lukasz860910 27.12.2016 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Chciałbym polecić sprawdzonego fachowca (hydraulika) do instalacji grzewczych, sanitarnych, wod-kan. Widziałem jego prace bardzo solidny i uczciwy wykonawca zasługuje na dalsze polecanie. Stasiak Przemysław 668 503 325 więcej informacji na http://www.baza-firm.com.pl/instalac.../pl/94280.html Zajmuję się budownictwem energooszczędnym. Projekty, opracowania, realizacja, wykonastwo.obór i montaż ogrzewania energooszczędnego płaszczyznowe; podłogowe, ścienne, sufitowe. Chłodzenie pasywne płaszczyznowe. Montaż kotłów, pieców gazowych, elektrycznych, węglowych. Montaż oczyszczalni ścieków, odkurzaczy centralnych. Zapraszam do współpracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 27.12.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Witajcie, podpowidzcie proszę jakie są obecnie ceny za położenie podbitki w Łodzi i okolicach?. Z góry dziękuję. zadzwoń zapytaj 887 453 400, zajmują się elewacjami, podbitkami itp. godni polecenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 27.12.2016 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Witam Poszukuję poleconej i dobrej ekipy do budowy domu stan surowy bez dachu lub z dachem. Budowa gm Andrespol domu Will na Borowej. Proszę o namiary na sprawdzone i polecone firmy budowlane. mam sprawdzoną ekipe 693 420 235 powołaj sie na glanca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo6758 11.01.2017 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Witam poszukuje dobrej i solidnej firmy z okolic łasku do wylewek , tynków , i wykończenia glazura panele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 12.01.2017 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Witam poszukuje dobrej i solidnej firmy z okolic łasku do wylewek , tynków , i wykończenia glazura panele . Witam Tynki Smoralek Grzegorz bardzo solidny wykonawca. Poleci kogoś do wykończeń, tynkarz jest z okolic łasku. Po wylewek http://www.posglanc.pl 723-338-141 - czyli polecę sam siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy1981r 14.01.2017 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Witam Poszukuję ekipy, która zajmuje się (i zna się na tym) hydroizolacjami z zastosowaniem membran i folii EPDM. Jeśli znacie kogoś takiego i możecie polecić to bardzo bym prosił o namiary. Wielkie dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzior 08.02.2017 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Witam, Poszukuję kierownika budowy, najlepiej z uprawnieniami konstruktora. Budowa Czyżów, gmina Kleszczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thiti 21.03.2017 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Którą firmę od okien alu ew pvc polecacie? Izoplast - będę wdzięczna za ew uwagi z doświadczeń z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paszczakowy 22.03.2017 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Mam wielką*prośbę o polecenie sprawdzonego wykonawcy (dostawcy) w zakresie: 1) wykonania ogrodzenia (najlepiej od razu z materiałem)2) zewnętrznej instalacji gazowej (od skrzynki gazowej do domu)3) sprzedaży i montażu sauny4) bramy garażowej5) drzwi zewnętrznych Z góry bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr A 23.03.2017 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Ad 4 i Ad 5) Polecam Mielczarka ze Zduńskiej Woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anija302 28.03.2017 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Witam. Poszukuję solidnej i sprawdzonej ekipy do montażu oczyszczalni biologicznej. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.03.2017 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Sam poszukuję, więc jeszcze nie polecę.Dlaczego musi być biologiczna? Zależy Ci na bardzo dobrym doczyszczeniu czy teren byle jaki?Ja przymierzam się do tunelowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czaja1 09.04.2017 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Witam Poszukuje sprawdzonej ekipy do wykonania twardych tynkow gipsowych diamant "pod malowanie" - podobno i tak sie nie da idealnie wiec nie wykluczam wykonczenia gładzią. Zalezy mi na naprawde dobrych fachowcach Budowa w Jordanowie pod Łodzią, okoloce Andrespola, Janówki, Justynowa. Z gory dziekuje za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d1gital 04.05.2017 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Szukam sprawdzonej i uczciwej ekipy do budowy SSO domu pod Łodzią (okolice Andrespola i Justynowa). Ktoś może kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuj_stach 08.05.2017 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Witam, Poszukuję fachowców do 2 prac - okolice Andrespola i Justynowa 1. Mniejsza sprawa - Mam do ogarnięcia zatynkowanie rur po wymianie przez hydraulika i położenie płytek. 2. Większa sprawa - Mam garaż którego dach jest tarasem, który niestety przecieka. Potrzebuję ekipy, która zaproponowała by rozwiązanie tego tematu i podjęła się solidnego wykonania tak żeby nić mi nie przeciekało w przyszłości. Liczę na wsparcie Forumowiczów Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy1981r 31.07.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Witam Szukam tartaku gdzie mogę kupić w miarę tanie kantówki, słupki, itp. do siatki leśnej. A może macie namiary nie na tartak a na kogoś kto się zajmuje robieniem takich słupków. Sad będzie w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy1981r 01.08.2017 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Witam ponownie Czy ktoś z Forumowiczów mógłby mi polecić osobę, która wykona projekt podciągnięcia prądu od skrzynki (skrzynka już jest) do domu. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 03.08.2017 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Szukam sprawdzonej i uczciwej ekipy do budowy SSO domu pod Łodzią (okolice Andrespola i Justynowa). Ktoś może kogoś polecić? Polecam Paweł Surowiec 668663209, nam wybudowali cały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 03.08.2017 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Witam, poszukuję kogoś solidnego do zrobienia łazienki (płytki, elektryka, karton gips, malowanie), okolice Andrespola. Proszę o polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebek74 04.08.2017 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Witam na forum Pragnę podbić wątek i uprzejmie proszę o namiary na architekta do zaprojektowania domu jednorodzinnego - projekt indywidualny. Proszę o spostrzeżenia ze współpracy (umowa i jej realizacja, pomysłowość i zaangażowanie, wsparcie w procesie budowy - odpowiedzialność i nadzór etc). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts