majki 29.11.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 ..to może znowu ja coś nieśmiało zaproponuję a'propos planu... 14:00 - zbiórka przed wejściem na salę zabaw 14:05 - powitanie gości chlebem i solą ( NETbet polewa pierwsza kolejkę i ma pierwszą flaszkę ) 14:10 - krótka przemowa Matki Dyrretorki w salunie.... podziękowania za przybycie.. i takie tam... 14:50 - koniec przemowy .... 14:55 - rozpoczęcie zwiedzania sali zabaw ze szczególnym uwzględnieniem zagrody zwierza 15:30 - krótka przerwa - czas wolny ... przerwa na papiroska 15:35 - pierwsza próba przekonania przybyłych iz temp -10 oC wewnątrz to norma i nie zabija ( NETbet polewa drugą kolejkę ) 15:50 - pierwsza próba przekonania przybyłych iż oparzenia są uleczalne ( NETbet polewa trzecią kolejkę ) 16:00 - próby nawiązania pierwszych kontaktów ... lody przełamane 16:10 - w magiczny sposób zniknęły krakersy 16:20 - na stole pojawiła się nie wiadomo skąd kolejna flaszka... 16:25 - ... i po flaszce 16:30 - czas wolny ... rozmowy w małych zorganizowanych grupach n/t budowy, forum.... 16:50 - papiroski od tej chwili palimy w salunie.. 17:00 - gry zespołowe na świeżym powietrzu... bambinkton ... rugby... jak kto woli 18:00 - pierwsza próba przekonania przybyłych iz kibel jest... ale się popsuł i trza latać na dwór 19:00 - pierwsza próba przekonania przybyłych iż do sklepy trza oddelegować tylko dwie osoby 19:30 - powrót oddelegowanych 19:45 - głodni??? zamawiamy pizze?? 19:55 - kto teraz poleje? 20:00 - wyścigi samochodowe na 1/4 mili z przeszkodami 20:30 - pierwsza próba przekonania przybyłych iż do rana wyklepiemy ten samochód 20:50 - zaraz zamkną sklep.. 21:00 - znalazły sie jakieś stemple i mały kanisterek z benzynką.... robimy ognisko? ... a tak na poważnie... samochodami i kawa, herbata i ciasto? czy samochodami i piwo, gorzała śpiew i pizza? proszę o poważne potraktowanie szczegółowego planu zagospodarowania czasu NETbet 40 minut przemowy Matki Dyrektorki ? Tak mało ???!!!??? Co najmniej 2 godziny, niech doda jeszcze elementy tańca i śpiewu 45 minut zwiedzamy ? A poddasze to kolejna godzina ... 5 minut na picie flaszki. To wieczność Ja wybieram opcje samochód i flaszka. Zawsze powtarzam, że jest teraz na drogach tak niebezpiecznie, że jak się nie wypije to strach jechać. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 29.11.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 ..to może znowu ja coś nieśmiało zaproponuję a'propos planu... 14:00 - zbiórka przed wejściem na salę zabaw 14:05 - powitanie gości chlebem i solą ( NETbet polewa pierwsza kolejkę i ma pierwszą flaszkę ) 14:10 - krótka przemowa Matki Dyrretorki w salunie.... podziękowania za przybycie.. i takie tam... 14:50 - koniec przemowy .... 14:55 - rozpoczęcie zwiedzania sali zabaw ze szczególnym uwzględnieniem zagrody zwierza 15:30 - krótka przerwa - czas wolny ... przerwa na papiroska 15:35 - pierwsza próba przekonania przybyłych iz temp -10 oC wewnątrz to norma i nie zabija ( NETbet polewa drugą kolejkę ) 15:50 - pierwsza próba przekonania przybyłych iż oparzenia są uleczalne ( NETbet polewa trzecią kolejkę ) 16:00 - próby nawiązania pierwszych kontaktów ... lody przełamane 16:10 - w magiczny sposób zniknęły krakersy 16:20 - na stole pojawiła się nie wiadomo skąd kolejna flaszka... 16:25 - ... i po flaszce 16:30 - czas wolny ... rozmowy w małych zorganizowanych grupach n/t budowy, forum.... 16:50 - papiroski od tej chwili palimy w salunie.. 17:00 - gry zespołowe na świeżym powietrzu... bambinkton ... rugby... jak kto woli 18:00 - pierwsza próba przekonania przybyłych iz kibel jest... ale się popsuł i trza latać na dwór 19:00 - pierwsza próba przekonania przybyłych iż do sklepy trza oddelegować tylko dwie osoby 19:30 - powrót oddelegowanych 19:45 - głodni??? zamawiamy pizze?? 19:55 - kto teraz poleje? 20:00 - wyścigi samochodowe na 1/4 mili z przeszkodami 20:30 - pierwsza próba przekonania przybyłych iż do rana wyklepiemy ten samochód 20:50 - zaraz zamkną sklep.. 21:00 - znalazły sie jakieś stemple i mały kanisterek z benzynką.... robimy ognisko? ... a tak na poważnie... samochodami i kawa, herbata i ciasto? czy samochodami i piwo, gorzała śpiew i pizza? proszę o poważne potraktowanie szczegółowego planu zagospodarowania czasu NETbet :lol2: ja się zapytuję, a gdzie kaowiec tańce zapodział?? Ostrzegam ja po wódzi tańczę A co do rozmiarów: myślę, że okuci w swetry, palta i pierzyny wszyscy będziemy wyglądać podobnie moje auto z lekka rozbite więc do wyściguff chętnie użyczę, nie wiem tylko jak się silnik z 1 z przodu i zerem po przecinku sprawdzi jeśli w ogóle z zaspy wyjedzie... Panie Kaowiec, a wpisy do księgi pamiątkowej przewidziane? Inaczej goście skłonni wyskrobać takie na podłodze, szybie albo gdzie popadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 29.11.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Panie Kaowiec, a wpisy do księgi pamiątkowej przewidziane? Inaczej goście skłonni wyskrobać takie na podłodze, szybie albo gdzie popadnie.... był nawet pomysł na pamiątkową ścianę i spraye.... ale jak mi ktos machnie "gópi kaowiec" ? Co najmniej 2 godziny, niech doda jeszcze elementy tańca i śpiewu ... trwają opracowania choreograficzno - medyczne .. ja się zapytuję, a gdzie kaowiec tańce zapodział??... nie ma ... po 21:00 będą dwa konkursy: 1. konkurs radzieckiej piosenki marszowej 2. konkurs literacki .... tu są dwie opcje.. pierwsza: wierszyki druga: literatki ... jest jeszcze planowany pokaz sztucznych ogni i latające dymiące dywany... ale to najwytrwalszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 29.11.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Netbet widzę że będzie wesoło na imprezie. Jak obiecałem tak potwierdzam, będziemy 11 u Ciebie Tylko jakieś dane dotyczące dojazdu proszę na PW. Jeśli ktoś z okolic Górnej/Retkini będzie się wybierał a nie ma czym to prosimy o kontakt, dwa miejsca będą wolne Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.11.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Z organizacji imprez wróćmy na ziemię Poszukuję namairów na fajnego hydraulika, takiego "z głową" - wiem ... ciężko .... Potrzebuje porządnie ustawić znbiornik ciśnieniowy do hydroforu i szukam kogoś sprytnego dzięki z góry, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 30.11.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Z organizacji imprez wróćmy na ziemię Poszukuję namairów na fajnego hydraulika, takiego "z głową" - wiem ... ciężko .... Potrzebuje porządnie ustawić znbiornik ciśnieniowy do hydroforu i szukam kogoś sprytnego dzięki z góry, pozdrawiam, majki hydroforu od studni? bo jak coś to mam sprytnego studniarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.11.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 hydroforu od studni? bo jak coś to mam sprytnego studniarza Tak !!! :) Zwykły zbiornik ciśnieniowy i pompa w ziemi. I za cholerę nie moge ustawić, żeby pompa mi sie nie włączała co minutę na parę sekund ... Pliz o namiary, pliz pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 30.11.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jak tam u Was? zasypało Was troche?ja wczoraj z pracy wracałem 3,5 godziny 17km :/ poprostu porażka, a na działke to nie mogę dojechać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 30.11.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 W centrum ujdzie, choć koreczki są. Na działkę nie próbowaliśmy jeszcze dojeżdżać - szczęśliwie wyrobiliśmy się przed atakiem zimy z fundamentem, więc sezon budowlany u nas zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 30.11.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 .. ja jeszcze nie przerobiłem "dojechania do działki" .. boję się nawet o tym pomyśleć.. za to aleksandrowska to jakaś kpina... jeździ się jak po kocich łbach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 30.11.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 cóż, jak zawsze zima zaskoczyła wszystkich tzn. głównie urzędasów no i drogowców.....jak co roku spadł bezczelnie śnieg.... Strykowska jest zablokowana w stronę Strykowa od Inflanckiej tzn. chyba wcześniej ale nie byłem tak daleko, w Inflancką udało mi się skręcić ale już nie miałem jak wrócić bo skręt w lewo na Strykowską był nie możliwy z uwagi na korek TIRów pytanie do EZS: czy uliczki w Twojej bliskiej okolicy są przejezdne? tak żeby wydostać się na skróty omijając skrzyżowanie Strykowska/Inflancka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zwariowana 30.11.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witam ! Właśnie załatwiłam pozwolenie i resztę papierków .Wiosną chcę zacząć budowę ,proszę jeśli ktoś może namiar na kompetentnego cieślę który nie zedrze ze mnie skóry to będę wdzięczna i jeszcze skład materiałów do dachu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.11.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 cóż, jak zawsze zima zaskoczyła wszystkich tzn. głównie urzędasów no i drogowców..... jak co roku spadł bezczelnie śnieg.... Strykowska jest zablokowana w stronę Strykowa od Inflanckiej tzn. chyba wcześniej ale nie byłem tak daleko, w Inflancką udało mi się skręcić ale już nie miałem jak wrócić bo skręt w lewo na Strykowską był nie możliwy z uwagi na korek TIRów pytanie do EZS: czy uliczki w Twojej bliskiej okolicy są przejezdne? tak żeby wydostać się na skróty omijając skrzyżowanie Strykowska/Inflancka???Moja ulica jest przejezdna, Centralna i Tęczowa też. Na Warszawskiej rano się stłuki, ale to chwila... Pług u nas jeździ, chyba znowu piekarnia płaci Problem tylko taki, że wszystkie ulice zrobiły się jednokierunkowe na szerokość a jeżdzone w obie strony. Trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.11.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 A co do dróg, trzeba omijać te nawiedzane przez Tiry. Wczoraj do pracy jechałam 2,5 godziny a z pracy 3. Jechałam! Stałam między tirami, nie widać co z przodu, paliwo się spala, koszmar. Kościuszki była znośna, ale taka pralka, że myślała, że mi się samochód rozleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 30.11.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Moja ulica jest przejezdna, Centralna i Tęczowa też. Na Warszawskiej rano się stłuki, ale to chwila... Pług u nas jeździ, chyba znowu piekarnia płaci Problem tylko taki, że wszystkie ulice zrobiły się jednokierunkowe na szerokość a jeżdzone w obie strony. Trzeba uważać. dzięki ps. to co sprzedają w tej piekarni nadaje się do jedzenia? chyba sprawdzę przy okazji bo to z leclerca raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.11.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 A mnie się czas dojazdu nie zmienił :) Zaczynam nadużywać ręcznego ... A jutro po raz pierwszy wyjedziemy z Żoną samochodzikami z garażu. Jak ma być dziś -15 ( już jest ) to szybko ogarnąłem jakoś garaż i się zmieściły pozdrawiam, majki ps. 2mm - wiesz - jednak mam spadek w garażu kurcze woda spływa do kratek, ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.11.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 2mm - mój mąż twierdzi, że da się jeść i mniej się starzeje, niż z leclerka. Ja nie jem pieczywa, więc z własnego doświadczenia nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.11.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Przypominam o pytaniu o stolarza do drzwi wejściowych I mam jeszcze jedno pytanie - muszę kupić płytę laminowaną mdf, taką przyciętą i oklejoną. GDZIE???? Koncepcja kuchni mi się zmienia Po 3 latach czas na ... remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 01.12.2010 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 hmmm a ja słyszałem że w tym roku jest tak fatalnie na drogach bo to śnieg zaskoczył zimę jutro drugie uderzenie wiec chyba czas kupić narty biegowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 01.12.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 A co do dróg, trzeba omijać te nawiedzane przez Tiry. Wczoraj do pracy jechałam 2,5 godziny a z pracy 3. Jechałam! Stałam między tirami, nie widać co z przodu, paliwo się spala, koszmar. Kościuszki była znośna, ale taka pralka, że myślała, że mi się samochód rozleci. masakra, przy kaliskiej tir zatrzymal sie w poprzek blokujac 2 pasy i stalismy po 4 godziny! I ani w lewo ani w prao, posuwalismy sie 2 auta na kwadrans, masakra jakas. Najgorzej jak sie komus zachcialo do toalety Znajomy z Ozorkowa do lodzi jechal 8 godzin, troche sie spoznil i w zasadzie jak dotarl to zaraz musial wracac Jak znowu sypnie sniegiem EZS ma racje- koniecznie omijac główne ulice po których jeżdzą triy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts