Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

Witam

Jestem przed rozpoczęciem budowy (okolice Aleksandrowa Łódzkiego) i stąd moje kolejna prośba o polecenie firm zajmujących się między innymi:

1. Wykonaniem Ogrodzenia zarówno z siatki jak i paneli + brama przesuwna i furtka

2. Wykonaniem rozbudowy sieci wodociągowej oraz przyłącza i studzienki wodomierzowej

3. Wykonaniem przyłącza gazociągu od sieci do domu i wewnątrz domu

Za polecenie okien i wiązarów bardzo wszystkim dziękuję

Okna wybór będzie między Mielczarek Zduńska Wola a Ms więcej niż okna z ul. Kopernika

Wiązary raczej Burkietowicz Odolanów

Z góry dziękuje za wszystkie wskazówki :yes:

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ja mogę się polecić w zakresie szklarstwa i ślusarstwa:

szkło nad blat kuchenny, lustra, drzwi szklane, balustrady, schody itp. (patrz http://www.mglass.pl)

Jeśli chodzi o wykończenia to o ile mi wiadomo jeden z moich kontrachentów -Tomasz- był ostatnio bardzo chwalony. Mogę mailem podać namiary. Nie wiem tylko jak u niego z terminami.

Jeśli ktoś zainteresowany, skorbnijcie mi maila na [email protected]

Pozdrawiam

BM

Hej,

Na przełomie kwietnia/maja startuję z budową domu w Aleksandrowie Łódzkim. Plan na ten rok to stan surowy otwarty i w związku z tym poszukuję kierownika budowy i solidne ekipy. Zależy mi na rozsądnej cenie i rzetelnym podejściu do sprawy :) Jeśli możecie pomóc będę wdzięczny.

Pozdrawiam !!!

Witaj. Mogę polecić mojego kierownika budowy: Andrzej Przygodzki - tel. 605699493; Zawsze był na budowie, gdy była potrzeba, chętnie też podpowie jak rozwiązać problemy. Ekipa budowlana wybudowała kilka domów wokół mnie. Wszyscy byli zadowoleni. Pan Jokiel z Kwiatkowic - tel. 888777678;

Materiały radzę kupować wszystkie w jednej hurtowni. Ja i wielu moich sąsiadów robiło to w CENTROBUDZIE w Ozorkowie. Nie znajdziesz tańszych materiałów, zawsze dowiozą na budowę, bez dodatkowych opłat. tel. 42/7187787; Pan Arkadiusz - 603922552; Proszę pojechać do Ozorkowa z projektem i zapytać o ceny na całą budowę.

We wszystkich miejscach można się na mnie powołać. Mieszkam w Aleksandrowie Łódzkim przy ul. Rzecznej. Jeżeli mogę być w czymś pomocny, proszę o pytania. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Pomocy!!! Czy ktoś poleci mi jakąś sprawdzoną, solidną ekipę do wykończenia domu? Dzwoniłam już do kilku i odniosłam wrażenie, że wcale nie chcą zarobić. No cóż, ja się prosić przecież nie będę ;) Może polecicie tych, którzy u Was wykonali wnętrza solidnie i w rozsądnej cenie?

Witaj. Mogę polecić firmę Pana Mariana Wdowiaka z Pabianic. - tel.602743089; U mnie w domu nie robił, ale ostatnio robił w mojej pracy remont sanitariatów. Zrobił bardzo szybko i solidnie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Witam

Jestem przed rozpoczęciem budowy (okolice Aleksandrowa Łódzkiego) i stąd moje kolejna prośba o polecenie firm zajmujących się między innymi:

1. Wykonaniem Ogrodzenia zarówno z siatki jak i paneli + brama przesuwna i furtka

2. Wykonaniem rozbudowy sieci wodociągowej oraz przyłącza i studzienki wodomierzowej

3. Wykonaniem przyłącza gazociągu od sieci do domu i wewnątrz domu

Za polecenie okien i wiązarów bardzo wszystkim dziękuję

Okna wybór będzie między Mielczarek Zduńska Wola a Ms więcej niż okna z ul. Kopernika

Wiązary raczej Burkietowicz Odolanów

Z góry dziękuje za wszystkie wskazówki :yes:

Witaj. Mogę polecić firmę do okien: Adam Uliński - tel. 607389410; Montują okna z firmy DAKO na profilu WEKA. Użytkuję już piaty rok, mam trzyszybowe i wszystko jest w porządku, wykonuje też kuchnie i szafy wnękowe.

Wodociąg - Domański Konrad - 517193600; Może robi też gaz, a jeżeli nie to poleci kogoś. Pomoże też w załatwieniu spraw w wodociągach.

Ogrodzenie, znajdę telefon i prześlę.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Bardzo dziękuję.

Z pewnością skorzystam

Pozdrawiam

Szambo kupowałem w firmie WAF-POL z okolic Radomia. Nie pamiętam numeru telefonu, mogę tez podać, ale wystarczy wpisać w gogle WAF-POL Radom i znajdziesz ich stronę. Moje szambo użytkuję już 5 lat i wszystko ok.

Pozdrawiam. Powodzenia.

Witam

Podpinam się do zapytania o szambo.

Szukam też namiarów na wykonawców do kompleksowej realizacji wewnątrznej instalacji wodnej, ogrzewania podłogowego, montażu kotła gazowego, podłączenia gazu.

Witaj. Mogę polecić hydraulika, który u mnie robił wszystkie instalacje sanitarne - Bogdan Kieszek - tel. 507678100;

Pozdrawiam. Powodzenia.

Witam wszystkich,chce zakupić drzwi wejściowe do domku,gdzie kupowaliście w Łodzi,Zgierzu lub okolicy i jakiej firmy polecacie drzwi,będę bardzo wdzięczny.

Witaj. Jeżeli to aktualne, to ja mam drzwi zewnętrzne z polskiej firmy - STALPRODUKT ZAMOŚĆ. Są to drzwi stalowe z atestowanymi zamkami - WILKA(niemieckie), rozetami itp. Mam już 4 lata i wszystko ok.

Pozdrawiam.

Polecam ekipę budowlaną JAKAR. Kontakt dostaliśmy od znajomych i absolutnie się sprawdzili. Uczciwe podejście do klienta, pracują solidnie i bardzo dokładnie a przy tym szybko. Co więcej, dzięki doświadczeniu Pana Jarka udało nam się uniknąć zbędnych kosztów i poprawić na etapie budowy błędy, które niestety były w projekcie.

Nieoceniona pomoc dla niedoświadczonych inwestorów!

kontakt: Pan Jarek Karp, tel. 605 046 563 / Serdecznie polecam!

Witam- proszę o polecenie solidnych i doświadczonych firm zajmujących się, / jedna firma robi wszystko /:

1) - wykonanie 100% - / na całej powierzchni podłóg / - ogrzewania podłogowego wodnego - piorytet

polece ci dwie firmy obydwie dobre i godne polecenia 691 303 003 i druga 601 818 080 powołaj się na Glanca od posadzek

pozdrawiam

Uwaga - Przestrzegam przed firmą Zielone Oczyszczalnie z Łasku montującą oczyszczalnie firmy FELIKSNAVIST

Totalny brak fachowców.:mad:

Monterzy z łapanki nie znający się na tym co robią.:evil:

Ciągła roszada ludzi w tej firmie.

Przy naprawach gwarancyjnych-

olewa się klienta,przeciągając w nieskończoność terminy napraw gwarancyjnych.

Użytkujemy tę oczyszczalnie od półtora roku i

mieliśmy już kilka problemów spowodowanych nie fachowym montażem.

Za każdym razem pojawia się ktoś nowy i nie ma pojęcia co robi.

(np. awaria pompy odprowadzającej oczyszczoną wodę,

powodująca niemożność korzystania z oczyszczalni)- :evil::evil::evil:

Kilkanaście telefonów do siedziby firmy, nawet rozmowa z samym szefem nic nie daje.

Umawia termin, i się nie pojawiają. Czekamy cały dzień i nic.:mad::mad::mad:

Zero telefonu, z wyjaśnieniami z ich strony.:evil:

Po całym kolejnym dniu i próbach kontaktu, odpowiedź samego szefa-

"Nie mogę teraz rozmawiać, oddzwonię za dwie godziny"

I znów dwie godziny to kolejny dzień oczekiwania na kontakt.

Na telefony z naszej strony nie odpowiadają.

Po próbach dodzwonienia się z innych telefonów odbierają, ale tylko raz.

Totalna olewka klienta.

Bardzo żałuję, że zdecydowaliśmy się na usługi tej firmy.:bash::bash::bash:

Sama oczyszczalnia jest OK- ale zamontowana przez inną,

bardziej odpowiedzialną i fachową firmę.