Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

My mielismy plan w tym roku zadaszyc ale sie nam majstry poklocili z kierbudem i trzeba zmieniac bo powiedzieli, ze nie ma wogole takiej opcji, zeby ze soba wspolpracowali :mad: Probowalisy wszystkiego :bash:

Latwej byloby kierbuda, ale ten nasz bardzo fajny i jego chcemy zostawic, a z ekipa problem tak od reki znalezc, tymbardziej, ze rowy fundamentowe wykopane i w tym tygodniu mialy byc zalane :(

Moze ktos zna dobra ekipe, co akurat ma 2 tygodnie wolnego od zaraz? :)

My mielismy plan w tym roku zadaszyc ale sie nam majstry poklocili z kierbudem i trzeba zmieniac bo powiedzieli, ze nie ma wogole takiej opcji, zeby ze soba wspolpracowali :mad: Probowalisy wszystkiego :bash:

Latwej byloby kierbuda, ale ten nasz bardzo fajny i jego chcemy zostawic, a z ekipa problem tak od reki znalezc, tymbardziej, ze rowy fundamentowe wykopane i w tym tygodniu mialy byc zalane :(

Czy mają wolne nie wiem, ale spróbować możesz: p. Mariusz 513403735

Powodzenia!

Cześć jaskul

Ile chcesz za kibelek w obecnym stanie?

sylwia

nie mam pojęcia ile moze być warty - kosztował około 1000zł to naprawde pożądna konstrukcja z grubych desek i grubych belek nie to co w markecie

Musisz go sobie obejrzeć on nie jest w złym stanie nie ma tylko drzwi wejsciowych i metr papy nowej trzeba by położyć

ma drewnianą deskę sedesową i uchwyt na papier :)

dogadamy sie chyba myślę że sie ze 150 zł.. to chyba taniej niż cena samego drewna...

Kajka, namiar poszedł na priv.

Hej mam problem

w jednym ze składów gdzie handlują Solbetem mieli też klej bialy do tegoż Solbetu... ale dzis Pan powiedział że nie sprzeda mi więcej bo to jest dodawany do bloczków Solbet (szkoda tylko że i tak go nie daje klientom tylko jak cos to też sprzedaje :/ ) no oni mają pierwszeństwo zakupu... i pojawił sie problem bo byłem w Casto w LM i Praktikerze i nigdzie nie ma białego kleju do Ytonga... może orientujecie sie gdzie mogłbym dostać w łodzi lub okolicach zgierz, aleksandrow ł ?

A co do spotkanka dnia 18 września to ja raczej odpadam, tzn pęwnie gdzieś będe sie plątał w okolicach pietryny i świętował urodzinki ;)

Hej mam problem

w jednym ze składów gdzie handlują Solbetem mieli też klej bialy do tegoż Solbetu... ale dzis Pan powiedział że nie sprzeda mi więcej bo to jest dodawany do bloczków Solbet (szkoda tylko że i tak go nie daje klientom tylko jak cos to też sprzedaje :/ ) no oni mają pierwszeństwo zakupu... i pojawił sie problem bo byłem w Casto w LM i Praktikerze i nigdzie nie ma białego kleju do Ytonga... może orientujecie sie gdzie mogłbym dostać w łodzi lub okolicach zgierz, aleksandrow ł ?

A co do spotkanka dnia 18 września to ja raczej odpadam, tzn pęwnie gdzieś będe sie plątał w okolicach pietryny i świętował urodzinki ;)

A próbowałeś w Jawo (Konstantynów na ul Kolejowej)? Ja u nich kupowałem klej do Ytongu, z tego co pamiętam, handlują też Solbetem. Telefon do nich: 422111397.