Flopi 31.05.2016 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Witam, Szukam sprawdzonej, solidnej ekipy do wykonania dachu domu jednorodzinnego. Okolice Grotnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flopi 31.05.2016 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Witam, Szukam sprawdzonej, solidnej ekipy do wykonania dachu domu jednorodzinnego. Okolice Grotnik. Bardzo proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 06.06.2016 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 szukam kogoś kto zamontuje mi wewnętrzne drzwi drewniane,8 sztuk, okolice zgierz-stryków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin2015 12.06.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Witam znajomy szuka dobrego i w dobrej cenie drzewa na dach ktos ma na miary na sprawdzony tartak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzior 12.07.2016 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Witam, Na wiosnę planuję rozpoczęcie budowy domu, dlatego ogromna prośba o polecenie:1. Dobrego kierownika budowy (takiego, który rzeczywiście zweryfikuje wykonawców)2. Doświadczoną ekipę do wykonania płyty fundamentowej (myślę, że z zatopioną podłogówką)3. Uczciwą ekipę do SSO (mury) z silikatów4. Ekipę do montażu okien w wartswie ociepleniaOkolice Kleszczowa - miejscowość Czyżów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olcia123 04.08.2016 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Witam,Poszukuję architekta do adaptacji projektu i zmian oraz kierownika budowy. Mógłby ktoś kogoś polecić?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 10.08.2016 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Witam, Poszukuję architekta do adaptacji projektu i zmian oraz kierownika budowy. Mógłby ktoś kogoś polecić? Pozdrawiam http://www.ab.architekci.pl/ z czystym sumieniem mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 10.08.2016 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Witam wszystkich . Miło , że grupa żyje . Mam do opchnięcia barakowóz .. podwozie w stanie dobrym - buda do delikatnego remontu w środku . Na budowę jak znalazł . Jedyny feler to brak kół i albo trzeba je sobie dokupić albo pożyczyć od zaprzyjaźnionego forumowicz i przewlec budę na działkę . Obejrzeć można na Pojezierskiej 90A ale proszę dzwonić jak ktoś będzie zainteresowany . Cena dla forumowiczów symboliczna 200 PLN . Niska bo firma się rozbudowuje miejsca brak a zarabiać nikt na nim nie chce . Może komuś się przyda mam taką nadzieję . Kontakt 697 700 116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olcia123 11.08.2016 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 http://www.ab.architekci.pl/ z czystym sumieniem mogę Tam też kierownika budowy znajdę czy tylko architekta? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.08.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Tam też kierownika budowy znajdę czy tylko architekta? Dziękuję i pozdrawiam Możesz liczyć na projekt jeśli trzeba to wykonawczy a jeśli chodzi o kierownika budowy to z pewnością Pani Ania Ci pomoże . Jak będziesz w potrzebie to ja też mogę kogoś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 21.08.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 szukam kogos do wykonania ogrodzenia z klinkieru ( ewentualnie z bloczków ) okolice Piotrkowa - znacie kogos dobrego to dajcie namiar na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złódzkiego 23.08.2016 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Witam Czy możecie mi polecić firmę z oknami z Łodzi i okolic? Chodzi mi o dobre okna i dobre wykonanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
druzynaaaa 24.08.2016 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Witam Czy możecie mi polecić firmę z oknami z Łodzi i okolic? Chodzi mi o dobre okna i dobre wykonanie. pozdrawiam Ale pcv czy drewno? Różny materiał = różne firmy. Korzystając z okazji zapytam: Zna ktoś firmę termotechnika z Pabianic? Pozytywne opinie czy negatywne o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złódzkiego 25.08.2016 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 ale pcv czy drewno? Różny materiał = różne firmy. Korzystając z okazji zapytam: Zna ktoś firmę termotechnika z pabianic? Pozytywne opinie czy negatywne o nich? pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 26.08.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 IZOPLAST - mam od nich okna i NIE POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olcia123 14.09.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Witam,Ja też potrzebuję pomocy w temacie okien, jakieś podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr A 17.09.2016 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Jeżeli chodzi o okna to polecam Mielczarka ze Zduńskiej Woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zianek 27.09.2016 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Dzień dobry, poszukuje ekipy do wykonania drenażu w Aleksandrowie Łódzkim... możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rom100 05.10.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 WitamPoszukuję poleconej i dobrej ekipy do budowy domu stan surowy bez dachu lub z dachem.Budowa gm Andrespol domu Will na Borowej. Proszę o namiary na sprawdzone i polecone firmy budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 12.10.2016 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Witajcie, podpowidzcie proszę jakie są obecnie ceny za położenie podbitki w Łodzi i okolicach?. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts