edysiaj 07.08.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam, poszukuję używanej betoniarki, może została komuś po budowie? Ja z kolei mam do sprzedania ok 450 sztuk stępli budowlanych po 5,00 PLN za sztukę w długościach: 2,50m - ok 90szt 2,80m - ok 270 szt 3,40m - ok 60 szt 3,90m - ok 21 szt (stęple łączone). Stęple posłużyły do budowy jednego domu. Sprzedaję w całości. Cana dotyczy sztuki bez względu na długość. Wiecej infomacji pod nr: 783308684. Transport i załadunek w gestii kupujacego. Płatność przy odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 08.08.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 poszukuję używanej betoniarki, może została komuś po budowie? jak nie znajdziesz używki i przyjdzie kupić Ci nową kup sobie betoniarkę firmy Defro. Ja kupiłem sobie w Castoramie 190/145 litrów za ok. 1300 zł w porównaniu z tymi z allegro naprawdę niezła konstrukcja. Silnik 1,1 KW, a nie 550 W. Wychodzą z niej dwie taczki zaprawy. Pozdrawiam, memekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 08.08.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Możecie polecić kogoś na kierownika budowy? Witaj choć jesteśmy w "połowie" przygody zwanej budowaniem własnego domu, to uważam, że kierownika mamy bardzo dobrego. Marek Liberacki tel. 602 381 064 Konkretny, doradzi, jeśli mieliśmy wątpliwości zawsze podjechał na budowę zobaczyć , mam wrażenie czytając inne dzienniki, na forum że nasz kierownik zaliczył sporo takich "nadprogramowych" wizyt na budowie. Ale czuje się odpowiedzialny za budowę którą nadzoruje w Naszym imieniu bo - my jesteśmy "zieloni". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 11.08.2012 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Witam! Poszukuję solidnej ekipy z okolic Łodzi do prostego kominka. Może ktoś ma namiary na sprawdzonych ludzi? Mam też na sprzedaż 7 paczek styropianu o grubości 20 cm i skrzynkę przyłączeniową (RB-tkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkasperc 11.08.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Poproszę o namiary na sprawdzone wysezonowane drewno kominkowe do palenia tej zimy - Grab, dąb, akacja, jesion.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.08.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Poproszę o namiary na sprawdzone wysezonowane drewno kominkowe do palenia tej zimy - Grab, dąb, akacja, jesion. Dziękuję Oj będzie ciężko z wysezonowanym:-( Ceny takiego są 2x większe - jeśli faktycznie jest suche Natomiast bardzo często wmawiają ze jest wysezonowane a jak przyjedzie to gołym okiem widać ze świeżo wycięte A mokrym nie polecam palić (wkład i szyba bardzo sie brudzi o kominie nie wspomnę) Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkasperc 11.08.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Niektórzy się chwalą, że mają drewno na poziomie 15-18%, chcę to sprawdzić rozłupując drewno i zmierzyć własnym miernikiem. Cena miernika to 0.5 mpu, ale trudno. Od ilu % można uznać drewno za suche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 13.08.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Co do cen zwalających z nóg to mnie zwaliła wycena naszego poddasza... Zakres robót jest taki: Poddasze - część mieszkalna:położenie dwóch warstw wełny szklanej do wysokości sufitówpołożenie jednej warstwy wełny na sufitach (między jętkami)montaż płyt k-g na stelażach na skosach oraz na sufitach powierzchnia powyższych pozycji to 115 m2przyklejenia płyt k-g na nieotynkowanych ściankach kolankowych - 21 m2gipsowanie oraz przygotowanie pod malowaniemontaż schodów strychowych szt.2• Poddasze – część strychowa:położenie jednej warstwy wełny położenie folii paroizolacyjnej powierzchnia powyższych pozycji to 60 m2ułożenie płyt OSB jako podłogi strychu Za to wszystko panowie za robociznę zawołali 16 tys. Czy to nie lekka przesada? Jak uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 13.08.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 brat zajmuje się wykończeniami i za takie robótki bierze około 40-45 zł, a poza tym niech inni się pochwalą ile zapłacili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_21_33 16.08.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Polecam Roman Stencel - własnie nam robi przyłacze wodociagowe i kanalizacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_21_33 16.08.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Sprzedam stemple budowlane : 2,80-3,10m - po 5zł - około 300 sztuk. deski szalunkowe częściowo zbite w palety - 400zł/m3 - około 7-8m3 Porotherm 25PW WIENERBERGER - 312 sztuk - 4,50zł Polecam bloczki betonowe - Junikost Dąbrówka - płaciliśmy po 2,40 za sztukę. Mamy bardzo fajnego i solidnego kierownika budowy - Rafał Wardencki - Warbed. Konstantynów Łódzki - okolice Starego Złotna. Poszukuję dobrej sprawdzonej ekipy instalatorów - woda , gaz , c.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 17.08.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Mamy bardzo fajnego i solidnego kierownika budowy - Rafał Wardencki - Warbed. Poszukuję dobrej sprawdzonej ekipy instalatorów - woda , gaz , c.o. Nas też prowadzi Rafał Wardencki i też jesteśmy bardzo zadowoleni A co do wod-kan i co to właśnie skończyła u nas działać ekipa p. Jana Witaszewskiego. Nieraz polecany na forum. Jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 17.08.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Jakiej firmy tynk mineralny wybrać? Macie jakieś doświadczenia? Knauf, Atlas, Weber? Co hurtownia to opinia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaibartek 17.08.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Poszukuję dobrej sprawdzonej ekipy instalatorów - woda , gaz , c.o. Ja polecam ekipę Bolesława Andzela, c.o., wod-kan i gaz kompleksowo, naprawdę dobry fachowiec i solidna firma, zna też nowoczesne rozwiązania i nie ma problemu z ich zastosowaniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makj1 19.08.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Ja polecam ekipę Bolesława Andzela, c.o., wod-kan i gaz kompleksowo, naprawdę dobry fachowiec i solidna firma, zna też nowoczesne rozwiązania i nie ma problemu z ich zastosowaniem :) olaibartek możesz podać namiar na tą ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaibartek 19.08.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 olaibartek możesz podać namiar na tą ekipę? Usługi hydrauliczne Bolesław Andzel 606 253 763. Nie jest super tanio, ale bardzo solidnie i nazwałabym to zgodnie z potrzebami inwestora tzn. mogą być tradycyjne rozwiązania albo jak u nas pompa ciepła, podłogówka, gruntowy wymiennik itp. Cała hydraulika, co, wod-kan i chyba kwestie związane z instalacjami i co gazowym też robią. Jest autoryzowanym wykonawcą instalacji. Można sporo wynegocjować jeśli chodzi o zakres robót i koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stulp 19.08.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam.Ma ktoś jakieś namiary na firmy zajmujace się montażem gruntowych pomp ciepła z woj. Łódzkiego??Chodzi mi o sprawdzone firmy, które to robią, a nie tylko mają oklejone samochody.Rozmawiałem z kilkoma i jak na razie nie trafiłem na nikogo kto miałby wystarczające pojęcie aby wykonać, ale najpierw doradzić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stulp 19.08.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Mam do sprzedania stemple budowlane. Około 350 szt, z czego ok 300 długości 295-298 cm.Reszt krótsze.Okolice Zgierza - Jastrzębie Gorne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaibartek 19.08.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam. Ma ktoś jakieś namiary na firmy zajmujace się montażem gruntowych pomp ciepła z woj. Łódzkiego?? Chodzi mi o sprawdzone firmy, które to robią, a nie tylko mają oklejone samochody. Rozmawiałem z kilkoma i jak na razie nie trafiłem na nikogo kto miałby wystarczające pojęcie aby wykonać, ale najpierw doradzić. Pozdrawiam Firma Olejnik ze Zduńskiej Woli http://www.nsg-olejnik.abc.pl/( montaż Nibe z pionowym kolektorem - prawie trzy lata temu, wszystko działa bez zarzutu). Mieliśmy jeszcze do czynienia z p. Bogdanem Domejko http://www.pompyciepla-okw.pl/- polecam porozmawiać z nim, zwłaszcza jeśli chodzi o poziome kolektory. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_21_33 20.08.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts