Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

Cześć,

Potrzebuję kilka wywrotek gruzu / tłucznia, aby utwardzić dojazd do budowy. Czy ktoś nie ma takowego na zbyciu?

Pozdrawiam

Hej,

Ja u siebie drogę przed domem utwardziłem tzw. tłuczniem betonowym. Jest to gruz betonowy pokruszony bez elementów metalowych. Kupiłem go wraz z transportem na ul. Maratońskiej. Wydaje mi się że to najtańszy sposób na porządne utwardzenie drogi.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Poszukuję Osoby do adaptacji gotowego projektu domu z drobnymi zmianami.

oraz na firmę od szamb betonowych zarówno produkcja jak i montaż. Kanalizacji nie będzie a na BOŚ nie ma zgody:bash: - Rąbień AB

Z góry dziękuję;)

Nam szambo robiła firma stud-bet z Ksawerowa, razem z montażem. nie było problemów.

Czy ktoś wie, gdzie w okolicach Łodzi jest wystawka produktów Semmelrock ?? Ewentualnie skład, gdzie mają takie cegiełki i można sobie obejrzeć bez zamawiania. Chodzi o postarzane cegły Vario kolor szaroczarny melanż. Chciałabym ich użyć na obwódki wyniesionych rabat, a nie wiem, czy będzie pasować do koloru kostki (Pozbruk Epoka melanż zimowy).

Czy ktoś wie, gdzie w okolicach Łodzi jest wystawka produktów Semmelrock ?? Ewentualnie skład, gdzie mają takie cegiełki i można sobie obejrzeć bez zamawiania. Chodzi o postarzane cegły Vario kolor szaroczarny melanż. Chciałabym ich użyć na obwódki wyniesionych rabat, a nie wiem, czy będzie pasować do koloru kostki (Pozbruk Epoka melanż zimowy).

W Ozorkowie w Centrobudzie mają całkiem dużą wystawkę.

Mam do sprzedania 18 paczek styropianu KOLGROST EPS39 FASADA stan jak nowe poza jedną paczka. Okazyjnie sprzedam bo zostało się po ocieplenia.

Mam także półtorej rolki siatki podatkowej TERMOORGANIKI 145g. Oryginalną, nie żaden chinol. Sprzedam w cenie jednej rolki.

Mieszkam w Strykowie. Tel 663421436.

Witajcie

Do Ksawerowa poszukuje pana Koparkowego - takiego co jak się umówi to przyjedzie ... i rozsądnego cenowo .

Sprawdź na rogu ul. Akacjowej i Tymiankowej - jest baner na płocie usługi koparką, coś w tym stylu. Braliśmy ze dwa razy tego gościa, ale to było ze 3 lata temu, więc nie wiem jak jest teraz. Kojarzę, ze jednak czasem miał problemy z "utrzymaniem terminu" ... ;)

pozdro, majki

Sprawdź na rogu ul. Akacjowej i Tymiankowej - jest baner na płocie usługi koparką, coś w tym stylu. Braliśmy ze dwa razy tego gościa, ale to było ze 3 lata temu, więc nie wiem jak jest teraz. Kojarzę, ze jednak czasem miał problemy z "utrzymaniem terminu" ... ;)

pozdro, majki

Dzięki - ale już się umawialiśmy z tym panem,.. i jakoś drogi do nas mu przybywa - dotrzeć do nas nie może .

Tak więc nadal szukamy :)

Dzięki - ale już się umawialiśmy z tym panem,.. i jakoś drogi do nas mu przybywa - dotrzeć do nas nie może .

Aha - czyli po 3 latach nic się nie zmieniło ...:bash:

Dokładnie, olej to, jak coś napotkam jak jeżdżę z dzieciarnią rowerami, to zapodam namiary :)

pozdro, majki

Spróbuj tutaj , na Tylnej 880 444 421.Ewentualnie jeszcze Andrzej Nawrot 502 23 46 15Ksawerów Twarda 3 (odchodzi od Tylnej) .Ceny mniej więcej takie jak u innych,ale blisko to może za dojazd 2h nie doliczy :) Raczej proponuję pierwszy namiar choć do drugiego konkretnych zastrzeżeń większych nie mam. Pzdr

Spróbuj tutaj , na Tylnej 880 444 421.Ewentualnie jeszcze Andrzej Nawrot 502 23 46 15Ksawerów Twarda 3 (odchodzi od Tylnej) .Ceny mniej więcej takie jak u innych,ale blisko to może za dojazd 2h nie doliczy :) Raczej proponuję pierwszy namiar choć do drugiego konkretnych zastrzeżeń większych nie mam. Pzdr

Dziękuje i pozdrawiam

Szukam dobrej ale niedrogiej ekipy do położenia kostki brukowej, z góry dziękuje za wszelkie info ! :)

podbijam pytanie o taką ekipę, a przy okazji koparka nie dojechała w sobotę ... bo padało :) nie pisana nam ta koparka, czas przywyknąć do górki piachu...