dowozi kartę przekazania odpadu na recykling także full legal. Nic lepszego nie bylismy w stanie wymyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaMC 30.08.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam, ile powinno kosztować wyznaczenie domu z piwnicą i poziomem zerowym? Czy wystarczy wyznaczyć to raz, czy trzeba wyznaczać dwa razy tj. przed wykopemi po wykopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makj1 30.08.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam, ile powinno kosztować wyznaczenie domu z piwnicą i poziomem zerowym? Czy wystarczy wyznaczyć to raz, czy trzeba wyznaczać dwa razy tj. przed wykopem i po wykopie? Witaj BasiaMC. Ja wyznaczałem w tamtym tygodniu 8 punktów z poziomem zero bez piwnicy bo jej nie mam, koszt 700 zl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 30.08.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam, ile powinno kosztować wyznaczenie domu z piwnicą i poziomem zerowym? Czy wystarczy wyznaczyć to raz, czy trzeba wyznaczać dwa razy tj. przed wykopem i po wykopie? jak wyznaczysz przed wykopem to po wykopie już ich nie będzie i bulisz od nowa. Moim zdaniem: orientacyjnie walisz dół, ściągasz geodetę i on wyznacza Ci narożniki. Ja miałem 8 narożników + poziom = 550 pln Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 30.08.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 A swoją drogą nie przygarneli byście jeszcze jednego "robaka" do grupy łódzkiej? Buduję się jakieś 20 km od Łodzi w kierunku Poddębic, co prawda budowę zacząłem już na początku roku ale powooooooli idzie Jak znajdę chwilkę czasu to jakaś fotka może wpadnie. Pozdrawiam i uszanowanie dla Wszystkich memekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 31.08.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 memekt, tutaj wielu z nas to mogłoby utworzyć grupę "okołołódzką". Ja też z okolic. Witaj, oczywiście! Ad. geodety, to zapamiętałam tylko, że przy wtyczaniu "walnął się" o metr. Dobrze, że budowlańców gramotnych miałam, i zrobili," jak trza". Pozdrawiam wszystkich, "starych" i "nowych" na Grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 31.08.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam, ile powinno kosztować wyznaczenie domu z piwnicą i poziomem zerowym? Czy wystarczy wyznaczyć to raz, czy trzeba wyznaczać dwa razy tj. przed wykopem i po wykopie? Witaj my wg planu sami wyznaczyliśmy budynek plus 0,5 metra zapasu, przyjechał Pan Koparkowy - wykopał dołek - a potem zaprosiliśmy geodetę i wyznaczył budynek w tym "basenie" - dostał 600zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.08.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 A swoją drogą nie przygarneli byście jeszcze jednego "robaka" do grupy łódzkiej? Witaj Co do wykopów, u mnie tak samo było, najpierw "na pałę" wykop koparką, potem na odkryty teren wszedł geodeta i wyznaczył narożniki. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaaaaaaa 31.08.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Cześć. Znacie godnego polecenia architekta z Łodzi lub okolic, który za rozsądne pieniądze dokona adaptacji projektu gotowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 31.08.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 My mieliśmy bardzo fajną architekt. Przygotowała nam wszystkie dokumenty do złożenia do uzyskania PNB. Naniosła wszystkie nasze zmiany. Bardzo sympatyczna i nie naciągająca. Podam telefon na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimaus 31.08.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Moge polecic projbud ze Zdunskiej Woli. Sa ok. robilismy u nich indywidualny. szalu nie ma, ale jak sie wie co sie chce to nie ma problemu. tworczy szczegolnie nie sa, ale w miare doradza. polecam bo mamy SSO i obylo sie bez przerobek. cena przystepna. trzeba ich mobilizowac jezeli zalezy na czasie. pozdrawiam forumowiczow. dzieki ze jestescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 01.09.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 odsprzedam styropian FASADA z felcem ,po skończonej budowie. 8 cm - 9 paczek i 12 cm - 4 paczki .Cena do uzgodnienia.Kontakt 503 103 359 lub 506 126 976. Okolice Nowosolnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 02.09.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Poszukuję niedrogiego i fachowego wykonawcy napędu do bramy ogrodzeniowej (przesuwna, 5m długości). Macie kogoś sprawdzonego? Dziękuję,Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.09.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Poszukuję niedrogiego i fachowego wykonawcy napędu do bramy ogrodzeniowej (przesuwna, 5m długości). Macie kogoś sprawdzonego? Dziękuję, Michał Braliśmy napędz montażem, jak też bramę garażową, tutaj : http://www.poltau.com.pl/ Bez zarzutu. Co do ceny, to wszystko zależy od tego co wymyślisz Ale można popytać. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 02.09.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Gdzie można w Łódzkim kupić tanio styropian na elewacje i podłogę?i jaki byście polecali?Widzialem POLSTYR i StyropJan w całkiem dobrych cenach... ale czy warto? niby są na liscie członków Polskiego Stowarzyszenia Producentow Styropianu... ale jakoś nie znam tych marek. Możecie podpowiedzieć o co pytać podczas kupna okien i drzwi i na co zwrócić uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 02.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Możecie podpowiedzieć o co pytać podczas kupna okien i drzwi i na co zwrócić uwage? jaką przenikalność cieplną mają szyby, kto jest producentem profila (chodzi tu o jakość), jakie okucia, jaka gruba stal, co dostaniesz w standardzie, a za co będziesz musiał dopłacić, koszty montażu, czas oczekiwania na okna (jeśli Ci się śpieszy). Ogólnie najlepiej wycenić okna w kilku punktach i tyle. Ja dziś zamówiłem też okna i sam jestem ciekaw co z tego będzie bo profil jest nowy i jeszcze nie ma na jego temat opinii, no ale cóż mam nadzieję że opłaciło się zaryzykować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 02.09.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 O jakim profilu piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 02.09.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 O jakim profilu piszesz? acha, nie wziąłem pod uwagę, że może szukasz okien drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 03.09.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 acha, nie wziąłem pod uwagę, że może szukasz okien drewnianych PCV Juz mam wstepnie wybrane 3 firmy : Dankar (schuco lub aluplast) Okna Montaż (veka) Prymat (gelan) zobaczymy co zaproponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts