EZS 18.11.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Majki: miałem sie nie wychylac przed szereg- raz kozie śmierć jak macie ochotę to proponuję miejscówe spotkania u nas na wiosce, na budowie ( wieta gdzie jest Rąbień? ) ....za tydzień będzie SSZ więc wiatr nie będzie podwiewał kiecek... termin dowolny redattore nie musi dojechać... sami zrobimy materiał o nas... podeslemy @ zalety: - tanio będzie... - wszyscy będą mieli przynajmniej po równo : zajebiście daleko - nawet jak ktoś puści p.... spox... - był ktos na imprezie z czwartku na wtorek? - nie trza kombinować ze strojami "wyjściowymi" - nie trza sie wbijac w szpilki wady: - będę ja - będzie ślubna - nie ma kibla - nie ma ogrzewania - nie ma szans na prezentacę najnowszej kolekcji Prady, DG - nie można założyć szpilek warunki do spełnienia: - trza przynieść własne krzesło!!! - dojeżdża tam autobus.... co ja będe wiecej pisał.. - ognisko można zrobić... pozostało trochę stempli.... - prund jest, grajek jest.... - stawkę "wejściowego" znacie... - .... i zapewniam moc atrakcji po wejściu do "magicznego ogrodu" przez dziurawy płot ..tak se zaproponowałem.... To znaczy kiedy???? Bo ostatnią sobotę karnawały.. tfu, no przed adwentem to co jest.... ludzie mogą mieć zajętą, jakieś andrzejki czy mikołajki są. Ja mam na przykład super zajęcie - spotkanie Vertigo Forum w Wawie . Ale początek grudnia jak najbardziej. Tym bardziej, że baaardzo chciałabym zobaczyć twoją budowę a jeszcze bardziej przywlec na nią męża :) Grupo łodzka, nie omijajcie tematu listę obecności trzeba podpisać!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 18.11.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 To znaczy kiedy???? Bo ostatnią sobotę karnawały.. tfu, no przed adwentem to co jest.... ludzie mogą mieć zajętą, jakieś andrzejki czy mikołajki są. Ja mam na przykład super zajęcie - spotkanie Vertigo Forum w Wawie . Ale początek grudnia jak najbardziej. Tym bardziej, że baaardzo chciałabym zobaczyć twoją budowę a jeszcze bardziej przywlec na nią męża :) Grupo łodzka, nie omijajcie tematu listę obecności trzeba podpisać!!!!!!!!!!!! No dobraaaa.... pierwszy łikend grudnia jak dla mnie ok, ostatni listopada tez ok, nawet najbliższy ok. Wszystko byle zobaczyć budowę netbeta nawet własne drewno na ognisko mogie zawlec... trza chyba podjąć męską decyzję, wyznaczyć termin spotkania i niech się ludzie fpisujo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 18.11.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 ... mnie tam jest wsio ryba... zawsze mi pasuje... bo całą zimę będę zasuwał na budowie jak 28 listopad - pasuje jak 04 grudzień - pasuje jak 25 grudzień - nie pasuje proszę o dopisywanie się do listy z datami NETbet - kiedykolwiek Nadiaart - 28,11,2010 ? ... a na pozycji X wpiszę się redattore i potwierdzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.11.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 28 listopada pasuje pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 19.11.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 28 listopada- impreza u Netbeta jupii!! 1.Małza Netbeta 2.Lord Netbet 3.Majki 4.Olgusieniunieczka cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 19.11.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Słuchajcie - że tak się nieimprezowo wstrzelę - gdzie styrodur kupowaliście? Allegro, składy budowlane, market? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 19.11.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 kur#@$% popieprzyło mi się 28 to NIEDZIELA!!! ..nie lepiej się ochlać 27 w sobotę ??.. POWINNO BYĆ 27 - sobota!!! zmienia to coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 19.11.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 No właśnie... tak się też nieco zastanawiałam, że tak - w niedzielę? Teoretycznie dla mnie lepiej, jeśli już, ale praktycznie nie mogę na razie na bank potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.11.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Zaryzykuję SOBOTA 27 listopada 1.Małza Netbeta 2.Lord Netbet 3.Majki 4.Olgusieniunieczka NetBet - informuj redakcję, żeby byli pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.11.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 gdzie styrodur kupowaliście? Allegro, składy budowlane, market? Skład budowalny K4 Brzeziny, jak i całą resztę rzeczy do ocieplenia domu ... Ale to były "inne" czasy Trudne Ale fakt taki, ze tam w ogóle mieli i najtaniej pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.11.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Zaryzykuję SOBOTA 27 listopada 1.Małza Netbeta 2.Lord Netbet 3.Majki 4.Olgusieniunieczka NetBet - informuj redakcję, żeby byli pozdrawiam, majki zależy od godziny. Muszę z tej Wawy dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 19.11.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Słuchajcie - że tak się nieimprezowo wstrzelę - gdzie styrodur kupowaliście? Allegro, składy budowlane, market? Skład budowlany koło Poznania "Lepiko" bo mieli po 349 m3 czyli dość dobra cena. Na allegro znajdziesz gościa, który ma deko drożej ale z Łodzi. Ja kupiłem tam bo sporo jeżdżę i tylko 3 razy focusika wypchałem po dach i dałem rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 19.11.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Zaryzykuję SOBOTA 27 listopada 1.Małza Netbeta 2.Lord Netbet 3.Majki 4.Olgusieniunieczka NetBet - informuj redakcję, żeby byli pozdrawiam, majki BUUUUU to ja chyba nie tym razem - ojciec Andrew ma imieniny więc świętuję u niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 19.11.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 No właśnie na allegro jest tylko za 389 - drogawo. Wycieczka do Poznania odpada, ale dzięki Będzie chyba swisspor hydro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 19.11.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 o rzesz @#$% $%^ zapomniałem tez o Andrzejkach... jak ma na imię ten redattore .. nie przypadkiem Andrju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 19.11.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 ODEZWA DO GRUPY ŁÓDZKIEJ!!! wiec jest tak..... jako PIERWSZA w Polsce grupa budowlańców wyrażamy "chęć" spotkania .. nikłą bo nikłą, ale zawsze coś.... redattore mamy! da rade dojechać 27 .... a jak nie ( gdzis pisałem o kotach w intencji .... da radę jak przeczyta ) w Rąbieniu "małe" kółko różańcowe na 10 wiernych.... i oni zawsze są. "małe" to trochę za małe jak na artykuł na łamach pisma najświętszego..... cuzamen: - dojazd samochodami i pozowanie do zdjęciuff ..albo - dojazd PKS'em i ..... ....... pozowanie do zdjęciuff godzina : 13.00 ???? ... jest jeszcze widno i będzie można sie poznać.... no i kiedyś to była "kultowa" godzina" 14.00 ???.... jest jeszcze widno.. jest czas na przemyślenia co zrobić z autem 15.00 ?? ..... ściemnia się...czas podjąc decyzję.... 16.00 ? ...... jest kur@#$ noc!!! 17.00 ?? .... dalej jest noc, ale można przejść się do sklepu 18.00 ??? ... wywiad skończony, obfocony.... można rozjechac się do domów .... 21.30.... ja tam będę dalej układał instalki...a z kim... zobaczymy genaralnie rozchodzi się o frekwencję i formę spotkania.... godzina jest ważna... bo redattore na zamiar wrócić ( ..ale czy w poniedziałek do hotelu, czy w czwartek do domu tego nie zeznał ) forma dotarcia na miejsce : ..tyle łode mnie.... pozdro NETbet p.s. juz samo słowo GRUPA świadczy o ilości zgrupowanych....nie zobaczę....420 zarejestrowanych!!! ruszyć dupska! NETbet na cholerę było mi się wychylać.... weźta i pociągnijcie temat dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.11.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 To ja ciągnę ... Zaczynamy o 15 ? To EZS z wawki dojedzie może ... ? Forma dla mnie luźna Wiesz NETbet, na miękko, więcej niż 3 metrowy szwedzki stół nie damy rady zjeść ... Może zapodaj co "potrzebujesz" żeby tak na krzywy r.j nie było pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 19.11.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ja pracuję ale może uda mi się wyrwać... Co tam dojeżdża z centrum, bo samochodu to wolałabym nie brać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 19.11.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 A może zrobimy ognisko i pośpiewamy harcerskie pieśni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.11.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 To ja ciągnę ... Zaczynamy o 15 ? To EZS z wawki dojedzie może ... ? Forma dla mnie luźna Wiesz NETbet, na miękko, więcej niż 3 metrowy szwedzki stół nie damy rady zjeść ... Może zapodaj co "potrzebujesz" żeby tak na krzywy r.j nie było pozdrawiam, majki nie zdążę o 15 kończy się moja konferencja, a gdzie droga. Cóz, miałam nadzieję na grudzień, dltego sugerowałam wam te andrzejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts