Gołąb 17.02.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Witam Do lukasz 860910 Dzięki za polecenie firm - skorzystałem / uzgadnianie szczegółów / - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 17.02.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Z przyjemnością przygotujemy szkolenie dla Państwa. Co do terminu - wrócimy do tego jeszcze w kolejnej wiadomośi. Proszę o przemyślenie czy interesuje Państwa tylko szkolenie-pokaz teoretyczne z zakresu jastrychów anhydrytowych WOLPLAN, czy też byliby Państwo zainteresowani szkoleniem - pokazem praktycznym w zakresie wbudowywania jastrychów WOLPLAN. Szkolenie - pokaz odbędzie się w Łodzi.Osoby chętne proszę o odpowiedź na PW i podanie nr.kontaktowego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 27.02.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Witam.Dobrzy lidzie poszukuję styropianu XPS grubość 10 cm lub 5 cm dosłownie 2-4 płyty. Może komuś został po budowie i chce odstąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom830 27.02.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Pomocy!!! Czy ktoś poleci mi jakąś sprawdzoną, solidną ekipę do wykończenia domu? Dzwoniłam już do kilku i odniosłam wrażenie, że wcale nie chcą zarobić. No cóż, ja się prosić przecież nie będę Może polecicie tych, którzy u Was wykonali wnętrza solidnie i w rozsądnej cenie? Polecam ekipę budowlaną pana Roberta która budowała oraz wykańczała nam cały dom .Kontakt dostaliśmy od znajomego któremu też oni budowali. jesteśmy bardzo zadowoleni z ich pracy .Są zorganizowani i nie robią fuszerek .Pan Robert z chęcią doradza jak uniknąć zbędnych wydatków. Są napradę godni zaufania kontakt: Pan Robert tel. 692 514 719 lub [email protected] / Serdecznie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom830 27.02.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Hej, Na przełomie kwietnia/maja startuję z budową domu w Aleksandrowie Łódzkim. Plan na ten rok to stan surowy otwarty i w związku z tym poszukuję kierownika budowy i solidne ekipy. Zależy mi na rozsądnej cenie i rzetelnym podejściu do sprawy Jeśli możecie pomóc będę wdzięczny. Pozdrawiam !!! Polecam ekipę budowlaną pana Roberta która budowała oraz wykańczała nam cały dom .Kontakt dostaliśmy od znajomego któremu też oni budowali. jesteśmy bardzo zadowoleni z ich pracy .Są zorganizowani i nie robią fuszerek .Pan Robert z chęcią doradza jak uniknąć zbędnych wydatków. Są napradę godni zaufania kontakt: Pan Robert tel. 692 514 719 lub [email protected] / Serdecznie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom830 27.02.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy która prawidłowo zaizoluje mi poddasze. Proszę o namiary na sprawdzonych fachowców. Z góry thx. Polecam ekipę budowlaną pana Roberta która budowała oraz wykańczała nam cały dom .Kontakt dostaliśmy od znajomego któremu też oni budowali. jesteśmy bardzo zadowoleni z ich pracy .Są zorganizowani i nie robią fuszerek .Pan Robert z chęcią doradza jak uniknąć zbędnych wydatków. Są napradę godni zaufania kontakt: Pan Robert tel. 692 514 719 lub [email protected] / Serdecznie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubalka 28.02.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Cześć,Czy ktoś może polecić firmę, fachowca znającego się na drenażach, odwodnieniach, zarówno porady/konsultacje i wykonawstwo. Dom powstaje na działce gliniastej i łatwo nie jest, a Głupio w przyszłości musieć ściany suszyć i grilla w ogródku na pontonie rozpalać.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_21_33 07.03.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Odnośnie GP System z Konstantynowskiej 29. Firma dobra , dopóki nie zgłosi się reklamacji . Od kilku miesięcy nie mogę się doprosić regulacji okien a od miesiąca załatwiam sprawę samoistnie pękniętej szyby - zdaniem firmy taka wada nie odbejmuje gwarancji a wymiany na nową na koszt własny też się nie mogę doprosić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 07.03.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Witam - odpowiadając na prośbę na forum : Polecam ekipę budowlaną pana Jacka, która buduje nam dom,a w pobliżu wybudowała już pięć domów i wszyscy są bardzo zadowoleni. Ekipa solidna i niedroga - buduje w Łodzi i okolicach Łodzi - polecam. Namiary : firma " REM - BUD " p. Jacek tel: 602 -587 - 979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moni1719501434 08.03.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Witam,sprzedam stemple 2,7-3m około 300szt. kupione nowe, używane tylko na mojej budowie. Cena 3zł/szt.Odbiór własny w Starych Skoszewach. Więcej informacji na priva. Pozdr.Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek1974 12.03.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam, sprzedam pozostałe po budowie: garaż blaszany 2x4 metry, WC drewniany, solidny, 2 szkrzydła bramy tymczasowej szer. 3,1 metra każde zbite z desek, obite siatkątroche stempli, desek i jakąś paletę do wykorzystania na budowie bądź jako opał (niedrogo) Odbiór osobisty, lokalizacja pomiędzy Andrespolem a Koluszkami. Zainteresowanych proszę o kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 13.03.2014 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Witam,interesują mnie tynki cw+piasek kwarcowy,może macie namiary na dobrego tynkarza który kładzie takie tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 13.03.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 witam,interesują mnie tynki cw+piasek kwarcowy,może macie namiary na dobrego tynkarza który kładzie takie tynki. 793123643 pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afreitag 13.03.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Witam, szukam dźwigu do przeniesienia kontenera budowlanego o kilka metrów na działce w okolicach konstantynowa łódzkiego. Najlepiej z okolicy by koszt był mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 14.03.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Witam.Potrzebuję opini na temat brukarzy, może u kogoś robili podjazd Roman Ignaczak - z łodziPan Skrzypek - z koluszekFirma Gabruk - działają w okolicach Nowosolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 14.03.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Witam.Potrzebuję opini na temat brukarzy, może u kogoś robili podjazd Roman Ignaczak - z łodziPan Skrzypek - z koluszekFirma Gabruk - działają w okolicach Nowosolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 15.03.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Witam,interesują mnie tynki cw+piasek kwarcowy,może macie namiary na dobrego tynkarza który kładzie takie tynki. mam dobrą ekipe, zobacz ich prace tynki zrobione pod malowanie. Podaje numer 793-741-321 powołaj się na Glanca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaibartek 27.03.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Witam, Czy macie może namiar na kominiarza, który wystawia dokumenty do odbioru budynku. Niekoniecznie musi być ekstra dokładny Pozdrawiam, Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 27.03.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Witam, Czy macie może namiar na kominiarza, który wystawia dokumenty do odbioru budynku. Niekoniecznie musi być ekstra dokładny Pozdrawiam, Ola Michał Pisarek z Aleksandrowa Łódzkiego - 507179387 u mnie robił odbiory, nie narzekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaibartek 27.03.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Michał Pisarek z Aleksandrowa Łódzkiego - 507179387 u mnie robił odbiory, nie narzekałem Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts