faltra 17.03.2018 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Witam,Poszukuje opinii o wykonawcy tynków wewnętrznych firmy Pana Piotra Kostyry (firma STUKADOOR). Czy ktoś miał do czynienia z nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_85 18.03.2018 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Witam,Szukam niedrogiego architekta do adaptacji domu gotowego, i geodety budowa okolice konstantynowa- lutomierska, moze ktoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aSandra 30.01.2019 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Witajcie, czy ktoś tu jeszcze zagląda w 2019? to mój pierwszy post na stronie grupy łódzkiej, mimo, że wiele razy zaglądałam na nią i korzystałam z waszych poleceń i zawsze były to strzały w dziesiątkę Bardzo dziekuję Mam prośbę , chciałam się przymierzyć do wykonania w tym roku opaski wokół domu oraz zrobienia podjazdu, czy możecie polecić sprawdzoną ekipę, która wykonałaby to dobrze i za rozsądna cenę??? Dziękuje i pozdrawiam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ergo14 13.03.2019 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Witam, Planuję budowę domu z tego projektu http://www.naszprojekt.pl/projekt-hg-i22/index.html w województwie Łódzkim.Czy ktoś może polecić sprawdzone ekipy budowlane z naszego województwa które by wybudowały SSO + pokrycie dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edmun 26.06.2019 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 chciałbym wybadać trochę nastroje osób - myślę nad rozpoczęciem kooperatywy budowlanej od 2020 roku (koniec max 2023), projekt, dokładne miejsce etc to wszystko w fazie analizy. Pytam bo nosze się z pomysłem. Czy jednak wszyscy samodzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agf 11.02.2020 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Witam,poszukuję firmy do zrobienia obudowy kominka. Takiej, co to przede wszystkim fachowo doradzi i estetycznie wykona. Planuję cały słup zrobić betonem architektonicznym, ale nie mam pojęcia czy to się nada. Chodzi o samą obudowę, kominek już działa od 4 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan_poziomica 05.11.2020 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Witam wszystkich poszukuje dobrej ekipy budowlanej z doświadczeniem w murowaniu ścian z silikatów. Wschód Łodzi , okolice Stróży i Wiśniowej Góry.będe bardzo wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemcioM 20.09.2021 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Witam,potrzebuję porady. Mieszkam w domku jednorodzinnym (budował go mój teść) i chodzi o kaloryfery. To są kaloryfery płytowe i do regulacji ciepła służą jakieś czerwone pokrętła (jedna strzałka jest do plusa druga strzałka jest do minusa) - znaczy tak twierdzi mój teść. Ale jak za bardzo się je odkręci to one schodzą. Czy to są takie prymitywne termostaty czy tylko takie zaślepki na zawór regulujący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.05.2022 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Witam serdecznie Jeśli byłby ktoś zainteresowany kupnem glazury to proszę o kontakt Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts