Tom Bor 29.10.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 polecam hurtownię Centro - bud w ozorkowie, transport gratis i ceny niższe niż w łodzi.Bloczek fundamentowy -2 z groszem. jak będziecie brali od nich dużo materiału to można wynegocjować super ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 29.10.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Dzięki Tom Bor - a ile to jest dużo materiału? Na razie same bloczki będziemy brać, sztuk ile jeszcze nie wiem - 1000 - 1500... A braliście od nich może materiał na ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lupio 29.10.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 To ja się tyyyyyyyyyyyyyle nawywoziłem a Ty teraz piszesz ... ??? No już w sumie nie mam, prawie całe glińsko wywiozłem ... A gdzie się budujecie ? pozdrawiam, majki Hej, Na drugim końcu tej samej ulicy czyli kościuszki, Za glinę dziękuje - sam wywiozłem już kilkanaście 4-osiówek, a że chciałbym mieć w miarę sucho teraz potrzebuje ziemie bez gliny lub piasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 29.10.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 w sensie, że taki duży pojemnik plastikowy o kształcie sześcianu w kutreczce w kratkę ze stali z kranikiem na dole? Kurde w sobote ojciec wywoził toto od nas do siebie i jechał przez Widzew :/ Milek jesli jeszcze potrzebujesz to widzialam ostatnio na wjezdie do Konstantynowa, gdzies w okolicy stacji Bliska ktos ma wystawiony przed domem (po prawej stronie, Bliska jest po lewo) taki zbiorniczek z napisem "sprzedam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grekier 29.10.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 I ja też potrzebuje DUUUŻO ziemi do wyrównania terenu? Okolice Zachodnie- Konstantynów, Lutomiersk, ALeksandrów ja też poszukuje dużej ilości ziemi okolice trasy Zgierz-Stryków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grekier 29.10.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Witam, u nas właśnie skończyła wczoraj podłogówkę firma SAPRO z łodzi http://www.sapro.pl, mamy 160m2 położonej podłogóweczki będą też u nas robić rekuperację Tez polecam SAPRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dako 29.10.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Centrobud też polecam braliśmy od nich wszystko na sso natomiast bloczki braliśmy w Parzęczewie wychodziły pare groszy taniej niż w Centrobudzie http://www.pustaki-bloczki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.10.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Hej, Na drugim końcu tej samej ulicy czyli kościuszki, Za glinę dziękuje - sam wywiozłem już kilkanaście 4-osiówek, a że chciałbym mieć w miarę sucho teraz potrzebuje ziemie bez gliny lub piasek. No ja nie mogę !!! Super To zaczyna być silna grupa Ksawerowska i do tego z tej samej ulicy, bo tu jest jeszcze jedna osoba i to chyba koło Was ... Pozdrawiam i może do zobaczenia majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 zajrzyjcie i podpiszcie, proszę http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168609-Podpisz-dla-Franusia-Walecznego-pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.10.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 zajrzyjcie i podpiszcie, proszę http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168609-Podpisz-dla-Franusia-Walecznego-pilne już pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.10.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 zajrzyjcie i podpiszcie, proszę http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168609-Podpisz-dla-Franusia-Walecznego-pilne już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 29.10.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 podpis złożony, ale coś mało się wpisało ludzi. nawet 30 osob jeszcze nia ma. Mam pytanie wiecie moze ile może kosztować wynajęcie HDSu bo potrzebuje wrzucic kilka palet bloczków na strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 29.10.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 już 30 jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 29.10.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Milek jesli jeszcze potrzebujesz to widzialam ostatnio na wjezdie do Konstantynowa, gdzies w okolicy stacji Bliska ktos ma wystawiony przed domem (po prawej stronie, Bliska jest po lewo) taki zbiorniczek z napisem "sprzedam" Tak, potrzebuję, na dniach muszę coś skombinować na wodę, bo ruszają z fundamentem. Zastanawiam się też nad beczkami, bo takie pojemniki przeważnie coś drogawe, ale dzięki za namiar, może podjedziemy Centrobud też polecam braliśmy od nich wszystko na sso natomiast bloczki braliśmy w Parzęczewie wychodziły pare groszy taniej niż w Centrobudzie http://www.pustaki-bloczki.pl/ Dzięki wielkie, będę dzwonić i porównywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 29.10.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 co do Centro-Budu tez tam brałem parę rzeczy, ceny .. tu bywa różnie. Jedna rzecz sie opłąca z drugą już gorzej a mam jeszcze pytanie do kominów a w sumie wkładówKojarzycie wkłady czeskie P-D Refractories. chodza plotki że podobno też są stosowane w kominach Schiedel'aCo sądzicie o takich kominach? http://allegro.pl/7-2m-fi-200-went-uniwersal-komin-kominy-promocja-i1281759238.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 29.10.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Ceny trzeba weryfikować, ja tak ze stalą się przekonałam - w Metalexie miało być najtaniej, a Centrozłom miał opinię drogiego - wyszło na odwrót - obdzwonionych kilka punktów, najdroższy Metalex, Centrozłom najtańszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 no przecież od zarania forum wszyscy piszemy o centrozłomie. Pół grupy łódzkiej tam kupowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.10.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Milek ja powiedziałam im od razu że będę brała od nich towar na cały dom, dają rabaty jak będziesz negocjować, u nich kupowałam leiera 24 P+W za 4,6 a działówkę za 3,4. cegła pełna( bez faktury ),80 groszy. Jak się rozglądasz za materiałem to pytaj ile biorą za transport bo czasami kwota transportu jest znacząca.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 30.10.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Milek masz już ten pojemnik na wodę? Na długo potrzebujesz? Ja mogłabym Ci mój/tzn ojca pożyczyć, tyle, że z transportem może być teraz gorzej. Jeśli nadal potrzebny- odezwij się. Nr masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 31.10.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 witam i o pomoc pytam. Sporo gruzu i ziemi do wyrównania terenu w okolicach Brzezin potrzebuję. za pomoc z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts