Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Mruva, ALko i Kukla bardzo dziekuje za namiary na murarzy, spotkania umowione w tym tygodniu, moze ktos jeszcze moze polecic ekipy do budowy domu: fundamenty, mury strop, budowa przy Konstantynowie, potrzebni w zasadzie od zaraz bo rowy fundamentowe rozkopane :(

Ja też hucznie polecam swojego ale za jakieś 2 tyg. go oddam dopiero;)

p. Łukasz tel. 509 373 870

Jesli spotkanie bedzie w Ikei to sie pisze :) Tez mam tam (juz) blisko - bo sie przeprowadzilismy (w koncu! :)

Byle niezbyt pozno, bo dziecia polozyc spac trzeba i zostawic nie ma z kim ;)

Pozdrawiam!

Hmm, to i ja się dołączam do grona wielbicieli IKEI :D

Z innej beczki: PAMIĘTACIE SWÓJ PIERWSZY DZIEŃ W SZKOLE??

Przepraszam za OT...

Solidne fundamenty, dobre izolacje pionowe i poziome, proste ściany, równo położone tynki, solidne docieplenie, wzorowe instalacje...

@Michał

:rotfl:

No to podam definicję -moją. To taka, co ma dobrego trenera (takiego, który umie uczyć a nie tylko woła kasę) i nie męczy koni. Czyli (dalej definicja) konie nie są znerwicowane, przepracowane, są przyzwoicie trenowane i mają też odpowiednio dużo relaksu. Definicji konia znerwicowanego nie podam ;)

Fundamenty taka stajnia może miec, ale ważne, żeby miała jakiś ciąg do wywożenia hmmm, odchodów, żeby konie w nich nie stały :)

Póki co zaczynam testować ŁKJ ale myślę dalej...

Chyba tez zdecyduję sie na Poltau, mam juz od nich wycene i jest ok, grubość 40mm tez ok, a naped chyba dokupie i doinstaluję później, po brudnych robotach budowlanych. Majkii w ofercie mam od nich napęd AUTOMAT TAU... Ty mówiłes cos o napędzie przemysłowym... Sami zaoferowali taki czy to Twój pomysł???

Sorki, że tak długo, ale mnie lekko nie było ... ;)

Napęd w pewnym sensie wymusił na mnie układ belek pod sufitem w garażu, zwykły by nie wszedł ... za dużo tłumaczenia ... Generalnie napęd jest na wale bramy i jest to przemysłówka niemieckiej firmy, bodajże GFA ... Mało znana, ale z tego co sie dowiedziałem nie do zajechania.

pozdrawiam, majki

majkiemu kupimy ekologiczne naleśniki ze szpinakiem po 4,99 za którymi przepada + danie firmowe z niespodzianka 5,99 dla jego żony i wpuści nas z otwartymi rękami :D

Tak, szczególnie przepadam za szpinakiem :(

Do Ciebie z Ikei też jest blisko :)

Dla mnie termin 18 czy póżniej pasuje, to może po prostu 25 września, któraś knajpka w Ikei ?

Taki luźny pomysł ... ;) ?

kalinichta, majki ;)

przecież ja nie mam jeszcze zainstalowanego telewizora, drzwi do łazienki też, ani ciepłej wody, impreza u mnie przypominała by bardziej grilo-parapetówkę, z spaniem na styropianach

PS na pewno się nie skusisz na naleśniki ??

[ATTACH=CONFIG]22332[/ATTACH]

to może klopsy:

[ATTACH=CONFIG]22333[/ATTACH]

albo po całości bo śledzik musi pływać

[ATTACH=CONFIG]22334[/ATTACH]