lukasz860910 23.01.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy która prawidłowo zaizoluje mi poddasze. Proszę o namiary na sprawdzonych fachowców. Z góry thx. 604-411-619 powiedz ze numer masz od glanca od posadzek bedziesz zadowolony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 23.01.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Witam Poszukuję sprawdzonej firmy produkującej szamba betonowe 10 m3 z transportem i montażem. Dziękuję i pozdrawiam mam 10 m3 od 2 lat, dobra cena i jakość, okolice Radomia- kilka osób z forum też ma szamba z tej firmy wpisz w google eko-trans sp. j. 26-660 Wielogóra ul. Warszawska 70 tel. 48 32 15 351 (nie wiem czy aktualny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 24.01.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 mam 10 m3 od 2 lat, dobra cena i jakość, okolice Radomia- kilka osób z forum też ma szamba z tej firmy wpisz w google eko-trans sp. j. 26-660 Wielogóra ul. Warszawska 70 tel. 48 32 15 351 (nie wiem czy aktualny) Bardzo dziękuję. Z pewnością skorzystam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 24.01.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Mam pytanie gdzie zamawialiście Wiązary Dachowe i okna do swoich domków ? Z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 24.01.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Mam pytanie gdzie zamawialiście Wiązary Dachowe i okna do swoich domków ? Z góry dziękuje za odpowiedzi Kraszew Fiks 607 812 039 mają wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 26.01.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 A w której firmie zamawialiście okna do domu ( nie dachowe !!!). Którą firmę polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stulp 26.01.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Witam.Szukam sklepu w Łodzi, w którym mogę obejrzeć i kupić elementy do instalacji centralnego odkurzacza. Wolałbym te pierdoły obejrzeć zanim kupię. Chodzi mi o szufelki, zestawy itp. Fajnie by było gdyby mieli też jakieś odkurzacze do oglądnięcia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 26.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 A w której firmie zamawialiście okna do domu ( nie dachowe !!!). Którą firmę polecacie. Schuco, Mielczarek - Zduńska Wola. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 26.01.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 A w której firmie zamawialiście okna do domu ( nie dachowe !!!). Którą firmę polecacie. Lasota w Ozorkowie - terminowo, solidnie, cenowo też rozsądnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 27.01.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A w której firmie zamawialiście okna do domu ( nie dachowe !!!). Którą firmę polecacie. IZOPLAST - nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 27.01.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A w której firmie zamawialiście okna do domu ( nie dachowe !!!). Którą firmę polecacie. okna Zimny (Rzgowska) na profilach schuco 3 szyby- dobra cena do jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 28.01.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Kraszew Fiks 607 812 039 mają wszystko Ja nie pytam o drewno na więźbę tylko pytam: czy jest na forum ktoś kto ma wiązary dachowe produkowane w fabryce i może mi taka firmę polecić . Ponawiam mą prośbę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 28.01.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ja nie pytam o drewno na więźbę tylko pytam: czy jest na forum ktoś kto ma wiązary dachowe produkowane w fabryce i może mi taka firmę polecić . Ponawiam mą prośbę Pozdrawiam mój błąd robię posadzki i robiłem w lodzi u wielu klientów którzy mieli okna od mielczarka - zduńska wola nikt nie narzekał, każdy był zadowolony więc też polecam nawet wstawią ci dzwi tymczasowe po wylaniu posadzek kupujesz nowe dzwi a stare zabierają (wiesz taki chwyt wstawią a potem kupisz dzwi u nich wymontują te a wstawią swoje) przy wylewaniu posadzek odnosze poziom do okien balkonowych i nigdy nie miałem problemu jak ekipa od mielczarka wprawiała okna zawsze równo każde na tym samym poziomie a powiem ci szczerz że nie które firmy po kilka cm się mylą (nie mylą tylko nie mają niwelatora, lasera:D ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 29.01.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Witam Czy jest ktoś na forum kto ma "Wiązary Dachowe" . Potrzebuję namiar na sprawdzonego producenta WIĄZARÓW DACHOWYCH Z góry bardzo dziekuje Pozdrawiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mGlass 29.01.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ja też mogę polecić Mielczarka, robi na Schucco - mercedes w swojej klasie. Jednak cena w związku z tym też nieco wyższa. Jak ktoś poszukuje tańszych okien, to ja np. swoim klientom wstawiam okna produkowane przez PRYMAT. Nie polecam Dobroplastu. Są tani, ale praktycznie 60% moich klientów u których je wstawiłem, bo skusiła ich cena narzekało i reklamowało produkt. Jak ktos potrzebuje oferty. To zapytania na [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotylozaur 29.01.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 My mamy z WPW i raczej nie polacamy, robią poprawnie, ale miłych to mają tylko handlowców. Problemy z terminami, przepychanki przy montażu, zrzucanie winy na nas, za rzekome źle wylanie wieńca, kiedy to ewidentnie oni nawalali z terminami i szukali wymówki. Mabudo ze Zduńskiej Woli dawało ciut wyższą cenę, ale teraz żałujemy, że ich nie wzięliśmy, bo widzieliśmy ich pracę. No i widziałem i rozmawiałem z forumowiczką, która miała z tartaku z Wielunia, też polecała. Witam Czy jest ktoś na forum kto ma "Wiązary Dachowe" . Potrzebuję namiar na sprawdzonego producenta WIĄZARÓW DACHOWYCH Z góry bardzo dziekuje Pozdrawiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 29.01.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 My mamy z WPW i raczej nie polacamy, robią poprawnie, ale miłych to mają tylko handlowców. Problemy z terminami, przepychanki przy montażu, zrzucanie winy na nas, za rzekome źle wylanie wieńca, kiedy to ewidentnie oni nawalali z terminami i szukali wymówki. Mabudo ze Zduńskiej Woli dawało ciut wyższą cenę, ale teraz żałujemy, że ich nie wzięliśmy, bo widzieliśmy ich pracę. No i widziałem i rozmawiałem z forumowiczką, która miała z tartaku z Wielunia, też polecała. Rozumiem że z Wielunia tzn. http://www.tartakjww.pl/ ??? Biorę ich pod uwagę , ale również Burkietowicz i Moderndach... I nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotylozaur 29.01.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Chyba nie, dla pewności zapytaj forumowiczkę johana. Mabudo było na początku najdroższe, ale później różnica między wpw sięgnęła 2 tys. Tu chodzi też o kontrukcję wiązarów, bo mniej połączeń poprzecznych na górze pozwala wygospodarować stryszek. Rozumiem że z Wielunia tzn. http://www.tartakjww.pl/ ??? Biorę ich pod uwagę , ale również Burkietowicz i Moderndach... I nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 30.01.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Mam do sprzedania garaż blaszany 2x3 http://tablica.pl/oferta/garaz-blaszany-CID628-ID4NSl7.html#484749e2ee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bootelka 30.01.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Witam.Sprzedam stemple budowlane w ilości 200 szt.Długość stempli od ok. 2,40-2,80m. Cena 2,80zł/sztukę.Odbiór Łódź- Widzew. Kontakt 881063043Pozdrawiam wszystkich budujących:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts