krajek5 25.11.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 1. Nadiaatr 2. NETbet 3. Majki 4. EZS + EZSowiec 5. Z-35 + Małż 6. Mruva 7. forsa80 8. olgu 9. Kajka.Z z małżem, czyli Ziółeczki 10. ? a co do redattore to niech przesle pytania- kiedys redagowałam gazetke szkolną wszyscy razem sobie jakos poradzimy Niestety jeden argument przeważył na nie - w ten dzień pracuję. Proszę chociaż o fotki. Może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.11.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Co do dachói, wszystko kupowaliśmy w Zamku na Brukowej w Łodzi. Wtedy dostałem najepsze ceny a i cały proces zamówienia i dostarczania materiału przebiegł bez problemu pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 25.11.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 bajanadjembe i majki dzięki za kolejne namiary Juz do nich piszę bo tych adresow jeszcze nie miałem. Netbet jak tylko uda mi się wyrobić w pracy wcześniej to przyjadę... ale raczej autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 25.11.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 markoos - my kupowaliśmy dachówkę w firmie Vivaldi w Koluszkach, byli bardzo elastyczni i na dachówkę ceramiczną dostaliśmy lepsze ceny niż na cementową w innych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 25.11.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 U mnie dach też "porządny", też dwuspadowy (kąt 30 stopni): więźba grubaśka (krokwie 8x18, co 83 - 90 cm, łapane kleszczami, wilk potężny (bez potrzeby) podparty dwoma słupami, deskowanie, papa. Na to marsylka. (A od spodu boazeria.) Bajanadjembe - też mam dach 30 st, dwuspadowy i bardzom ciekawa jak to wygląda ,zwłaszcza w pomieszczeniach, bo wbrew pozorom mało jest domów z takim kątem nachylenia dachu. Jaką masz ściankę kolankową? Markoos - obiło mi się o uszy, że są teraz jakies targi dekarskie w hali sportowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 25.11.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 tak słyszałem o tych targach. Ale nie wiem czy to tylko dla dekarzy czy każdy może wejść. Poza tym pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 26.11.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 tak słyszałem o tych targach. Ale nie wiem czy to tylko dla dekarzy czy każdy może wejść. Poza tym pracuję hhmmm a wiadomo kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 26.11.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 hhmmm a wiadomo kiedy? o ja blond http://www.salondekarski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 26.11.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Jest niby w cenniku opcja "bilet wstępu na targi", więc może zwykli śmiertelnicy też mogą wejść... Tylko te ceny No i nie wiem o co im chodzi z tą rejestracją w kasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 26.11.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Wracając do 11.12, w poniedziałek będę miał potwierdzenie czy będziemy. Bossa nie ma i nie ma na 100% załatwionego wolnego, póki co mam 80% na to że pojawimy się. Netbet, prosiłbym o jakieś info na PW jak dotrzeć i ew wpisowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.11.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 co do wpisowego, to się umówimy. To jest budowa... Może by kiełbasy upiec w kozie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 28.11.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 co do wpisowego, to się umówimy. To jest budowa... Może by kiełbasy upiec w kozie??? byle ich nie, tzn kiełbas nie zeżarła. Takiej kozie to ufać nie można... ale plan gier i zabaw może warto zrobić i ustalić wcześniej kolor napitku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 28.11.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 ..to może znowu ja coś nieśmiało zaproponuję a'propos planu... 14:00 - zbiórka przed wejściem na salę zabaw 14:05 - powitanie gości chlebem i solą ( NETbet polewa pierwsza kolejkę i ma pierwszą flaszkę ) 14:10 - krótka przemowa Matki Dyrretorki w salunie.... podziękowania za przybycie.. i takie tam... 14:50 - koniec przemowy .... 14:55 - rozpoczęcie zwiedzania sali zabaw ze szczególnym uwzględnieniem zagrody zwierza 15:30 - krótka przerwa - czas wolny ... przerwa na papiroska 15:35 - pierwsza próba przekonania przybyłych iz temp -10 oC wewnątrz to norma i nie zabija ( NETbet polewa drugą kolejkę ) 15:50 - pierwsza próba przekonania przybyłych iż oparzenia są uleczalne ( NETbet polewa trzecią kolejkę ) 16:00 - próby nawiązania pierwszych kontaktów ... lody przełamane 16:10 - w magiczny sposób zniknęły krakersy 16:20 - na stole pojawiła się nie wiadomo skąd kolejna flaszka... 16:25 - ... i po flaszce 16:30 - czas wolny ... rozmowy w małych zorganizowanych grupach n/t budowy, forum.... 16:50 - papiroski od tej chwili palimy w salunie.. 17:00 - gry zespołowe na świeżym powietrzu... bambinkton ... rugby... jak kto woli 18:00 - pierwsza próba przekonania przybyłych iz kibel jest... ale się popsuł i trza latać na dwór 19:00 - pierwsza próba przekonania przybyłych iż do sklepy trza oddelegować tylko dwie osoby 19:30 - powrót oddelegowanych 19:45 - głodni??? zamawiamy pizze?? 19:55 - kto teraz poleje? 20:00 - wyścigi samochodowe na 1/4 mili z przeszkodami 20:30 - pierwsza próba przekonania przybyłych iż do rana wyklepiemy ten samochód 20:50 - zaraz zamkną sklep.. 21:00 - znalazły sie jakieś stemple i mały kanisterek z benzynką.... robimy ognisko? ... a tak na poważnie... samochodami i kawa, herbata i ciasto? czy samochodami i piwo, gorzała śpiew i pizza? proszę o poważne potraktowanie szczegółowego planu zagospodarowania czasu NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Jak są takie plany, to ja bezwzglednie muszę z mężem. Kierowcę trzeba mieć Optuję za czystą, bo się odchudzam. Czysty alohol nie tuczy o ile się nic nie je Pizza może być, jak przyjedziemy, to złożymy zamówienie w tele. Cały okres zwierzęcy na mojej budowie żyliśmy na pizzy..... dała się odgrzewać na kozie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 28.11.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Łączę się z EZS Tylko jak schudnąć 20 kilo w 2 tygodnie, żeby się dobrze zaprezentować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 28.11.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Łączę się z EZS Tylko jak schudnąć 20 kilo w 2 tygodnie, żeby się dobrze zaprezentować? Oj tam od razu chudnąć Ja malutki jestem i nie tak źle mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Łączę się z EZS Tylko jak schudnąć 20 kilo w 2 tygodnie, żeby się dobrze zaprezentować? założymy po 5 warstw ciuchów i grubą kurtkę, to nikt nie zauważy, gdzie kończy się tłuszczyk a zaczyna materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Ktoś pisał niedawno o dzwiach wejściowych od stolarza. Drewnianych. Grubość podałał. Nie mogę znależć tego postu. Czy ten stolarz wisi na tablicy? Będę go potzrebowała za jakiś czas dla mojej mamy. Dobrego stolarza w rozsądnej cenie do drzwi wejściowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 28.11.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Ktoś pisał niedawno o dzwiach wejściowych od stolarza. Drewnianych. Grubość podałał. Nie mogę znależć tego postu. Czy ten stolarz wisi na tablicy? Będę go potzrebowała za jakiś czas dla mojej mamy. Dobrego stolarza w rozsądnej cenie do drzwi wejściowych Nie wychwyciłem poprzedniej informacji ale też byłbym zainteresowany niedrogim producentem drzwi (nie tylko wejściowych). Dziękuję, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 29.11.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 .. ja kiedyś oglądałem takie drzwiki.. http://www.dallas.roni.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts