dusiaka 18.02.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Oraz pyt 2. Robił ktoś tynki gipsowe knauf Diamant ?? Tak, robił- ja mam knaufa diamanta. Ekipa kładła je pierwszy raz. Mogę polecić- są zdecydowanie twardsze od tradycyjnych gispowych. Mają jeszcze inne zalety - szybko schną, nie pękają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lootek 19.02.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Tak, robił- ja mam knaufa diamanta. Ekipa kładła je pierwszy raz. Mogę polecić- są zdecydowanie twardsze od tradycyjnych gispowych. Mają jeszcze inne zalety - szybko schną, nie pękają. Witam, potwierdzam - u mnie robiła ekipa, która miała doświadczenie. Dobry produkt, pytanie tylko czy przy normalnym użytkowaniu będą OK - tego na ten moment nie wiem (jeszcze nie mieszkam). U mnie będą jeszcze gładzie - nie do końca ekipa "dotarła i wygładziła". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlody37 19.02.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Witam mi bliska grupe łodzka. Od dłuzszego juz czasu przegladam forum i czas sie chyba wreszcie ujawnic poniewaz dzis odebrałem swoj projekt wiec tez zaczynam swoja zabawe w boba budowniczego. Działke mam pomiedzy Łodzia, Aleksem i Zgierzem czyli w trojkacie bermudzkim:yes: i kieruje moje pierwsze pytanie o pomoc poszukuje ogarnietego architekta do adeptacji projektu oraz kier.bud ktorzy wiedza o co biega a nie zedra jak za złoto. Jesli ma ktos jakis namiar z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 20.02.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Witam, potwierdzam - u mnie robiła ekipa, która miała doświadczenie. Dobry produkt, pytanie tylko czy przy normalnym użytkowaniu będą OK - tego na ten moment nie wiem (jeszcze nie mieszkam). U mnie będą jeszcze gładzie - nie do końca ekipa "dotarła i wygładziła". Mój kolega z którym współpracuję to robi 501139987-Paweł Bernacki.Możecie powołać się na Artura od posadzek maszynowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlody37 20.02.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ok temat architekta mam ogarniety a czy moze mi ktos wyjasnic na czym polega rola architekta oprocz tego ze adaptuje budynek i wprowadza zmiany?. Po rozmowie z nim narazie telefonicznej wspominał cos o projektach przyłaczy czy do pozwolenia na budowe to tez jest potrzebne od razu czy mozna to pozniej robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 20.02.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Czy możecie polecić sprawdzonego szklarza. Potrzebuje kogoś do kabiny prysznicowej, lcobeli oraz balustrad szklanych zewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukassssja 21.02.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Dzięki za opinie na temat knaufa. Zastanawiamy się nad tym tynkiem bo wygląda obiecująco.. Kolejna sprawa.. Okna, Wiele dobrych opinii słyszałem o oknach firmy Adams z serii Passive Line. tylko ciężko w Łodzi dostać.. Ktoś coś wie, ewentualnie dobre okna ktoś może polecić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukassssja 21.02.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Młody37, szczerze, to warto zrobić plany przyłącz na początku - A rola projektanta adaptującego jest znaczna - sytuuje Ci budynek, bramy, płoty, wspomniane wcześniej przyłącza, ew. studzienki, optymalnie i zgodnie z literą prawa na Twojej działce, zachowując wymagane odległości czy wymiary.. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phog 21.02.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 proszę o opinie na temat Pana Rosiaka z firmy Termo Serwis w Łodzi, może u kogoś wykonywał już CO ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stulp 25.02.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Witam.Możecie podpowiedzieć gdzie mozna kupić element(chyba jest to styrodur), który montuje się pod kafelkami w kabinie natryskowej bez brodzika? Takiej, w której woda z natrysku leci bezpośrednio na kafle na ścianie i podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka_g 26.02.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 W Wodanie maja styrodur, trzeba podpytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka_g 26.02.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Potrzebuję wyrozumiałego fachowca od schodów drewnianych. Murarze nie przyłożyli się do ich wylania i wymagają one dużej poprawki. Możecie kogoś polecić lub podać gdzie owego mistrza szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 26.02.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Czy możecie polecić sprawdzonego szklarza. Potrzebuje kogoś do kabiny prysznicowej, lcobeli oraz balustrad szklanych zewnętrznych. Jarku, ja też szukam - jak coś znajdziesz, daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 26.02.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam i ja, u nas robota idzie pełną parą, jako że już się robi środek Ponawiam ogłoszenia: Oddam w dobre ręce kontener - blaszak na budowę za 200 zł. Stacjonuje w Józefowie gm. Zgierz trasa Zgierz-Stryków. Dość wysłużony, ale jeszcze posłuży. Fota na maila. Sprzedam też stemple sztuk około 130 długości 2,9 - 3 m. za cenę 3,5 zł od sztuki, jesli ktoś weźmie wszystkie może być za 3 zl od sztuki. A poszukuję miejsca, gdzie tanio mozna kupić halogeny ledowe i listwy LED. Macie jakąś alternatywę dla allegro ?? No i jeszcze pytanko o lacobel - robił ktos kuchnię z lacobel montowanej na płycie ?? Listwy LED w bdb cenie ma LEDCompany z Brzezin- za najgęstszą o dł. 5m płaciłam coś koło 60zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siomon 01.03.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witam Jestem na etapie stanu surowego zamkniętego i poszukuję solidnej i sprawdzonej osoby/ekipy/firmy do wykonania: - instalacji co i cwu (gaz, podłogówka + grzejniki) - instalacji elektrycznej i teletechnicznej - wylewek, tynków - ocieplenia dachu od wewnątrz - izolacji tarasu Czy ktoś z Was kupował okna w firmie MS Okna lub Ulibau? Polecacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raf777 01.03.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witam Sprzedam stemple budowlane ok. 200 sztuk 2,8-2,9 m , oraz deskę szalunkową.Odbiór Wiśniowa Góra , tel. 609230828 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotylozaur 01.03.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Poszukuję namiarów na na geologa (Łódź), jak ktoś korzystał z usług rozsądnego cenowo fachowca proszę o namiary. Najlepiej w temacie, pewnie innym też się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaszko71 01.03.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Reklama na forum jest płatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.03.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Potrzebuję wyrozumiałego fachowca od schodów drewnianych. Murarze nie przyłożyli się do ich wylania i wymagają one dużej poprawki. Możecie kogoś polecić lub podać gdzie owego mistrza szukać? Hej U nas musieli trochę skuwać a potem naddawać, żeby stracić ostatni niewymiarowy ministopień. Udało się i ze schodów jestesmy zadowoleni http://www.stol-wit.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotylozaur 02.03.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Reklama na forum jest płatna. A to przepraszam do mnie było skierowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts