Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Glazurnik - polecacie kogoś? I jak w Łodzi ceny za robociznę się mają?

Sklep z płytkami - mamy upatrzone jedne, ale za drogie :( Gdzie warto poszukać?

W internecie - ja kupiłam płytki do łazienki Tubądzin za połowę ceny w sklepie. Były pełnowartościowe.

Sklepów jest dużo - ja kupowałam w modnalazienka.pl (dobry kontakt ze sklepem)

Witam,

Szukam dobrych i sprawnych fachowców: elektryka + rozprowadzenie alarmu oraz hydraulika do wod-kan.

wiem, że temat się powtarzał kilkakrotnie, ale zależy mi na uczciwych i rzetelnych fachowcach, w rozsądnej cenie.

pozdrawiam wszystkich budujących:)

Witaj

Wreszcie decyzja o budowie.

Na szczęście będę korzystać z doświadczeń mojej rodziny. Sporo osób poszukuje rzetelnych wykonawców.

Ja mam już dwóch specjalistów (dwie firmy).

Dla tych którzy szukają dekarzy i fachowców od instalacji woda-kan ogrzewanie , gaz , co i wentylacji .

1. Dekarze kontakt do pana Daniela Balińskiego 509-296-851

2. Fachowca od rekuperacja i instalacji co i wod-kan itd. Kontakt Pan inż. Stasiak Przemysław 668-503-325. Co ciekawe sam wykonuje te instalacje a jest inżynierem, oby więcej takich ludzi w Polsce to będzie lepiej.

Witam.

Poszukuję sprawdzonego serwisanta pieców Junkers. Nadszedł czas przeglądu.

Jeśli macie kogoś sprawdzonego podeślijcie namiary.

Dzięki

Witam, co do serwisanta, to polecam pana Jacka Rajpolda, 602109433 zawsze pomocny i sprawdzony.

Witam,

Szukam dobrych i sprawnych fachowców: elektryka + rozprowadzenie alarmu oraz hydraulika do wod-kan.

wiem, że temat się powtarzał kilkakrotnie, ale zależy mi na uczciwych i rzetelnych fachowcach, w rozsądnej cenie.

pozdrawiam wszystkich budujących

Hydraulika = pan Tadeusz 502351248 robi z synem, z tego co wiem mgr inż, więc doświadczenie + świeża krew, U nas zrobili wszystkie instalacje, co, woda, kan, gaz, centralny odkurzacz no i kotłownię na eko groszek i gazową. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Natomiast ja poszukuję sprawdzoną ekipę od glazury i ogrodzenia. proszę o namiary,

Pozdrawiam

Poszukuję dobrej ekipy do ocieplenia domu, która nie boi się styropianu grafitowego...

Z góry dziękuję za namiary.

Pozdrawiam

Tomek

To i ja podbiję temat. Również takowej ekipy poszukuję, a właściwie nie tylko nie strachliwej a takiej, która jeszcze umie położyć grafit bez kołkowania ;)

Pozdrawiam,

• 2 weeks później...
Witam,

Szukam fachowców do ocieplenia i elewacji domu. Proszę o dobra i sprawdzona ekipę. Okolice Zgierza.

pozdr.

świetna ekipa, U nas robili i każdy inny fachowiec chwalił.

Marek 500 101 884

Powiedz że jesteś od Łukasza z Nowosolnej

Witam, mój problem to:

posadzki - miksokret - Łódź

Kogo polecacie? Wiem, bylo wieloktotnie, ale moze jakies nowe kontakty? Bo z terminami teraz ciężko u niektórych ....

pozdrawiam,

plumbum

Bracia Domańscy również godni polecenia, sprawnie i przystępnie cenowo 723 428 630

A ja natomiast szukam kogoś do ogrodzenia z cegły/ bloczka

Ktoś coś poleci?

Witam

Poszukuje z łódzkiego ekipy, która zrobi ogrzewanie, kanalizacje, hydraulikę oraz dobrego elektryka

hydraulik Sławek 607-429-992 lub Eryk 660-410-501

elektryk 609-585-374 nie wiem czy dobry numer mam

POSADZKI - firma PosGlanc :) zapraszam do współpracy ze mną - strona http://www.posglanc.pl

wykonałem wielu bardzo wielu klientów z forum zapraszam do dodawania opinii. Jak było by źle już by pisali :) heh

pozdrawiam