BasiaMC 13.09.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 No własnie przede wszystkim bloczki mnie interesują. I cena fajna ale wiadomo, ze czasem pod "tanio" kryje się "słabo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 13.09.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Ma ktoś na zbyciu stemple może? Deskami szalunkowymi też nie wzgardzę. Dzięki serdeczne. Stemple już zakupione Gdzie kupowaliście dachówkę (chcemy położyć betonową, myślimy o BRAAS)? Macie jakiegoś sprawdzonego dekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 13.09.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dzięki serdeczne. Stemple już zakupione Gdzie kupowaliście dachówkę (chcemy położyć betonową, myślimy o BRAAS)? Macie jakiegoś sprawdzonego dekarza? Polecani tu na forum- Firma braci Gwiazda (chociaż miałem do czynienia tylko z Krzysztofem-konkretny gość)- dosłali mi pocztą ostatnio fakturę- a już traciłem nadzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.09.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dzięki serdeczne. Stemple już zakupione Gdzie kupowaliście dachówkę (chcemy położyć betonową, myślimy o BRAAS)? Macie jakiegoś sprawdzonego dekarza? Daaaaaaaawno temu kupowliśmy Braasa w Zamku na Brukowej, ale podobno już nie istnieje ( nie wiem na pewno - tak słyszałem ). Co do dekarza, to swoją ekipę mógłbym polecić - Sebastian Dubla 601 351 766. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Empus 13.09.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Witam, poszukuje dobrych tynkarzy do wykonania tynków cementowo wapiennych, oraz ekipę do położenia sufitów podwieszanych na stropie drewnianym, oraz dobrego glazurnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinasylwek 14.09.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Witam, poszukuje dobrych tynkarzy do wykonania tynków cementowo wapiennych, oraz ekipę do położenia sufitów podwieszanych na stropie drewnianym, oraz dobrego glazurnika Witam! Możemy polecić ekipę do tynków maszynowych cementowo-wapiennych, właśnie u nas kończą i jesteśmy mega zadowoleni, prosto, gładko, czysto, profesjonalnie. tel. 606-189-689. Czy możecie nam polecić kogoś do wylewek z miksokreta???? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 14.09.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Dzięki serdeczne. Stemple już zakupione Gdzie kupowaliście dachówkę (chcemy położyć betonową, myślimy o BRAAS)? Macie jakiegoś sprawdzonego dekarza? my mamy braas'a tegalit. kupowalismy w iwonie (aleksandrów) dobrą cenę dali też w plus dachach- w obu miejscach trzeba negocjować namiary na dekarza podeślę na priv do Was ma bardzo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus_21 14.09.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Polecam do wylewek : 693-161-799 Robili wylewki u moich rodziców i w naszym domku.my jesteśmy zadowoleni. termin ustalaliśmy z wyprzedzeniem ok. 1,5 - 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 14.09.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 my mamy braas'a tegalit. kupowalismy w iwonie (aleksandrów) dobrą cenę dali też w plus dachach- w obu miejscach trzeba negocjować :)quote] Plus Dachów ze Szczecińskiej NIE POLECAM. Sprzedali mi dachówkę NESKAMP NIBRA F 10U a teraz potrzebuję jeszcze 3 kominki wentylacyjne- wycofali się z tej dachówki i szukaj wiatru w polu albo kominków NESKAMP w Niemczech... ciekawe z czego jeszcze się "wycofają" i nie oddzwaniają, chociaż obiecują, że ktoś oddzwoni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.09.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 O dachówkę Nelskamp pytaj w Konstantynowie Łódzkim firma Top Dach System p. Sebastian Barański. Korzystaliśmy - polecam. topdachsystem.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOSIA KARASIŃSKA 14.09.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Hej !!!Mam pytanko odnośnie ocieplenia poddasza. Jakiej firmy wełnę mineralną polecacie i gdzie można kupić najtaniej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 15.09.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 witam moze ktoś z Was orientuje się gdzie można w dobrej cenie kupić kostke granitową ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 15.09.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 O dachówkę Nelskamp pytaj w Konstantynowie Łódzkim firma Top Dach System p. Sebastian Barański. Korzystaliśmy - polecam. topdachsystem.pl Dziękuję za namiar. Dzisiaj po pracy jadę z dachówką w bagażniku aby porównać kolory (podobno mają jakieś kominki dostepne na miejscu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 15.09.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Hej !!! Mam pytanko odnośnie ocieplenia poddasza. Jakiej firmy wełnę mineralną polecacie i gdzie można kupić najtaniej???? "Mój Góral" od poddasza pracuje tylko na wełnie URSA- podobno 0,035 W/m2- zobaczymy w rachunkach za ogrzewanie;) opowiadał, że był na jakiś prezentacjach w URSIE i że większość wełn nie trzyma tych swoich nawet 0,039 W/m2 zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 15.09.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 witam moze ktoś z Was orientuje się gdzie można w dobrej cenie kupić kostke granitową ?? sprawdź: PPHU REMO-DEKO Pan Mariusz, tel. 692 658 226- układa też kostkę granitową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 15.09.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 czyżby licznik "postów" się zaciął... nie żeby mi zależało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JerryK 15.09.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No własnie przede wszystkim bloczki mnie interesują. I cena fajna ale wiadomo, ze czasem pod "tanio" kryje się "słabo". Kupiłem w "Hibecie" za Starową Górą. Ekipa i kierownik budowy byli zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 15.09.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 "Mój Góral" od poddasza pracuje tylko na wełnie URSA- podobno 0,035 W/m2- zobaczymy w rachunkach za ogrzewanie;) opowiadał, że był na jakiś prezentacjach w URSIE i że większość wełn nie trzyma tych swoich nawet 0,039 W/m2 zobaczymy... Też mnie interesowała Ursy... Pure One. Ale w Łodzi jej nikt nie miał i nawet nie była specjalnie "zachwalana". "Obraziłam się" :D i kupiłam... Isovera Super-Matę (deklarowany wsp.przew.ciepła 0,033 W/mK). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dako 15.09.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Hej !!! Mam pytanko odnośnie ocieplenia poddasza. Jakiej firmy wełnę mineralną polecacie i gdzie można kupić najtaniej???? Szukaj na allegro firmy Jesbud ze Zgierza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 16.09.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Bry,czy ktoś z Grupy interesował się nowym programem dofinansowania do POŚ z NFOŚiGW. NIe mylić ze starym programem WFOŚiGW. Nowy zakłada zwrot do 45% i/lub kredyt preferencyjny do kolejnych 45% inwestycji. Ale można się ubiegać tylko przez gminę. Wiecie czy gmina Łódź-Górna coś robi w tym temacie? Ew. kogo w owej gminie męczyć pytaniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts