miksar 31.01.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Witam Jestem przed rozpoczęciem budowy (okolice Aleksandrowa Łódzkiego) i stąd moje kolejna prośba o polecenie firm zajmujących się między innymi: 1. Wykonaniem Ogrodzenia zarówno z siatki jak i paneli + brama przesuwna i furtka 2. Wykonaniem rozbudowy sieci wodociągowej oraz przyłącza i studzienki wodomierzowej 3. Wykonaniem przyłącza gazociągu od sieci do domu i wewnątrz domu Za polecenie okien i wiązarów bardzo wszystkim dziękuję Okna wybór będzie między Mielczarek Zduńska Wola a Ms więcej niż okna z ul. Kopernika Wiązary raczej Burkietowicz Odolanów Z góry dziękuje za wszystkie wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garopan 02.02.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Witam Jestem nowym członkiem forum. Mam prosbe do osob ktore buduja dom Anulka lub podobny o kontakt 602877409 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 02.02.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Pomocy!!! Czy ktoś poleci mi jakąś sprawdzoną, solidną ekipę do wykończenia domu? Dzwoniłam już do kilku i odniosłam wrażenie, że wcale nie chcą zarobić. No cóż, ja się prosić przecież nie będę Może polecicie tych, którzy u Was wykonali wnętrza solidnie i w rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 04.02.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Ludziska poszukuje kogoś kto położy mi tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mGlass 05.02.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Ja mogę się polecić w zakresie szklarstwa i ślusarstwa: szkło nad blat kuchenny, lustra, drzwi szklane, balustrady, schody itp. (patrz http://www.mglass.pl) Jeśli chodzi o wykończenia to o ile mi wiadomo jeden z moich kontrachentów -Tomasz- był ostatnio bardzo chwalony. Mogę mailem podać namiary. Nie wiem tylko jak u niego z terminami. Jeśli ktoś zainteresowany, skorbnijcie mi maila na [email protected] Pozdrawiam BM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 06.02.2014 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Hej, Na przełomie kwietnia/maja startuję z budową domu w Aleksandrowie Łódzkim. Plan na ten rok to stan surowy otwarty i w związku z tym poszukuję kierownika budowy i solidne ekipy. Zależy mi na rozsądnej cenie i rzetelnym podejściu do sprawy Jeśli możecie pomóc będę wdzięczny. Pozdrawiam !!! Witaj. Mogę polecić mojego kierownika budowy: Andrzej Przygodzki - tel. 605699493; Zawsze był na budowie, gdy była potrzeba, chętnie też podpowie jak rozwiązać problemy. Ekipa budowlana wybudowała kilka domów wokół mnie. Wszyscy byli zadowoleni. Pan Jokiel z Kwiatkowic - tel. 888777678; Materiały radzę kupować wszystkie w jednej hurtowni. Ja i wielu moich sąsiadów robiło to w CENTROBUDZIE w Ozorkowie. Nie znajdziesz tańszych materiałów, zawsze dowiozą na budowę, bez dodatkowych opłat. tel. 42/7187787; Pan Arkadiusz - 603922552; Proszę pojechać do Ozorkowa z projektem i zapytać o ceny na całą budowę. We wszystkich miejscach można się na mnie powołać. Mieszkam w Aleksandrowie Łódzkim przy ul. Rzecznej. Jeżeli mogę być w czymś pomocny, proszę o pytania. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 06.02.2014 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Pomocy!!! Czy ktoś poleci mi jakąś sprawdzoną, solidną ekipę do wykończenia domu? Dzwoniłam już do kilku i odniosłam wrażenie, że wcale nie chcą zarobić. No cóż, ja się prosić przecież nie będę Może polecicie tych, którzy u Was wykonali wnętrza solidnie i w rozsądnej cenie? Witaj. Mogę polecić firmę Pana Mariana Wdowiaka z Pabianic. - tel.602743089; U mnie w domu nie robił, ale ostatnio robił w mojej pracy remont sanitariatów. Zrobił bardzo szybko i solidnie. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 06.02.2014 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Witam Jestem przed rozpoczęciem budowy (okolice Aleksandrowa Łódzkiego) i stąd moje kolejna prośba o polecenie firm zajmujących się między innymi: 1. Wykonaniem Ogrodzenia zarówno z siatki jak i paneli + brama przesuwna i furtka 2. Wykonaniem rozbudowy sieci wodociągowej oraz przyłącza i studzienki wodomierzowej 3. Wykonaniem przyłącza gazociągu od sieci do domu i wewnątrz domu Za polecenie okien i wiązarów bardzo wszystkim dziękuję Okna wybór będzie między Mielczarek Zduńska Wola a Ms więcej niż okna z ul. Kopernika Wiązary raczej Burkietowicz Odolanów Z góry dziękuje za wszystkie wskazówki Witaj. Mogę polecić firmę do okien: Adam Uliński - tel. 607389410; Montują okna z firmy DAKO na profilu WEKA. Użytkuję już piaty rok, mam trzyszybowe i wszystko jest w porządku, wykonuje też kuchnie i szafy wnękowe. Wodociąg - Domański Konrad - 517193600; Może robi też gaz, a jeżeli nie to poleci kogoś. Pomoże też w załatwieniu spraw w wodociągach. Ogrodzenie, znajdę telefon i prześlę. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 06.02.2014 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Bardzo dziękuję. Z pewnością skorzystam Pozdrawiam Szambo kupowałem w firmie WAF-POL z okolic Radomia. Nie pamiętam numeru telefonu, mogę tez podać, ale wystarczy wpisać w gogle WAF-POL Radom i znajdziesz ich stronę. Moje szambo użytkuję już 5 lat i wszystko ok. Pozdrawiam. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 06.02.2014 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Witam Podpinam się do zapytania o szambo. Szukam też namiarów na wykonawców do kompleksowej realizacji wewnątrznej instalacji wodnej, ogrzewania podłogowego, montażu kotła gazowego, podłączenia gazu. Witaj. Mogę polecić hydraulika, który u mnie robił wszystkie instalacje sanitarne - Bogdan Kieszek - tel. 507678100; Pozdrawiam. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 06.02.2014 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Witam wszystkich,chce zakupić drzwi wejściowe do domku,gdzie kupowaliście w Łodzi,Zgierzu lub okolicy i jakiej firmy polecacie drzwi,będę bardzo wdzięczny. Witaj. Jeżeli to aktualne, to ja mam drzwi zewnętrzne z polskiej firmy - STALPRODUKT ZAMOŚĆ. Są to drzwi stalowe z atestowanymi zamkami - WILKA(niemieckie), rozetami itp. Mam już 4 lata i wszystko ok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsad 08.02.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam Mam do sprzedania WC drewniane, idealnie pasuje na budowę. Odbiór osobisty Wola Grzymkowa koło Aleksandrowa Łódzkiego. tel. 508 167-178 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kelis76 11.02.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Polecam ekipę budowlaną JAKAR. Kontakt dostaliśmy od znajomych i absolutnie się sprawdzili. Uczciwe podejście do klienta, pracują solidnie i bardzo dokładnie a przy tym szybko. Co więcej, dzięki doświadczeniu Pana Jarka udało nam się uniknąć zbędnych kosztów i poprawić na etapie budowy błędy, które niestety były w projekcie. Nieoceniona pomoc dla niedoświadczonych inwestorów!kontakt: Pan Jarek Karp, tel. 605 046 563 / Serdecznie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agf 12.02.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Witam,czy ktoś mógłby podpowiedzieć gdzie kupić najtańszą terivę 1 i beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 12.02.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Witam- proszę o polecenie solidnych i doświadczonych firm zajmujących się, / jedna firma robi wszystko /: 1) - wykonanie 100% - / na całej powierzchni podłóg / - ogrzewania podłogowego wodnego - piorytet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 13.02.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Witam- proszę o polecenie solidnych i doświadczonych firm zajmujących się, / jedna firma robi wszystko /: 1) - wykonanie 100% - / na całej powierzchni podłóg / - ogrzewania podłogowego wodnego - piorytet polece ci dwie firmy obydwie dobre i godne polecenia 691 303 003 i druga 601 818 080 powołaj się na Glanca od posadzek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnoli 13.02.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Witam, Czy ktoś może polecić sensowną firmę od rekuperacji? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jwak 14.02.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Uwaga - Przestrzegam przed firmą Zielone Oczyszczalnie z Łasku montującą oczyszczalnie firmy FELIKSNAVIST Totalny brak fachowców. Monterzy z łapanki nie znający się na tym co robią. Ciągła roszada ludzi w tej firmie. Przy naprawach gwarancyjnych- olewa się klienta,przeciągając w nieskończoność terminy napraw gwarancyjnych. Użytkujemy tę oczyszczalnie od półtora roku i mieliśmy już kilka problemów spowodowanych nie fachowym montażem. Za każdym razem pojawia się ktoś nowy i nie ma pojęcia co robi. (np. awaria pompy odprowadzającej oczyszczoną wodę, powodująca niemożność korzystania z oczyszczalni)- :evil: Kilkanaście telefonów do siedziby firmy, nawet rozmowa z samym szefem nic nie daje. Umawia termin, i się nie pojawiają. Czekamy cały dzień i nic.:mad: Zero telefonu, z wyjaśnieniami z ich strony. Po całym kolejnym dniu i próbach kontaktu, odpowiedź samego szefa- "Nie mogę teraz rozmawiać, oddzwonię za dwie godziny" I znów dwie godziny to kolejny dzień oczekiwania na kontakt. Na telefony z naszej strony nie odpowiadają. Po próbach dodzwonienia się z innych telefonów odbierają, ale tylko raz. Totalna olewka klienta. Bardzo żałuję, że zdecydowaliśmy się na usługi tej firmy.:bash: Sama oczyszczalnia jest OK- ale zamontowana przez inną, bardziej odpowiedzialną i fachową firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktor104 17.02.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 UWAGA !!na Firmę Budowlaną Piszczek Piotr (Aleksander) z Brzeźna 354 gm.Podegrodzie. Mają już prawomocne wyroki sądowe i ścigają ich komornicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktor104 17.02.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 UWAGA !!na Firmę Budowlaną Piszczek Piotr (Aleksander) z Brzeźna 354 gm.Podegrodzie. Mają już prawomocne wyroki sądowe i ścigają ich komornicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts