sailor_man 19.04.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Gdyby ktoś z forumowiczów kiedyś utwardzał sobie drogę, to jako materiał polecam kruszywo betonowe 0-63mm. Jest to gruz betonowy kruszony (bez metalowych elementów). W moim przypadku wysypałem to na rzadkie błoto i glinę, przez dwie godziny ubijała to koparka. Przejazd teraz wygląda bardzo dobrze.Gdyby ktoś potrzebował, to mam namiary do człowieka który tym handluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 19.04.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Mam do sprzedania 7szt. dachówek wentylacyjnych Tondach Stodo 12 Glazura Szyfrowo Czarna oraz około 40szt. dachówki podstawowej z tej samej kolekcji. Stan bardzo dobry (nieużywane). Cena do uzgodnienia.Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati555 20.04.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Ze swojego doświadczenia i "użytkowania" rynien od 4 lat - zadowoleni jesteśmy z Lindaba http://www.lindab.com/pl/private/products/Pages/Lindab-Rainline-.aspx?refpageid=28aedf7a-a1c8-4da4-8d44-2221080d8cb9 Nie rdzewieją, nie blakną, nie przeciekają, wytrzymuja zsuwanie się z dachu czap śniegu po zimie pozdrawiam, majki Dzięki ja właśnie zastanawiałam sie nad Lindab, Galeco. Ale myślę że lindab. Obejrzałam twój dziennik i mam pytanko jaką masz dachówkę chodzi mi o producenta i dokładną nazwę dachówki, i jaki kolor orynnowanie i podbitki do tego wybrałaś. Dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 20.04.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Tak mowię o K4 z Brzezin. Dostawa materiałów na dach złożona 4 marca do dnia dzisiejszego dotarla cząstkowo. najgorsze w tym, że nie powiedzą szczerze ze nie dostarczą materiału tak aby można bylo gdzie indziej zamowić tylko z dnia na dzień zwodzą, nie polecam. nawet ich autoryzowai wykonawcy przenieśli się do innej hurtowni - to też o czymś świadczy. Dla mnie porażka na całej lini. P.S. Sailor podeślij namiary na to kruszywo (i powiedz jak to cenowo wychodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 20.04.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 I najważniejsze. Podrzućcie namiary na dobrego wylewkarza - bo Boguś zarobiony a mi zależy na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makj1 20.04.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Mam do sprzedania agregat prądotwórczy ENDRESS ESE 3000 2,5kW kupiony w sierpniu 2011r. w castoramie, mało używany. Kominki odpowietrzejące do dachówki KORAMIC Alegra 9 ceglasta angoba szlachetna 3 szt.Kontakt: 668-345-816 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hzag 21.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Mam do sprzedania stemple, ilość ok. 110 sztuk. długość: 2,6-2,8m.Odbiór w Aleksandrowie Łódzkim. Kontakt: 504-912-653 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.04.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Dzięki ja właśnie zastanawiałam sie nad Lindab, Galeco. Ale myślę że lindab. Obejrzałam twój dziennik i mam pytanko jaką masz dachówkę chodzi mi o producenta i dokładną nazwę dachówki, i jaki kolor orynnowanie i podbitki do tego wybrałaś. Dzięki. Pozdrawiam Dachówka to Braas Celtycka Cisar, rynny i blachy Lindaba grafitowe, podbitka Orobel grafitowa, kolor Antracyt 143 - http://www.orobel.pl/kolory.htm pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 23.04.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ponawiam swoje pytanie dotyczące bramy wjazdowej - czy ktoś może polecić jakąś firmę do wykonania bramy przesuwnej metalowej / Dotychczas znalazłam tylko jedno polecenie (niedźwiedzia - dzięki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubalka 23.04.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Sławojka/ kibelek poszukiwany Cześć, Czy ktoś nie ma na zbyciu 'przechodzonej' sławojki, która już nie komponuje się obok nowo wybudowanego domu? Preferowana lokalizacja - południe Łodzi / Ksawerów. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 24.04.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Sławojka/ kibelek poszukiwany Cześć, Czy ktoś nie ma na zbyciu 'przechodzonej' sławojki, która już nie komponuje się obok nowo wybudowanego domu? Preferowana lokalizacja - południe Łodzi / Ksawerów. Pozdrawiam! Witam, mam do sprzedania taki kibelek. Kupiłem go w 2010 roku od kolegi. Obecnie jest w stanie dobrym i jeszcze nie jedną budowę zaliczy (nie przecieka itd.). Na wyposażeniu są dwie klapy oraz beczka na nieczystości. Gratis dorzucę bloczki betonowe do postawienia na ziemi. Do obejrzenia na Rąbieniu AB. Preferowany termin odbioru - połowa czerwca; natomiast rezerwacji można dokonać wcześniej. https://picasaweb.google.com/krzysztof.stawicki.80/Kibelek#5870380224152008130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olafd 25.04.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 witam,Może ktoś polecić firmę lub stolarza wykonującego meble kuchenne?Szukam także informacji nt. firmy "nowa kuchnia" z okolic Łasku-może ktoś korzystał z ich usług ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.04.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 witam, Może ktoś polecić firmę lub stolarza wykonującego meble kuchenne?Szukam także informacji nt. firmy "nowa kuchnia" z okolic Łasku-może ktoś korzystał z ich usług ? Mogę polecić stolarza od kuchni. Jest dobry co przekłada się na cenę. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.04.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Teraz ja szukam Namiary potrzebne na jakiegoś zmyślnego hydraulika - potrzebne "skonfigurowanie" podelwania ogrodowego z obecnym hydroforem. Jakbyście mieli kogoś sprytnego, tę będę "dźwięczny" pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olafd 26.04.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Mogę polecić stolarza od kuchni. Jest dobry co przekłada się na cenę. pozdrawiam, majki w takim razie poproszę namiary na pw...może ma str. internetową z realizacjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B-tomek 27.04.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Witaj, Ja startuje w tym roku na Ziemiańskiej. W/g dokumentacji geotechnicznej badania podłoża gruntowego jakie zrobiłem:" Woda gruntowa występuje bardzo płytko. Woda ma swobodne zwierciadło, które podczas badań znajdowało się 0,2m poniżej powierzchni terenu. Stwierdzony poziom wody należy traktować jako wysoki. Przewiduję się, że w suchych porach roku lustro wody obniża się o ca 0,5m". Tyle teorii. Ale praktyka pokazuję coś innego - kopałem studzienkę wodomierzową w zeszłym roku (w czerwcu - nie był upalny) i wody nie było na 2m! Ale równie dobrze 5 m dalej woda mogła być płytko. Pozdrawiam Witam! Znajomi wybudowali się w rejonie Wolskiej i Zagajnikowej. Utopili prawie całe piętro w wodzie. Budowali klasycznie, ława, fundamenty. Podwyższyli działkę o 0,5 m. Teraz mając tę wiedzę mówią zdecydowaliby się na płytę fundamentową. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stulp 28.04.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam.Mam do sprzedania stemple budowlane. Długość 240, 300, 340 cm. Około 350 szt. Odbiór w Jastrzębiu Górnym k. Zgierza.602-464-353 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stulp 28.04.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Gdyby ktoś z forumowiczów kiedyś utwardzał sobie drogę, to jako materiał polecam kruszywo betonowe 0-63mm. Jest to gruz betonowy kruszony (bez metalowych elementów). W moim przypadku wysypałem to na rzadkie błoto i glinę, przez dwie godziny ubijała to koparka. Przejazd teraz wygląda bardzo dobrze. Gdyby ktoś potrzebował, to mam namiary do człowieka który tym handluje. Możesz podesłać namiary i jakieś orientacyjne ceny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 28.04.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Orientujecie się może czy takie schody http://www.greg-mart.pl/foto/75d941bd7ee3a14899b69d921047bd3f.JPG mocuje się tylko do ściany czy do podłogi również trzeba? Pytam bo chciałem dać na całości podłogówkę i nie wiem czy nie będzie później problemu z takimi drewnianymi schodami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 29.04.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Gdzie w Łodzi (lub internecie) można kupić ładne mebelki do pokoju dziecięcego (dla dziewczynek w wieku 3-5 lat)?Pozdr.sailor_man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts