milek1719500956 18.08.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Tak, to to Przez ostatnich kilka miesięcy chęć pozbycia się blaszaka ogłaszali: małgosia2005, makijos, tomki2, AGP-on, kangur79 - wszystko nieaktualne? Oleniek też miała do sprzedania. Wiem, bo sama szukałam, ale zdecydowałam się na coś większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 18.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 A ja sobie zamiast blaszaka kupiłam drewniaka 2,3x2,3m w Leroy i jestem zadowolona. Zostawię sobie tę szopkę na później na inne ogrodowe różności. A teraz mam stolik, krzesełka, haczyki na powieszenie ciuchów i jest git. Kanciapa inwestorska jak się patrzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.08.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Na stronie 506 prezentuje swój blaszk AGP. Już sprzedała?Nawiasem mówiąc ja też mam drewniaka z Obi. Stoi już z 9 lat jako domek ogrodowy, teraz żałuję, że nie jest większy, mam 4 rowery i sporo krzeseł ogrodowych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 18.08.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Wiecie może gdzie można tanio kupić używane rusztowania zaczęło mi brakować wzrostu przy stawianiu ściań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.08.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Taj, mój się sprzedał w 30 minut Ale był mały 2 x 3 m, nadawał się jako podręczny składzik. Jutro montuję docelowy domek narzędziowy z drewutnią. Wymiary 2,5 x 2,5 i 2,20 wysokości dodatkowo 1 m z boku pod daszkiem na drewno To juz docelowy domek. Ale robi go stolarz. Taniej niz z Allegro i jestem pewny, że będzie solidny i dobrze zaimpregnowany. Teraz czekam na upłynięcie ustawowych 30 dni od zgłoszenia na osadzenie go w miejscu docelowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 19.08.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Milek, zmolestowałam mailowo wsystkich przez Ciebie polecanych, wielkie dziekuje EZS- AGP'y sprzedali swoj blaszak na 2 sekundy przed tym, jak ja sie zdecydowalam Z-35 a drogie takie drewniaki? moze faktycznie powinnam pojsc tym sladem... hhmmm..... zatem: NADAL KUPIĘ BLASZAK NA BUDOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 19.08.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Kajka blaszaki nie są drogie... poszukaj na necie ja znalazłem za 1350 zł z montażem 3x5m Ale mam problem ze znalezieniem rusztowań w dobrej ... najlepiej w woj. łódzkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 19.08.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Kajka blaszaki nie są drogie... poszukaj na necie ja znalazłem za 1350 zł z montażem 3x5m Ale mam problem ze znalezieniem rusztowań w dobrej ... najlepiej w woj. łódzkim. A może spróbuj wypożyczyć? Czy to wychodzi drożej niz kupienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.08.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1195825077 http://www.complex-partner.h2.pl/ALLEGRO/ComplexPartner_foto/domek_narzedziowy_przystawka_215x225x220/67%205400%20Domek%20narz%C4%99dziowy%201.jpg a blaszak mały 2 x 3 II gatunek 800 zł z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 19.08.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Kajka,mój kosztował ok. 1500 (do samodzielnego montażu).Zajrzyj do mnie do dziennika - tam są foty. AGP-y też maja fajna propozycję.Ja nie potrzebuję czegoś większego, bo moi budowlańcy mają zabierać ze sobą swój sprzęt (widocznie mają złe doświadczenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 19.08.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Dzieki kochani! Fajnie byc forumowiczem Z-35 fajny ten Twoj domek, tylko kto mi go skreci ale pewnie sie zdecydujemy AGP- a gdzie ten II gatunek za 800z? , w zasadzie moze byc i drugi pochwal sie swoim! jeszcze sie zastanawiam, zeby pojezdzic po Łaskach i innych zeby zapytac tam gdzie maja tartaki i uslugi 'drewniane', moze mi cos zmajstruja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.08.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/item1178049458_garaze_garaz_2x3_caly_kraj_najtaniej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 19.08.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 borykam sie z problemami wyboru materialu, z ktorego powsatnie domJa wybrałem pustak ceramiczny (25 cm) + styropian (15 cm). Myslałem o bloczkach z suporeksu (tzw. beton spieniony) , ale cena (2 lata temu) wyszła nieznacznie mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.08.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Dzieki kochani! Fajnie byc forumowiczem Z-35 fajny ten Twoj domek, tylko kto mi go skreci ale pewnie sie zdecydujemy Przecież masz budowlańców na placu! To sama z mężem składałam taki przez dzień, ekipie zajmie to 2 godziny Mój jest ciut większy, solidniejszy, ale kosztował ponad 3000 i służył jako altanka długo przed budową. Teraz również przydaje się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 19.08.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Hej forumowicze,poszukuję cegły klinkierowej do obróbki kominów ponad dachem. Kominy są wzniesione z elementów prefabrykowanych (kominy systemowe).Mój murarz poleca mi zakupienie tzw. połówki klinkierowej, ale ona nie jest pełna .... Jak to u Was wyglądało? Z jakiej klinkierówki obrabialiście takie kominy (z pełnej, dziurawki, z połówki ....)? Gdzie kupowaliście i jakiego producenta? Dzięki za info.sailor_man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksmar 19.08.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam, Planujemy z mężem budowę w przyszłym roku, jesteśmy na etapie oczekiwania na warunki zabudowy (czekamy juz prawie 2 miesiące) i rysowania projektu. Jednocześnie zbieram informacje i oferty i mam na grupie kilka pytań: 1. planujemy zrobić doświetlenie wiatrołapu, jednak takie doświetla drzwiowe wychodzą bardzo drogo - małe wąskie okienko to koszt powyżej tysiaka - czy ktoś zna technologię robienia takiego bocznego doświetla z luxferów? czy można spokojnie na takich luxferach osadzić drzwi? 2. poszukuje też kibelka na działkę - jakies namiary na tanie i supertanie? Pozdrawiam Ola i Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.08.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 2. poszukuje też kibelka na działkę - jakies namiary na tanie i supertanie? Pozdrawiam Ola i Mariusz Za jakieś 2-3 miesiące odsprzedajemy nasz (zdjęcia w dzienniku) bardzo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksmar 19.08.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 chętnie - planujemy zacząć na wiosnę, więc nie ma ciśnienia oczywiście jak uda się zgromadzić wszystkie dokumenty do tego czasu - jest jakaś metoda na przyspieszenie wydania warunków zabudowy? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.08.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Hej forumowicze, poszukuję cegły klinkierowej do obróbki kominów ponad dachem. Kominy są wzniesione z elementów prefabrykowanych (kominy systemowe). Mój murarz poleca mi zakupienie tzw. połówki klinkierowej, ale ona nie jest pełna .... Jak to u Was wyglądało? Z jakiej klinkierówki obrabialiście takie kominy (z pełnej, dziurawki, z połówki ....)? Gdzie kupowaliście i jakiego producenta? Dzięki za info. sailor_man Tylko i wyłącznie pełna. Było wiele na ten temat pisane. Dziurawka cieknie, niestety ... Ja mam pełną i żadnych problemów. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 19.08.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 A ja się rozglądam powoli za ogrodzeniem tymczasowym - jakby ktoś się pozbywał swojego, chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts