Niedźwiedź1719504600 19.03.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ja kupowałem na Julianowie ,ul Al.Róż 12 chyba ,miła i fachowa obsługa , a i dowiedziałem co nieco o panelach.Nie to co w marketach. Ja moje kupowałem na ul. Brukowej - firma IT-POL tel. 42/6511854; Możesz się na mnie powołać - Krystian Ber. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 19.03.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Potrzebuję wyrozumiałego fachowca od schodów drewnianych. Murarze nie przyłożyli się do ich wylania i wymagają one dużej poprawki. Możecie kogoś polecić lub podać gdzie owego mistrza szukać? U mojej córki wykonywał schody. Marek Cyran - tel. 600813389; Wylewka też była niestety źle wykonana - ostatni stopień miał 25 cm. Sam zrobił wyrównawcze wylewki i drewniane schody. U mnie robił meble kuchenne, łazienkowe i szafy. Schodów nie mam, bo mamy dom parterowy. Można się na mnie powołać - Krystian Ber. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 20.03.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No to zaczynamy poszukiwania kolejnych ekip i produktów: - czy ktoś może polecić tanią a dobra kostkę brukową ?? Oprócz tego namiaru na Budo-hurt, bo ten juz polecaliście i tam na pewno pojade sprawdzić. - czy ktos juz robił barierki do schodów i balkoników ?? Pytałam juz ale na tamten etap nikt sie nie ujawnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 20.03.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No to zaczynamy poszukiwania kolejnych ekip i produktów: - czy ktoś może polecić tanią a dobra kostkę brukową ?? Oprócz tego namiaru na Budo-hurt, bo ten juz polecaliście i tam na pewno pojade sprawdzić. - czy ktos juz robił barierki do schodów i balkoników ?? Pytałam juz ale na tamten etap nikt sie nie ujawnił Kostkę betonową kupowałem w Ujeździe - firma kostka Gladio. Jeżeli potrzebujesz firmy do układania służę namiarem. Jeżeli chodzi o barierki do schodów, to czy szukasz drewnianych, czy metalowych? Jeżeli chodzi o drewniane to służę namiarem - Pan Marek Cyran - tel.600813389; Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 22.03.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 "czy ktos juz robił barierki do schodów i balkoników " barierki (zewnętrzne)+ konstrukcja bramy wjazdowej+ furtka w ocynku ogniowym i malowana proszkowo (b.dobra cena i b.przyzwoite wykonanie) bez problemu przyjechał na regulację bramy przesuwnej po pierwszym roku Marek (gdzies z okolic Tomaszowa- jednoosobowa firma+pomocnik)- znalazłem go na giełdzietel. 506 863 978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 22.03.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Jeżeli ktoś z WAS jest na etapie odwiertów pionowych do pompy ciepła to: bądzcie przy wierceniu (i patrzcie na metry na rurkach)- żeby nie mieć wątpliwości ile mb odwiertów macie wykonanych (ufaj i kontroluj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsa 25.03.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 "czy ktos juz robił barierki do schodów i balkoników " barierki (zewnętrzne)+ konstrukcja bramy wjazdowej+ furtka w ocynku ogniowym i malowana proszkowo (b.dobra cena i b.przyzwoite wykonanie) bez problemu przyjechał na regulację bramy przesuwnej po pierwszym roku Marek (gdzies z okolic Tomaszowa- jednoosobowa firma+pomocnik)- znalazłem go na giełdzie tel. 506 863 978 NIE POLECAM!!! Barierki co prawda ładnie wyglądają, ale wykonanie pozostawia sporo do życzenia. Farba proszkowa w kolorze miedzi antycznej sczerniała po roku w kilku miejscach. Po mojej reklamacji usłyszałem, że farba jest bez atestu i nic nie może zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 26.03.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 No to zaczynamy poszukiwania kolejnych ekip i produktów: - czy ktoś może polecić tanią a dobra kostkę brukową ?? Oprócz tego namiaru na Budo-hurt, bo ten juz polecaliście i tam na pewno pojade sprawdzić. - czy ktos juz robił barierki do schodów i balkoników ?? Pytałam juz ale na tamten etap nikt sie nie ujawnił Ja mam u siebie na balkonie barierki z kwasówki. Gość zrobił mi w dobrej cenie (przynajmniej tak uważam). Można podjechać do mnie na Rąbień i zobaczyć na żywo. Zamawiam teraz u tego samego gościa barierkę do wewnątrz - kwasówka, szkło + drewniany pochwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 26.03.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 ... Farba proszkowa w kolorze miedzi antycznej sczerniała.... to teraz jest naprawdę Antyk... żartuję- u mnie jest ok- a kolor po prostu brąz... a masz pod spodem ocynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsa 26.03.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 napisał czakszak]to teraz jest naprawdę Antyk... żartuję- u mnie jest ok- a kolor po prostu brąz... a masz pod spodem ocynk? Masz;). Do tego nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka_g 27.03.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Może ktoś z Was podpowiedzieć , gdzie udać się po tynk elewacyjny? Nie mam pojęcia jaki tynk zastosować i gdzie jest ich największy wybór? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 29.03.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Może ktoś z Was podpowiedzieć , gdzie udać się po tynk elewacyjny? Nie mam pojęcia jaki tynk zastosować i gdzie jest ich największy wybór? dzięki Ja wszystkie materiały do budowy domu kupowałem w Centrobudzie w Ozorkowie. tel. 42/7187787; 603922552 - Pan Arkadiusz. Możesz kupić wszystkie rodzaje tynków w dobrej cenie. Wszystko dowiozą rozładują w cenie materiału. Powodzenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeremy6 30.03.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 witam z łodzi słyszałem że dobrzy hydraulicy to http://hydraulik-lodz.pl/ mam nadzieje ze pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeremy6 30.03.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 witam z łodzi słyszałem że dobrzy hydraulicy to http://hydraulik-lodz.pl/ mam nadzieje ze pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_alia 02.04.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam, czy ktoś może polecić firmę kominkową? Byliśmy w tapis, dostaliśmy wstępną wycenę (baardzo ogólną..) i szukamy dalej. Mamy zamiar wybrać się do Zgierza Bazylijska 62 (Kochański), tam maja wkłady Tarnawy. Czy ktoś zamawiał tam wykonanie kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.04.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam, czy ktoś może polecić firmę kominkową? Byliśmy w tapis, dostaliśmy wstępną wycenę (baardzo ogólną..) i szukamy dalej. Mamy zamiar wybrać się do Zgierza Bazylijska 62 (Kochański), tam maja wkłady Tarnawy. Czy ktoś zamawiał tam wykonanie kominka? Wkład kupowaliśmy w Panek, Stalowa 1 w Łodzi - byliśmy zadowoleni. A jeśli chodzi o "firmę kominkową" - czyli montaż i obudowa wkładu to robiła to u nas ekipa od wykończeniówki. Pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 02.04.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam, czy ktoś może polecić firmę kominkową? Byliśmy w tapis, dostaliśmy wstępną wycenę (baardzo ogólną..) i szukamy dalej. Mamy zamiar wybrać się do Zgierza Bazylijska 62 (Kochański), tam maja wkłady Tarnawy. Czy ktoś zamawiał tam wykonanie kominka? http://www.tmstone.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 02.04.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam, czy ktoś może polecić firmę kominkową? Byliśmy w tapis, dostaliśmy wstępną wycenę (baardzo ogólną..) i szukamy dalej. Mamy zamiar wybrać się do Zgierza Bazylijska 62 (Kochański), tam maja wkłady Tarnawy. Czy ktoś zamawiał tam wykonanie kominka? Kupowałem kominek Tarnavy w Zgierzu. Robociznę wykonał mi ktoś inny. Cenę wynegocjowałem bardzo dobrą, taką jaka najniższa była wtedy w sklepach internetowych. Myślę, że wykonuje zadania dobrze i szybko. z tego co pamiętam jego wycena nie była najniższa, ale wszystko wykonuje jeden człowiek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 02.04.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam, czy ktoś może polecić firmę kominkową? Byliśmy w tapis, dostaliśmy wstępną wycenę (baardzo ogólną..) i szukamy dalej. Mamy zamiar wybrać się do Zgierza Bazylijska 62 (Kochański), tam maja wkłady Tarnawy. Czy ktoś zamawiał tam wykonanie kominka? 506-147-229 firma z wiśniowej góry k. Łodzi - firma godna polecenia powiedz że numer dostałeś od Łukasza od posadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 02.04.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam mi bliska grupe łodzka. Od dłuzszego juz czasu przegladam forum i czas sie chyba wreszcie ujawnic poniewaz dzis odebrałem swoj projekt wiec tez zaczynam swoja zabawe w boba budowniczego. Działke mam pomiedzy Łodzia, Aleksem i Zgierzem czyli w trojkacie bermudzkim:yes: i kieruje moje pierwsze pytanie o pomoc poszukuje ogarnietego architekta do adeptacji projektu oraz kier.bud ktorzy wiedza o co biega a nie zedra jak za złoto. Jesli ma ktos jakis namiar z gory dziekuje. Zbigniew Szwed kierownik budowy itd, buduje też domy od a do z tel 609-682-508 - powiedz że numer masz od Łukasza od posadzek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts