mxxxx 30.08.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 ciekawe co na to majki.... majkiemu kupimy ekologiczne naleśniki ze szpinakiem po 4,99 za którymi przepada + danie firmowe z niespodzianka 5,99 dla jego żony i wpuści nas z otwartymi rękami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskul 30.08.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jacyś zbieracze telefonów są na tym forum??dostałem z 5 maili w sprawie kibelka z prośbą o telefon żeby sie umówić - wysłałem i nikt nie zadzwonił...no raz czy drugi rozumiem ze ktoś zmienił plany ale 5 osób ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 30.08.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, Poszukuję godnego polecenia GEODETY z łódź - bałuty - ... Na Tablicy ogłoszeń znajdziesz namiary na firmę Allgeo. Gorąco polecam, z resztą nie tylko ja. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 31.08.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Mruva, ALko i Kukla bardzo dziekuje za namiary na murarzy, spotkania umowione w tym tygodniu, moze ktos jeszcze moze polecic ekipy do budowy domu: fundamenty, mury strop, budowa przy Konstantynowie, potrzebni w zasadzie od zaraz bo rowy fundamentowe rozkopane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.08.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Mruva, ALko i Kukla bardzo dziekuje za namiary na murarzy, spotkania umowione w tym tygodniu, moze ktos jeszcze moze polecic ekipy do budowy domu: fundamenty, mury strop, budowa przy Konstantynowie, potrzebni w zasadzie od zaraz bo rowy fundamentowe rozkopane Ja też hucznie polecam swojego ale za jakieś 2 tyg. go oddam dopiero;) p. Łukasz tel. 509 373 870 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 31.08.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Kajka.Z to i ja polecę mojego. Sylwek Dudziński tel. 604-539-751. Jest z Dobronia także rejon Konstantynowa jest mu "pasujący". My budowaliśmy przy Lutomiersku także do Kanzasu niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 31.08.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Jesli spotkanie bedzie w Ikei to sie pisze Tez mam tam (juz) blisko - bo sie przeprowadzilismy (w koncu! Byle niezbyt pozno, bo dziecia polozyc spac trzeba i zostawic nie ma z kim Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 01.09.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Jesli spotkanie bedzie w Ikei to sie pisze Tez mam tam (juz) blisko - bo sie przeprowadzilismy (w koncu! Byle niezbyt pozno, bo dziecia polozyc spac trzeba i zostawic nie ma z kim Pozdrawiam! Hmm, to i ja się dołączam do grona wielbicieli IKEI Z innej beczki: PAMIĘTACIE SWÓJ PIERWSZY DZIEŃ W SZKOLE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.09.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 PAMIĘTACIE SWÓJ PIERWSZY DZIEŃ W SZKOLE?? NIE Koniarze wystąp! Kto zna DOBRĄ stajnie w okolicy Brzezińska - Strykowska - nawet Zgierska? Oprócz ŁKJ, bo ten znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 01.09.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Czy ktoś z Was korzystał z oferty firmy Berker z Emilii? Produkują (składają) i montują bramy garażowe. Poważnie rozważam ich ofertę szukam wszystkich za i przeciw. Z góry serdeczne dzięki za opinie.Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 01.09.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Z innej beczki: PAMIĘTACIE SWÓJ PIERWSZY DZIEŃ W SZKOLE?? OCZYWIŚCIE że pamiętam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 01.09.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 NIE Koniarze wystąp! Kto zna DOBRĄ stajnie w okolicy Brzezińska - Strykowska - nawet Zgierska? Oprócz ŁKJ, bo ten znam. Ja bardzo przepraszam ale lubię pytania konkretniejsze CO TO ZNACZY DOBRA STAJNIA? I skąd pytanie? Szykuje się jakieś pospolite hmmmmm....ruszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 01.09.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Przepraszam za OT... ...CO TO ZNACZY DOBRA STAJNIA?... Solidne fundamenty, dobre izolacje pionowe i poziome, proste ściany, równo położone tynki, solidne docieplenie, wzorowe instalacje... @Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 01.09.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Przepraszam za OT... Solidne fundamenty, dobre izolacje pionowe i poziome, proste ściany, równo położone tynki, solidne docieplenie, wzorowe instalacje... @Michał Czyli standard! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 01.09.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Przepraszam za OT... Solidne fundamenty, dobre izolacje pionowe i poziome, proste ściany, równo położone tynki, solidne docieplenie, wzorowe instalacje... @Michał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.09.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Przepraszam za OT... Solidne fundamenty, dobre izolacje pionowe i poziome, proste ściany, równo położone tynki, solidne docieplenie, wzorowe instalacje... @Michał No to podam definicję -moją. To taka, co ma dobrego trenera (takiego, który umie uczyć a nie tylko woła kasę) i nie męczy koni. Czyli (dalej definicja) konie nie są znerwicowane, przepracowane, są przyzwoicie trenowane i mają też odpowiednio dużo relaksu. Definicji konia znerwicowanego nie podam Fundamenty taka stajnia może miec, ale ważne, żeby miała jakiś ciąg do wywożenia hmmm, odchodów, żeby konie w nich nie stały Póki co zaczynam testować ŁKJ ale myślę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.09.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Chyba tez zdecyduję sie na Poltau, mam juz od nich wycene i jest ok, grubość 40mm tez ok, a naped chyba dokupie i doinstaluję później, po brudnych robotach budowlanych. Majkii w ofercie mam od nich napęd AUTOMAT TAU... Ty mówiłes cos o napędzie przemysłowym... Sami zaoferowali taki czy to Twój pomysł??? Sorki, że tak długo, ale mnie lekko nie było ... Napęd w pewnym sensie wymusił na mnie układ belek pod sufitem w garażu, zwykły by nie wszedł ... za dużo tłumaczenia ... Generalnie napęd jest na wale bramy i jest to przemysłówka niemieckiej firmy, bodajże GFA ... Mało znana, ale z tego co sie dowiedziałem nie do zajechania. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.09.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 majkiemu kupimy ekologiczne naleśniki ze szpinakiem po 4,99 za którymi przepada + danie firmowe z niespodzianka 5,99 dla jego żony i wpuści nas z otwartymi rękami Tak, szczególnie przepadam za szpinakiem Do Ciebie z Ikei też jest blisko Dla mnie termin 18 czy póżniej pasuje, to może po prostu 25 września, któraś knajpka w Ikei ? Taki luźny pomysł ... ? kalinichta, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 03.09.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 przecież ja nie mam jeszcze zainstalowanego telewizora, drzwi do łazienki też, ani ciepłej wody, impreza u mnie przypominała by bardziej grilo-parapetówkę, z spaniem na styropianach PS na pewno się nie skusisz na naleśniki ??[ATTACH=CONFIG]22332[/ATTACH] to może klopsy:[ATTACH=CONFIG]22333[/ATTACH]albo po całości bo śledzik musi pływać[ATTACH=CONFIG]22334[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 03.09.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam,Zbliżam się do etapu kładzenia więźby i poszukuję sprawdzonego składu drewna/tartaku.Do tej pory znalazłem firmę Dziki z ul. Rokocińskiej - cena 700zł netto za drewno impregnowane Korasit. sailor_man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts