agf 13.03.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Wiecie co, odechciewa się normalnie... Czemu tak trudno znaleźć u nas tynkarza? Dlaczego zawsze coś jest nie tak? Na jedną ekipę byliśmy już kilka miesięcy temu zdecydowani, czkaliśmy na info kiedy mogą wejść. po wielu telefonach okazało się, że pracownicy się wykruszyli i już wiosną nie dadzą rady nam wejść. Inni nie robią tego tynku, co chcieliśmy, więc też nie ma sensu na siłę. Kolejni nie mają terminów. Kolejna ekipa znów była wybrana, oglądaliśmy ich pracę po czym przyjeżdża ktoś od nich (inna osoba) i okazuje się, że ten tynk, co oglądaliśmy to jednak nie jest ten, o którym nas zapewniano, poza tym nagle cena okazuje się wyższa. Czemu mam wrażenie, że albo im nie zależy albo próbują nas zrobić w balona?? Ręce opadają, a czas leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 14.03.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Wiecie co, odechciewa się normalnie... Czemu tak trudno znaleźć u nas tynkarza? Dlaczego zawsze coś jest nie tak? Na jedną ekipę byliśmy już kilka miesięcy temu zdecydowani, czkaliśmy na info kiedy mogą wejść. po wielu telefonach okazało się, że pracownicy się wykruszyli i już wiosną nie dadzą rady nam wejść. Inni nie robią tego tynku, co chcieliśmy, więc też nie ma sensu na siłę. Kolejni nie mają terminów. Kolejna ekipa znów była wybrana, oglądaliśmy ich pracę po czym przyjeżdża ktoś od nich (inna osoba) i okazuje się, że ten tynk, co oglądaliśmy to jednak nie jest ten, o którym nas zapewniano, poza tym nagle cena okazuje się wyższa. Czemu mam wrażenie, że albo im nie zależy albo próbują nas zrobić w balona?? Ręce opadają, a czas leci... tak już jest.... niestety znajomy też miał dobrą ekipę i na wionę odeszły 3 osoby, tak już jest. Tynkarze mają gorzej zimą nie mają pracy tynki mało kto robi i pracownicy szukają. Każdy chce żyć, ma rodzinę itd. Nikt nie chce siedzieć w domu. Ale ogólnie trudno o dobrą ekipe tynkarską Jakie tynki ci interesują może kogoś podeśle, gdzie znajduje się budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dchman 15.03.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Polecam tynkarza który u nas robił tynki... każdy co widział jest pod wrażeniem, że równo itd. 604 975 865. Powiedz, że od Tomka z Ksawerowa... Zapraszam też do obejrzenia na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 15.03.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Polecam tynkarza który u nas robił tynki... każdy co widział jest pod wrażeniem, że równo itd. 604 975 865. Powiedz, że od Tomka z Ksawerowa... Zapraszam też do obejrzenia na miejscu może i ja ci go poleciłem, jeżeli numer masz z forum. Grzegorza polecałem kilka razy. Popieram przedmówce to bardzo dobry fachowiec. Robi tynki cementowo - wapienne maszynowe Jeżeli chcesz do kogoś kto robi gipsowe albo z worka to polecam LuxBud z Ozorkowa Głowacki Łukasz bardzo dobra firma 793-741-321 a jeżeli tynki cem-wap maszynowe tradycyjne to Grzegorza 604-975-865 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agf 16.03.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Dzięki, zaraz popatrzę czy to nowe numery i namiary, czy już dzwoniliśmy, bo z forum też braliśmy namiary. Co do tynków to pierwotnie miała być cem-wap Dolina Nidy, jako, że dla nas wystarczająco gładka i nie wymaga gładzi, potem zaś ktoś namawiał nas na gipsowego knaufa diamanta i zdecydowaliśmy , ż jednak on, ale jak pisałam, ekipa coś przekombinowac chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agf 18.03.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 może i ja ci go poleciłem, jeżeli numer masz z forum. Grzegorza polecałem kilka razy. Popieram przedmówce to bardzo dobry fachowiec. Robi tynki cementowo - wapienne maszynowe Jeżeli chcesz do kogoś kto robi gipsowe albo z worka to polecam LuxBud z Ozorkowa Głowacki Łukasz bardzo dobra firma 793-741-321 a jeżeli tynki cem-wap maszynowe tradycyjne to Grzegorza 604-975-865 p. Grzegorz już nie robi maszynowych, natomiast prace p. Głowackiego oglądaliśmy i właśnie na niego się zdecydowaliśmy na początku roku, ale ma problemy z ludźmi i termin dał taki, że odpada Póki co rozmawiamy teraz już tylko z best tynkiem ze zgierza ,ale nie mamy gdzie obejrzeć ich knaufa diamanta. W ogóle czy ktoś z łódzkiego robi diamanta? Chetnie byśmy gdzieś obejrzeli jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 22.03.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 p. Grzegorz już nie robi maszynowych, natomiast prace p. Głowackiego oglądaliśmy i właśnie na niego się zdecydowaliśmy na początku roku, ale ma problemy z ludźmi i termin dał taki, że odpada Póki co rozmawiamy teraz już tylko z best tynkiem ze zgierza ,ale nie mamy gdzie obejrzeć ich knaufa diamanta. W ogóle czy ktoś z łódzkiego robi diamanta? Chetnie byśmy gdzieś obejrzeli jak to wygląda. Grzegorz robi maszynowe tynki tylko że tradycyjne cementowo- wapienne Łukasz Głowacki dla mnie najlepszy tynkarz jakiego poznałem, dziś ciężko o kogo dobrego do pracy. Tynki to ciężka praca nie wszyscy chcą to robić. BestTynk widziałem ich prace bardzo solidna firma - polecam mam jeszcze kogoś zadzwoń zapytaj, widziałem ich prace w Konstantynowie Łódzkim. Tynki były bardzo ładnie zrobione, klient był bardzo zadowolony Albert 607-244-178 powołaj się na glanca od posadzek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 22.03.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Witam,tynki Pana Łukasza Głowackiego naprawdę polecam sam je mam,ale jeden warunek na umowie konkretna data wejścia na tynki i koniec prac, umowę zróbcie sobie sami gdzie wpiszecie odpowiednie kary za każdy dzień zwłoki,my tego nie zrobiliśmy i u nas pojawili się 3 miesiące po terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anita76 22.03.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Witamod roku mieszkamy w nowym domu,domek jest w Łodzi. Mogę polecić następujące ekipy: murarz-pan Leon 604797853 gość ma duże doświadczenie i bardzo angażował się w swoją pracę,uczciwy,solidnypłytkarz pan Arek 606694766 człowiek bardzo dokładny,precyzyjnyodkurzacz centralny pan Krzysztof 503738066 człowiek o dużej wiedzy,dokładny,sumienny elektryk pan Krzysztof 695412438 zaangażowany w swoją pracę,dokładny O tych fachowcach mogę powiedzieć z czystym sumieniem ,że jesteśmy bardzo zadowoleni z współpracy z nimi,dochowywali terminów,byli słowni,nie było wpadek i pomyłek,ludzie z doświadczeniem o dużej wiedzy. Gdyby były jakieś pytania,proszę pisać,jeśli będziemy mogli pomóc.Życzymy powodzenia przy budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 26.03.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Poszukuję kogoś kompetentnego do połozenia tapety z ok Pabianic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukassssja 26.03.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Witam, potrzebuje hydrałlika do montażu co na gaz i rozprowadzenia wody . Śmiało mogę poleci pana Tadeusza, 502351248 Zawsze slużył fachową poradą, robił tu już kilku osobom z forum, i posiada uprawnienia do późniejszych odbiorów budynku. Chciałbym podstawić sobie jakiś kontenerek na odpady, możecie coś polecić z naszego województwa? Wszędzie ceny oscylują w granicach 700 zł trochę to przerażające Bardzo konkurencyjne ceny i odbiera praktycznie każdy rodzaj odpadów: pan Tomasz 602132354 U mnie zabrał wszystkie pozostałości z budowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 29.03.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Witam,gdzie w Łodzi lub okolicy kupowaliście panele podłogowe,jakiej firmy kupowaliście panele,szukamy paneli pod ogrzewanie podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flopi 06.04.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich Forumowiczów, Rozpoczynamy budowę w Grotnikach (okolice Aleksandrowa Łódzkiego, Zgierza). Szukam sprawdzonej ekipy z okolic na razie do fundamentów i murów.Będę wdzięczny za namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dchman 08.04.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Poszukuję dobrej ekipy do ocieplenia domu, która nie boi się styropianu grafitowego... Z góry dziękuję za namiary.PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greggy 09.04.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 p. Grzegorz już nie robi maszynowych, natomiast prace p. Głowackiego oglądaliśmy i właśnie na niego się zdecydowaliśmy na początku roku, ale ma problemy z ludźmi i termin dał taki, że odpada Póki co rozmawiamy teraz już tylko z best tynkiem ze zgierza ,ale nie mamy gdzie obejrzeć ich knaufa diamanta. W ogóle czy ktoś z łódzkiego robi diamanta? Chetnie byśmy gdzieś obejrzeli jak to wygląda. Ja mam położone tynki Knauf Diamant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agf 13.04.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Ja mam położone tynki Knauf Diamant I jak się spisują? My się na nie zdecydowalismy, zaczynamy jak dobrze pójdzie 20.04 (Best Tynk ze Zgierza). Widzieliśmy je, ale takie na pół doschnięte. Są twarde? Zwykłe gipsowe były dla nas za miękkie, mam nadzieję, że te okażą się twarde. No i od razu pod malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea135 14.04.2015 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witamposzukuję hydraulika do rozprowadzenia wody, kanalizacji oraz C.O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnoli 14.04.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam,gdzie w Łodzi lub okolicy kupowaliście panele podłogowe,jakiej firmy kupowaliście panele,szukamy paneli pod ogrzewanie podłogowe. Sklep Wikpan na Brukowej, panele quickstep. Maja swietnego montazyste, jestesmy bardzo zadowoleni (dla paneli powyzej 51zl za metr2 montaz jest w cenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin2015 20.04.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Witam szukam kogos sprawdzonego do Zrobienia ogrodzenia z siatki z podmurówką z plyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 21.04.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Witam szukam kogos sprawdzonego do Zrobienia ogrodzenia z siatki z podmurówką z plyty firma B&K System tel.do pana Bartłomieja 693420258 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts