jaremy 19.08.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 co do ogrodzenia tymczasowego róznież jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 19.08.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 milek a może razem coś wymyślimy, w grupie będzie może taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.08.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam, 1. planujemy zrobić doświetlenie wiatrołapu, jednak takie doświetla drzwiowe wychodzą bardzo drogo - małe wąskie okienko to koszt powyżej tysiaka - czy ktoś zna technologię robienia takiego bocznego doświetla z luxferów? czy można spokojnie na takich luxferach osadzić drzwi? Nie osadzisz dzwi w luksferach. To znaczy możesz, ale mocne to to nie będzie. Raczej trzeba zrobić słupek i dopiero drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 19.08.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 A może spróbuj wypożyczyć? Czy to wychodzi drożej niz kupienie? no niestety to wyjdzie dużo drożej. a w związku z tym że narazie wszystko robię sam z ojcem to bym potrzebował na dłuższy okres czasu. Teraz potrzebuje na wznoszenie ścian, później będe potrzebował do ocieplenia, więc wole kupić i mieć własne, dlatego szukam najlepiej w woj łódzkim i mogą być nawet używane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 19.08.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 milek a może razem coś wymyślimy, w grupie będzie może taniej. Myślisz? Obawiam się, że taka ilość siatki to żadna fucha dla sprzedających... Ale jakbyś miał coś na oku i cynk, że "w grupie taniej będzie", to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.08.2010 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ale mam problem ze znalezieniem rusztowań w dobrej ... najlepiej w woj. łódzkim. na wiosce koło nas jest jakaś reklama ..."rusztowania - producent" ... podjadę , podpytam... i dam znać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 20.08.2010 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 1. planujemy zrobić doświetlenie wiatrołapu ja zrezygnowałem z doświetleń i założyłem w wiatrołapie czujnik ruchu który włącza światło jak ktoś do niego wejdzie http://allegro.pl/item1179157776_wylacznik_czujnik_ruchu_i_dzwieku.html działa na dźwięk lub ruch, działa też w nocy, czego nie potrafią luksfery, jedyna wada wymaga kabelka zerowego w puszcze elektrycznej, i trzeba to zawczasu przewidzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.08.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 I trzeba pamiętać, że luksfery są zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 22.08.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Hello a czy ktoś z szanownych forumowiczów montował okna z oknoplastu? Wczoraj na budowie mielismy wizyte panów od pomiarów okiennych z Schuco i z Abatexu... Pan z Schuco pełen profesjonalizm, przygotowany (teoretycznie i praktycznie) wyposazony w modele okien, drzwi, bram garazowych, parapetów, moskitier itp. A kolega Abatex.... hhmmm no cóż przyjechał bo chyba mu kazali... Ciekawy jestem czy takie pierwsze podejscie do klienta przekłada sie również na jakosc i solidnosc dalszej współpracy i jakosci towaru??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.08.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Mam już nowy domek narzędziowyhttp://lh4.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/THJQUjUrsFI/AAAAAAAABDI/S2ZDaTedfa8/4.jpg Zbudowany przez kuzyna, któy pracuje w firmie produkującej meble ogrodowe.Z dobrych materiałów i extra wykończony. to nie to samo co oszczędna wersja z allegro.Jesteśmy baaardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 23.08.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 AGP-ON super ten domek! Ja jestem na etapie planowanego zakupu takiego domku. Ale te co do tej pory widziałam nie umywają się do Twojego. Kuzyn zarobkowo robi takie domki? Byłabym zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.08.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Kuzyn ma materiał na jeszcze 2 podobne. Musisz podać wymiar, jaki Cię interesuje, czy ma być ze składzikiem drewna czy tez, bez, jakiej szerokości drzwi, z której stron okno.Jeśli masz chęć to zapraszam do nas, można obejrzeć nasze cudo;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.08.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Ta ławeczka z pergolą tez jest jego produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 23.08.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 AGP-ON pokażę zdjęcie mężowi, niech się określi Gdzie możemy to cudo obejrzeć? Ciężków? To chyba nie tak daleko ode mnie patrząc na kod pocztowy.. My Wrząca, gm. Lutomiersk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 23.08.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 a wogóle to taka jest cena takiego domku? Tego Twojego, bo myślę, że taki dla nas jest ok. No moze bez zadaszenia na drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.08.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Cena ok 2000 + transport ale z montażem. Wszystko zależy od wilkości domku. Kontakt na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 23.08.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 u kogo w tym roku robimy pożegnanie lata ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.08.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Ostanie jakie mi się kojarzy robiła Dorota Szymczak u siebie ... po całej masie zapowiedzi ludzi z naszej grupy, byłem ja, EZS i Mruva. Dorota naszykowała "małe wesele", aż głupio ...Chyba najlepiej jak kiedyś, niech ktoś rzuci termin, jakaś pizzeria i już, komu zależy i będzie miał ochotę - będzie. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 23.08.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 netbet i jak tam pytales moze o te rusztowania? Chyba ze masz adres lub telefon to podjadę tam lub zadzwonię mpoplaw a to nawet takie meetingi organizujecie wśród forumowiczów? dobrze wiedzieć jeśli coś takiego będzie miało miejsce i będe miał wolne w pracy to piszę się na takie spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 23.08.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witajcie, poprzednio nie dostałem odpowiedzi, może teraz ktoś podpowie. Poszukuję sprawdzonej ekipy od wentylacji mechanicznej z rekuperacją. Rozważam też GWC. Bardzo proszę o namiary. Dziękuję,Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts