mxxxx 26.08.2010 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 markoos ciągnij ile wlezie, nie wiadomo jaka będzie jesień, może jeszcze w grudniu będzie +5 ?? a zalewanie stropu najlepiej zrobić jesienią, gdy już upały nie straszne, i deszczyk pada i sam beton podlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 26.08.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 My mielismy plan w tym roku zadaszyc ale sie nam majstry poklocili z kierbudem i trzeba zmieniac bo powiedzieli, ze nie ma wogole takiej opcji, zeby ze soba wspolpracowali Probowalisy wszystkiego Latwej byloby kierbuda, ale ten nasz bardzo fajny i jego chcemy zostawic, a z ekipa problem tak od reki znalezc, tymbardziej, ze rowy fundamentowe wykopane i w tym tygodniu mialy byc zalane Moze ktos zna dobra ekipe, co akurat ma 2 tygodnie wolnego od zaraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 26.08.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 26.08.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Cześć jaskulIle chcesz za kibelek w obecnym stanie?sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.08.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Kajka.z bardzo ci współczuję ale moja ekipa też ma tyle roboty u innych ,że do mnie przychodzą po awanturach. Średnio statystycznie raz lub dwa w tygodniu.Myślę że w 10 - latce się zmieszczę z budową. Oszaleć można. Trzymaj się dziewczyno.Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 26.08.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 My mielismy plan w tym roku zadaszyc ale sie nam majstry poklocili z kierbudem i trzeba zmieniac bo powiedzieli, ze nie ma wogole takiej opcji, zeby ze soba wspolpracowali Probowalisy wszystkiego Latwej byloby kierbuda, ale ten nasz bardzo fajny i jego chcemy zostawic, a z ekipa problem tak od reki znalezc, tymbardziej, ze rowy fundamentowe wykopane i w tym tygodniu mialy byc zalane Moze ktos zna dobra ekipe, co akurat ma 2 tygodnie wolnego od zaraz? Czy mają wolne nie wiem, ale spróbować możesz: p. Mariusz 513403735 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskul 26.08.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Cześć jaskul Ile chcesz za kibelek w obecnym stanie? sylwia nie mam pojęcia ile moze być warty - kosztował około 1000zł to naprawde pożądna konstrukcja z grubych desek i grubych belek nie to co w markecie Musisz go sobie obejrzeć on nie jest w złym stanie nie ma tylko drzwi wejsciowych i metr papy nowej trzeba by położyć ma drewnianą deskę sedesową i uchwyt na papier dogadamy sie chyba myślę że sie ze 150 zł.. to chyba taniej niż cena samego drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 26.08.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 My mielismy plan w tym roku zadaszyc ale sie nam majstry poklocili z kierbudem i trzeba zmieniac bo powiedzieli, ze nie ma wogole takiej opcji, zeby ze soba wspolpracowali Probowalisy wszystkiego Latwej byloby kierbuda, ale ten nasz bardzo fajny i jego chcemy zostawic, a z ekipa problem tak od reki znalezc, tymbardziej, ze rowy fundamentowe wykopane i w tym tygodniu mialy byc zalane Moze ktos zna dobra ekipe, co akurat ma 2 tygodnie wolnego od zaraz? Kajka, namiar poszedł na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 26.08.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Co słychać w spawie spotkania, może w sobotę 18 września w jakiejś miłej knajpce na Piotrkowskiej?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 26.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Hej mam problem w jednym ze składów gdzie handlują Solbetem mieli też klej bialy do tegoż Solbetu... ale dzis Pan powiedział że nie sprzeda mi więcej bo to jest dodawany do bloczków Solbet (szkoda tylko że i tak go nie daje klientom tylko jak cos to też sprzedaje :/ ) no oni mają pierwszeństwo zakupu... i pojawił sie problem bo byłem w Casto w LM i Praktikerze i nigdzie nie ma białego kleju do Ytonga... może orientujecie sie gdzie mogłbym dostać w łodzi lub okolicach zgierz, aleksandrow ł ? A co do spotkanka dnia 18 września to ja raczej odpadam, tzn pęwnie gdzieś będe sie plątał w okolicach pietryny i świętował urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.08.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Co słychać w spawie spotkania, może w sobotę 18 września w jakiejś miłej knajpce na Piotrkowskiej?. buu, nam także nie pasuje 18... Może później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 26.08.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 W sprawie pogody:pamiętacie, że w tamtym roku zima do końca grudnia była tak łagodna, że dużo osób jeszcze cóś robiło. mam nadzieję, że to się powtórzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 26.08.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 buu, nam także nie pasuje 18... Może później? W zasadzie to ja się dopasuję, tak tylko rzuciłam ten termin aby coś drgneło w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Zbyszek 27.08.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Mam do Was pytanie.Czy odliczaliscie Vat od sprzetu AGD do zabudowy takich jak :- płyta indukcyjna- kuchenka elektryczna- zmywarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 27.08.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Hej mam problem w jednym ze składów gdzie handlują Solbetem mieli też klej bialy do tegoż Solbetu... ale dzis Pan powiedział że nie sprzeda mi więcej bo to jest dodawany do bloczków Solbet (szkoda tylko że i tak go nie daje klientom tylko jak cos to też sprzedaje :/ ) no oni mają pierwszeństwo zakupu... i pojawił sie problem bo byłem w Casto w LM i Praktikerze i nigdzie nie ma białego kleju do Ytonga... może orientujecie sie gdzie mogłbym dostać w łodzi lub okolicach zgierz, aleksandrow ł ? A co do spotkanka dnia 18 września to ja raczej odpadam, tzn pęwnie gdzieś będe sie plątał w okolicach pietryny i świętował urodzinki A próbowałeś w Jawo (Konstantynów na ul Kolejowej)? Ja u nich kupowałem klej do Ytongu, z tego co pamiętam, handlują też Solbetem. Telefon do nich: 422111397. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 27.08.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 W zasadzie to ja się dopasuję, tak tylko rzuciłam ten termin aby coś drgneło się w temacie. Rozumiem że wzięłaś na siebie funkcje "Organizatora"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Nie ma funkcji organizatora. Umawiamy się w konkretnym miejscu i terminie i tyle.I tak, jak widać, większy odzew jest na hasło "bramy", niż spotkanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 27.08.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Nie ma funkcji organizatora. Umawiamy się w konkretnym miejscu i terminie i tyle. I tak, jak widać, większy odzew jest na hasło "bramy", niż spotkanie;) Żartowałem z tym organizatorem Ja też czekam na następne Wasze (NASZE) kroki w sprawie spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 27.08.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 A ja czekam na jakieś propozycje, inny termin, miejsce, ale jak widać zainteresowanych brak, może ludzie wolą zachować anonimowość?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 27.08.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 zainteresowani to pewnie do pierwszych śniegów nie znajdą czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts