majki 20.11.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 NETBet - dasz radę u reddattore przesunąć termin na 4 grudnia ? Bo chyba fajnie jakby nas najwięcej było .... byłaby EZS z mężem jak wspominała ... ? Mnie pasi, ale nie chcę nic dyktować, Ty gościsz, Ty decydujesz Inni - w razie czego zmiana terminu wchodzi w grę ? pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 21.11.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 NETBet - dasz radę u reddattore przesunąć termin na 4 grudnia ? Bo chyba fajnie jakby nas najwięcej było .... byłaby EZS z mężem jak wspominała ... ? Mnie pasi, ale nie chcę nic dyktować, Ty gościsz, Ty decydujesz Inni - w razie czego zmiana terminu wchodzi w grę ? pozdro, majki Ja się już w tej kwestii wypowiedziałam- zrobię wszystko co w mojej mocy by być na budowie Netbeta także 4 grudnia spoko. Tylko, żeby nie było marudzenia, że barburka, srurka...Polska centralna jesteśmy, górników chyba nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krajek5 21.11.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam,Jak już się zjedziecie na wielkie budowanie u Netbeta to dajcie jakieś fotki na forum bo rad bym was (i nie tylko ja) poznać. Myślę, że za niedługo częściej będę gościł na tym forum jak wreszcie wejdę w fazę budowy albo okołobudowlaną. Pozdrawiam wszystkich z tej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.11.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Krajek ma rację foty mają być. Co prawda "niektórych Waszmościów " poznałam dzięki gazetce muratora ale resztę chętnie poznam a co .pozdrawiam.ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 22.11.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Chętnie byśmy z moją lubą przyjechali poznać wszystkich użytkowników ale na 4 mamy zaplanowany nasz ślub i nie będzie możliwości, a szkoda, następnym razem jeśli będzie taka możliwość to bardzo chętnie poznamy grono łódzkie Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 22.11.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Ja akurat 4 grudnia nie mogę. Postaram się by przyszedł mój zastępowy czyli Szanowny Małżonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.11.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Chętnie byśmy z moją lubą przyjechali poznać wszystkich użytkowników ale na 4 mamy zaplanowany nasz ślub i nie będzie możliwości, a szkoda, następnym razem jeśli będzie taka możliwość to bardzo chętnie poznamy grono łódzkie Pozdrawiam Wojtek Ślub można przełożyć ... Może jeszcze potrzebujecie czasu do namysłu, albo coś to wiecie, spotkamy się , wspólnie pomyslimy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.11.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Krajek ma rację foty mają być. Co prawda "niektórych Waszmościów " poznałam dzięki gazetce muratora ale resztę chętnie poznam a co .pozdrawiam.ilona po prostu przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.11.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Mam taką propozycję podzielmy kto może w tą sobotę a kto za tydzień i zobaczymy, kiedy będzie więcej osób Ja za tydzień, teraz nie majki, jak widzę, po równo Netbetowi wszystko jedno Żona Netbeta - chyba w tym tyg a nie za tydzień? Olgu.... oba terminy może Krajek i Tom Bor chcieli by ale się boją Z35 w tym tyg, nie w przyszłym SSN774 teraz mogą? potem ślubują redaktor w tym tyg (a niech się dostosuje ) co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 22.11.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Mnie chyba obojętne kiedy, ale tak jak wspomniałam - pewności nie mam, więc jeszcze potwierdzę. Ale postaram się być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 22.11.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 SSN774 teraz mogą? teraz mogą , za tydzień nie ma szans. No chyba, że gości weselnych na przyjęcie a my na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 22.11.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 wyszło mi 3:2 na teraz plus 4 "obojętne-mi-to" (p)redatora nie liczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.11.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Dobra, mnie obojętne, byle się spotkać NETBet - decyduj pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krajek5 22.11.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Witam,ja się nie boję ale jak mogę uczestniczyć w spotkaniu gdzie większość zna się bardzo dobrze (choćby tylko z forum), poza tym szanowne grono to sami budowniczowie Polski...a ja nawet jeszcze nie zacząłem swojej budowlanej epopei, no i w końcu byłem u Netbeta i boję się czy się wszyscy się pomieszczą - więcej argumentów nie pamiętamhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.11.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 no ja się troszkę boję, Wy wszyscy "starzy znajomi" a ja cóż niedawno "przyklejona" do grona.pozdrawiam.ilonahttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.11.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 .. no sie porobiło!! co do mnie - jedyny termin który mi nie pasuje to jest 04,12 -( zapomniałem o czymś... slubna mi przypomniała ) wiec ja nie dam rady dojechać jest tez pomysł zeby to wszystko przelozyc na styczeń jak juz pokonczą sie srejki, andrzejki... świnta... proponuje tak: ja i tak siedzę w sobotę i cos tam będe dłubał... jak ktos ma ochotę to zapraszam... (p)redatore ... ( oplułem monitor ze smiechu ) poinformuje o zamiarach ... jak kce wpaść ok. - podobno mu pasuje ... ceny "wejsciówek" znacie krzesła niewymagane - będą dechy na cagłach ... a jak ktos fartowny to może i gwożdzika trafić... .. jest jeszcze jeden mały problem który wczoraj odkryłem - KOZA śmierdzi !!! bo sie nuffka sztuka przepala...wiec gwarancja poczucia perfum na sobie żadna! ... warunki polowe w porównaniu do naszych to hotel 4 gwiazdki....nie gwarantuję nic .. znaczy mogę jedno - nie przewieje was - SSZ osiagniety. proponuję zacząć sie zbierać koło 14,00 ..to tyle ja... mało czasu zostało - określac się! pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.11.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 .. do jednego mogę sie zobowiązać... pozamiatam salun ... żeby jak komus przyjdzie ochota na tańce nie kurzyło siem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 23.11.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 To może teraz ja: a komu by pasował 11 grudnia - do świąt jeszcze kawałek, już po andrzejkach, tuz przed rocznicą stanu wojennego, no i ja mogę No i koza będzie już przepalona... Jak spadnie śnieg to jest opcja ogniska kuligu jest możliwa No to się opowiadajta, bo Ojciec Dyrektor może zawsze a jak z Wami? Oczywiście to tylko propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 23.11.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 No to się opowiadajta, bo Ojciec Dyrektor może zawsze a jak z Wami? No właśnie nie zawsze może - 4.12 nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.11.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 11 grudnia 2010 roku w klubie Studio w Krakowie wystąpi grind core'owy Napalm Death oraz death metalowy Immolation, towarzyrzyć im będą Macabre oraz Waking ... ... ktos sie wybiera? moze komus nie pasować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts