agf 07.07.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Glazurnik - polecacie kogoś? I jak w Łodzi ceny za robociznę się mają? Sklep z płytkami - mamy upatrzone jedne, ale za drogie Gdzie warto poszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnoli 07.07.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Glazurnik - polecacie kogoś? I jak w Łodzi ceny za robociznę się mają? Sklep z płytkami - mamy upatrzone jedne, ale za drogie Gdzie warto poszukać? W internecie - ja kupiłam płytki do łazienki Tubądzin za połowę ceny w sklepie. Były pełnowartościowe. Sklepów jest dużo - ja kupowałam w modnalazienka.pl (dobry kontakt ze sklepem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea135 12.07.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Witamposzukuję fachowca od kominków. Do zrobienia jest prosta nowoczesna obudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek1982 12.07.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Witam,poszukuję sprawdzonych cieśli/dekarzy za jakiś miesiąc lub dwa okolice Łowicza ,do jesieni chcialbym pokryć budynek ,a ma on wymiary 8/14 i jest czterospadowy parterowy z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 13.07.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Witam.Poszukuję sprawdzonego serwisanta pieców Junkers. Nadszedł czas przeglądu.Jeśli macie kogoś sprawdzonego podeślijcie namiary.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielos3 13.07.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Mam do sprzedania deski szalunkowe użyte tylko do wieńca na jednej budowie. Około 3 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina255 15.07.2015 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Sprzedam deski szalunkowe (10m3) po 1 budowie. Okolice Zgierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnoli 15.07.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Witam poszukuję fachowca od kominków. Do zrobienia jest prosta nowoczesna obudowa. http://www.kominki-zarzycki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielos3 21.07.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Mam do sprzedania deski szalunkowe użyte tylko do wieńca na jednej budowie.Około 3,5 m3. Okolice ulicy Strykowskiej/Herbowej - Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qxqxqx1 22.07.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Witam, Szukam dobrych i sprawnych fachowców: elektryka + rozprowadzenie alarmu oraz hydraulika do wod-kan. wiem, że temat się powtarzał kilkakrotnie, ale zależy mi na uczciwych i rzetelnych fachowcach, w rozsądnej cenie. pozdrawiam wszystkich budujących:) Witaj Wreszcie decyzja o budowie. Na szczęście będę korzystać z doświadczeń mojej rodziny. Sporo osób poszukuje rzetelnych wykonawców. Ja mam już dwóch specjalistów (dwie firmy). Dla tych którzy szukają dekarzy i fachowców od instalacji woda-kan ogrzewanie , gaz , co i wentylacji . 1. Dekarze kontakt do pana Daniela Balińskiego 509-296-851 2. Fachowca od rekuperacja i instalacji co i wod-kan itd. Kontakt Pan inż. Stasiak Przemysław 668-503-325. Co ciekawe sam wykonuje te instalacje a jest inżynierem, oby więcej takich ludzi w Polsce to będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukassssja 22.07.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Witam. Poszukuję sprawdzonego serwisanta pieców Junkers. Nadszedł czas przeglądu. Jeśli macie kogoś sprawdzonego podeślijcie namiary. Dzięki Witam, co do serwisanta, to polecam pana Jacka Rajpolda, 602109433 zawsze pomocny i sprawdzony. Witam, Szukam dobrych i sprawnych fachowców: elektryka + rozprowadzenie alarmu oraz hydraulika do wod-kan. wiem, że temat się powtarzał kilkakrotnie, ale zależy mi na uczciwych i rzetelnych fachowcach, w rozsądnej cenie. pozdrawiam wszystkich budujących Hydraulika = pan Tadeusz 502351248 robi z synem, z tego co wiem mgr inż, więc doświadczenie + świeża krew, U nas zrobili wszystkie instalacje, co, woda, kan, gaz, centralny odkurzacz no i kotłownię na eko groszek i gazową. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Natomiast ja poszukuję sprawdzoną ekipę od glazury i ogrodzenia. proszę o namiary, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr A 23.07.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Poszukuję dobrej ekipy do ocieplenia domu, która nie boi się styropianu grafitowego... Z góry dziękuję za namiary. Pozdrawiam Tomek To i ja podbiję temat. Również takowej ekipy poszukuję, a właściwie nie tylko nie strachliwej a takiej, która jeszcze umie położyć grafit bez kołkowania Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina255 02.08.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Witam,Szukam fachowców do ocieplenia i elewacji domu. Proszę o dobra i sprawdzona ekipę. Okolice Zgierza.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina255 04.08.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Witam,Sprzedam blaszak 3x5m w dobrym stanie.Dodatkowo mam holenderską przyczepę, która bardzo służyła mi na placu budowy.Wiadomości proszę kierować na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plumbum 10.08.2015 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Witam, mój problem to: posadzki - miksokret - Łódź Kogo polecacie? Wiem, bylo wieloktotnie, ale moze jakies nowe kontakty? Bo z terminami teraz ciężko u niektórych .... pozdrawiam, plumbum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukassssja 12.08.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam, Szukam fachowców do ocieplenia i elewacji domu. Proszę o dobra i sprawdzona ekipę. Okolice Zgierza. pozdr. świetna ekipa, U nas robili i każdy inny fachowiec chwalił. Marek 500 101 884 Powiedz że jesteś od Łukasza z Nowosolnej Witam, mój problem to: posadzki - miksokret - Łódź Kogo polecacie? Wiem, bylo wieloktotnie, ale moze jakies nowe kontakty? Bo z terminami teraz ciężko u niektórych .... pozdrawiam, plumbum Bracia Domańscy również godni polecenia, sprawnie i przystępnie cenowo 723 428 630 A ja natomiast szukam kogoś do ogrodzenia z cegły/ bloczka Ktoś coś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złódzkiego 12.08.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam Poszukuje z łódzkiego ekipy, która zrobi ogrzewanie, kanalizacje, hydraulikę oraz dobrego elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmr 17.08.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Odkupie deski szalunkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 20.08.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Witam Poszukuje z łódzkiego ekipy, która zrobi ogrzewanie, kanalizacje, hydraulikę oraz dobrego elektryka hydraulik Sławek 607-429-992 lub Eryk 660-410-501 elektryk 609-585-374 nie wiem czy dobry numer mam POSADZKI - firma PosGlanc zapraszam do współpracy ze mną - strona http://www.posglanc.pl wykonałem wielu bardzo wielu klientów z forum zapraszam do dodawania opinii. Jak było by źle już by pisali heh pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina255 24.08.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Sprzedam deski szalunkowe po budowie. Zakupiłam ponad 10m3. Sprzedam w okazyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts