margot77 08.09.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 witam serdecznie, budujemy domek w okolicach Łodzi. Szukamy ekipy od ocieplenia poddasza. Czy macie jakąś sprawdzoną ekipę którą moglibyście polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 08.09.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam,poszukuję okien dachowych. Prawdopodobnie kupię Fakro, ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was ma okna dachowe innych firm niż Fakro, Velux, Roto? Jak Wam się sprawują okna innych firm? Jak wypadają cenowo? Gdzie kupowaliście okna dachowe - gdzieś w Łodzi, czy w internecie? sailor_man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 08.09.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ja właśnie ocieplam styropianem 20 cm. Moja ekipa bierze za robociznę 30zł. materiały kupuje sam np. styropian ściana StyropJan za 105zł za m3 klej też z Jantonia za fajną cenę a trzyma rewelacyjnie. Wiekszość kupuję przez Allegro bo jest dużo taniej. chyba tak będzie najlepiej, zapytam ich o samą robociznę, bo znająć życie na materiałach też zarabiają... mpoplaw dzieki:) już dzwonie do twoich chłopaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 08.09.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam, poszukuję okien dachowych. Prawdopodobnie kupię Fakro, ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was ma okna dachowe innych firm niż Fakro, Velux, Roto? Jak Wam się sprawują okna innych firm? Jak wypadają cenowo? Gdzie kupowaliście okna dachowe - gdzieś w Łodzi, czy w internecie? sailor_man U nas na poddasze zagościło Roto - te z wysoką osią obrotową. Zaletą jest możliwość wyjrzenia przez okno jak przez normalne, wadą, że do mycia nie podchodź bez drabiny. Nasz dekarz mówił, że okna bardzo dobre jakościowo, ale piekielnie trudne w montażu i faktycznie jedna osoba więcej niż 3 dziennie nie była w stanie zamontować. Ogólnie okna jak okna - dla nas ważna była wysoka oś obrotowa oraz klamka na dole. Zaletą była jeszcze roletka za 1 pln Kupione w APK w Łodzi - warto podjechać, bo mają zamontowane wszystkie okna w swoim budynku (Roto, Fakro i Velux) i można każdym się pobawić, w naszym przypadku i mnie i żonie najbardziej spodobała się praca i obsługa Roto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.09.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Forsa80, też mam okna z APK, chyba takie same.... To znaczy jedno okno. I uczciwie się przyznam - dali razem z dachem i nawet nie zapytałam jakie. Okno jak okno. Otwiera się i nie przecieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 08.09.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Heeejo,Witajcie kochani! "Starzy" i "nowi". Kto teraz robi poddasze? Albo robił w ostatnim roku? Bardzo proszę , podzielcie się info ile wołają /wołali wasi fachmany.Chodzi o robociznę za położenie wełny w 2 warstwach, stelaż (sufity krzyżowo), folia paroszczelna, płyta gk, szpachlowanie całości, akrylowanie styków, gruntowanie, malowanie 1x?????????????Dach prosty, tzn łatwy, dwuspadowy. Ode mnie chcą 80 PLN za m2. Co sądzicie????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 08.09.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 my robimy terazMajster bierze 65 zł za m2 na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 08.09.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 dodam, że pierwsze zebrane oferty oscylowały na poziomie 100 zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 08.09.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 AGP-ON a zadowoleni jesteście? pochwal się namiarem jak Pan skończy Był ktoś z Was ostatnio w Panoramie Budowlanej w Ksawerowie? Warto? Ja byłam tuż po otwarciu i była nędza, w sobotę ledwo kilka stoisk otwartych... Majki to chyba Twoje włości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 08.09.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 a co tu kur@$# nawyczyniali????? dobrze trafiłem???? znowu zmiany??? po jaką cholerę..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 08.09.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 no cóż, trzeba przyznać, że redakcja tej gazety (czy też czasopisma) ma chyba duże problemy z myśleniem a poziom IT jest..... no bez komentarza w życiu nie widziałem czegoś tak żenującego (pod względem IT oczywiście) bye, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 08.09.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 :bash::mad::mad::eek: Zwróciłam się dzisiaj do grupowiczów z pytaniem. Gdzie ono jest???????????? (I gdzie posty z caluśkiego sierpnia?????????????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.09.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 o 16 działało a teraz co???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 08.09.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 O kurcze, a co to, znów jakieś idiotyczne usprawnienia ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 08.09.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Jeśli Redakcja czyta te posty, to ŻĄDAMY przywrócenia straej wersji grupy łódzkiej.Nie wspomnę o nszej "tablicy" ogłoszeń ... Ludzie, co wy tu odwalacie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 09.09.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Czy kupował ktoś z Was drewno na więźbę w tartaku w miejscowości Dobra, Witanówek 38 (k/Strykowa)?Dzisiaj byłem na wycenie - drewno mają po 660zł/m3 netto impregnowane z transportem.Nie wiem czy mają tam dobre drewno - może macie jakieś opinie? sailor_man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 09.09.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Mam info od znajomej z forum, że drewno jest super i nie oszczędzają na impregnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 09.09.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Tartak w Dobrej rewelka!!! Widzieliśmy więźbę przygotowaną pod dach znajomych i w porównaniu z tym co do nas przywieźli od Zając'a w Kraszewie to dzień do nocy. Ładnie zaimpregnowane i równiutko przycięte - jakość pierwsza klasa. Będę teraz musiał dokupić trochę drewna i zdecydowanie będzie to ten tartak! Do panów fachofców IT muratora - co Wy ku#@$ tu porobiliście????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 09.09.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 I w dodatku nie pojawiają się powiadomienia w subskrybcjach, że ktoś tu odpisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 09.09.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Dzięki, AGP-ON. Widać nie mam co szukać lepszej ceny, tym bardziej że czas nagli.Olgusieniunieczka, wybieram się do Ksawerowa. Dostałam na PW zaproszenie od firmy co schody drewniane robią, a w Panoramie się ulokowali. Jestem ciekawa. Może to okazja na dobrą cenę. (A już myślałam, że się tu nie odnajdę.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts