sailor_man 22.07.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Cześć, Potrzebuję kilka wywrotek gruzu / tłucznia, aby utwardzić dojazd do budowy. Czy ktoś nie ma takowego na zbyciu? Pozdrawiam Hej, Ja u siebie drogę przed domem utwardziłem tzw. tłuczniem betonowym. Jest to gruz betonowy pokruszony bez elementów metalowych. Kupiłem go wraz z transportem na ul. Maratońskiej. Wydaje mi się że to najtańszy sposób na porządne utwardzenie drogi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek1974 27.07.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Hej, poszukuje namiarów na firmy które wykonują posadzki z żywic! Gdyby ktoś coś słyszał byłbym wdzięczny! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_alia 29.07.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Witam Poszukuję Osoby do adaptacji gotowego projektu domu z drobnymi zmianami. oraz na firmę od szamb betonowych zarówno produkcja jak i montaż. Kanalizacji nie będzie a na BOŚ nie ma zgody:bash: - Rąbień AB Z góry dziękuję Nam szambo robiła firma stud-bet z Ksawerowa, razem z montażem. nie było problemów. Czy ktoś wie, gdzie w okolicach Łodzi jest wystawka produktów Semmelrock ?? Ewentualnie skład, gdzie mają takie cegiełki i można sobie obejrzeć bez zamawiania. Chodzi o postarzane cegły Vario kolor szaroczarny melanż. Chciałabym ich użyć na obwódki wyniesionych rabat, a nie wiem, czy będzie pasować do koloru kostki (Pozbruk Epoka melanż zimowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_alia 30.07.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Czy ktoś wie, gdzie w okolicach Łodzi jest wystawka produktów Semmelrock ?? Ewentualnie skład, gdzie mają takie cegiełki i można sobie obejrzeć bez zamawiania. Chodzi o postarzane cegły Vario kolor szaroczarny melanż. Chciałabym ich użyć na obwódki wyniesionych rabat, a nie wiem, czy będzie pasować do koloru kostki (Pozbruk Epoka melanż zimowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciabas 30.07.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Podzieli się ktoś nr tel do dobrych szamb betonowych, abayły gdzieś polecane ale mi umknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lodsto 31.07.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Czy ktoś wie, gdzie w okolicach Łodzi jest wystawka produktów Semmelrock ?? Ewentualnie skład, gdzie mają takie cegiełki i można sobie obejrzeć bez zamawiania. Chodzi o postarzane cegły Vario kolor szaroczarny melanż. Chciałabym ich użyć na obwódki wyniesionych rabat, a nie wiem, czy będzie pasować do koloru kostki (Pozbruk Epoka melanż zimowy). W Ozorkowie w Centrobudzie mają całkiem dużą wystawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_alia 03.08.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Dzięki za odpowiedź, podjadę, zobaczę. Może macie namiary na skład, gdzie tanio dostanę kostkę POZBRUK lub/i LIBET? Poszukuję też firmy do podłogi drewnianej i schodów wewnętrznych drewnianych (olejowane drewno lub deska warstwowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnoli 05.08.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Poszukuję drewnianego kibelka na budowę. Może ktoś ma na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 05.08.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam,poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania kilku moskitier okiennych. Część będzie na stałe, a dwie powinny być otwierane lub przesuwne.Będę wdzięczny za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 05.08.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Poszukuję drewnianego kibelka na budowę. Może ktoś ma na zbyciu? A posiada Kibelek jest do odbioru w łódzkim wschodnim, pod Andrespolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 06.08.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Witajcie Do Ksawerowa poszukuje pana Koparkowego - takiego co jak się umówi to przyjedzie ... i rozsądnego cenowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gruszek 06.08.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Mam do sprzedania 18 paczek styropianu KOLGROST EPS39 FASADA stan jak nowe poza jedną paczka. Okazyjnie sprzedam bo zostało się po ocieplenia. Mam także półtorej rolki siatki podatkowej TERMOORGANIKI 145g. Oryginalną, nie żaden chinol. Sprzedam w cenie jednej rolki. Mieszkam w Strykowie. Tel 663421436. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lodsto 07.08.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Dzień dobry, może byłby ktoś zainteresowany zakupem STEMPLI po budowie w dobrej cenie: 3 m - 55 szt,2,8 m - 82 szt,2,6 m- 18 sztuk. Odbiór w Łodzi na Stokach. W razie zainteresowania tel moge wysłać na @. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.08.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Witajcie Do Ksawerowa poszukuje pana Koparkowego - takiego co jak się umówi to przyjedzie ... i rozsądnego cenowo . Sprawdź na rogu ul. Akacjowej i Tymiankowej - jest baner na płocie usługi koparką, coś w tym stylu. Braliśmy ze dwa razy tego gościa, ale to było ze 3 lata temu, więc nie wiem jak jest teraz. Kojarzę, ze jednak czasem miał problemy z "utrzymaniem terminu" ... pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 07.08.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Sprawdź na rogu ul. Akacjowej i Tymiankowej - jest baner na płocie usługi koparką, coś w tym stylu. Braliśmy ze dwa razy tego gościa, ale to było ze 3 lata temu, więc nie wiem jak jest teraz. Kojarzę, ze jednak czasem miał problemy z "utrzymaniem terminu" ... pozdro, majki Dzięki - ale już się umawialiśmy z tym panem,.. i jakoś drogi do nas mu przybywa - dotrzeć do nas nie może . Tak więc nadal szukamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.08.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Dzięki - ale już się umawialiśmy z tym panem,.. i jakoś drogi do nas mu przybywa - dotrzeć do nas nie może . Tak więc nadal szukamy Aha - czyli po 3 latach nic się nie zmieniło ... Dokładnie, olej to, jak coś napotkam jak jeżdżę z dzieciarnią rowerami, to zapodam namiary pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaibartek 07.08.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Dzięki - ale już się umawialiśmy z tym panem,.. i jakoś drogi do nas mu przybywa - dotrzeć do nas nie może . Tak więc nadal szukamy Spróbuj tutaj , na Tylnej 880 444 421.Ewentualnie jeszcze Andrzej Nawrot 502 23 46 15Ksawerów Twarda 3 (odchodzi od Tylnej) .Ceny mniej więcej takie jak u innych,ale blisko to może za dojazd 2h nie doliczy Raczej proponuję pierwszy namiar choć do drugiego konkretnych zastrzeżeń większych nie mam. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 08.08.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Spróbuj tutaj , na Tylnej 880 444 421.Ewentualnie jeszcze Andrzej Nawrot 502 23 46 15Ksawerów Twarda 3 (odchodzi od Tylnej) .Ceny mniej więcej takie jak u innych,ale blisko to może za dojazd 2h nie doliczy Raczej proponuję pierwszy namiar choć do drugiego konkretnych zastrzeżeń większych nie mam. Pzdr Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_alia 09.08.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Szukam dobrej ale niedrogiej ekipy do położenia kostki brukowej, z góry dziękuje za wszelkie info ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 12.08.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Szukam dobrej ale niedrogiej ekipy do położenia kostki brukowej, z góry dziękuje za wszelkie info ! podbijam pytanie o taką ekipę, a przy okazji koparka nie dojechała w sobotę ... bo padało nie pisana nam ta koparka, czas przywyknąć do górki piachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts