Kajka.Z 23.11.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 .. no sie porobiło!! co do mnie - jedyny termin który mi nie pasuje to jest 04,12 -( zapomniałem o czymś... slubna mi przypomniała ) wiec ja nie dam rady dojechać jest tez pomysł zeby to wszystko przelozyc na styczeń jak juz pokonczą sie srejki, andrzejki... świnta... proponuje tak: ja i tak siedzę w sobotę i cos tam będe dłubał... jak ktos ma ochotę to zapraszam... (p)redatore ... ( oplułem monitor ze smiechu ) poinformuje o zamiarach ... jak kce wpaść ok. - podobno mu pasuje ... ceny "wejsciówek" znacie krzesła niewymagane - będą dechy na cagłach ... a jak ktos fartowny to może i gwożdzika trafić... .. jest jeszcze jeden mały problem który wczoraj odkryłem - KOZA śmierdzi !!! bo sie nuffka sztuka przepala...wiec gwarancja poczucia perfum na sobie żadna! ... warunki polowe w porównaniu do naszych to hotel 4 gwiazdki....nie gwarantuję nic .. znaczy mogę jedno - nie przewieje was - SSZ osiagniety. proponuję zacząć sie zbierać koło 14,00 ..to tyle ja... mało czasu zostało - określac się! pozdro NETbet To ja tak nieśmiało ... Czytam i czytam ustalenia, a jak juz bedzie konkret to się dostosuje (oprócz najbliższej soboty 27/11 niestety) Podoba mi się za to bardzo pomysł styczniowy, po balaganie swiatecznym, wezmiemy resztki bigosów, flaszek i kompotów z suszu itp. I pewnie teraz jeszcze nie mamy planów styczniowych więc już by były ale to tylko tak nieśmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.11.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Ja się też postaram dostosować - tak jak napisałem ostatnio : Netbet - określ termin i już pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rommaa 23.11.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witam Mam do sprzedania stemple budowlane 150 szt - 3m , 4 z /szt.2 palety Thermopor Leier - 4,40/szt Pozdrawiam Justyna 69344859 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 CZYLI 11 GRUDNIA jak się zaczniemy umawiać na po świętach, to na nigdy wyjdzie netbet może Ja mogę + mąż może może DOPISUJEMY LISTĘ A CI, CO NIE MOGĄ MAJĄ MÓC DO TEGO CZASU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Krajek, Tom Bor - ja z tej ekipy znam tylko Majkiego. Można rzec, dinozaury forumowe jesteśmy. Tak więc kto się zna??????? Dopiero się pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 23.11.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 CZYLI 11 GRUDNIA jak się zaczniemy umawiać na po świętach, to na nigdy wyjdzie. 1netbet może 2EZS może + mąż EZS może może 3 olgu nie może , ale do tego czasu móc będzie mogła DOPISUJEMY LISTĘ A CI, CO NIE MOGĄ MAJĄ MÓC DO TEGO CZASU p.s. ale jeśli Netbet inny termin poda, to też się wpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.11.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 11 grudzień 2010 potwierdzam i nie zmieniamy!!! lista otwarta i jest trochę czasu na zorganizowanie sobie czasu....wszyscy będa juz po baletach, slubach, rozwodach:D mam nadzieję iż WSZYSTKIM PASUJE!!!!( reklamacji nie uwzględniam ) wiec kto :1. Nadiaatr2. NETbet3. Majki4. EZS + EZSowiec5. ?6. ?7. ?8.? proszę o kopiowanie listy i dopisywanie się zamiast znaków zapytania..... będzie wsio jasne. pozdroNETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 23.11.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 JA - z moją Gorszą Połową!!!1. Nadiaatr2. NETbet3. Majki4. EZS + EZSowiec5. Z-35 + Małż6. ?7. ?8.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 23.11.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 My niestety odpadamy, druga zmiana w robocie, chyba że uda mi się zakręcić co nieco Pozdro Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.11.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 wieści z ostatniej chwili, odebrałem @ - cały misterny plan szlag trafił ... redattore nie dojedzie ... prosił o wybaczenie zamieszania "...nie ode mnie to zależy,... byłem gotów jechać....ale musimy przełożyć spotkanie na po Nowym Roku ..." znaczy że predattora wysyłają gdzieś z misją na inną planetę... czyli co robimy? będziemy go lać? czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.11.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 MOJE ZDANIE : robimy 11 grudnia. Spotykamy sie dla NAS, nie dla redakcji ... Jak aktualne to ja 11 grudnia jestem pozdrawiam, majki PS. W razie czego się zrobi 2 turę po nowym roku dla redkacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.11.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 ..i to rozumiem!!! NIC SIE NIE ZMIENIA! uaktualniać listę obecności!!!:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamek 23.11.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 mhhh....może ktoś potrzebuje CERTYFIKAT???? - więcej na priv, serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 23.11.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 mhhh....może ktoś potrzebuje CERTYFIKAT???? - więcej na priv, serdecznie zapraszam W sensie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 23.11.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Skoro 11 grudnia to i ja tradycyjnie chętnie się dopiszę. JA - z moją Gorszą Połową!!! 1. Nadiaatr 2. NETbet 3. Majki 4. EZS + EZSowiec 5. Z-35 + Małż 6. Mruva 7. ? 8.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.11.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Chciałem tylko dodać, że bardzo teoretycznie będę z Szanowną Małżonką Jak tylko Córkę "odsprzedamy" pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Lejemy redattore Mruva, miło cię będzie widzieć majki, twoją żonę też chętnie poznamy. Na szczęście moje dziecko duże i marzy, żebyśmy z domu wyszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 W sensie??? zapewne energrtycznym Wszystkim zaczynającym radzę się wpisać - obejrzenie "budowy w trakcie" wzmacnia morale i zaostrza apetyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 23.11.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 zapewne energrtycznym My się przymierzamy, tyle że gość zajmujący się tym, wziąłem nr ze strony rządowej, powiedział że szanse na kredyt termomodernizacyjny są bardzo nikłe, brak funduszy w budżecie na ten rok i na przyszły też już lipa. Lepiej wziąć przez BOŚ, jest mniejszy "zwrot" bo 16% ale łatwiej go otrzymać. Jeszcze będę się dokładnie dowiadywał, bo rachunki za ogrzewanie nas dobijają Pozdro Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 24.11.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 11 grudnia wstępnie się wpraszam czas pokaże co będzie dalej, póki co tonę w wylewkach 1. Nadiaatr 2. NETbet 3. Majki 4. EZS + EZSowiec 5. Z-35 + Małż 6. Mruva 7. forsa80 8. ? 9. ? 10. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts