DPS 03.03.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 A to przepraszam do mnie było skierowane? Nie. Zmoderowałam post kol. Czaszko71 ponieważ zawierał treści reklamowe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotylozaur 03.03.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Nie. Zmoderowałam post kol. Czaszko71 ponieważ zawierał treści reklamowe. Pozdrawiam. Uff widocznie mnie ominęło Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja888 05.03.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 pilne zapotrzebowanie!!!czy ktoś nie chce pozbyć się siatki ogrodzeniowej z okolic Łodzi? potrzebuję ok 23 m2. będą robili mi ogrodzenie i w momencie wylania podmurówki, która musi się związać będę miała teren otwarty, dlatego nie opłaca mi się na tydzień czasu kupować siatki i wydawać niepotrzebnie kasy. info na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOSIA KARASIŃSKA 06.03.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Hej !!!Potrzebuje ekipy do zrobienia elewacji! Jak macie namiary to poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 06.03.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Droga Grupo - mam do sprzedania BARAKOWÓZ Jest ocieplony, ma dwa pomieszczenia z osobnymi drzwiami ( część gospodarcza -większa i socjalna -mniejsza. W wyposażeniu tapczan, szafka, stół, wieszak. Może służyć jako rb-tka - jest rozdzielnia prądowa i rozprowadzona instalacja. Stoi na kołach.Cena i pozostałe informacje na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 10.03.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Witam poszukuję osoby, fachowca do rozwiążania problemów z wilgotnośćią w domu, skutek pleśń w narożnikach. Szczelne okna, brak kanałów wentylacyjnych w niektórych pomieszczeniach parteru itp. Nie mogę samemu się z tym uporać, proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 10.03.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Hej !!! Potrzebuje ekipy do zrobienia elewacji! Jak macie namiary to poproszę! Pawel 501139987 powiedz ze masz tel od artura.cuda robi jezdzi po calej PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 10.03.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Witam poszukuję osoby, fachowca do rozwiążania problemów z wilgotnośćią w domu, skutek pleśń w narożnikach. Szczelne okna, brak kanałów wentylacyjnych w niektórych pomieszczeniach parteru itp. Nie mogę samemu się z tym uporać, proszę o pomoc. jak sam stwierdziłeś jest to wynik braku wentylacji,więc musisz zapewnić dopływ powietrza (np. przez napowietrzacze podokienne ) i odpływ powietrza ( np. przez wywiewniki okienne montowane w skrzydle okna.Podam przykładowe stronki - http://www.aereco.com.pl/products/nawiewniki , http://www.greka.com.pl/pl,category,551,0,nawietrzaki-podokienne.html .Myślę że dasz sobie radę.Powodzenia.Jak bedziesz miał pytania pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 11.03.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Witajcie. Poszukuję salonu z panelami. Jeśli możecie podrzućcie jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 11.03.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Witajcie. Poszukuję salonu z panelami. Jeśli możecie podrzućcie jakieś namiary. Ja kupowałem na Julianowie ,ul Al.Róż 12 chyba ,miła i fachowa obsługa , a i dowiedziałem co nieco o panelach.Nie to co w marketach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastain 12.03.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Czy możecie polecić jakiegoś sprawdzonego instalatora pomp ciepła w naszym rejonie, najlepiej razem z odwiertami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaibartek 12.03.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Czy możecie polecić jakiegoś sprawdzonego instalatora pomp ciepła w naszym rejonie, najlepiej razem z odwiertami? Sprawdzona firma Olejnik ze Zdunskiej Woli,robia odwierty a instalacja zrobiona przez nich dziala bez zarzutu od 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 14.03.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witajcie. Poszukuję salonu z panelami. Jeśli możecie podrzućcie jakieś namiary. Jarku - "Kawałek podłogi" na rogu Wólczńskiej i Zielonej (wjazd w bramę od Wólczańskiej). Dużo wiedzą i mają dobre ceny, ale żeby sobie pomacać i pooglądać to lepiej się wybrać np. do "DDD" (jeden jest na w Wróblewskiego) I jeszcze jedno: Sprzedam kibelek/ wychodek/sławojkę, co kto woli. Cena przystępna. Kibelek ma forumową historię Odbiór płd Łodzi. Info i cena prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 15.03.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Poszukuję sprawdzonego fachowca, który zrobiłby barierkę na schody z kwasówki + szyba bezpieczna. Czy możecie polecić mi kogoś w rozsądnej cenie?Szukam też porządnej ekipy do ułożenia kostki przed domem. Będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 15.03.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Witam Dawno mnie tu nie było.Zgłaszam się z problemem. Potrzebuję ekipę w olkolicę Aleksandrowa Łódzkiego do zrobienia płotu z odpadu granitowego oraz ułożenia kostki i płyt granitowych. Płot mniej więcej taki:http://www.znamiznajdziesz.pl/images/zdjecia/5641/zdj2.pngz góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moja sielanka 16.03.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Hej !!! Potrzebuje ekipy do zrobienia elewacji! Jak macie namiary to poproszę! Polecam moją ekipę Staszex. 502026779 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja888 16.03.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 jakby.ktos potrzebowal ekipy sprawdzonej od wykonczenia wnetrza domu to polecam ekipe pana mariusza. chlopaki koncza.u mnie dom i jestem z nich bardzo zadowolona co najwazniejsze ze pierwszy raz sie spotkalam w trakcie budowy żeby ekipa wcale nie.piła co najwazniesze. nawet tez.nie widzialam zeby palili roboa wszystko lavznie z glazura u mnie tez ocieplali od srodka dom welna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 17.03.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Czy ktoś z szanownych forumowiczów w najbliższym czasie nie potrzebuje szamba betonowego? Mam kontakt do firmy koło Radomia (polecana na tym forum) i taniej byłoby, gdyby zamówić wspólny transport tzw. łączony.Ja będę brał szambo 5 lub 6m3. Oczywiście firma dysponuje również większymi szambami. Chciałbym je zamontować najpóźniej do połowy kwietnia, ale im szybciej tym lepiej.Gdyby był ktoś chętny na transport łączony to proszę o kontakt na PRIV; podam wówczas szczegółowe namiary na firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 19.03.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witam mi bliska grupe łodzka. Od dłuzszego juz czasu przegladam forum i czas sie chyba wreszcie ujawnic poniewaz dzis odebrałem swoj projekt wiec tez zaczynam swoja zabawe w boba budowniczego. Działke mam pomiedzy Łodzia, Aleksem i Zgierzem czyli w trojkacie bermudzkim:yes: i kieruje moje pierwsze pytanie o pomoc poszukuje ogarnietego architekta do adeptacji projektu oraz kier.bud ktorzy wiedza o co biega a nie zedra jak za złoto. Jesli ma ktos jakis namiar z gory dziekuje. U mnie kierownikiem budowy był Pan Andrzej Przygodzki - tel. 605699493. Człowiek jest na emeryturze i zawsze kiedy trzeba jest na budowie. Możesz się na mnie powołać - Krystian Ber. Powodzenia w budowie. jeżeli będziesz miał jakieś pytania, służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 19.03.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Hej !!! Potrzebuje ekipy do zrobienia elewacji! Jak macie namiary to poproszę! U mnie robił Pan Tomasz Kubicki - tel. 601744103; bardzo dobra jakość i dobra cena. Proszę się powołać na mnie - Krystian Ber. Jeżeli będę mógł w czymś pomóc, to służę pomocą.drawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts