Tom Bor 13.11.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Dzięki za wszystkie informacje dotyczące " mojego kawałka podłogi". pozdrawiam ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minidrwal 14.11.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Muszę pozbyć się śmieci po budowie SSO + dach (Rąbień). Czy możecie polecić mi kogoś kto w rozsądnej cenie takie śmieci mógłby zabrać (podstawić kontener na śmieci)? Pozdr. sailor_man Na rąbieniu masz firmę Sanator..., na Pańskiej..... podstawią kontener i zabiorą. cena zależy od wielkości kontenera. Są elastyczni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minidrwal 14.11.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 http://domkizpaczki.pl/img/folder_a3.pdf Witam Grupę Łódzką Czy ktoś ma wiadomości na temat takiego domu? Niby normalny, ale coś oszczędny jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 14.11.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Witam wszystkich, przymierzamy się do zlecenia audytu energetycznego w celach wzięcia kredytu dotowanego na termomodernizacje domu. Czy moglibyście kogoś polecić, może ktoś z Was już przez to przechodził i może doradzić na co zwrócić uwagę ile co kosztuje itp? Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 15.11.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 http://domkizpaczki.pl/img/folder_a3.pdf Witam Grupę Łódzką Czy ktoś ma wiadomości na temat takiego domu? Niby normalny, ale coś oszczędny jest? Znajomi mają dom 90m2 wybudowany w tej technologii. Zapłacili za całość 2 lata temu 250 tyś. do wprowadzenia. Nie mają jeszcze kominka. Może dlatego zimą jest dość chłodno-w zeszłym roku w silne mrozy mieli 18-19stopni ( może to wynika z oszczędności w grzaniu, nie wiem tego). Latem z kolei w upały w domu było 31 stopni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 15.11.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam - mam do sprzedaży nowe rzeczy - pozostałości po pokryciu dachu - tanio ! - Pas nadrynnowy blacha - brąz RAI -8017- mat o dł. 2mb i szer. 11 cm oraz zagięciu 8 cm i kampinos 1,5 cm. - 40 szt. - Listwa kominowa - blacha j.w o dł. 2mb i szer. 6 cm i dwóch zagięciach po 1,5 cm. - 4 szt. W / w rzeczy posiadają na powierzchni ochronną folię. Mój numer telefonu: 792-728-436 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.11.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Drodzy Forumowicze, Z radością i podziwem obserwujemy, jak funkcjonuje Wasza Grupa Budująca na Forum. Chcemy na łamach "Muratora" opisać to unikalne zjawisko, jakim jest istnienie Grup Budujących. Prosimy o spotkanie z Wami. Zaproponujcie termin, przyjedziemy. Chcemy porozmawiać, jakie są Wasze relacje wzajemne i opinie. Czekamy na odzew! Liczymy na nieskomplikowane zorganizowanie takiego spotkania któregoś wieczoru lub w weekend. Prosimy o sygnał - najlepiej pisząc na: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie Andrzej T. Papliński Kierownik Działu Publicystyka miesięcznika "Murator" tel. (22) 59 05 358 begin_of_the_skype_highlighting (22) 59 05 358 Majki: Wychodzi na to, że żeby sie spotkać, trzeba mieć "inicjatywę" FM ... ? Ktoś chyba musi rzucić termin i miejsce i albo się Wszyscy dostosują, albo nie pozdrawiam, majki miałem sie nie wychylac przed szereg- raz kozie śmierć jak macie ochotę to proponuję miejscówe spotkania u nas na wiosce, na budowie ( wieta gdzie jest Rąbień? ) ....za tydzień będzie SSZ więc wiatr nie będzie podwiewał kiecek... termin dowolny redattore nie musi dojechać... sami zrobimy materiał o nas... podeslemy @ zalety: - tanio będzie... - wszyscy będą mieli przynajmniej po równo : zajebiście daleko - nawet jak ktoś puści p.... spox... - był ktos na imprezie z czwartku na wtorek? - nie trza kombinować ze strojami "wyjściowymi" - nie trza sie wbijac w szpilki wady: - będę ja - będzie ślubna - nie ma kibla - nie ma ogrzewania - nie ma szans na prezentacę najnowszej kolekcji Prady, DG - nie można założyć szpilek warunki do spełnienia: - trza przynieść własne krzesło!!! - dojeżdża tam autobus.... co ja będe wiecej pisał.. - ognisko można zrobić... pozostało trochę stempli.... - prund jest, grajek jest.... - stawkę "wejściowego" znacie... - .... i zapewniam moc atrakcji po wejściu do "magicznego ogrodu" przez dziurawy płot ..tak se zaproponowałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.11.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Majki: miałem sie nie wychylac przed szereg- raz kozie śmierć jak macie ochotę to proponuję miejscówe spotkania u nas na wiosce, na budowie ( wieta gdzie jest Rąbień? ) ....za tydzień będzie SSZ więc wiatr nie będzie podwiewał kiecek... termin dowolny redattore nie musi dojechać... sami zrobimy materiał o nas... podeslemy @ zalety: - tanio będzie... - wszyscy będą mieli przynajmniej po równo : zajebiście daleko - nawet jak ktoś puści p.... spox... - był ktos na imprezie z czwartku na wtorek? - nie trza kombinować ze strojami "wyjściowymi" - nie trza sie wbijac w szpilki wady: - będę ja - będzie ślubna - nie ma kibla - nie ma ogrzewania - nie ma szans na prezentacę najnowszej kolekcji Prady, DG - nie można założyć szpilek warunki do spełnienia: - trza przynieść własne krzesło!!! - dojeżdża tam autobus.... co ja będe wiecej pisał.. - ognisko można zrobić... pozostało trochę stempli.... - prund jest, grajek jest.... - stawkę "wejściowego" znacie... - .... i zapewniam moc atrakcji po wejściu do "magicznego ogrodu" przez dziurawy płot ..tak se zaproponowałem.... To ja tak jak zapowiedziałem biorę .... długie wiertło i będę Jak zapraszasz - będę ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.11.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 To ja tak jak zapowiedziałem biorę .... długie wiertło i będę Jak zapraszasz - będę ... pozdrawiam, majki ..dla Ciebie to został nawet odszukany zawias... pierdziele do w ramki i dostaniesz "prezent od mikołaja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.11.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Zawias ... to już oldskul, w bardzo dobrym tego słowa znaczeniu ... Może być bez ramek, ja przywioze ramkę czego innego pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 16.11.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Grupo Łódzka pomóżcie Wymyśliłem sobie taki o to patent: Szambo betonowe dwukomorowe, które będzie pracowało jak oczyszczalnia: w jednej komorze zbiera się "gęste" do drugiej przelatuje ciecz, do szamba będę od czasu do czasu jak to w oczyszczalni ładował bakterie i pożywki dla nich, wykułem otwór w szambie w komorze gdzie niby powinna być sama ciecz, ale ... W typowych oczyszczalniach jest jeszcze miejsce gdzie są plastikowe (lub inne ja znam tylko takie) kulki na których osadza się" kożuch", taki filterek, przez co nie zarastają rury drenażowe czy ktoś robił coś takiego sam? Jak to najlepiej rozwiązać? Z góry dzięki za podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 17.11.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Może coś podpowiecie - planuję zostawić zasypany fundament na zimę, bez wylewki. Instalacje też po zimie. Czy mogę zostawić ściany fundamentowe nie obsypane z zewnątrz, tylko pomalowane dysperbitem do wiosny? Czy lepiej od razu dać styropian i zasypać, a później wiosną odkopać i dziurawić ten styropian przy rozkładaniu rur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dako 17.11.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Jak lubisz kopać to zasyp i na wiosnę odkop . Ja bym nie zasypywał ale ja nie lubię kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 17.11.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Nie ja bym kopała, tylko ci co będą instalacje rozprowadzać, ale nie o to chodzi - chętnie zostawię, tylko czy tak można - nie rozejdą mi się ściany jak w środku zasypię i zagęszczę, a na zewnątrz nie? I jeśli się nawet nie rozejdą - na zimę mogę tak zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 17.11.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 *milek* .... zgadnij dlaczego dwa lata temu zasuwaliśmy z zasypaniem fundamentów z obu stron? głębokość przemarzania 1,2 m NET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 17.11.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 No dobra. Czyli sobie panowie odkopią i zrobią dziurki w bloczkach ze styropianem. Bo co - bloczki jak nasiąkną, to popękają, czy co? A obsypane nie popękają? Z zewnątrz tylko bym zostawiła, ale jak nie wolno... to trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.11.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Czy ktoś może polecić dobrą mieszalnię farb w Łodzi?Chce farbę na bazie tikkurila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaŁódź 17.11.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Drodzy Państwo, mam na sprzedaż nowiutki, jeszcze nie rozpakowany grzejnik PURMO PLAN VENTIL FCV22 600x1600 podejscie z lewej strony.Sprzedam duzo ponizej ceny zakupu.Znajdzie się chętny? Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 18.11.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Czy ktoś może polecić dobrą mieszalnię farb w Łodzi? Chce farbę na bazie tikkurila AGP, my kupowalismy w Cermagu Tikurille i polecam zarówno Cermag jak i Tikurille, po kilku latach nadal super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.11.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Czy ktoś może polecić dobrą mieszalnię farb w Łodzi? Chce farbę na bazie tikkurila Leroy Co za różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts