Romin 11.10.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 A czy przerabiał ktoś z Was temat instalacji zbiornikowej do CO ??? (projekt, zbiornik, wykonanie itp. - A koszty takiej inwestycji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 11.10.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Romin - chodzi Ci o bufor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 11.10.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Mam jeszcze pytanko o grzejniki - której firmy najlepsze? Purmo czy Kermi? Co do rur - u nas Alupexy idą w ścianie i na wysokości grzejnika wychodzą z tej ściany, podłączenie od dołu grzejnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 11.10.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 chodzi mi o zewnetrzna instalacje ze zbiornikiem na płynny propan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 11.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 aaa... to nic nie wiem na ten temat niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.10.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Mam też pytanie do osób z formu - gdzie można kupić najtaniej kostkę, w którym składzie? Najlepiej w rejonie Łodzi lub okolic Andrespola / Koluszek. pozdrawiam na allegro kupowałam nostalit szary po 27 zł plus transport, krawężniki też mieli taniej . Wiosną (okolice maja) o tym pisalismy dość dużo, okolice strony 929 i dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 12.10.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 A czy możecie polecić kogos od robienia mebli kuchennych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 12.10.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 aaaa jeszcze coś... z jakimi orientacyjnie kosztami trzeba sie liczyc przy instalacji elektrycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.10.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 chłopak, który robił mi kuchnię wisi na tablicy ogłoszeń w moim poście. Polecić mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 12.10.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 12.10.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 ja pierdzielę, mi też dodaje podwójnie.. o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 12.10.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 chłopak, który robił mi kuchnię wisi na tablicy ogłoszeń w moim poście. Polecić mogę. testuję czy dodaje podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 12.10.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 aaaa jeszcze coś... z jakimi orientacyjnie kosztami trzeba sie liczyc przy instalacji elektrycznej? całego domu? na ogólny koszt składa się bardzo wiele czynników: wielkość domu, ilość obwodów = bezpieczników, ilość tzw schodowych przełączników, ilość gniazdek itp. To wszystko ma wpływ i na cenę robocizny i na ilość materiału. Ja właśnie skończyłam elektrykę. Mam ponad kilometr kabla w domu Całość kosztowała mnie ok 17 tys, ale w tym instalacja alarmowa, tv, internet, głośniki i naprawdę dużo gniazd, oświetlenia itp. A propos alarmu, to musimy jeszcze tylko podjąć decyzję czy czujki zwykłe czy tzw pety? Wybieramy między RISCO PIR PET Digi-sense, a RISCO ZODIAC. Różnica ok 1000zł, więc rozważamy czy sierściuch nie będzie jednak spał w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 12.10.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Kurcze, zgłaszał, to ktoś moderatorowi !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 12.10.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 A czy możecie polecić kogos od robienia mebli kuchennych??? romin janusz siemasz - http://www.firmanet.pl/firma/firmamaria/strony/Wizytowka.htm u mnie robil coprawda w blou ale wszyscy co ogladaja sa zadowoleni. polecilem go wielu, ale to naprawde wielu ludziom i wszyscy sa zachwyceni. robi kuchnie z płyty, drewna, robi schody, drzwi wewnętrzne i wiele wiele innych - a przy tym można się z nim dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 12.10.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 chodzi mi o zewnetrzna instalacje ze zbiornikiem na płynny propan U mnie będzie propan. Zbiornik już w ziemi. Niedługo tankowanie i rozruch kotła. Romin, co dokładnie chcesz wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 13.10.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 U mnie będzie propan. Zbiornik już w ziemi. Niedługo tankowanie i rozruch kotła. Romin, co dokładnie chcesz wiedzieć. Hello... interesuje mnie cała ta procedura, kolejność prac, co muszę zrobic we własnym zakresie (podobno wykop i wylanie płyty) a co robi dostawca gazu? Kto zajmuje się całą dokumentacją, projektem (podobno ONI) no i ile to kosztuje? A na jakiego dostawcę propanu sie zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 13.10.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 U mnie będzie propan. Zbiornik już w ziemi. Niedługo tankowanie i rozruch kotła. Romin, co dokładnie chcesz wiedzieć. A robiliście rozpoznanie w innych firmach? np. Shellgas czy Gaspol? A w Polgazie ile wołaja za dzierżawę zbiornika? Znacie juz cene Waszego pierwszego tankowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 13.10.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 na allegro kupowałam nostalit szary po 27 zł plus transport, krawężniki też mieli taniej . Wiosną (okolice maja) o tym pisalismy dość dużo, okolice strony 929 i dalej Ewa - dzięki za odpowiedź. Pamiętasz może od kogo na Allegro kupowałaś - jakiś sprawdzony dostawca? Cena faktycznie bardzo dobra. Przeglądam forum od 929, ale przez te podówójne wpisy strony się rozjechały, na 937 są nadal wpisy z marca...i czytam dalej... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 13.10.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 A ila Was skasowali za meble kuchenne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts