dray 09.09.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Linki do starego forum: Grupa łódzka - polecane usługi i produkty:http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2666 Grupa łódzka:http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2776 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.09.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 dray - dzięki Od razu lepiej pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.09.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 no to wróciła nasza grupa. Zmiany, zmiany, czcionka zmalała, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 10.09.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Gdzie jest przycisk ... "Cytuj"??!!??Chyba w dziale IT Muratora brakuje osób do testowania nowego oprogramowania. No cóż, można i tak, forumowicze pomęczą się, przetestują nowe forum i wyślą skargi i uwagi do admina .... a później będą poprawki. heh ... chyba naprawdę mamy kryzys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 10.09.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Hello, a teraz z uwagi na stan zaawansowania naszego wymarzonego... mam pytanie o docieplenie i tynki. Mówiąc o dociepleniu zastanawiamy się nad "tym" ciemnym styro...chyba nawet z grafitem??? hhmmm... no właśnie moze mi ktoś podrzucic ciut więcej wiadomości na ten temat ??? a także nad tynkami zewnętrznymi np. silikonowymi??? Poprosiłbym o opinie, ceny itp. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 10.09.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 ale urwali co to sie znów porobiło... ehh znów lepsze wrogiem dobrego (sprawdzonego) na czym to my ostatnio skończyliśmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 12.09.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam. A więc jestem już w ogródku już witam się z gąską, czyli prawie kupiłem działkę tzn. zadatkowałem - W końcu po długich poszukiwaniach. powoli zabieram się za papierologie min. za projekt domu i tu pytanie do WAS.Znalazłem architekta ktory zrobi mi projekt indywidualny, ale gość nie ma uprawnień do projektowania przyłączy na zewnątrz. powiedzcie mi jak to wyglada kto projektuje przyłącza od sieci do granicy działki i od granicy działki do budynku. i ile takie projekty przyłączy kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.09.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 jaremypłaciłam bodaj 1500 za CO/Cw i chyba gaz -nie mogę się jakoś połapać, 500 elektryka (ale to tylko adaptacja i na działce, przyłącze miałam wcześniej). Za to mam zapisaną cenę przyłacza elektrycznego - za coś płaciłam w ZE 1150 i 2500 za wykonanie i projekt właśnie (nie robił mi ZE, bo bym za długo czekała, wzieliśmy firmę zewnętrzną). Projekty wod=kan i gazu robili mi na Piortkowskiej, od razu z podbiciem projektu w cenie. Najlepiej podzwonić po firmach projektowych i popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cichy_Lodz 12.09.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam,poszukuję okien dachowych. Prawdopodobnie kupię Fakro, ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was ma okna dachowe innych firm niż Fakro, Velux, Roto? Jak Wam się sprawują okna innych firm? Jak wypadają cenowo? Gdzie kupowaliście okna dachowe - gdzieś w Łodzi, czy w internecie? sailor_man Ja kupowałem w sklepie internetowym Velset. Fajna cena i dobry kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.09.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Hej, a ja zaczynam poszukiwać ................... żwirku na rabaty .... Czas na mnie przyszedł i zaczynam walczyć z ogrodem .... Jakieś namiary na oczywiście tani żwirek z wielką chęcią przytulę z góry dzięki, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.09.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Jeszcze jedno ... kiedyś przewijał sie tu polecany adres z drzewkami i krzaczkami, jakas hodowla ... nie pamiętam kto to był i gdzie ma szkółkę a w sumie bym się przejechał i pooglądał dzięki z góry jeszcze raz, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 14.09.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Hello:) Mam pytanie dot. kosztów wykonania instalacji elektrycznej??? cena z apunkt czy inne rozliczenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 14.09.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 U mnie cena za p-kt - 45 pln z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 14.09.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ... odnośnie instalacji... interesuje mnie również koszt tych pozostałych tj. ogrzewanie, wod.-kan., rekuperacja, odkurzacz centralny, instalacja alarmowa, kominek z płaszczem wodnym.. uff to chyba wszystkie... (pewnie tanio nie bedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 14.09.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ... no i także tynki wewnętrzne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arahijka 14.09.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 witam mam do sprzedania w dobrej cenie około (bo muszę dokładnie policzyć) 37 worków perlitu EP 180 (klasa III) firmy perlipol. 1 worek to 125l, czyli 8 worków=1m3;Trochę się przeliczyłam w ilości i zostało mi po docieplaniu podłógmateriał idealnie nadaje się do docieplania i izolacji akustycznej! jest w formie sypkiej - taki drobny granulacik więcej informacji:gg: 757652tel: 668-181-353lub na priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 14.09.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Za kanalize i wode płacimy w tej chwili 150 pln za p-kt (woda ciepła i zimna + odpływ) + materiał. Jeżeli trzeba dużo kuć - a u nas dużo było kucia to extra parę złotych (w naszym przypadku 500 pln) Za ogrzewanie tak samo 150 za p-kt lub pętle (pętla podłogówki do 100 m lub np zamontowanie rozdzielacza to p-kt). Instalację alarmową zleciliśmy grupie interwencyjnej za całość jakieś 3800 pln, ale nie sugeruj się bo to zależy od tego jakie opcje chcesz, a u nas sporo opcji. Pozostałe nie wiem, ale też jesteśmy nimi zainteresowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregoreklodz 14.09.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 poszukuje firmy z Łodzi lub okolicy, która wykonuje instalacje "inteligentnego domu", może miał ktoś do czynienia lub zna taką firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.09.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Napiszcie proszę ile brali od was glazurnicy za położenie metra płytek. Czy brali dodatkowo za cięcia i szlifowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.09.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Napiszcie proszę ile brali od was glazurnicy za położenie metra płytek. Czy brali dodatkowo za cięcia i szlifowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts